Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR408.33 FtUSD388.8 FtCHF429.37 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nem a kukorica az eke azt lehet eladom lehet nem!
Jó lenne venni egy másikat csak nem adok csak vagy 300-350eft egy ekéért legyen az használt és uj!
Hát eddig a Törö féle IH 3x40 néztem !
Van valami öklet 300-350eft közti jó eke,magas köldökü 70-75cm és 95 fejjekkel!Várom a választ!
Mi eladtuk a tavalyit 5500ft/q,de látom hogy adják 6000-és 6500ft!
Igaz ha lepkés és csak tavalyi és már nemsokára lesz idei is, nek hiszem hogy el fogja adni 6000-6500 de láttam 7000ft is!
Válasz #1428. hozzászólásra
Üdv!
http://www.expressz.hu/kuhn-multimaster-2004-44276703/ ezt a márkát és tipust nagyon ajánlom, volt nálunk demón egy 3 fejes, csak jót lehet róla mondani.
Sajnos ebben nem tudok segíteni mert nem igazán van kukorica tarlónk.
Nekem mind a kettő rajta van,befórgatót hagytam már el,de pótolni is
kellet mert látványosan másabb (rögösebb)volt a szántás.Egyébként
nem olcsó 16e ft volt...
Kukoricatarlón többet ér az előhántó, mint a beforgató lemez, ha jól van beállítva. Felejtsd el a beforgatót, az elején elszöszmötölsz vele egy darabig, amíg beállítod, de utána nem lesz vele gond, max a nyitóbarázda kihúzásánál.
Válasz #1470. hozzászólásra
Hello!
A véleményedre lenne szükségem!
Vogel Noot Permanit 3S 1050 MS 4 fejes váltvaforgatós ekénken rajta vannak az előhántók, szerinted érdemes megvenni az ekére a beforgató lemezeket is, vagy kukiban így is szépen fog forgatni?
Egyébként WY 400 tele kormánylemezes az eke!
Szia! Tudsz árat? Nagyon jó eke. Egyik havernak ilyen van 105 lóval húzza nagyon fasza. Énis ilyet szeretnék a kis zetorom után:) Nézegetem még a helti titánt is 1050 es. Csak 1.7 milka+fát mondtak nekem árra.
Üdv!
erről kinek mi a véleménye? 120 lóerő van
http://www.agrarkereso.hu/fooldal/megmutat.php?hird=94521&keresendo=&hkategoria=&lang=hu&limit_ablak=1&kereses=2253868
Holnap délután már itt az eke, és hoznak egy deutz-fahr kaszát is...
Remélem nem kell csalódnom egyikben sem. Bízom a mentorom választásában.
Na majd rakok fel róla képeket.
Jó kép,énis megszoktam szártépözés után tárcsázni és utánna szántani és nem huzza össze a csutkát!
Nekem csak Vogel eke van énis 140eft vettem és 3db boritólemezt vettem rá 5eft /db!
Megmondom őszintén, én meg vagyok vele elégedve, szármaradvány az van, de én mindig le szoktam tárcsázni a kukoricatarlót szántás előtt, szeretem ha szármaradvány mentes a szántás, kicsi Ivánom, úgy 28-30 cm között elhúzza terep 3.-ban.
Én annak idején 150.000 Ft-ért vettem ezt az ekét, költöttem is rá, nem volt mélységállító kereke, csináltunk rá.
Problémádra nem tudok sajnos megoldást, de amúgy hogy vagy megelégedve az ekével? Felétek igen jó kukoricák szoktak lenni, sok szármaradvánnyal, jól leforgatja? Ilyen eke is jó lenne, csak a közelben nincs eladó
MTZ-vel húzok egy Regent Saturn 3-as váltvaforgató ekét, amelyen egykörös hidraulika csatlakozó van, gondolom nektek az Iván hidraulikáját nem kell bemutatni, a problémám az, hogy ha átfordítom nagyot csapódik, és én azt akarom, hogy szépen forduljon át, úgy ahogy kell.
Kaptam már segítséget, de mivel nem értek hozzá, hátha ti tudtok segíteni, ajánlották már a zuhanásgátló szelepet, illetve az útválasztó szelepet, szerintetek melyik kellene,melyik lenne a jó?
Válasz #1442. hozzászólásra
Annyiért itt marad, mert egy használt khüne vagy vogel 950 az olyan 300-500eft közt van!
Ha eladnám olyan 150eft körül adnám,de nekem jó 9 holdba,ha nem kellett faternak a törö féle ekéje,az csak 250eft volt és 40 fejekkel,2011ben!
