Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A gyári kopóalkatrészek pedig még jól is bírják , vegyél csak rá valami utángyártottat elájulsz rögtön úgy elkopik.Gyári kühnét vettem az enyémre igaz nem olcsó 15+fa ,de jól fel van rakva az orra meg az éle is Már egy éves ,de kíváncsi vagyok meddig bírja
Válasz #2327. hozzászólásra
ennyire lehet hogy nem de ha olyan száraz kemény a földed akkor fokozottaban kopik de ezt én is kevesellem igaz ha már a spertberg sem megybele akkor kár szántani
Új Helti spertberg ekémen kb 13ha után az él felrakott orrbetét teljesen lekopott és a nádon lévő csúszókat is legszívesebben megfordítanám annyit koptak.Kérdezem ez a normális?Mondjuk nagyon száraz a földem a dombtetőkön bele se megy.Ott esőre várok.
http://www.kramp.com/shop/action/start_90_-62 Mivel a szomszédos (nagycég is velük köperált a kedvezőbb árak miatt). Állítólag csak viszonteladónak adnak el. Bár ezt a szervízmérnöke a cégnek cáfolta.
Csak érdeklődnék, főleg azoktól akiknek rabe ekéjük van!!!!
Ki hol szokta beszerezni a kopó alkatrészeket???
Ki az szolgáltató aki a régebbi típusokra is be tudja szerezni a dolgokat?
Esetleg árakról tájékozódni hol lehet?
A régebbi típuson azt a hosszú kormánylemezt ki lehet váltani más valamivel?
És ezzel kapcsolatban minden érdekel ami érdekelhet...
Nekem volt pár éve egy Nimeyer 2x30-as mechanikus fordítású de nekem nem jött be nehéz volt húzni,ugyan azon más fajta kormánylemezek voltak meg is váltam tőle.
Válasz #2310. hozzászólásra
Anyit tudok 80cm fejosztás és lehet állitani 28-32-36-42 cm fogásszélességet!
lóeró meg 50-80 lovas!
de nézek egy kifót róla!
gerendelye 68-72cm
Helló!
Pár hete vettünk egy opal 090-est,és biz isten jó vásárt csináltunk.A mélységet nagyon jól tartja,szépen forgat,aránylag könnyű vontatni,habár most felénk olyan a föld mint a szikla.
A keménybe is belemegy nem csak pattog a tetején,gondolom ebben a súlya is segít,amire érdemes figyelni a közúton,mert a 920.3-as MTZ-t is nagyom rángatja, a hepehupán kötelező lassítani!!
A farkeréktől nagyon tartottam,főleg azok után amilyen hozzászólásokat olvastam itt a fórumon,de az MTZ-n se helyzet se erőszabályzó nincs,még sincs a mélységtartással semmi probléma!
Arra figyelj hogy vágótárcsa legyen rajta,a mienkel nem adtak,de nagyon hiányolom, sokkal szebb munkát lehet csinálni vele!
A kopó cuccok állapota nagyon fontos,mert minden egy kisebb vagyon hozzá!
Üdv!
Segítségetek kérném,ki ismeri a Vogel L800-as váltvaforgatós ekét vagy használ ilyet.Mekkora eke ez és milyen Le-igényü minden hasznos infot várok A Vogel&Noot honlapján csak az újabbakat találom 850-töl.
Válasz #2298. hozzászólásra
a hátsó kerék 16,9x38? vagy nagyobb mert igy kicsinek látszik!
látom ez 120 lovas 6 hengeres ez neki való eke,igy már szapora a szántás ha jó széleset visz az eke!
Válasz #2301. hozzászólásra
Van mindketö de hejzetszabájzón huzom hogy a slic közepén legyen munka közben,érdekeség közben ha lenyomom uszóra a a mélység az elején kb1-2centit mélyül de a km-óra 9röl lemegy 8ra
8278 hozzászólás
Válasz #2333. hozzászólásra
Ez nem semmi eléggé elkopott tényleg bár az ekenád koptatót még me ne fordítsd az még kibír egy-két évet
Na ez a fő gond, szikla a földed látszik az ekén a száraz szürke agyag!!
Ez még ha megfordítod kibírja az idei évet de jövőre cserés a koptató!!!!!!!
