Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
- Őszi mély és középmély szántás vagy forgatás nélkül művelni??? új
- Földeladás új
- Landini traktorok új
- Diófa betegségének megállapítása, kezelése új
- AKG támogatás új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Kukorica vetőmagok új
Cikkajánló
Hirdetés
868 hozzászólás
Válasz gjoni #667. hozzászólásáraA sárgát már el is adtad? Nem nagyon van idejük megmelegedni nálad. Vagy csak felújítani veszed meg őket, mint az ekéket?
((( amúgy mennyiért lehet hozzájutni ilyenhez?)))
Válasz Jakabjóska #666. hozzászólásáraMindig csak 1 van!
Válasz gjoni #665. hozzászólásáraMit csinálsz ennyi pótkocsival? Ebből még egy is sok (nekem).....
Vettem egy eb 8 pótkocsit 4 év műszakival 1989 évi
Válasz gjoni #662. hozzászólásáraNem baj, nem az enyém.
Válasz Jakabjóska #661. hozzászólásáraKelet-Agró postáz is ,az axiál is postáz éppen.
Válasz Jakabjóska #661. hozzászólásáraAxiál kb 14000 Ft darabja!
Válasz gjoni #660. hozzászólásáraÜdv. kolléga!
Az EB-7 vonószemnél lévő gumituskót hol lehet beszerezni?
Válasz Kisvuk #659. hozzászólásárahttps://auto.jofogas.hu/csongrad/Potkocsi_gumi_365_80x20_78923066.htm
Válasz gjoni #658. hozzászólásáraAkkor keresgélnek tovább.Köszi
Válasz Kisvuk #657. hozzászólásáraMegkérdeztem jövőre cseréli le a 8 darabot ,most nincs neki !
Válasz gjoni #656. hozzászólásáraKöszi,várom
Válasz Kisvuk #655. hozzászólásáraOk vasárnap fotózom és árazom
Válasz gjoni #654. hozzászólásáraÉrdekelne a dolog,ha megtudod a részleteket (milyen mennyiért stb) szóljál már.
Válasz Kisvuk #653. hozzászólásáraEb 8 alá 20 collos kamion gumi az olcsó ,sógornak.van lehet jóáron
Válasz gjoni #651. hozzászólásáraKolléga ,nem tudsz véletlenül egy pár jóáras komplett kereket a 8-as eb alá?
Nekiálltunk kifoltozni a platót.
Válasz jamo #650. hozzászólásáraNincs mit ha kell le videózom !
Válasz gjoni #649. hozzászólásáraKöszönöm! Így már összehozzuk.
Válasz jamo #646. hozzászólásáraAmmi a feszítő rugótól hátrameg rudazat mind két végén menetes a fónifej ,állítható legyen ne kotyogjon.Az megy hátra a nyitófűlhöz ennyi.
Válasz jamo #646. hozzászólásáratessék ,már vagy kettő mechanikát csináltunk a nulláró
Válasz jamo #646. hozzászólására
Válasz gjoni #645. hozzászólásáraElőre is köszönöm!
Válasz jamo #644. hozzászólásáraHolnap
Üdv!
Valaki le tudná nekem fényképezni közelről az EB pót hátsó ajtó nyitó mechanikáját? Amikor alul nyílik. Most szögelünk rá magasítókat meg új hátsó ajtót és akkor már megcsinálnám alsó nyitásúta mert állandóan megrokkan a hátsó ajtó billentéskor mikor lefelé van nyitva. Sanos errről a pótról mikor hozzánk került már hiáyzott az egész nyitómechanika.
Válasz gjoni #642. hozzászólásáraKöszi az ötleteket ilyen gumim még lenne is itthon,de amit elsőnek küldtél az nagyon keskeny lenne szerintem, ez az orosz ez már szélesebb, meg mondom ilyen van is, de hár nem tudom
Válasz bolha1112 #639. hozzászólásárahttps://www.jofogas.hu/csongrad/Potkocsi_gumi_1200x20_75937668.htm
Válasz bolha1112 #639. hozzászólásárahttp://www.eugumi.hu/11-00R20-KAMA-I-111AM-149J-16PR-TT-tomlo-vedoszalagAkkor ez maradt barátom!
Válasz bolha1112 #639. hozzászólására20 collos kamion gumi van 315 szélesben?Mert a 360/20 eb 8 széles felnire jó!
Válasz gjoni #638. hozzászólásáraEzt kérdeztem 105 ezer/db, akkor inkább már valami kamion gumit ha ez is pattog
Válasz bolha1112 #635. hozzászólásárahttps://auto.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/Continental___Pirelli_Pista_14_00_20_ural_munkagep_gumi_potkocsi__73469669.htmNem olcsó ,de pakolhatod 10 tonnáig ez bírja !
Válasz bolha1112 #635. hozzászólásárahttps://auto.jofogas.hu/komarom_esztergom/14_00_R20_hasznalt_Pirelli_Pista_1400_20_14_00_20_1400r20_14_00x20_14__75905612.htm Ez is drága ,mint az új ural ,de ezzel nem pattog és bika jó gumi!
Válasz bolha1112 #635. hozzászólásáraHali uralt végképp ne ugrál,mint a kecskeszar!Akkor 20 collos bármilyen teher gumit 315 rá megy,jelenleg nem tudok kamion gumit!
Válasz gjoni #634. hozzászólásáraNekem most gumit kellene már venni mert sok a repedés rajta és elég puklis is már a gumi(ural). Akkor azt mondod,hogy pattogni is fog ha új ural gumit is veszek rá? Ja és kamion gumit is nézegettem,mert most menne műszakira is majd, NKH-t megkérdeztem azt mondták bármilyen gumit rakhatok alá csak r20-as legyen, de kamion gumiból olyat meg nem találok... nem tudsz véletlen?
Készen van!
Válasz Jakabjóska #632. hozzászólásáraTesója
Válasz gjoni #631. hozzászólására
Kész már csak kerék csere és festése van!Ilyen volt és lett!
készen van
Haveroméknak anno már 78 mázsát is rá tudtunk rakni. Attól függ mennyire száraz a termény. Igaz körbe kellett táncolni a platón meg ki lett húzva szintbe a termény.
ragyog
Válasz prütyi #625. hozzászólására7 tonna kukorica megy rá és ez hosszabb vonórészes nem rángati úgy a gépet .Ja és tudni kell milyen gumival nem rángat vagy kamion gumi vagy banán mintás honvédségi gumi!Ugyan annyi megy rá ,mint az eb 8 pótra csak sokkal olcsóbb a kötelező biztosítása !
Válasz prütyi #625. hozzászólásáraHintaló felnőtteknek.
Válasz gjoni #624. hozzászólásáraMennyire rángatja a gépet? Ha vonólapon húzok egy kéttengelyest az is tudja úgy rángatni a gépet hogy szétszakad a függesztőmű, azért érdeklődnék hogy ezek még jobban rángatnak? Mennyi termény fér rá így gyári magasítokkal? Mi a külömbség a 7 7/70 8 kocsik között?
Halad
Válasz Gepi #622. hozzászólásáraMajd jövő decemberben.
Válasz gjoni #621. hozzászólására megy műszakira?
Alakul
Megy a meló tovább
Válasz Tomi81 #618. hozzászólásáraKöszi pont dolgoztam mi voltunk kint.Kolléga rosszul lett és azonnal meg halt.