Hirdetés
Fórum
- Búza termény felvásárlási árak új
- Grubber új
- Agrártámogatások kifizetése új
- AKG támogatás új
- EB7 - EB8 Pótkocsi új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Eke minden mennyiségben új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Műhelyfelszerelés, szerszám, berendezés, kellékek, gépek új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
868 hozzászólás
Válasz #469. hozzászólásra
Bocsi holnap lemérem tutira
Válasz #468. hozzászólásra
Ez csakjobb lenne mint egy 2 tengelyes. Fenntarthatóság szempontjából is.
Még mindig nem írtad meg FB-n a méreteket Zoli!
Válasz #465. hozzászólásra
Hát nem tudom ,ilyet nem találnék helyette ,ez csak szárítóban dolgozott olyan a platója ,mint az újnak
Válasz #464. hozzászólásra
Na na,van az a pénz amiért odadnád te is meg én is,később egy marék Deák Ferivel a zsebünkbe majdcsak megvígasztalódnánk valahogy.
Válasz #463. hozzászólásra
Én nem adnám már az enyémet semmiért el ,mert az előző kettőt olyan nyereséggel adtam el ,hogy ez már szinte ingyen van
Válasz #462. hozzászólásra
Egy próbát megér,ha nem lesznek papírjai esetleg telephelyi gépnek még eladhatod.
Köszi a hozzászólásokat.
Jó látni a véleményeket.
Nem sorozat gyártásra gondoltam, csak egy ujabb termékre. Rendelésre ezt azt csinálok, egyedül dolgozom másodállásban, az EB gyártható itthon is.
Elóbb utóbb megpróbálom, legfeljebb lesz egy pótom.
Válasz #459. hozzászólásra
Megvan mindene 2019-ig műszaki,törzskönyv.Még rágódom a dolgon de szólok majd ha rászánom magam az eladásra.
Válasz #458. hozzászólásra
A gyártásával talán nem is lenne gond,de az tervezés engedélyeztetés forgalomba helyezés az már nagyobb kihívás.Keresletre se nagyon lehet alapozni,magamból kiindulva csak akkor venném meg egy névtelen cég gyártotta terméket ha az xy-nál már 5-10 éve üzembiztosan használható valamint az alkatrészellátottsága is megvan.
Válasz #453. hozzászólásra
Még engem is érdekel, ha vannak papírjai.
Főleg ha el tudom adni az eb4esem.
Szervusztok!
Dolgoztam egy cégnél, ahol cserefelépítményes tandem pótokat gyártottunk. Nem lett valami nagy siker.
Nekem bejön az EB 8/82.
Erősen gondolkodom rajta, hogy meg kéne próbálni gyártani. Ha már a kereslet megvan.
Úgy számolom bruttó 2 millióból össze lehet rakni egy kocsit.
Viszont AP márkanévvel gyártanak hasonlót, úgy 2,3 millióért+fa. Nektek az nem felel meg?
1.2 millára kiteszed elviszik ,hiánycikk az ilyen egészséges példány!
Válasz #455. hozzászólásra
Hát ez az ,ha háromszázat fogsz rajta az jó !Alatta nem érdemes eladni .Nekem is ez a harmadik előtte két 7 tonnás volt ,de ez a nyolcas messze felül múlja őketÁllapotban is szerkezetileg patent !
Válasz #454. hozzászólásra
Azon agyalok hogy lehet el kellene adni,csak sok munkám meg pénzem van benne és az igazat megvallva sajnálnám.
Ez simán üti a milliót
Válasz #449. hozzászólásra
Gjoni szerinted mi pénzt érhet ez a szekér? Lehet én vagyok a bamba de nem nagyon találtam most hirdetve 8-asokat.
Szervusztok!
Meg tudjátok mondani, hogy a műszaki dokumentációhoz hozzá lehet jutni.
Konkrétan az EB 8/82-re gondolok.
Valahol biztosan engedélyeztették a gyártást, vagy a közúti közlekedést.
Gondolom archiválták ez eredeti papírokat.
Válasz #445. hozzászólásra
Hali ha eladó lenne jó áron érdekelne én is borsodi vagyok.
Válasz #448. hozzászólásra
Bocs igaz azok a nyolcasom alá valók,de bomba áron voltak.
