Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR409.17 FtUSD389.56 FtCHF429.74 FtGBP485.67 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Törönél vannak IH 40cm fejekkel de vannak használt vagy váltós ekék 3-4 stb!
Másik meg a z almásban van,törötöl mész kifele ör felé és ahogy elhagyod jármit ott lesz 500m jobb oldalt ,bal oldalt van egy zödséges avval szemben,vannak fasza ekék inkább már váltós kevés sima eke van!
szét kel l nézni ,velem is az volt nem néztem szét és ez volt a baj faternak nem volt kedve elmenni Gyulaházára és ez tetszet neki!
Ott kezdődött, hogy 98-as volt a 2003-nak hirdetett eke.
Az egyik oldalon majdnem új kopóbetétek, de a másikon kb 20%. Az ekenádak mind cserések, a kormánylemez vége majdnem éles volt.A kormánylemez előtti betét full elkopva v alakba.
Kb ennyi. Amit vettem ahhoz hozzá se kell nyúlni, szinte gyári.1.08 mill volt.
Képet nem tudok rakni mert még egy ismerősnél van ahol levettük.
Üdv.
Válasz #1428. hozzászólásra
Hali!
Gyulaházán most van egy 5 fejes variós váltvaforgatós vogel noot eke, a kormánylemezek jók rajta, de az előző tulaja az ekeszárakat lehegesztette, hogy ne tudjon elnyíródni a nyírócsap!
Hogy miért azt nem tudom.
Gyulaháza vagy jármiban ott van nagy ekék
Gyulaháza kossuth ut 23
Király István 70-268-02-62
Jármiban +
06-20-569-55-73
van sima és váltós eke,minden mennyiségben!
Válasz #1418. hozzászólásra
Kinek van ott elado eke mert erdekelne engem is ha adnal egy cimet elerhetoseget azt megkoszonem voltal ott mostanaba nem volt otos valt.forgatos vagy legalabb jo nagy negyes
Csak a pontosag kedveert a lemken nem kisvardan van legalabis az otos , de vanak ekek kisvardan is de a mostaniak tenyleg semmit nem ernek . Amugy en is keresek 4+1-es eket vagy egybe otost ha tud valaki valamit szoljon. Amugy hol veted az eket es menyi volt ha nem titok.
Ha megkérsz itt egy közelben lakót(mint én) akkor gondolom szívesen beugrik bármelyikőnk hogy készítsen pár képet az állapotáról és nem utazol hiába. De ha itt voltál, akkor csak egy köpés lett volna Gyulaháza és ott igen sok eke van, alkatrész ellátottsággal és lényegesen olcsóbban, mint Kisvrdába
Jót választottál nekem is ilyen van csak 5 fejes.Arra figyelj,hogy hátul a
mélységhatároló "T" csavar oldal irányba ne lötyögjön mert eltörik.
Ki kell hézagolni,de ne szoruljon.
Válasz #1409. hozzászólásra
Azért nem semmi, hogy emberek mit képzelnek magukról!
Jóhiszemű emberek megbíznak benne, erre ő azt nézi, hogy hogyan tudja őket minél jobban lehúzni és átba@ni!
Mondjuk látszik is rajta, hogy mennyire tisztességes ember
Válasz #1406. hozzászólásra
Nem az anarcsi kereskedőre gondolsz?
Mi is majdnem elmentünk megnézni egy lemken ekét, de szerencsére még időben lebeszéltek róla!
Azóta már sikerült beszerezni egy EKÉT!
Ezt:
Kupec mi? Én is így jártam mikor traktort néztem Dusnokon tőlem 400 km fasza nagyon jó 2,5 milla csak négy gumi kellett volna rá meg tiszta olaj folyás volt jó mi
Mérgemben még szeretném közhírré tenni, hogy a Kisvárdán hirdető kereskedő "úriember" a kiváló állapotú ekéit mindenki kerülje el nagy ívben, mert ma épp 1100 km-t autóztam hiába.
Én meg ugy tudom,hogy sokan nem szerették az antiszlimet mert nem tudtak egyszerre kezelni és kikötötték és igy nálam is ki van kötve,pedig jó lenn ha be lenne kötve ,mert szántáskor jó lenne!
Most az ekére egy uszót teszek a kitámasztó helyére avval fog jól menni!
