Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Eke minden mennyiségben új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Grubber új
- AKG támogatás új
- Búza termény felvásárlási árak új
- Agrártámogatások kifizetése új
- EB7 - EB8 Pótkocsi új
- Műhelyfelszerelés, szerszám, berendezés, kellékek, gépek új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
868 hozzászólás
Alvázszám mindkettőn van, adásvételi csak, forgalmi nincs. Egyikhez van munkahenger.
Munkahenger van hozzá?Papírja van?
Válasz #415. hozzászólásra
Esetleg érdekel ha küldenél róla képet hogy mit kell rajta csinálni
Ezek a darabjai a 2 pótkocsinak. Mint mondtam, komoly felújításra szorulnak, hiányosak.
Rendszám van rajtuk?
Válasz #413. hozzászólásra
Sziasztok!
Lenne 2 db IGEN nagy felújításra szoruló EB 7/70-es pótkocsim. Ha valakit érdekel vagy felújítani, vagy megvenni, keressen, minden megoldás érdekel.
20/38-65-176
Válasz #410. hozzászólásra
Ez is jó áron van én egy milláért vettem ! http://www.agrarkereso.hu/fooldal/megmutat.php?hird=111964&keresendo=&hkategoria=&lang=hu&limit_ablak=1&kereses=
Válasz #410. hozzászólásra
Akkor EB 8Ha annyiért odaadják az jó!
8 csavar fogja fel a kerekeket.
Vas árnál többet nem lehet érte adni.
Válasz #408. hozzászólásra
A vonórészéből ítélve nyolcas , de a nyolcvanas években adtak ki hetest is amelyiknek ilyen a vonórésze 30 cm-el hosszabb a hetesénél .Jobb is húzni nem rángat annyira
Lehet,hogy nem is 7-es hanem 8-as?
Válasz #406. hozzászólásra
Hát igen az nem kis munka ám ,és a vas ugye manapság nem olcsó!
Hát nagyon kéne .....kodni!
Az egész plató vázat le kellene cserélni!
Moderálta: Bakayd (3932) 2014-02-14 08:47:59
Válasz #404. hozzászólásra
Alkudj hegeszteni meglehet ,csak ne legyen elvetemedve .....kodni kell egy kicsit
Moderálta: Bakayd (3932) 2014-02-14 08:48:12
Ma újra megnéztük ezt a csodát,felbillentve!Elszomorító a helyzet.
A plató váza jó pár helyen már újra volt hegesztve.Nagyon lestrapált az egész kocsi.Rengeteg lakatos munka lenne rajta.Nem is tudom mennyit lehetne érte adni.
Ha sikerül megegyezni a tulajjal,milyen adás-vételi szerződést kellene írni?
Válasz #401. hozzászólásra
Írtam privátban!
Mit csináltál, hogy olvasható legyen a tábla?Ezen nincs rajta.
Válasz #395. hozzászólásra
Az a kis tábla az enyémen is alig volt olvasható,de már jó . Azon ne aggódj,könnyen pótolod.
Az a kis tábla az enyémen is alig volt olvasható,de már jó . Azon ne aggódj,könnyen pótolod.
Válasz #397. hozzászólásra
Ja nem mindenki tudja mennyit ér ,előtte körbe kellene nézni mennyiért hírdetikEnnyit lejárt műszakival is megér !
Jó kis kocsi!Ennyiért ajándék.
Gyorsan el fog kelni.
De miért csak ennyi?
Nincs mit .Ezt nézd meg bomba áron van http://www.agroinform.com/aprohirdetes/5211985/Erdert-nehez-750-es-potkocsi.html
Köszi.
Így már tudom hol keressem.A rozsda alatt.
A lemez tábla nem volt rajta,de ha mellette az alvázszám meglenne,akkor jó lenne.
Válasz #392. hozzászólásra
Így van az alvázszám .meg egy két fotó az enyémről
Válasz #392. hozzászólásra
Köszönöm a segítséget!
