Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408.16 FtUSD393.39 FtCHF431.97 FtGBP487.8 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok!
Mi a véleményetek a régebbi Lajta ekékről? Ugyanis most akarok venni egyet. MTZ 50 után kellene. Mennyire üzemanyagtakarékos? A 3 fejest elbírja az 50-es, vagy elég neki csak a 2 fej? Előre is köszi a válaszokat!
Üdv: Rönó
Válasz #615. hozzászólásra
Köszi!Remélem nem lesz rá szükség,bár a magassága is határeset(75cm).Amúgy lehet,hogy a képen nem látszik de ez nem hidros hanem csavarrugós bár az elv ua.
azok erre a terhelésre vannak kitalálva, a kő és gyökér elleni védelmet hidroakkuk segitségével oldották meg, csak a legvégső esetben szakadnak a nyírócsavarok, egy jóember vett egy ilyen ekét, ugy döntött, h túl alacsony a gerendely, a szárakat egy ügyes kovácsmesterrel kicserélte hosszabbra, a felfogató konzolokon a csuklópontokatlevarratta... egyszer csak elhajolgattak a szárak, eltöredezett a gerenda kötött földön... ugyhogy az a zártszelvényszár könnyebbé teszi az ekét, de tartós is, ha nem megfelelő mi tudunk extra szilárd szárat gyártani magasabb kivitelben
Válasz #610. hozzászólásra
Legyen úgy! Érdekes,hogy az ekeszárak nem tömör anyagból vannak! Jóformán zártszelvény. Vajon bírják a strapát? /Elméletileg 200Le-ig/
ezért nem kell beleugrani semmibe akármilyen jó árat mondanak...nekem 140.000-be van az ekém(+ekevas),ennyiért vettem egy kétfejes Lajtát amit elcseréltünk egy 3 fejes Vogelre
ezzel csak arra hivtam fel a figyelmet, hogy agyonkopott ekét megveszel 1 milláért, aminek az uj ára 5 milla, kora 10-15 év, nem biztos, h jó vétel, mert nem csak a kopóalkatrészek lehetnek viseltesek , de lehet repedés, enyhe csavarodás a váz és annak kapcsolódó elemeiben, vagy hiányos is let az, és mikor nekifekszel felujjitani , hipp hopp 1 milla is beleugordhat az ócskavasba és akkor sem fog többet érni, mint amennyiért vetted. a jó multkorában kint jártam Erdélyországban, büszkén mutatja a kereskedősrác, h kicsi hibával milyen traktort hozott be és ajándékba adtak hozzá egy leharcolt váltvaforgató ekét.. hmm a trakinak csak üveg, olajfolyás , sárcédő , kipufogó és lámpa hijja volt... tényleg ajándék az egyik lom mellé egy másik
nálunk is, de az ára eléggé huzós.. 3 vas ugy 45 e Ft+áfa, ilye az mikor az ember régi gépet vesz..a multkor valaki beletenyerelt egy 3 fejes réseltkormánylemezű landsbergbe.. ahhoz a tipushoz, csak eredeti szalagok voltak kaphatók... azt mondta a gazda , de jól járt a .... akitől vette 160 e ft-ért, most az ekéje ér vagy 10000ret
az IH egy jóval fiatalabb fejlesztésű modell,mint a Lajta , teljesen más paraméterei vannak, könnyebb húzás, kisebb kopásértékek ( igaz kell, hozzá egy spéci ekevas is )
egy 250 lovas géppel huzzák, 14-15 liter /HA, azért vásárolták tőlünk , mert abban a térségben, már 110 lovas nyuszival 4 fejes változattal tudnak dolgozni, de egy 5 fejeset próbáltak ki és azt ugy vitte, mint foxi a lábtörlőt
8278 hozzászólás
Válasz #627. hozzászólásra
Üdv Gjoni!Oké majd teszek föl képet.A 82-est eladtad?
Válasz #624. hozzászólásra
Ez meg volt trágyázva ,és kukorica volt rajta ,és RZ kétsoros zúzóval volt szártépőzve!
Itt a kép!Ez nagyon fáintosan dolgozik!
