Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak652 FtBenzin árak637 FtEUR407.33 FtUSD390.32 FtCHF431.59 FtGBP485.67 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Miért ha van egy fórum miért nem irhat be mindenki,nem kell olyan embereket lenézni aki nem ért hozzá vagy nem olyan trakija vagy nem csinált videót!
Szerintem ott lehetne tanulni de ha nem akarják én leszarom,majd egyszerr megtanulok saját káramon,de amugy van benne termés és nem lehet szar a szántás ha van benne valami!
Válasz #1321. hozzászólásra
Akkor csak neked és csak most javítom eme felénk használatos mondást miszerint is " ez már a kopasz embernek is hajmeresztő " ,
Válasz #1312. hozzászólásra
Nekem is van benne csak kinvan kötve és nem költök rá hogy bekössem mert a gazda nem tudta használni,mikor be volt kötve gondolom!
Amúgy a kerék azért van a kinti ekéknél hátul,mert ott a traktorok általában helyzetszabályzósak,(itt a régi tipusúakra gondolok) a te mötözöd meg nem az szerintem.Ennyi.
Már mi magas?
Már elvesztettem a fonalat Bocsi!
néztem a kereket,de egy helyre lehet tenni de kell egy 2 lapos vas ahol a 2 lyuk van egy kicsit elörébb ,esetleg de akkor nem fog egyenesen menni!
571 hozzászólás ott a kép. Megint nincs igazad ,te nagyon hülye azt mondtam kisebbet és jobbakat vettél volna nem azt hogy a nagyobb drágábbat itt látszik az értelmi szinted olvasd vissza mit írtam
Én még nem láttam jó minöségü anyagot ekében kombiban vagy vontatott tárcsában?
De a pénz is lényeg mert nem mindenkinek van egy tárcsára 1milla vagy kombira és ugyis annyit tud mindegyik!
8278 hozzászólás
Válasz #1333. hozzászólásra
Mert oda aztán tényleg nem engedik be a hülyéket!!!!!
Válasz #1335. hozzászólásra
Válasz #1334. hozzászólásra
Miért ha van egy fórum miért nem irhat be mindenki,nem kell olyan embereket lenézni aki nem ért hozzá vagy nem olyan trakija vagy nem csinált videót!
Szerintem ott lehetne tanulni de ha nem akarják én leszarom,majd egyszerr megtanulok saját káramon,de amugy van benne termés és nem lehet szar a szántás ha van benne valami!
Válasz #1333. hozzászólásra
Válasz #1331. hozzászólásra
Az egy szarr fórum!
Mert csináltam egy bejelenkezést és nem enged be,de még az uj jelszóval sem!
Válasz #1331. hozzászólásra
igen
Válasz #1328. hozzászólásra
Látom jártas vagy te is az agrolux fórumon
Válasz #1326. hozzászólásra
köszi. én csak le akarom festeni a kipufit, semmi baja amúgy
Válasz #1328. hozzászólásra
Úgy legyen
Válasz #1326. hozzászólásra
Ha nem foglalkoznánk vele akkor előbb utóbb megunja .
Ahogy egyik haver szokta volt mondani " Hülyékkel nem érdemes leállni vitázni mert lehúznak a maguk szintjére és utána legyőznek a rutinjukkal "
Válasz #1322. hozzászólásra
Nem volt olcsó húsz körül volt , a hanga a youtubon meg van http://youtu.be/Xaee4R6g-bo
Válasz #1323. hozzászólásra
Értem ,de nem tudjuk ki tiltani a fogyatékosokat az oldakról
Válasz #1322. hozzászólásra
Kelet-agró zománcozott osztrák kipufogó , a szomszédunkban van Bujon a Kotesz tó.
Válasz #1321. hozzászólásra
Akkor csak neked és csak most javítom eme felénk használatos mondást miszerint is " ez már a kopasz embernek is hajmeresztő " ,
ne érts félre értsd ahogy mondom
Válasz #1319. hozzászólásra
Többes számban beszéltem mert úgy vagyok ezzel akinek nem inge ne vegye magára .
Van sok agyatlan barom jó pár topikban de hál istennek vannak sokan azok is akik tartják a régi fórum színvonalát attól függetlenül .
Válasz #1318. hozzászólásra
néztem a képedet a kipufidat mivel festetted le. konkrét márkanév kellene. szatmári részről vagy (ha előttük jársz el)? valami jó horgászhelyet tudsz?
