Hirdetés
Fórum
- Grubber új
- Eke minden mennyiségben új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Műhelyfelszerelés, szerszám, berendezés, kellékek, gépek új
- AKG támogatás új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Búza termény felvásárlási árak új
- Egyedi munkaeszközök házilag új
867 hozzászólás
Válasz gjoni #566. hozzászólásáraEzzel jobb?
Pótkocsi átgumizás kamion felni és gumi eb 7 pótra.
Válasz cashnetcity5 #564. hozzászólásáraEredj a hiteleddel a búsba ,ne itt hirdesd magad!
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-08-31 09:57:04
Válasz Gábor81 #562. hozzászólásáraAz eb 8 pótkocsimon ugyan így volt viszont volt drótkötél meg tiltó szelep! Igazad van imbuszos volt és kilazult sokszor
Válasz gjoni #561. hozzászólásáraEbben imbusz csavarok fogtak két fél csészét. ami rendre kilazult... meg valszeg a kopott is volt megfelelően :)
Válasz Gábor81 #560. hozzászólásáraA munkahenger azért ugrik ki .mert a biztosító gyürü nincs benne!
Válasz Kolláth Tamás #553. hozzászólásáraNekem is rántotta hátra már gyökér meg kavics is, rendre kiugrott a platón lévő csészéből a munkahenger.. De ezen nem is volt se kötél se határoló szelep.
Sajna extrém esetek vannak... de hát gyanítom ott is súlyban volt használva :)
Válasz Kolláth Tamás #558. hozzászólásáranem adom el
Válasz gjoni #557. hozzászólásáraNem leszakította hanem lenyomta a helyéről. Akkor nem adod el a kocsit?
Válasz Kolláth Tamás #553. hozzászólásáraEz a szelep nincs összekötve a drótkötéllel a gyárin sincs így nem tudja kitépni!
Válasz Kolláth Tamás #554. hozzászólásáraIgen M zárolt új a kettő egyben annyi! Kamion gumik mennek alá!
Válasz Kolláth Tamás #554. hozzászólásáraLehet M zárolt volt...
Válasz gjoni #551. hozzászólásáraA gumikat egybe vagy darabonként adod a meghírdetett áron? És miért adod el? Nagyon újnak tűnnek.
Válasz Gábor81 #552. hozzászólásáraTudom mi a szerepe a végállás szelepnek. Nekem sosem volt rajta de még nem sikerült szétnyomatni az ágyút pedig 22 éve meg van a szekér. Viszont láttam olyat amikor a trágya fölrántotta a platót és ez a szelep megsemmisült úgy, hogy utánna vissza zuhant a plató.
Válasz Kolláth Tamás #548. hozzászólásáraHa a határoló szelep zár le, nem a munkahenger megy végállásba, akkor legalább nem kapja meg a rendszer csúcsnyomását. Már ha nincs sz@rásig pakolva... :)
Válasz Kolláth Tamás #549. hozzászólásáraA munkahenger már fosta az olajat öregek voltak a szimeringek!
Válasz Kolláth Tamás #549. hozzászólásáraHogy ne érte volna meg mikor a régi szelepét 25000 + áfáért akarták csinálni és ez meg új ! A forgalmi már nem lényeges ez a másik pótkocsié volt már eladtam!
Válasz gjoni #547. hozzászólásáraMi volt a baja a munkahengernek? A forgalmi és az adattábla miért nem egyezik? Szerinted megérte azt a pénzt az a szelep? Bocs a sok kérdésért.
Válasz gjoni #547. hozzászólásáraMi volt a baja a munkahengernek? A forgalmi és az adattábla miért nem egyezik? Szerinted megérte azt a pénzt az a szelep? Bocs a sok kérdésért.
Válasz Kolláth Tamás #546. hozzászólására14000 Ft volt a munkahenger komplett munka díjjal!A határoló szelep 35000 Ft !
Válasz gjoni #543. hozzászólásáraMennyibe fájt?
Munkahenger felújítva!
http://www.eurowindgroup.com/hu A szelepet tőlük rendeltem!
Munkahenger véghatároló szelep beépítve!
Válasz Kolláth Tamás #539. hozzászólásáraLátod nekem belefért volna a tíz tonnába .de a forgalmiba 2020 kg saját tömeg volt írva !
Válasz Kolláth Tamás #532. hozzászólásáraAz eb 8 nekem 10030 volt össztömegbe és ezért kellett tízezrekért többet fizetni rá
Válasz Kolláth Tamás #539. hozzászólásáraNem érem el nem tudom mi van vele?
Válasz gjoni #538. hozzászólásáraA múltkori kérdésekre sem válaszolt a kolléga.
Válasz steca #523. hozzászólásáraHali nem érlek el telefonon ! Meg van még a hét tonnás pótkocsid?
Megvannak ezek a biztositok zavarodva. Egy eve emelkedett 8 ezerrol 31-re az en EB8-as potkocsim biztositasa. Akkor az volt a legolcsobb.
Most kikuldik az ertesitest, hogy 39 ezer a biztositas + 11.7 a baleseti ado. Videk, 40 eves tulajdonos, eves csekkes befizetes. Balesetet soha semmivel nem okoztam.
Válasz Kisvuk #536. hozzászólásáraHú jó sokat fizetsz rá!
Válasz Kisvuk #536. hozzászólásáraEzért lennék én is ilyen kiváncsi?
Válasz gjoni #535. hozzászólásáraÍgy van,nekem a EB8-ra 26000Ft körül van az éves díj,pont azért a pár száz kiló miatt amivel túllépi a 10 tonnát.
Válasz Kolláth Tamás #534. hozzászólásáraGondolom mivel EB 8 10 tonna felett kicsivel!
Válasz steca #532. hozzászólásáraMelyik biztosító? Mennyi az öszsúly a forgalmiba?
Válasz steca #532. hozzászólására
Válasz Kolláth Tamás #529. hozzászólásáraMa írattam át
Válasz Kolláth Tamás #529. hozzászólására6000 párszáz 1 évesdíj
Válasz steca #525. hozzászólásárahttp://www.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/Eb_770_potkocsi_46379361.htm?first=1
Válasz steca #527. hozzászólásáraBiztosítás mennyi?
Válasz steca #523. hozzászólásárahttp://www.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/16_70_20_potkocsi_gumi_elado_46400407.htm?first=1
nem találom a gumit amit mondtál
na még pár[kep4][kep3][kep2][kep1]
na még pár
Válasz steca #523. hozzászólásáraNa ez tényleg brutálisan jó a Megyébe nincs ilyen! Az előző kocsim volt ilyen szép gyári ,csak ahhoz nem volt kicsi hátfal .Ennek a csodájára fognak járni ,mint a trakidnak! Gratulálok hozzá ez éri a két millát új kocsit vettél!
pár foto az uj szerzeményről
Válasz steca #519. hozzászólásáraEz tényleg brutálisan jó lett