Válasz #389. hozzászólásra
MBP légtartály is jó rá! http://webshop.keletagro.hu/mbp-legtartaly-40-literes_id5259?visit_source=search
Válasz #389. hozzászólásra
Ilyen szelep kell rá http://webshop.keletagro.hu/mbp-fekszelep-elosztoszelep-tartalyra-magyar_id5201?visit_source=search
Mekkora tartály kelhet rá?
milyen fékszelep kell?
http://alkatreszkereses.hu/fekszelep
Válasz #386. hozzászólásra
Igen a régi fajta szelepes ,de jó rá az új állítható is .A légtartály is régi magyar szabvány az is van biztos!
Köszi
Levegő tartályt,meg fék szelepet lehet hozzá kapni valahol?
Köszi
Levegő tartályt,meg fék szelepet lehet hozzá kapni valahol?
Válasz #384. hozzászólásra
Az alvázba is be van ütve egy kis pici tábla van rá hegesztve ,mint a többi ilyen pótkocsinál!
Gjoni!
Alvázszám csak az adat táblán van rajta,vagy be van ütve valahol az alvázba is?
Válasz #382. hozzászólásra
Na így van ez ,nekem is valami ilyesmi a pótkocsim nincs törzskönyvem nekem se ,de a tulajdonjog átruházható ennyi ?
Válasz #380. hozzászólásra
Első lépésben lenyilatkozod közjegyző előtt, hogy még Magyarországon nem volt forgalomba helyezve, 1999 előtti a gyártási éve, és van adásvételi (tulajdonjog átruházási) szerződésed. Aztán elviszed műszaki vizsgára, ott ütnek bele alvázszámot, és egyedi forgalomba helyezéssel megkapja a vizsgát. Azután elviszed eredetvizsgálatra, de törzskönyve nem lesz, és te csak üzembentartó leszel. Legalábbis még ősszel ez volt a folyamata.
Válasz #380. hozzászólásra
Valami okoskát kellene megkérdezni ,mert millió pótkocsit vásárolnak fel minden származási papír nélkül és utána milliókért adják a HW-t is
Ha nincs rajta az alvázszám,akkor hogy tudom levizsgáztatni?
Pont ez a lemez darab nincs rajta
Válasz #377. hozzászólásra
Valahol a rúdon is rajta kell lenne, egy kis lemezdarab felhegesztve és abba van beleütve 4 szám ha jól rémlik. A plató előtti részen jobb oldalt ha jól rémlik.
Jó reggelt!
Az Eb-n az alvázszám csak jobb oldalt, elől az adat táblán van rajta?
Amit kinéztem azon nincs rajta a tábla.
Válasz #375. hozzászólásra
Nem EB-re kellene hanem HW8011 pótkocsira kellene a lemez.
Válasz #374. hozzászólásra
Hali mért nem csinálod sima kettes lemezből olcsóbb .Az elejét meg hármasból nekem a hét tonnás úgy voltIgaz a gyári szebben mutat,de olcsóbb a sima!
Üdvözlök Mindenkit!
Valaki nem tudja hol hajtanak lemezeket profilba?Debrecen környékén és elfogadható áron.
A választ előre is köszönöm!
hello
engem érdekelne viszonylag olcsó pótkocsi nem tudok eladót?
Sziasztok,
keresek rossz, de felújítható állapotú EB-7es pótkocsit, ha valaki tudna viszonylag olcsón kérem keressen meg! Lehetőleg olyat amit utána vizsgáztatni is lehet!
Köszi
Ricsi
Válasz #370. hozzászólásra
Jó persze, nekem is az van rajta vagy 15éve. KIssebb felületi rozsdán kívül más baja nincsen. Én se szöszölnék vele ha bonyolult lenne de most van a képben egy lakatos üzem ahol fillérekért meghajtanák bordásra. DE ezeket a mostaniakat sajnálom eldobni.
Válasz #369. hozzászólásra
A bordázott lemez jobb lett volna nekem is rá,de az már nagyon megdrágította volna a felújítást. Sima 2mm-es lemezt tettem rá,de szerintem jó lesz így is,majd vigyázok rá...