Ezt a rész pontosan olvasd el, mert itt dől el( http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=kmoforum&id=1257528479) Ha nem válaszolnak akkor írj még egy mailt és mégegyet. Hidd el sikerülni fog
8278 hozzászólás
Válasz #1436. hozzászólásra
Ezt mennyiért vetted??
Válasz #1434. hozzászólásra
Lemaradt 2 eke közzül kellet választani vogel 950 olyan 400eft
meg ez a vogel p-80 ami kevesebb volt
Válasz #1422. hozzászólásra
nekem ilyen van elakartam adni de nem adták meg az árát!
Törönél vannak IH 40cm fejekkel de vannak használt vagy váltós ekék 3-4 stb!
Másik meg a z almásban van,törötöl mész kifele ör felé és ahogy elhagyod jármit ott lesz 500m jobb oldalt ,bal oldalt van egy zödséges avval szemben,vannak fasza ekék inkább már váltós kevés sima eke van!
szét kel l nézni ,velem is az volt nem néztem szét és ez volt a baj faternak nem volt kedve elmenni Gyulaházára és ez tetszet neki!
Válasz #1432. hozzászólásra
Értem!
Üdv.
Ott kezdődött, hogy 98-as volt a 2003-nak hirdetett eke.
Az egyik oldalon majdnem új kopóbetétek, de a másikon kb 20%. Az ekenádak mind cserések, a kormánylemez vége majdnem éles volt.A kormánylemez előtti betét full elkopva v alakba.
Kb ennyi. Amit vettem ahhoz hozzá se kell nyúlni, szinte gyári.1.08 mill volt.
Képet nem tudok rakni mert még egy ismerősnél van ahol levettük.
Üdv.
Hali!
Gyulaházán most van egy 5 fejes variós váltvaforgatós vogel noot eke, a kormánylemezek jók rajta, de az előző tulaja az ekeszárakat lehegesztette, hogy ne tudjon elnyíródni a nyírócsap!
Hogy miért azt nem tudom.
Cseréljük el erre
Üdv!
Lemken opal 110 eke milyen lehet? egy 120 lovas traktornak nehéz művelésű talajon elég vagy szét fogja tépni ?
Koszi szepen az infot .nincs valahol felteve hirdetese az eladoknak? Jarmiba hol vanak ekek toronel vagy mas hol?
Válasz #1425. hozzászólásra
ez van meg nekem régen hivtam kb 1-2 éve
Engem érdekel
Válasz #1421. hozzászólásra
Király istván, gépkereskedő. Volt ott több 4-5 fejes váltvaforgató eke is. 70/268 0262 a száma
Válasz #1421. hozzászólásra
Gyulaháza vagy jármiban ott van nagy ekék
Gyulaháza kossuth ut 23
Király István 70-268-02-62
Jármiban +
06-20-569-55-73
van sima és váltós eke,minden mennyiségben!
Mit kérsz érte?
Sziasztok,
van egy jó állapotú eladó Kühne KMF 3-35 ekém B-A-Z megyében, ha érdekel valakit
Kinek van ott elado eke mert erdekelne engem is ha adnal egy cimet elerhetoseget azt megkoszonem voltal ott mostanaba nem volt otos valt.forgatos vagy legalabb jo nagy negyes
Gyulaházán vannak vogel ekékhez alkatrész mert ez régi eke P-80!
Csak a pontosag kedveert a lemken nem kisvardan van legalabis az otos , de vanak ekek kisvardan is de a mostaniak tenyleg semmit nem ernek . Amugy en is keresek 4+1-es eket vagy egybe otost ha tud valaki valamit szoljon. Amugy hol veted az eket es menyi volt ha nem titok.
Ha megkérsz itt egy közelben lakót(mint én) akkor gondolom szívesen beugrik bármelyikőnk hogy készítsen pár képet az állapotáról és nem utazol hiába. De ha itt voltál, akkor csak egy köpés lett volna Gyulaháza és ott igen sok eke van, alkatrész ellátottsággal és lényegesen olcsóbban, mint Kisvrdába
Amúgy milyen bajai voltak az ekének, miket vettél észre, írd már meg, had okuljon más is.
Válasz #1415. hozzászólásra
Köszi szépen a tanácsot!