Köszi!Azokat láttam,de azok 8 lyukasok voltak úgy emlékszem
Válasz #446. hozzászólásra
Az olx vagy jófogáson néztem pár napja kettőt ötbenért felnivel
EB-7-es re keresek 10 lyukas felnit,akinek van kérem jelezze.SŰRGŐS lenne,
Válasz #444. hozzászólásra
Én tudok egyet de nem tudom eladó-e. Észak borsod, ha érdekel megkérdezem neked a 2 ünnep között.
sziasztok nem tud valaki EB-7 illetve EB-8-as pótkocsit rossz állapotban akár papírok nélkülit ?
Válasz #442. hozzászólásra
Nem, mert van rajta magasító vagy 40cm még.
Válasz #440. hozzászólásra
70q megy rá 20-as kukoricából.
Köszönöm az infókat. EB4 csak annyi a bajom hogy 1 ürítést nem tudok rászorítani.
Válasz #435. hozzászólásra
Hello
Nekem van EB4es magasemelős pót. Vetőgépet ezzel töltötték a TSZ-ben.
Válasz #435. hozzászólásra EB 8 8 lukas felni a hetesé 10 lukas a nyolcas hosszabb vonórúddal rendelkezik ,de van hetesben is olyan!
Válasz #436. hozzászólásra
Az EB 8 S típusú egytengelyes pótkocsi nagyteherbírású szállítójármű önürítős szekrénye három irányban billenthető. Hátrafelé billentés esetén automatikus ajtónyitás. Ez a típus is készül merevtengelyes, illetve rugózott tandem futóműves változatban. A hátsó falon alapkivitelben fokozat nélkül terményleeresztő (súber) van kialakítva, amelyhez átalakítás nélkül vetőmagfeltöltő csiga csatlakoztatható (AGRIKON Solt Rt. FCS-150 típus) hidromotoros hajtással és mechanikus szögállítási lehetőséggel.
Az EBMS 8/4 típusú pótkocsi az EB 8 S magasan emelő változata, azonos alvázon és műszaki egységekből épül fel, kiegészítve egy hidraulikus működésű ollós emelővel, amely a platót vízszintesen tartva a magasba emeli. A plató hátrafele billentése bármely magasságban megoldható, billentéskor a hátsó ajtó automatikusan is nyitható. A pótkocsi kettős célú felhasználású: normál szállítás esetén 8 tonna, magasan emeléskor 4 tonna szállítására alkalmas. A rakomány lassú ürítéséhez (magasan emelő esetben is) hidraulikus működtetésű súberrel szerelhető fel.
Szép jó estét!
EB-7 és EB-8 között mi a különbség? A másik kérdésem az lenne hogy a magkihordócsiga milyen magasra viszi a terményt amelyiken van és mivel hajtja meg a gép és minden helyzetben hajtható-e? Esetleg átrakó kocsinak lehetne-e használni? :) Tervezek venni egyet Jumz 6AKM után. Mennyit érdemes adni egy olyanért amit át kéne nézni új plató kéne rá esetleg fék felújítás.
Előre is köszönöm a válaszokat.
érdeklődők hogy somogyba van e valalahol eladó eb4 vagy eb 7-es potkocsi?
Válasz #432. hozzászólásra
Elnézést a késői válasz miatt, még azon a hétvégén elkelt mindkettő. 220.000-ért keltek el.
sanya085 ha szabad érdeklődni mennyiért keltek el ?
Esetleg valaki nem-e tudna eladót???
Válasz #430. hozzászólásra
Válasz #429. hozzászólásra
Pontosan,lehet az lesz a sorsa mert ugye azt könnyű árulni ami nem is annyira eladó.
Válasz #426. hozzászólásra
Csak nehogy ,úgy járjon ,mint az előző két pótkocsim jó pénzért minden eladó
Válasz #427. hozzászólásra
Bocsánat a késésért, de már elvitték őket.
Tisztelt sanya085 érdeklődnék a pótkocsik iránt?
Válasz #425. hozzászólásra
Kösz, bele lett tolva egy pár munkaóra de megérte.
Válasz #424. hozzászólásra
Hali jól néz ki tiszta új lett!
Válasz #423. hozzászólásra
Lassan kész lesz.
Válasz #417. hozzászólásra
Érdemes megvenni ezeket simán egy ügyes lakatos ,mint a haverom újjá varázsolja és utána több,mint egy milla
Moderálási elveink miatt törölve.
Mf-es (3146)
2014-06-25 11:29:06
Egyelőre árat nem írok ,mert ma is, meg holnap is jönnek megnézni. Ha nem viszik el, akkor térjünk vissza a dologra.
Amihez van munkahenger mennyiért adod?