Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR409.33 FtUSD391.39 FtCHF431.78 FtGBP486.62 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1377. hozzászólásra
te tudod,de én nem vagyok birka se hülye ,te csak meny és magyarázz ,és a vitát lezártam ennyi szép napot megyek mert dolgom van!
Válasz #1376 hozzászól
Megint elbeszélsz a lényeg mellett. Az olvasással van problémád az értelmezéssel vagy egyszerűen csak nem tudsz megfogalmazni egy választ? Lehet jobb lenne, ha és is inkább kapálnék ehelyett. Tudod mit? Megyek inkább birkát legeltetni. Ők legalább megértik mit mondok nekik.
nem vagyok csak 80kg de szeretem a munkát kapálok meg minden ami van,nem vagyok itt mindig,ha nem lenne ilyen meleg 40fog akkor a garázst csinálnánk a pótkocsinak,reggelente szoktunk dolgozni mikor nincs meleg!
Ha kész lesz esetleg lesz fotó!
Te biztosan nagyon érted ezt a számolósdit, mert ezek szerint neked 5 HA földhöz minden munkagéped adott, az ekétől a betakarító gépig, vagy ahogy felétek mondják cséplőgép, a bálázó minden van. Szerintem meg sok olyan munka folyamat van a kis gazdaságokban, amire nem éri meg megvenni a munkagépet, hanem érdemesebb bérmunkába végeztetni. Bár ahogy kiveszem az írásaidból, még messziről sem ismered a gazdálkodást, hanem biztosan egy elkényeztetett, anyuci kedvence, 120kg-os, ragyás arcú, szemüveges troll vagy, aki itt próbálja kiélni magát.
Válasz #1369. hozzászólásra
Én még azt is kétlem, hogy az apja kint a földön is felengedte volna félvakon a gépre kipróbálni, nemhogy dolgozni. Nem neki való az ilyen munka. Előbb utóbb baj érné, ha ő dolgozna géppel. Még az egészséges embert is éri munkabaleset, nem az olyat, akinek rossz a szeme, meg nem emelhet, stb.
Hát te biztos nem műveled csak a faterod ,mert ha te kiszabadulsz a traktorral othonról fél Fábiánháza kórházba kerül a vontatott tárcsáddal elgázílod mindet
Ha bérmunkással csináltatnám meg az 700eft számoltam de lehet hogy kijönne a 1 milla is,1000liter gázolaj az meg csak 420eft és egy kis üzemóra megy bele 100-200közt!
értem de én biztos nem fogom bérmunkába megcsináltatni,mint itt mondják a dolgokat!
Soka bérmunka aszántástól a szántásig,igaz nekem is elmegy 500-1000liter gázolaj,de azért nem mindig akkor jönnek amikor nekem kell!
szántás 1hold 15000ft
tárcsa az meg 7500ft-8000ft
és 9holdnál már nem kis pénz,ott még kell kombizni vetni ekekapázni tölteni csépelni tengerit szedni szártépözni,és már mindjárt vagy fél milliónál járunk! vegyszerezés ezt kihagytam!
Látod ebben is megint tévedsz. Én mikor bereggeltem, nem volt csak 4 Ha földem és nem volt traktorom sem. Bár ma már többszöröse az általam meg művelt terület ennek, de még mindig csak egy szakadt 50-essel küzdök
A Lux egy komolytalan oldal,én is regisztráltam 3 hónapja,azóta is adminisztrátori jóváhagyásra vár(pár olyan kérdés merült fel amiben segíthettem volna)
Ja és honnan tudja hogy valaki hülye!
Inkább a kulákokat engedik be akinek van joni +100hektár föld,nem szürke 82 + egy két szar munkagép és pár hold föld!
8278 hozzászólás
Válasz #1385. hozzászólásra
Válasz #1384. hozzászólásra
Én is csak véleményt formáltam. A vitához megfelelő inteligenciával megáldott vitapartnerre van szükség
Válasz #1382. hozzászólásra
Nézd el nekem be ragadt a billentyű 28 C. Ezt akartam írni. Nem 38, mint amit te érzel. Ajánlom figyelmedbe :http://www.idokep.hu/hoterkep
Válasz #1380. hozzászólásra
itt vitázott valaki? hol?
Menyél fogjál valami nőt aki le cidál ,mert neked ez a bajod itt éled ki magad a neten
Válasz #1379. hozzászólásra
még azis meleg a 38 fok elég lenne 25-30fok abban lehetne dolgozni szépen nyugodtan ,hogy mi is haladjunk,a garázs csinálással amig jön a öszi meló!
te tudod,de én nem vagyok birka se hülye ,te csak meny és magyarázz ,és a vitát lezártam ennyi szép napot megyek mert dolgom van!
Válasz #1376. hozzászólásra
A másik, nyisd ki az ablakot, hagy menjen be a kellemes hűs levegő, mert a 40 fok már rég elment, max 8, ha van nálatok is, kellemes É-ÉK-széllel
Válasz #1376 hozzászól
Megint elbeszélsz a lényeg mellett. Az olvasással van problémád az értelmezéssel vagy egyszerűen csak nem tudsz megfogalmazni egy választ? Lehet jobb lenne, ha és is inkább kapálnék ehelyett. Tudod mit? Megyek inkább birkát legeltetni. Ők legalább megértik mit mondok nekik.
Válasz #1374. hozzászólásra
nem vagyok csak 80kg de szeretem a munkát kapálok meg minden ami van,nem vagyok itt mindig,ha nem lenne ilyen meleg 40fog akkor a garázst csinálnánk a pótkocsinak,reggelente szoktunk dolgozni mikor nincs meleg!