Válasz #1319. hozzászólásra
De csipem ,de a kopaszomal má nehogy ezt a fórumot olvasgasam
Válasz #1301. hozzászólásra
Válasz #1315. hozzászólásra
Úgy látom nem csíped Hús Futárt
Válasz #1316. hozzászólásra
Te tudod én még nem voltam ott csak el járok mellette
Nekem is van benne csak kinvan kötve és nem költök rá hogy bekössem mert a gazda nem tudta használni,mikor be volt kötve gondolom!
Ha már a kopaszodnak is hajmeresztő,akkor gondolom nem neki való fórumot olvasgatok vele
Válasz #1278. hozzászólásra
ez egy szar, csak az öntvény távtartók érnek valamit. nem vontatott, hanem egy idiótizmus, mint az egész wirax
Válasz #1313. hozzászólásra
Rá kellene beszélni,hogy alakitsa át traktor helyzetszabályzósra minthogy átrakja a kereket az ekén.
Bizony ám a szabályzósakhoz
Válasz #1309. hozzászólásra
Amúgy a kerék azért van a kinti ekéknél hátul,mert ott a traktorok általában helyzetszabályzósak,(itt a régi tipusúakra gondolok) a te mötözöd meg nem az szerintem.Ennyi.
Válasz #1310. hozzászólásra
Ez így van ,reménytelen
Válasz #1308. hozzászólásra
Szerintem ha 5-ször születne akkor is hülye maradna hozzá.
Válasz #1308. hozzászólásra
egyszerr megtanulom ha nem veszek másikat és ezt eladom de mikor jó be van állitva jól dolgozik
Válasz #1304. hozzászólásra
Időm engedi , csak épp dolgozom ,meg csak megtanulja hatvan éves koráig
Én ,ha elmegyek meg is verem azt az érthetetlen fejét
Én ,ha elmegyek meg is verem azt az érthetetlen fejét
Vagy én is marha vagyok ?Mert többes számba beszéltél
Válasz #1303. hozzászólásra
Már igazán elmehettél volna megcsinálni neki,időd kiadja
Egy két nyugtató és lehet vele beszélgetni ,csak hát nem ért semmit hozzá és ahogy nézem nem is fog
Ez egy u gerenda van befenekelve!
8cmx4.8cm és 8mm vastag 3 helyen a 4ik meg 6mm!
Hogy hova süllyedt ez a fórum az ilyen szürke marhákkal . Ez már a kopasznak is hajmeresztő ami itt megy .
Válasz #1298. hozzászólásra
Úgy keresztbe menne nem jó.Túl hátul van alig támaszkodig
Válasz #1297. hozzászólásra
elég vastag a zártszelvény mértem csak már elfelejtettem !
Válasz #1296. hozzászólásra
Ott van a2 lyuk nem oda kell a 2 ekefejnél?
És miért nem jó ahol van?
Válasz #1295. hozzászólásra
Így ,hogy rajta van a zártszelvény a tetején elég erős nem könnyű elhajlítani.
Válasz #1295. hozzászólásra
A köldöke ,a középső és hátsó ekefej között jó lenne csak fúrni kell
Válasz #1294. hozzászólásra
Már mi magas?
Már elvesztettem a fonalat Bocsi!
néztem a kereket,de egy helyre lehet tenni de kell egy 2 lapos vas ahol a 2 lyuk van egy kicsit elörébb ,esetleg de akkor nem fog egyenesen menni!
Válasz #1292. hozzászólásra
A tied elég magas !
Válasz #1292. hozzászólásra
A Lajtáét te ,meg a Kühnét mert egy a kettő!
Válasz #1291. hozzászólásra
Már melyik eketstet kell lejjebb tenni egy lyukkal?
Az enyémet ami van!
Válasz #1289. hozzászólásra
Helti Spelberg .Vagy olcsón Lajta 35 az eketestet lejjebb teszed egy lukkal és mindent le forgat ennyi!
Válasz #1288. hozzászólásra
571 hozzászólás ott a kép. Megint nincs igazad ,te nagyon hülye azt mondtam kisebbet és jobbakat vettél volna nem azt hogy a nagyobb drágábbat itt látszik az értelmi szinted olvasd vissza mit írtam
Válasz #1286. hozzászólásra
Akkor mond egy ekét ami jó ujban vagy használtban 3mas eke ami visz 3x35 vagy 3x40 a 82es után és nem drága?
és 95 fejek és magas köldökü 70-80cm?
Válasz #1284. hozzászólásra
Én még nem láttam jó minöségü anyagot ekében kombiban vagy vontatott tárcsában?
De a pénz is lényeg mert nem mindenkinek van egy tárcsára 1milla vagy kombira és ugyis annyit tud mindegyik!