Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.22 FtUSD390.63 FtCHF443.85 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz mtz1221 #7622. hozzászólásáraKöszi
Az lehet hogy semmi köze….Csak valamiért odaírta az eladó lehet kis hatásvadászat
Itt felénk nem jellemzőek ezek a török cuccok
Válasz Soros #7621. hozzászólásáraBiztos ez a neve? Alpler az szerintem török. Az van egy vf a falunkba .Ha erre gondolsz láttam a munkáját, tudok róla véleményt mondani
Válasz Maszek Zs #7616. hozzászólásáraHa nem jutsz dűlőre, még mindig rendezhetsz valami szántóversenyt a földeden, a fődíj a szomszéd kakasa, oszt kész
Válasz Gumóka #7602. hozzászólásáraA hühne sokkal nehezebb húzású, nekem 4 es ágyeke van, most cserélem egy 3-as L950 re. Akár 5-7L.üzem anyag megtakaritás is lehet, úgy hogy a 3 fej-es használat nem fog a napi teljesítmény rovására menni.
Válasz Maszek Zs #7610. hozzászólásáraNekünk a vogelen hátul volt, barázdabehúzáskor ott volt jó, meg a 3. Pont helye oválfuratos volt, így tudott szépen játszani.
Mezsgyén nem volt mindig jó, ha álló termény volt benne, amit a szomszéd centire kihúzott a határra.
Válasz Nyomasek Bobo #7596. hozzászólásáraÉn kb. 5 éve vettem egy Gassnert, azon van piros (VN), fekete (Gránit) és zöld (eredeti Gassner) kormánylemez, semmi baja, teszi a dolgát.
Gerenda egyenes, nem törött, fordítómű hibátlan ez a lényeg, szín nem számít
Ja, a tárcsás csoroszlya meg fene tudja, honnan van…
Válasz mtz1221 #7601. hozzászólásáraNéztem ezt Regentet.
Jó árban van és elvileg van alkatrész is.
Úgy lenne jó egy lepukkantat venni fel újjítani azt egy darabig levan a gond!
Válasz mtz1221 #7600. hozzászólásáraM-es volt nekünk is, azok voltak erősített vázúak.
100ha-s gazdaságban üzemelt, a váltvaforgós még megvan, 13 évesen kutya baja. Viszont az már nem tudott olyan szép munkát, mint az ágyeke, de nekünk nem volt rá panasz.
Az L950-re a váztörés volt sok helyen panasz, mind a furatolásnál tört ketté a második fejnél.
Akik itt vették, nem volt ilyen baj, bár a talajunk sem a nagyon kötöttek közé tartozik.
Nekem egyébként egy 2 fejes 35-ös kühne van, de minálunk szerintem a 3 fejes L950 sem igényel sokkal több erőt 3 fejjel, mint a kühne. A kühne nehezebb húzású valamivel énszerintem.
Regent volt itt 4 fejes forgós, azt nagyon sokáig használta a gazdája, jó kis szerszám volt az is.
Válasz mtz1221 #7600. hozzászólásáraJa nekem volt új L-es, kétszer örültem neki. Az m-es az már jobb volt valamennyivel, de az elé már volt traktor is.
Válasz Gumóka #7599. hozzászólásáraNálunk az L esek törnek kettőbe, meg java részt un400 kormány lemezzel jöttek,ami legnehezebb húzásu az összes eke közül. Meg nálunk ragad is mint a fene. Nem hiába dobta ki rögtön az amazone a gyártásból.
Nagyfater is vett újonnan kettőt is, csak azok 1020 és 1050-es fejosztásúak voltak erősített vázzal. Ágy és váltvaforgató volt 3 fejes mindkettő, nekünk semmi bajunk nem volt vele.
Válasz Maszek Zs #7597. hozzászólásáraForgatóst akarsz vagy ágyekét ? Mint írtam mtz után kvernerlandod vagy regentett keres. Az hogy kétszínű a lemez nem jelent semmit,1000 hektárokat elmegy még,meg neked nem is jelentene gondod keményfémmel felrakni.