Válasz #1414. hozzászólásra
Igen!Van,hogy csak a T csavar törik el,de van,hogy az egész.A csavar
3-4,komplett 16e forint.Megéri odafigyelni.
Válasz #1413. hozzászólásra
Arra a 2 "T" alakú ütközőre gondolsz, aminek nekifeszül a kerék?
Válasz #1408. hozzászólásra
Jót választottál nekem is ilyen van csak 5 fejes.Arra figyelj,hogy hátul a
mélységhatároló "T" csavar oldal irányba ne lötyögjön mert eltörik.
Ki kell hézagolni,de ne szoruljon.
Válasz #1410. hozzászólásra
Mennyi volt és milyen állapotban, ha nem vagyok indiszkrét?
Válasz #1409. hozzászólásra
Azért nem semmi, hogy emberek mit képzelnek magukról!
Jóhiszemű emberek megbíznak benne, erre ő azt nézi, hogy hogyan tudja őket minél jobban lehúzni és átba@ni!
Mondjuk látszik is rajta, hogy mennyire tisztességes ember
Végül én is ugyanilyet vettem csak 3-ast hazafelé Cecén.
De de arról
Nem az anarcsi kereskedőre gondolsz?
Mi is majdnem elmentünk megnézni egy lemken ekét, de szerencsére még időben lebeszéltek róla!
Azóta már sikerült beszerezni egy EKÉT!
Ezt:
Kupec mi? Én is így jártam mikor traktort néztem Dusnokon tőlem 400 km fasza nagyon jó 2,5 milla csak négy gumi kellett volna rá meg tiszta olaj folyás volt jó mi
Üdv.
Mérgemben még szeretném közhírré tenni, hogy a Kisvárdán hirdető kereskedő "úriember" a kiváló állapotú ekéit mindenki kerülje el nagy ívben, mert ma épp 1100 km-t autóztam hiába.
Üdv.
Válasz #1402. hozzászólásra
Én meg ugy tudom,hogy sokan nem szerették az antiszlimet mert nem tudtak egyszerre kezelni és kikötötték és igy nálam is ki van kötve,pedig jó lenn ha be lenne kötve ,mert szántáskor jó lenne!
Most az ekére egy uszót teszek a kitámasztó helyére avval fog jól menni!
Válasz #1402. hozzászólásra
A mtz csak a kerék slipelt,de ott is jó volt.
Válasz #1401. hozzászólásra
Decsi
A napraforgó gombaölőzése topikban lenne egy kérdésem, ránéznél?
Válasz #1401. hozzászólásra
Köszi antiszlippel jó ,hogy
Válasz #1400. hozzászólásra
Nekem mindig olyan ekéim voltak amin hátul volt a mélységállító kerék
és jól működtek még mtz után is.
Válasz #1399. hozzászólásra
Eredj már Pálinkó kupec nem mindegy neki ,hol van a kerék ő nem igen szántott vele ,már megint hülye a kérdés
Ha azt mondjátok hátul van a kerék,akkor ezen is hátul van és mégis jól megy!http://www.agrarkereso.hu/fooldal/megmutat.php?hird=98083&keresendo=&hkategoria=&lang=hu&limit_ablak=1&kereses=#
Üdv.
Tudna nekem vki segíteni abban, hogy 1S543A22 Típusú Nr:22683 számú Vogel eke milyen évjárat lehet?
Előre is köszi.
Válasz #1396. hozzászólásra
Tényleg bakker
Riadóóóóóóóóóóóóóóó!!!!Szürke is online!!!!!
Meneküljön mindenki.
Válasz #1392. hozzászólásra
Nem ,bohóckodok,komolytalan társaság(már bocs)
Válasz #1393. hozzászólásra
Ezt a rész pontosan olvasd el, mert itt dől el( http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=kmoforum&id=1257528479) Ha nem válaszolnak akkor írj még egy mailt és mégegyet. Hidd el sikerülni fog
Válasz #1362. hozzászólásra
én már lassan 1,5 éve regisztráltam de azóta is semmi...
Válasz #1391. hozzászólásra
segítsek regisztrálni
Válasz #1390. hozzászólásra
1362?????
Utálom hogy mindig igazam van
És futárnak lett igaza,elkezdte a népet lehuzni
Válasz #1386. hozzászólásra
erről van szó és ismerni kéne a vita mivoltát is