Hogy az orrbetét kopik az egy dolog, de a koptatópofák is nagyon meg vannak kopva. Jól fut az eke a gép után ? Nem cibálja a tarló felé az elejét ?
az orrbetétek reggel meg lettek fordítva,de így még jobban látszik hogy menyit kopott
Válasz #2330. hozzászólásra
A gyári kopóalkatrészek pedig még jól is bírják , vegyél csak rá valami utángyártottat elájulsz rögtön úgy elkopik.Gyári kühnét vettem az enyémre igaz nem olcsó 15+fa ,de jól fel van rakva az orra meg az éle is Már egy éves ,de kíváncsi vagyok meddig bírja
Ez meg nem elkopott szétszakadt jó kemény föld lehetett http://www.youtube.com/watch?v=2phvFAzzhRQ
Abba lett hagyva,de egy kicsit csalódtam benne hisz azért vettem mert itt mindneki csak dicsérte.
képet tudsz felrakni a kopásokról ?
ennyire lehet hogy nem de ha olyan száraz kemény a földed akkor fokozottaban kopik de ezt én is kevesellem igaz ha már a spertberg sem megybele akkor kár szántani
Új Helti spertberg ekémen kb 13ha után az él felrakott orrbetét teljesen lekopott és a nádon lévő csúszókat is legszívesebben megfordítanám annyit koptak.Kérdezem ez a normális?Mondjuk nagyon száraz a földem a dombtetőkön bele se megy.Ott esőre várok.
Válasz #2325. hozzászólásra
Köszönöm , tényleg itt van minden a robbantott rajzokon..
Válasz #2320. hozzászólásra
Regisztálsz, és sokmindent itt megtalálsz
:http://www.agroparts.com/agroparts/stop.jsp
Vlm profibb variós ekét merrőlfelől vadásznátok használtat?
Válasz #2321. hozzászólásra
Ez nagyon rendben ,van igazán köszönöm....
Bakker itt minden van...
Válasz #2317. hozzászólásra
Már mondtam neked eredj add le a méh telepen ne, itt mutogasd minden nap hülye gyerek
Válasz #2320. hozzászólásra
http://www.kramp.com/shop/action/start_90_-62 Mivel a szomszédos (nagycég is velük köperált a kedvezőbb árak miatt). Állítólag csak viszonteladónak adnak el. Bár ezt a szervízmérnöke a cégnek cáfolta.
Üdv...
Csak érdeklődnék, főleg azoktól akiknek rabe ekéjük van!!!!
Ki hol szokta beszerezni a kopó alkatrészeket???
Ki az szolgáltató aki a régebbi típusokra is be tudja szerezni a dolgokat?
Esetleg árakról tájékozódni hol lehet?
A régebbi típuson azt a hosszú kormánylemezt ki lehet váltani más valamivel?
És ezzel kapcsolatban minden érdekel ami érdekelhet...
Köszönöm kollégák !!!!!
Válasz #2318. hozzászólásra
Oké,de ezt is nézz meg,hogy hátha van adat erröl a P-80 ekéröl!
75cm fejosztás 30cm fogásszélesség,65cm gerendamagasság!
Válasz #2317. hozzászólásra
Az ami után én "nyomozok"az egy 3-as váltvaforgatos.De most még megnézem valami osztrák oldalakon is.
Válasz #2315. hozzászólásra
Ez olyan mint az én ekém is olyan hogy nincs infó róla!
P-80 eke! Nem tudom mennyire ismered?
Válasz #2314. hozzászólásra
Nekem volt pár éve egy Nimeyer 2x30-as mechanikus fordítású de nekem nem jött be nehéz volt húzni,ugyan azon más fajta kormánylemezek voltak meg is váltam tőle.
Válasz #2312. hozzászólásra
Az bíz jó is lenne ezekkel a méretekkel ha tényleg az,a gép is épp méret volna hozzá.De hogy semmit nem lehet róla találni
Kukorica kombájntarlón ez az eke tárcsás csoroszlyával, és előhántóval egyszerre vajon befúlna ?