8278 hozzászólás
Válasz #1484. hozzászólásra
Abban árban ezt találtam.Jó erős!
http://aprod.hu/hirdetes/rigol-eke-ID1cAn1.html
Várjad igen szipen nyugiba......
Milyen traktorod van,amihez 95 ekefej kell????????????
Válasz #1482. hozzászólásra
Nem a kukorica az eke azt lehet eladom lehet nem!
Jó lenne venni egy másikat csak nem adok csak vagy 300-350eft egy ekéért legyen az használt és uj!
Hát eddig a Törö féle IH 3x40 néztem !
Van valami öklet 300-350eft közti jó eke,magas köldökü 70-75cm és 95 fejjekkel!Várom a választ!
Válasz #1482. hozzászólásra
Nekem kellene két mázsa ekefej.
Válasz #1481. hozzászólásra
Mi történik?
6000é már eladó mázsája a ekédnek?
Mi eladtuk a tavalyit 5500ft/q,de látom hogy adják 6000-és 6500ft!
Igaz ha lepkés és csak tavalyi és már nemsokára lesz idei is, nek hiszem hogy el fogja adni 6000-6500 de láttam 7000ft is!
Válasz #1428. hozzászólásra
Üdv!
http://www.expressz.hu/kuhn-multimaster-2004-44276703/ ezt a márkát és tipust nagyon ajánlom, volt nálunk demón egy 3 fejes, csak jót lehet róla mondani.
Válasz #1478. hozzászólásra
A nevemre kattintva látható az eke.
Van egy eladó ekém ha érdekel valakit.
Válasz #1474. hozzászólásra
Sajnos ebben nem tudok segíteni mert nem igazán van kukorica tarlónk.
Nekem mind a kettő rajta van,befórgatót hagytam már el,de pótolni is
kellet mert látványosan másabb (rögösebb)volt a szántás.Egyébként
nem olcsó 16e ft volt...
Válasz #1474. hozzászólásra
Kukoricatarlón többet ér az előhántó, mint a beforgató lemez, ha jól van beállítva. Felejtsd el a beforgatót, az elején elszöszmötölsz vele egy darabig, amíg beállítod, de utána nem lesz vele gond, max a nyitóbarázda kihúzásánál.
Válasz #1470. hozzászólásra
Hello!
A véleményedre lenne szükségem!
Vogel Noot Permanit 3S 1050 MS 4 fejes váltvaforgatós ekénken rajta vannak az előhántók, szerinted érdemes megvenni az ekére a beforgató lemezeket is, vagy kukiban így is szépen fog forgatni?
Egyébként WY 400 tele kormánylemezes az eke!
Válasz #1471. hozzászólásra
Hali!
Szerintem 1,5 körül lesz.
Válasz #1471. hozzászólásra
Szia! Tudsz árat? Nagyon jó eke. Egyik havernak ilyen van 105 lóval húzza nagyon fasza. Énis ilyet szeretnék a kis zetorom után:) Nézegetem még a helti titánt is 1050 es. Csak 1.7 milka+fát mondtak nekem árra.
majd az kiderül ha felhívjuk holnap :)
Válasz #1469. hozzászólásra
Ha az ára megfelel az ekével nem lesz baj!
Üdv!
erről kinek mi a véleménye? 120 lóerő van
http://www.agrarkereso.hu/fooldal/megmutat.php?hird=94521&keresendo=&hkategoria=&lang=hu&limit_ablak=1&kereses=2253868
Holnap délután már itt az eke, és hoznak egy deutz-fahr kaszát is...
Remélem nem kell csalódnom egyikben sem. Bízom a mentorom választásában.
Na majd rakok fel róla képeket.
Válasz #1462. hozzászólásra
Nincs mit!
Szerintem hidraulikás boltban olcsóbban kapsz, de kérdezd meg, az még ingyen van.
Válasz #1457. hozzászólásra
A hidraulika csőbe rakj bele egy szűkítőt, vagy a közcsavar belsejét heggeszd be és fúrj bele egy kis lyukat
Válasz #1463. hozzászólásra
Faintos
Válasz #1463. hozzászólásra
Jó kép,énis megszoktam szártépözés után tárcsázni és utánna szántani és nem huzza össze a csutkát!
Nekem csak Vogel eke van énis 140eft vettem és 3db boritólemezt vettem rá 5eft /db!
Válasz #1458. hozzászólásra
Itt egy tárcsázott kukoricatarlón való szántásos kép!
