Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
- Őszi mély és középmély szántás vagy forgatás nélkül művelni??? új
- Földeladás új
- Landini traktorok új
- Diófa betegségének megállapítása, kezelése új
- AKG támogatás új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Kukorica vetőmagok új
Cikkajánló
Hirdetés
868 hozzászólás
ilyen kék lesz
Válasz csoppika #716. hozzászólásáratuti nem
Válasz gjoni #714. hozzászólásáraSzerezz be még egyet..
Oszt szakmai irányítás mellett hegeszd meg.. Jövő December 13ra csak kész lesz....
Válasz gjoni #714. hozzászólásáraAzt hittem te pöketsz...
Itt az alkalom...tanulj tőle! Míg van rá alkalom...
Válasz csoppika #713. hozzászólására. Vége fater öreg,nem bírja már .Hegeszteni nem.tudok ,így ennyi !
Válasz gjoni #712. hozzászólásáraNo persze...
Válasz Kisvuk #711. hozzászólásáraNálam már nem,ez az utolsó.
Válasz gjoni #710. hozzászólásáraKi tudja lehet egyszer majd nálad köt ki.
Válasz Kisvuk #709. hozzászólásáraNa gratulálok,én meg onnan hoztam az enyémet,Bodrogolasziból
Válasz gjoni #708. hozzászólásáraElvitték Borsodba 1.2-ért.
Válasz Kisvuk #707. hozzászólásárajó piszkos meló ,minden este vaspor vagyok! Eb-t eladtad már?
Válasz gjoni #706. hozzászólására
Mi is hasonló melón vagyunk de már nagyon unom
lassan,de biztosan haladunk.
Válasz gjoni #700. hozzászólásáraKöszi a képet így már tudom minek az oldalát hoztam el a vastelepről Ezt a meghajtott "u" alakú köracél kapcsolást nem tudtam elhelyezni. Nem pont méret de majd megoldjuk
Válasz .Richard. #703. hozzászólásáraEz fér be a garázsba ,ezt ismerjük mi mennyi rá ,tudjuk már mindenét ,hogy kell kipofozni!
Válasz gjoni #702. hozzászólásáraEgyebkent tènyleg faxa lett az előzőis. De miert csak EB?
Válasz .Richard. #701. hozzászólásáraIgen ,de a műhely felszerelést is újítom belőle.
Válasz gjoni #700. hozzászólásáraTièd a pènz?
Fater profin nyomja a felújítást.
Válasz Kisvuk #698. hozzászólásáraDrága egy ilyen?
Válasz gjoni #697. hozzászólásáraJól fizet a cég hogy telik milwaukee-re
Alakul a pótkocsi
Válasz Jakabjóska #695. hozzászólásáraIgen így lenne reális,de nagyon elszaladtak az árak.
Válasz csoppika #690. hozzászólásáraGjoninak is válaszolva:
Az rendben van, én is így gondolom. De az arányokkal akkor is baj van.
Jó, tudom, ha venni akarok akkor legyen olcsó, eladni meg drága. Én azt mondom, hogy egy ilyen korú EB pótkocsi legyen 1 millió, megveszem, használom, kész. A másik kedvencem, amikor 1-1,4 millió között hirdetnek papírok nélküli pótkocsikat.
Válasz Kisvuk #692. hozzászólásárahttps://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/gep/potkocsi-utanfuto/eb-8-potkocsi/h_6883114?ref=ba807ef5
Válasz Kisvuk #692. hozzászólásáraNyugodt legyél annyiért elviszik 1.5 ,mert ritka az eb 8!
Válasz gjoni #686. hozzászólásáraÉn kevesebbel is beérném ,gumik nem az igaziak már rajta .Meghírdetem 1.5 körül vagy cserébe egy mbp vagy hw cserére értékegyeztetéssel.
Válasz Jakabjóska #689. hozzászólásáraEz így van mg gépeszközök ,nem összehasonlíthatók az autóval ami csak viszi a pénzed!
Válasz Jakabjóska #689. hozzászólásáraEz igaz...viszont az autóval ellentétben, ez hoz némi pénzt...
Válasz mtz1221 #687. hozzászólásáraEB 7-70 eladási ára 1979-ben 85700Ft. Tudom, hogy most egy gumit adnak rá ennyiért, de mégis......
Megveszel egy személyautót 4,5 millióért, 3 év után eladod 2-ért, 6 éves korában meg 0 az értéke, ezek meg 35- 40 éves korukra húszszoros értékűek.