Válasz Maszek Zs #7593. hozzászólásáraVáltva forgató normalis kopókkal kb 900-1milliótól indulhat... Vagy több.
Az osztrákból behozott 400ért árult váltva forgatóknak, legtöbbnek lóg a bele. Kormanylemez 2 színű már stb.
Válasz Gepi #7589. hozzászólásáraAzt hiszem egy Lajta de nagyon nem jó valami. Azt még az 50-es vitte de pici állítás valahogy nem tudtam be állítani soha.
Azért gondoltam most ide került ez és ennek valami normális ekét. VN mit szólsz?
JÓ estét Garantálom, hogy a kölcsönt csak a múlt héten kaptam meg, és ebből a pénzből ki tudtam fizetni a számláimat. Igaz, hogy beleegyeztem, hogy kifizetem a pénzt, és nem bántom a többi szélhámost. Ha kölcsön akar adni, tanácsot ad és elvezet ehhez az emberhez, és nem fog csalódni.
Válasz Maszek Zs #7588. hozzászólásáraÉn 3 fejes Helti váltvaforgatót vettem 2 millióért. Egy lemken 5,5 millió plusz áfa volt…
100 hektárt szántottam eddig vele és tökèletes!
Nagyon sokan használják de interneten nem találsz eladót mert aki egyszer megvette az nem cseréli le. Nézz róla videót vagy menj el Bácsbokodra a gyárba. 150-gerendellyel ár-érték arányban nem kapsz jobbat…
Kollégák!
Tudom hogy ez nem a hirdetési topik, de hátha olvassa valaki olyan akinek van elfekvőbe 1db B125-ös ekefeje kompletten. A hirdetési oldalon már régóta keresem de semmi.Tel:06-70-9444104
Régi típusú Lemken váltva forgató ekére kellene teli kormánylemez de nagyon drága,esetleg a Csólyospálosi ekegyártó által ajánlott műanyag kormánylemez mennyire lenne jó megoldás?
8224 hozzászólás
Válasz mtz1221 #7622. hozzászólásáraKöszi
Az lehet hogy semmi köze….Csak valamiért odaírta az eladó lehet kis hatásvadászat
Itt felénk nem jellemzőek ezek a török cuccok
Válasz Soros #7621. hozzászólásáraBiztos ez a neve? Alpler az szerintem török. Az van egy vf a falunkba .Ha erre gondolsz láttam a munkáját, tudok róla véleményt mondani
Válasz Soros #7620. hozzászólásáraPöttingerhez szerintem semmi köze, de felénk nagy forgalmazónál van az eladás sok el van belőle adva. Ünlű az van pár a faluban, szerintem a valamikori vogel minőségét hozza.
https://www.youtube.com/results?search_query=alpler+plug
Nem használ vagy használt senki??
Üdv!
Alpler pöttinger ekével van valakinek tapasztalata esetleg?
Válasz _NB_ #7618. hozzászólására
Válasz Maszek Zs #7616. hozzászólásáraHa nem jutsz dűlőre, még mindig rendezhetsz valami szántóversenyt a földeden, a fődíj a szomszéd kakasa, oszt kész
Válasz Maszek Zs #7616. hozzászólására
Válasz fexco #7612. hozzászólásáraAzt mondja MTZ1221,hogy nem jók.
Meg nem tudom mennyit akarsz engedni
Válasz Otika123 #7613. hozzászólásáraKatt a nevemre,ott van a hirdetésem.
Válasz Gumóka #7602. hozzászólásáraA hühne sokkal nehezebb húzású, nekem 4 es ágyeke van, most cserélem egy 3-as L950 re. Akár 5-7L.üzem anyag megtakaritás is lehet, úgy hogy a 3 fej-es használat nem fog a napi teljesítmény rovására menni.
Válasz fexco #7612. hozzászólásáraSzia! L 950-es voogeled van eladó? Esetleg képet tudnál felrakni róla?
Válasz Maszek Zs #7610. hozzászólásáraNekem van egy elado vogelem,pont a 892es után valo.
