Hirdetés
Fórum
- Fiat 180-90-es traktorok új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Grubber új
- Milyen gépek a JUMZ traktorok? új
- Talajművelés gépei - tárcsa választás: Horsch, Amazone vagy Väderstad? új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Búza termény felvásárlási árak új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Agrártámogatások kifizetése új
- S.O.S. új
Cikkajánló
Sajtóközlemény
868 hozzászólás
Válasz #313. hozzászólásra
Az MBP-nek 4,2x2m a platómérete az EBnek pedig 4x2,2m... szóval matekoljunk már kicsit...
Válasz #312. hozzászólásra
Unimogokon van 365/80R20as gumi. Az méretileg ránézésre megfelelője az 1400x20-nak. Kaposflexnél láttam használtba több darabot.
Az az 1 méter jó 30 cm is
Válasz #315. hozzászólásra
pontosabban: 22,5
Válasz #312. hozzászólásra
385/65X22
én nem tudom,hogy az eb8 elbirja,a 8tonnát,de azt tudom,hogy a hw8011 még a 15tonnát is. (amugy simán,csak a gumik birgyák)
Üdv!
Elbír az EB 8 ugyanúgy 8 tonnát mint egy HW 8011? Miközben már egy MBP 6 is hosszabb 1 m-rel mint az EB, ezért csodálkozok.
Az 1400-20-as gumit szerintetek milyen kamion gumival érdemes kiváltani?
Válasz #308. hozzászólásra
Ha magadnak meg tudod csinálni kb 120000 kell csak anyagra de ebben már benne a festék is.
Válasz #309. hozzászólásra
Első terv az volt hogy rendbe teszem és eladom de már látom előre hogy sajnálni fogom és megmarad
Válasz #304. hozzászólásra
Fasza Gratula hozzá látom az alváza rendben van , jót lehet belőle csinálni pláne amennyiért vetted
Szép jó estét!
Érdeklődnék én Eb7 kocsik után. Van az egyik ismerősnek egy de szerintem az oldalát legalább újra kéne csinálni papírjai után nem érdeklődtem még, csak ha jó pénzért megtudnám szerezni akkor lehet befektetnék rá. Szóval milyen árban mozog, ha új oldal kell rá és magasító? Előre is köszönöm a válaszokat!
Válasz #305. hozzászólásra
Lehet a vonójához gumit kapni,legalábbis én vettem Kiskőrösön a gyárban. De már jópár éve
Válasz #305. hozzászólásra
Köszi,papírja rendben van most járt le a műszaki róla,több más cuccal együtt vettem külön külön nem lett meghatározva az áruk de sacc olyan 500 lehetett
Válasz #304. hozzászólásra
Publikus hogy mennyibe volt?
Amúgy faxa gép, gratula hozzá! Tényleg csak idő és pénz kérdése... egyszerű szerkezet... 1x rendbeteszi az ember akkor egy darabig örökös....
Papírjai is vannak?
Nekem az az egy gondom van vele, hogy eléggé rángatja a traki farát... a vonófejem teljesen ki van, lötyög föl le vagy 10-20 centit. Lehet ezekhez még valahol gumicsillapítót kapni? Vagy valahogy másképp szokták meg mekkelni hogy jó legyen?
Válasz #303. hozzászólásra
Ez az, lesz rajta lakatolni való de megoldható minden (pénz és idő kérdése az egész)
Válasz #302. hozzászólásra
Oké
Válasz #301. hozzászólásra
Hazahoztam már,ma szolgálat de holnap csinálok majd róla
Válasz #300. hozzászólásra
Na lesznek róla képek kíváncsi vagyok mit vettél?
Válasz #299. hozzászólásra
Lehet az lesz a befutó akkor de még átgondolom.
Válasz #297. hozzászólásra
Napraforgóhoz viszont a 130 a fasza
Válasz #297. hozzászólásra
Akkor elég a 110 bőven ,mert így is megbuggyantva viszem a 73 mázsát is ,de rossz kövesúton van mikor felezett kilenccel megyek a jó úton nincs gond ,de hát a magyar útvíszonyok szarok
Válasz #296. hozzászólásra
Nem akarnék 120-ast mert akkor marad hulladék lemez.110-eshez az 1000-es lemez 130-ashoz meg az 1250-es passzolna.A 82-es Mtz fog vele bírkózni.