Válasz mtz1221 #687. hozzászólásáraDe bizony enyém is 1850000-ért kelt el
Válasz gjoni #686. hozzászólásáraMi az a 1.7 ?? Mond hogy nem 1700000 forintról beszélsz.
Válasz Kisvuk #685. hozzászólásáraEz tesó 1.7 az alja.
Válasz gjoni #673. hozzászólására
Mit lehet ezért kérni reálisan?
Válasz gjoni #683. hozzászólásáraDurrdefekt,természetesen főúton a kanyarban,a felninbe már akkor lett egy gyűrődés a többi meg akkor keletkezett míg 100 métert lehúztuk a buszmegállóba .
Válasz Kisvuk #681. hozzászólásáraÓ tesó ezt mi gyűrte így meg?
Válasz Kisvuk #681. hozzászólásáraEzt hogy sikerült összehozni?
Válasz Kisvuk #680. hozzászólására
Válasz gjoni #673. hozzászólásáraMajd holnap lefotózom,csak most sánta mert a kerék elfáradt benne.
Válasz szanberg #677. hozzászólásáraHú ez érdekelt volna ,ha ezt most nem veszem meg!Ezen van lakatolni való ,komplett hátsó falat építeni elrohadt a keret!
Válasz Jakabjóska #676. hozzászólásáraVan nekem is egy magasított HW80-as, búzából 170m egy rá kukoricából 160 körül volt már rajta, de az sok neki azért, 130-140-el viszont élhető, főleg, hogy ez alatt már kamion hidak vannak, kerekei is azok értelem szerűen, 3 gumituskó a laprúgónál ésatöbbi.... Napraforgóból 9-9,5 tonna megy rá kb, ezt szereti igazán, kisebb géppel is színig folyatva jó haladós a szállítás vele.
Lehet eladok én is egy EB kocsit ha lement a szezon. Van 3 de nagyobbacska kéne, egy 12tonnás tandemet vennék egyik helyett. 2 EB7/70-es van meg egy EB8-as, ez utóbbit adnám el mert a két másik egyforma, saját telioldalas felépítmény, spécin javított vázszerkezet, URAL kerekes, az EB8 meg gyári állapotú 3 oldalra billenteni tudó, ugyanakkor faszán egyben vannak az oldalai, csak terményt hordtunk vele de a repce sem folyik ki belőle, nem kell zsákozni sem a sarkakat, jó cucc. Vagy 3éve vettem rá zsírúj ballonos ifa gumikat, nem sokat gurul itt helyben használjuk csak.
Ha érdekel valakit és nem holnapra, szóljon.
Válasz ..MZ/X.. #675. hozzászólásáraMost nem is keresek, mert az ár elveszi a kedvem tőle. Egy olyan pótkocsi, ami újkorában 1980-ban 80 ezer Ft volt, kiszolgált egy tsz-t, azután megvette valaki, használta évekig, most meg 2 millióért eladná..... Legjobban a "gabonára magasítva" hirdetések tetszenek.... az alap magasítón még egy magasítós magasító, így rámegy 20 tonna is....
((Amúgy mindkét pótkocsink 1978-as))
Válasz Jakabjóska #674. hozzászólásáraEredetiben idehaza már nem igen találsz, max németben. Azért a fiatalabbja is már 30 éves, ennyi idő alatt elfeslettek. Egy eredeti nekünk is van bálát hordani használjuk de ennek is lerohadtak az oldalai.
Válasz gjoni #671. hozzászólásáraNa látod, egy jó HW 80 eredeti állapotban még tetszene is, de az már nagyon ritka (meg nagyon drága...)
Válasz Kisvuk #672. hozzászólásáraNa bakker küldjél.képeket árát és meghírdetem neked?
Válasz gjoni #671. hozzászólásáraEladhatnád az én Eb 8-asomat is,most tervezek megválni tőle.(neked nagyon megy úgy is a pótkocsi adás vétel)
Válasz Jakabjóska #670. hozzászólásáraÉn is ezt mondom 1.8 ért már fasza HW pótkocsi van .
Válasz gjoni #669. hozzászólásáraIgaz, ha viszik akkor add oda annyiért. Én nem tudom magam rávenni, hogy ennyit adjak érte. 100+áfáért vettem egy Ifa E5-öst, de az MBP is talán 420 körül állt meg, de arra új oldalakat és magasítót is csináltunk.
Válasz Jakabjóska #668. hozzászólásáraEz már a hetedik eb-m ,mindegyiket megvették akármilyen horror áron adtam!Mostani 1850 ért ment el,ezt a szürkés 1250 be hozzám el 4 év műszakival!