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/2881732/Niemeyer-2-fejes-valtvaforgato-eke.html
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/2881732/Niemeyer-2-fejes-valtvaforgato-eke.html
Én se találtam adatot az l-800 ekéröl pedig hihetetlen!
Anyit tudok 80cm fejosztás és lehet állitani 28-32-36-42 cm fogásszélességet!
lóeró meg 50-80 lovas!
de nézek egy kifót róla!
gerendelye 68-72cm
Válasz #2308. hozzászólásra
Helló!
Pár hete vettünk egy opal 090-est,és biz isten jó vásárt csináltunk.A mélységet nagyon jól tartja,szépen forgat,aránylag könnyű vontatni,habár most felénk olyan a föld mint a szikla.
A keménybe is belemegy nem csak pattog a tetején,gondolom ebben a súlya is segít,amire érdemes figyelni a közúton,mert a 920.3-as MTZ-t is nagyom rángatja, a hepehupán kötelező lassítani!!
A farkeréktől nagyon tartottam,főleg azok után amilyen hozzászólásokat olvastam itt a fórumon,de az MTZ-n se helyzet se erőszabályzó nincs,még sincs a mélységtartással semmi probléma!
Arra figyelj hogy vágótárcsa legyen rajta,a mienkel nem adtak,de nagyon hiányolom, sokkal szebb munkát lehet csinálni vele!
A kopó cuccok állapota nagyon fontos,mert minden egy kisebb vagyon hozzá!
Üdv!
Segítségetek kérném,ki ismeri a Vogel L800-as váltvaforgatós ekét vagy használ ilyet.Mekkora eke ez és milyen Le-igényü minden hasznos infot várok A Vogel&Noot honlapján csak az újabbakat találom 850-töl.
Válasz #2306. hozzászólásra
Ilyen kéne neked is.
Srácok a Lemken opal-ról mi a véleményetek?Szemezgetek egy váltvafordítóssal,de nem tom.
Válasz #2300. hozzászólásra
rembaw eke vagy regent ! Remélem jól irom ha nem sorry!
a hátsó kerék 16,9x38? vagy nagyobb mert igy kicsinek látszik!
látom ez 120 lovas 6 hengeres ez neki való eke,igy már szapora a szántás ha jó széleset visz az eke!
Válasz #2303. hozzászólásra
Jó földetek van, h. az előhántóval is bírja húzni. Én ugyanezt az ekét ( hasonlót) 200 lóval húzom.
Válasz #2302. hozzászólásra
OLT eszék
Válasz #2301. hozzászólásra
Van mindketö de hejzetszabájzón huzom hogy a slic közepén legyen munka közben,érdekeség közben ha lenyomom uszóra a a mélység az elején kb1-2centit mélyül de a km-óra 9röl lemegy 8ra
Válasz #2299. hozzászólásra
Rabe ?
Jó a szintszabályzója, esetleg az erőszabályzó?
Válasz #2299. hozzászólásra
Hátha valaki tudja egy láda sört én álok
Ha agyon vernétek sem jutna eszembe most ennek az ekének a neve.Segítsetek rajtam mert szétvet az ideg.
Válasz #2293. hozzászólásra
Monoblokk azzal nincs baj,csak az elsö kerekek is emelkednek
Válasz #2293. hozzászólásra
? Lemaradt
Válasz #2294. hozzászólásra
elöhántához-előhántolóhoz
Válasz #2289. hozzászólásra
Nézd már meg az avatarját te kocsmáros zseni.Tudod az a kis kép ami a nevénél van.Amit ott látsz traktort gondolom azzal húzza,az szerinted 82-es
Válasz #2291. hozzászólásra
Majd ha kész lesz a saját kereke ami közelebb lesz az elöhántához,mert különben közte beturna ha nem lenne elvágva
Válasz #2281. hozzászólásra
Meg tudja emelni a Belarus
Válasz #2290. hozzászólásra
Válasz #2288. hozzászólásra
Mire kell a 3. fejre a tárcsa? Az utolsón érne valamit.
Válasz #2281. hozzászólásra
értem,mtz-82essel fogod huzni? elbirja mert ehez már kell egy kis lóeró vagy 90-110le!
Válasz #2286. hozzászólásra
Huzni birja,a vivéssel vannak gondok25km/h-felett a betonon se tetszik neki