Válasz #293. hozzászólásra
120 bőven elég 70 mázsa fölött megy rá kukorica,attól függ mivel húzod ,ha bírja a gép akkor mehet
Válasz #288. hozzászólásra
Köszi,az a baj hogy mi k.rva messze vagyunk egymástól
Válasz #292. hozzászólásra
Ez csak a hetesre jó ,mert 10 lukas
Válasz #291. hozzászólásra
Majd teszek ha hazahoztam holnap érte megyek addig aláteszem az mbp-ét (üresen elbírja).Oldalcserés lesz amúgy mibe érdemes gondolkodni 110 vagy 130 magasságban?????
Válasz #285. hozzászólásra
Képet tegyél fel róla
Igen ilyen van az enyémen és jól bírja a súlyt 365/80x20-as kamion
Szevasz nekem nyolc lukas kamion felni van rajta ,kamion gumikkal ,de az eredetije ifa ballonos gumi.A hw felni jó rá ,de jó mély öblös felni kell ,hogy elférjen alatta az alváztól
Válasz #287. hozzászólásra
60-100között,felnim van ,arra jó a 365/80x20-as kamion is
Válasz #286. hozzászólásra
Köszi,mi a reális ár egy pár hw felni+gumiért?
kép szerint 385,65x22,5,de itt van egy embernek 1400x20-assal,de felteheted a hw 80-as 16,00x20asát is
Válasz #276. hozzászólásra
Gjoni a pótod alatt milyen felni ill gumi van?Szereztem egy eb 8-ast csak nincs alatta kerék
Válasz #283. hozzászólásra
Na majd talán most!
Válasz #281. hozzászólásra
Há nem látom a fotót illeszt be
Válasz #280. hozzászólásra
Válasz #280. hozzászólásra
Nekifogtam Én is. Telefonnal készült nem túl jó képek....
"Súlya van mint Kádár szavának!"
Válasz #278. hozzászólásra
Kész a zsákoló is/Súber/
Válasz #278. hozzászólásra
Nincs mit , úgy is a fater súbert csinál a hátuljára
Válasz #277. hozzászólásra
Köszönöm! Gyors voltál!
Válasz #274. hozzászólásra
A hátsó billenő ajtó miatt kicsit bonyolultabb! Röviden ennyi a hátulját könnyen le lehet venni a biztosító szeges csavart kihúzom és kész Jó munkát kívánok .
Lefotóztam ,ahogy tudtam remélem jó lesz A kockákat mondtam .hogy esztergálni kell Az elsők ilyenek.
Oké holnap lefotózom kell hozzá egy kis eszterga munka is
Válasz #272. hozzászólásra
Gjoni! Majd,ha időd engedi lefényképeznéd a magasító csuklóit? Főleg a hátsó érdekelne,ha lehet be is méretezheted. Nem sürgős! Már nekifogtam az oldalak gyártásának,teszek majd fel képeket.
Válasz #272. hozzászólásra
Bordásat nem is kerestem,nem tudom mennyibe kerülhet. Ezt Én megkaptam 11E alatt /tábla 1250x2500x2.
Válasz #271. hozzászólásra
Nem keveslem csak a bordás ugye erősebb csak marha drága
Válasz #270. hozzászólásra
Hogy,hogy elbírja? Kevesled?Szerintem jó lesz, az eredeti vékonyabb csak ugye az merevített ez meg sima lesz. Jó a csőtörős kép
Válasz #268. hozzászólásra
Az jó az oldala elbírja a 2 mm -s lemezt ? Csőtörőztünk tegnap meg ma.[kep1][kep2]
Válasz #268. hozzászólásra
Az jó az oldala elbírja a 2 mm -s lemezt ? Csőtörőztünk tegnap meg ma.