Ha kész lesz esetleg lesz fotó!
Válasz #1374. hozzászólásra
Válasz #1368. hozzászólásra
Te biztosan nagyon érted ezt a számolósdit, mert ezek szerint neked 5 HA földhöz minden munkagéped adott, az ekétől a betakarító gépig, vagy ahogy felétek mondják cséplőgép, a bálázó minden van. Szerintem meg sok olyan munka folyamat van a kis gazdaságokban, amire nem éri meg megvenni a munkagépet, hanem érdemesebb bérmunkába végeztetni. Bár ahogy kiveszem az írásaidból, még messziről sem ismered a gazdálkodást, hanem biztosan egy elkényeztetett, anyuci kedvence, 120kg-os, ragyás arcú, szemüveges troll vagy, aki itt próbálja kiélni magát.
Válasz #1371. hozzászólásra
Kíváncsi vagyok kinn a földön eldugul a szűrő ,hogy csinálja meg vagy elpukkan egy gázolajcső ,hogy légteleníti le pedig ezek alapvető dolog.
Válasz #1370. hozzászólásra
Elméleti traktoros még lehet menjen el tanárnak ,ha ilyen okos
kilencedik, gázfröccs és az első árokban megállna
Én még azt is kétlem, hogy az apja kint a földön is felengedte volna félvakon a gépre kipróbálni, nemhogy dolgozni. Nem neki való az ilyen munka. Előbb utóbb baj érné, ha ő dolgozna géppel. Még az egészséges embert is éri munkabaleset, nem az olyat, akinek rossz a szeme, meg nem emelhet, stb.
Válasz #1368. hozzászólásra
Hát te biztos nem műveled csak a faterod ,mert ha te kiszabadulsz a traktorral othonról fél Fábiánháza kórházba kerül a vontatott tárcsáddal elgázílod mindet
Válasz #1365. hozzászólásra
Ha bérmunkással csináltatnám meg az 700eft számoltam de lehet hogy kijönne a 1 milla is,1000liter gázolaj az meg csak 420eft és egy kis üzemóra megy bele 100-200közt!
Válasz #1365. hozzászólásra
értem de én biztos nem fogom bérmunkába megcsináltatni,mint itt mondják a dolgokat!
Soka bérmunka aszántástól a szántásig,igaz nekem is elmegy 500-1000liter gázolaj,de azért nem mindig akkor jönnek amikor nekem kell!
szántás 1hold 15000ft
tárcsa az meg 7500ft-8000ft
és 9holdnál már nem kis pénz,ott még kell kombizni vetni ekekapázni tölteni csépelni tengerit szedni szártépözni,és már mindjárt vagy fél milliónál járunk! vegyszerezés ezt kihagytam!
Válasz #1359. hozzászólásra
Válasz #1346. hozzászólásra
Látod ebben is megint tévedsz. Én mikor bereggeltem, nem volt csak 4 Ha földem és nem volt traktorom sem. Bár ma már többszöröse az általam meg művelt terület ennek, de még mindig csak egy szakadt 50-essel küzdök
A Lux egy komolytalan oldal,én is regisztráltam 3 hónapja,azóta is adminisztrátori jóváhagyásra vár(pár olyan kérdés merült fel amiben segíthettem volna)
Válasz #1360. hozzászólásra
oké
Válasz #1357. hozzászólásra
mögvót
Ha megelőzött téged a jó híred.
Válasz #1352. hozzászólásra
nincs eladtam!
Válasz #1356. hozzászólásra
Ja
Válasz #1355. hozzászólásra
szabad?
Válasz #1353. hozzászólásra
Ja értem véletlen nem jelöltél be?
Válasz #1352. hozzászólásra
dehogyis, azon térdepeltetik otthon, egész évre keel vagy 50 mázsa, mert mindig kieszi maga alól
Válasz #1350. hozzászólásra
olyanra nem emlékszem, előbb megkuksiztalak facen
Van még kukoricád eladó??
Válasz #1349. hozzászólásra
Válasz #1347. hozzászólásra
Múltkor beszéltük elfelejtettem
Válasz #1347. hozzászólásra
Ezen még Dr.Csernus sem segitene.Ha elkezdené kezelni,a dokinak kellene terápiára járni 1 óra múlva.
5 hektár fóliád lenne, te is kuláknak számítanál
Válasz #1344. hozzászólásra
tudom, azért írtam
Válasz #1337. hozzászólásra
Ja és honnan tudja hogy valaki hülye!
Inkább a kulákokat engedik be akinek van joni +100hektár föld,nem szürke 82 + egy két szar munkagép és pár hold föld!
Válasz #1343. hozzászólásra
Már kitárgyaltam vele azt monda nincs remény
Válasz #1340. hozzászólásra
Ja bocs én nem hívom ,mert ott vagyok most melózok
Válasz #1342. hozzászólásra
na azért. ketten Szabival biztos bírnátok az elmebajjal, ő most úgyis egyetemen tanulja a pszichopatkolást
Válasz #1340. hozzászólásra
Azt ne mert kinyírom.
Válasz #1337. hozzászólásra
Válasz #1336. hozzászólásra
ja talán hívd a 105-t
Válasz #1336. hozzászólásra
Válasz #1335. hozzászólásra
Nem a nem hozzáértésről van szó, hanem az értetlenségről, és az erőszakos román árus stílusról, ahogy ezt már egy másik topikban részleteztem