Válasz Maszek Zs #7610. hozzászólásáraNekünk a vogelen hátul volt, barázdabehúzáskor ott volt jó, meg a 3. Pont helye oválfuratos volt, így tudott szépen játszani.
Mezsgyén nem volt mindig jó, ha álló termény volt benne, amit a szomszéd centire kihúzott a határra.
Mikor jó a tarlóskerék,ha hátul vagy középen van?
Gondolom jó mind kettő de melyik jobb?
Válasz Nyomasek Bobo #7596. hozzászólásáraÉn kb. 5 éve vettem egy Gassnert, azon van piros (VN), fekete (Gránit) és zöld (eredeti Gassner) kormánylemez, semmi baja, teszi a dolgát.
Gerenda egyenes, nem törött, fordítómű hibátlan ez a lényeg, szín nem számít
Ja, a tárcsás csoroszlya meg fene tudja, honnan van…
Válasz Maszek Zs #7606. hozzászólásáraÁt kell térni a közepére. MTZ erőzabályzója miatt jobb is ott, lehet úszóban húzni
Válasz Maszek Zs #7593. hozzászólásáraNeked a 2 fejes kb 1 millióba kerülne…
Válasz Maszek Zs #7605. hozzászólásáraEzeknél az ekéknél bele fér a kerék a barázdába??
Válasz mtz1221 #7601. hozzászólásáraNéztem ezt Regentet.
Jó árban van és elvileg van alkatrész is.
Úgy lenne jó egy lepukkantat venni fel újjítani azt egy darabig levan a gond!
Válasz mtz1221 #7598. hozzászólásáraItt is az volt a kérdés milyent ajánlanak.
Ezt ami van kellene lecserélni.
Válasz Maszek Zs #7585. hozzászólásáraHa vf. ekét akarsz akkor Regent vagy rabe werk. Ágyeke: khüne,Helti,regent, vogel
Válasz mtz1221 #7600. hozzászólásáraM-es volt nekünk is, azok voltak erősített vázúak.
100ha-s gazdaságban üzemelt, a váltvaforgós még megvan, 13 évesen kutya baja. Viszont az már nem tudott olyan szép munkát, mint az ágyeke, de nekünk nem volt rá panasz.
Az L950-re a váztörés volt sok helyen panasz, mind a furatolásnál tört ketté a második fejnél.
Akik itt vették, nem volt ilyen baj, bár a talajunk sem a nagyon kötöttek közé tartozik.
Nekem egyébként egy 2 fejes 35-ös kühne van, de minálunk szerintem a 3 fejes L950 sem igényel sokkal több erőt 3 fejjel, mint a kühne. A kühne nehezebb húzású valamivel énszerintem.
Regent volt itt 4 fejes forgós, azt nagyon sokáig használta a gazdája, jó kis szerszám volt az is.
Válasz mtz1221 #7600. hozzászólásáraJa nekem volt új L-es, kétszer örültem neki. Az m-es az már jobb volt valamennyivel, de az elé már volt traktor is.
Válasz Gumóka #7599. hozzászólásáraNálunk az L esek törnek kettőbe, meg java részt un400 kormány lemezzel jöttek,ami legnehezebb húzásu az összes eke közül. Meg nálunk ragad is mint a fene. Nem hiába dobta ki rögtön az amazone a gyártásból.
Válasz mtz1221 #7598. hozzászólásáraA vogellal mi baj? Itt mindenki azt vette.
Nagyfater is vett újonnan kettőt is, csak azok 1020 és 1050-es fejosztásúak voltak erősített vázzal. Ágy és váltvaforgató volt 3 fejes mindkettő, nekünk semmi bajunk nem volt vele.
Helti is van itt, azok is nagyon jók.
Válasz Maszek Zs #7597. hozzászólásáraForgatóst akarsz vagy ágyekét ? Mint írtam mtz után kvernerlandod vagy regentett keres. Az hogy kétszínű a lemez nem jelent semmit,1000 hektárokat elmegy még,meg neked nem is jelentene gondod keményfémmel felrakni.