Válasz #1459. hozzászólásra
Köszi!
Szerinted az Axiálban kapok ilyen állítható folytószelepet!
Válasz #1459. hozzászólásra
Szia!
Megmondom őszintén, én meg vagyok vele elégedve, szármaradvány az van, de én mindig le szoktam tárcsázni a kukoricatarlót szántás előtt, szeretem ha szármaradvány mentes a szántás, kicsi Ivánom, úgy 28-30 cm között elhúzza terep 3.-ban.
Én annak idején 150.000 Ft-ért vettem ezt az ekét, költöttem is rá, nem volt mélységállító kereke, csináltunk rá.
Talán még az is megoldás,ha egy közcsavart teszel bele,aminek kisebb a belső furata,és így lassabban engedi át az olajat.
Állítható fojtószelep a munkahenger elé.Addig tekered még szépen nem fordul.ilyen elven működik
Problémádra nem tudok sajnos megoldást, de amúgy hogy vagy megelégedve az ekével? Felétek igen jó kukoricák szoktak lenni, sok szármaradvánnyal, jól leforgatja? Ilyen eke is jó lenne, csak a közelben nincs eladó
Skacok!
MTZ-vel húzok egy Regent Saturn 3-as váltvaforgató ekét, amelyen egykörös hidraulika csatlakozó van, gondolom nektek az Iván hidraulikáját nem kell bemutatni, a problémám az, hogy ha átfordítom nagyot csapódik, és én azt akarom, hogy szépen forduljon át, úgy ahogy kell.
Kaptam már segítséget, de mivel nem értek hozzá, hátha ti tudtok segíteni, ajánlották már a zuhanásgátló szelepet, illetve az útválasztó szelepet, szerintetek melyik kellene,melyik lenne a jó?
Előre is köszönöm
Válasz #1455. hozzászólásra
Kettő fejesbe akkor olcsóbb , apósom hármast húzott vele évekig mikor még csak az ötvenesük volt
Válasz #1454. hozzászólásra
Tudom, hogy nagyon jó ekék, csak egész egyszerűen nem tudok jelenleg ennyit áldozni rá. Na meg egy 50eshez lehet kicsit túlzás is lenne
Válasz #1452. hozzászólásra
Ezek nem olcsók ,ha van is 250 ért rögtön elviszik
Válasz #1451. hozzászólásra
Nálatok a törő meg a wirax az tájszólás vagy nekik vagy a marketingesük?
Válasz #1444. hozzászólásra
Köszi. Szép eke, de sajnos nekem túl drága jelenleg.
Annyiért itt marad, mert egy használt khüne vagy vogel 950 az olyan 300-500eft közt van!
Ha eladnám olyan 150eft körül adnám,de nekem jó 9 holdba,ha nem kellett faternak a törö féle ekéje,az csak 250eft volt és 40 fejekkel,2011ben!
Válasz #1449. hozzászólásra
Igen eladtam az orosz pótkocsit de nem 200eft hanem jól el tudtam adni!
Válasz #1447. hozzászólásra
Sajna az nincs szürke most adott el egy jót azaz mtz 572 az apródon is van valahol egy zöld pts 2
Válasz #1431. hozzászólásra
Több mint valószinű azért mert megkopott a luk tojás alakra,és abba aztán rakhatsz bármit enni fogja a csavarokat
Válasz #1430. hozzászólásra
gjoni,
csere is érdekel, egy t25 után való jóképű pótban benne lennék
Válasz #1435. hozzászólásra
a miénk kicsit masszívabb
Moderálási elveink miatt törölve.
(575)
2013-08-14 20:19:10
Válasz #1426. hozzászólásra
Szia Broll79,
aprók között találsz róla képeket, ha tényleg érdekel.
Az Agrikon rugóskapa is eladó, ami mellette van a hirdetésben
Talán annyiért hozzáértő rá se néz ilyen ekére
Válasz #1441. hozzászólásra
50.000Ft
Válasz #1440. hozzászólásra
Nem annyi volt!
Most mennyiért lehet eladni?
Válasz #1438. hozzászólásra
Vagy ,ha ilyen ekéért 250-et adtál te nem vagy normális jól megszopattak
Válasz #1438. hozzászólásra
Ezt ha te újan vetted az én nevem Jóska Pista Anarcsi és Gyulaházi kupecos behozott eke ,Na ne altass minket megint a süket dumáddal
Válasz #1437. hozzászólásra
sokért uj korában 250eft!
de már 50eft se kapnák érte!