Válasz Nyomasek Bobo #7596. hozzászólásáraEz így van! Lehet a meglévőre tennék valami új fejet. Csak nem tudom gerenda megfelelő lenne-e?
Válasz Maszek Zs #7593. hozzászólásáraVáltva forgató normalis kopókkal kb 900-1milliótól indulhat... Vagy több.
Az osztrákból behozott 400ért árult váltva forgatóknak, legtöbbnek lóg a bele. Kormanylemez 2 színű már stb.
Válasz glajos1990 #7590. hozzászólásáraLehet akár milyen jó, ha nincs rá keretje(arra se)...
Válasz Maszek Zs #7585. hozzászólásáraCsójosi ekékre is érdemes ránézni szerintem.
Válasz glajos1990 #7590. hozzászólásáraKöszönöm de ennyit nem szánok rá.
Válasz Gepi #7589. hozzászólásáraAzt hiszem egy Lajta de nagyon nem jó valami. Azt még az 50-es vitte de pici állítás valahogy nem tudtam be állítani soha.
Azért gondoltam most ide került ez és ennek valami normális ekét. VN mit szólsz?
JÓ estét Garantálom, hogy a kölcsönt csak a múlt héten kaptam meg, és ebből a pénzből ki tudtam fizetni a számláimat. Igaz, hogy beleegyeztem, hogy kifizetem a pénzt, és nem bántom a többi szélhámost. Ha kölcsön akar adni, tanácsot ad és elvezet ehhez az emberhez, és nem fog csalódni.
E -mail: aidefinance267@gmail.com
Válasz Maszek Zs #7588. hozzászólásáraÉn 3 fejes Helti váltvaforgatót vettem 2 millióért. Egy lemken 5,5 millió plusz áfa volt…
100 hektárt szántottam eddig vele és tökèletes!
Nagyon sokan használják de interneten nem találsz eladót mert aki egyszer megvette az nem cseréli le. Nézz róla videót vagy menj el Bácsbokodra a gyárba. 150-gerendellyel ár-érték arányban nem kapsz jobbat…
Válasz Maszek Zs #7585. hozzászólásáraAkkor marad a kühne vagy lajta eke.
Mid van most?
Válasz glajos1990 #7587. hozzászólásáraHuh azért ezek elég drágák nem.
Válasz Maszek Zs #7585. hozzászólásáraCsak a Helti!!! 2 fejes váltvaforgatós…
Válasz Maszek Zs #7585. hozzászólásáraCsak a Helti!!! 2 fejes váltvaforgatós…
Üdv!
Itt is meg kérdezném, ha nem gond.
Adott egy 892.2 MTZ milyen ekét ajánlotok hozzá??
Nem reklám,vélemény.Köszi.álasz VMisi #7574 hozzászólására
Válasz 4755 #7582. hozzászólásáraKöszi!
Válasz béla12 #7579. hozzászólására25ef /db
Válasz A.I. #7580. hozzászólásáraKöszi, de kompletten kellene, mert 3 fejes a váz de csak 2 fej van rajta.
Válasz béla12 #7577. hozzászólásáraÚj vasaim vannak, talán 3, ha az érdekel...
Válasz 4755 #7578. hozzászólásáraMennyiért?
Válasz béla12 #7577. hozzászólásáraÜdv a mult héten adtam el 3db tudom,hogy sovány vígasz.
Kollégák!
Tudom hogy ez nem a hirdetési topik, de hátha olvassa valaki olyan akinek van elfekvőbe 1db B125-ös ekefeje kompletten. A hirdetési oldalon már régóta keresem de semmi.Tel:06-70-9444104
Válasz Géza15 #7570. hozzászólásárapoénnak sem volt rossz kérdés.
Régi típusú Lemken váltva forgató ekére kellene teli kormánylemez de nagyon drága,esetleg a Csólyospálosi ekegyártó által ajánlott műanyag kormánylemez mennyire lenne jó megoldás?