Vagy a két fejes negyvenes deszkás ,mint nekem a hármas az brutálisan dolgozik most csinálok egy kétfejeset is!
Köszi!
Válasz #622. hozzászólásra
Fasza eke a 35 deszkásat biztos elbírja! Apósom 15évig szántott vele kötött talajon.
Sziasztok!
Mi a véleményetek a régebbi Lajta ekékről? Ugyanis most akarok venni egyet. MTZ 50 után kellene. Mennyire üzemanyagtakarékos? A 3 fejest elbírja az 50-es, vagy elég neki csak a 2 fej? Előre is köszi a válaszokat!
Válasz #618. hozzászólásra
Üdv én meg ilyen ekét keresek! Mennyi lenne az ára?
Eredeti és utángyártott alkatrészek
Új gépek, munkagépek lízing,-és hitellehetőség
Válasz #618. hozzászólásra
Ahój , erre én is kíváncsi lennék , nekünk is van egy hasonló német eke csak picivel kisebb.
üdv!egy ilyen ekét menyiért lehet eladni?
Válasz #611. hozzászólásra
OK,holnap lefényképezem...
Válasz #615. hozzászólásra
Köszi!Remélem nem lesz rá szükség,bár a magassága is határeset(75cm).Amúgy lehet,hogy a képen nem látszik de ez nem hidros hanem csavarrugós bár az elv ua.
Válasz #614. hozzászólásra
szia ! 1400Mpa szakitó szilárdságú anyagból
Válasz #613. hozzászólásra
Köszönöm! Ezt megjegyzem de gondolom ez nem lenne túl olcsó játék.Amúgy az miből és hogyan készülne?/Ha nem titkos/
Válasz #612. hozzászólásra
azok erre a terhelésre vannak kitalálva, a kő és gyökér elleni védelmet hidroakkuk segitségével oldották meg, csak a legvégső esetben szakadnak a nyírócsavarok, egy jóember vett egy ilyen ekét, ugy döntött, h túl alacsony a gerendely, a szárakat egy ügyes kovácsmesterrel kicserélte hosszabbra, a felfogató konzolokon a csuklópontokatlevarratta... egyszer csak elhajolgattak a szárak, eltöredezett a gerenda kötött földön... ugyhogy az a zártszelvényszár könnyebbé teszi az ekét, de tartós is, ha nem megfelelő mi tudunk extra szilárd szárat gyártani magasabb kivitelben
Válasz #610. hozzászólásra
Legyen úgy! Érdekes,hogy az ekeszárak nem tömör anyagból vannak! Jóformán zártszelvény. Vajon bírják a strapát? /Elméletileg 200Le-ig/
Válasz #608. hozzászólásra
Szia!Esetleg tudnál képeket küldeni?
veszi.attila@freemail.hu
Válasz #609. hozzászólásra
ha ép rajta minden, akkor sok évig fogtok barátságban együtt dolgozni
Sziasztok!
Vélemények erről?http://www.agroinform.com/aprohirdetes/3318058/Eke-rabe-werk-vario.html
Válasz #607. hozzászólásra
Két fej balos meg két fej jobbos van 25-ös fogással meg egy nyuszi váz hozzá,meg nem is Regent...
Sziasztok!
Nincsen véletlenül valakinek Regent Saturn ekéhez való alkatrésze, gondolok itt ekeszárra előhántóra, művelőkerékre, nagyon kéne.
Ha tud valaki kérem segítsen!
Köszönöm
Válasz #605. hozzászólásra
Heló az utak tiszták Csak nagyon fúj a szél ,majd megcsörgetsz mikor aktuális.
Üdv Gjoni! Felétek járhatók az utak? Amikor enyhülést mond az időjós ,mennénk az ekéért.Sajnos a fuvaroshoz kell igazodnom.
Válasz #574. hozzászólásra
Na találtam képeket,így dolgozik az M-40 Kühne.
Válasz #602. hozzászólásra
szia! kérlek irj egy megkeresést a mail cimemre! köszi!
Válasz #577. hozzászólásra Ilyen ekét forgalmaztok?Mennyi az új ára 3-4 fejesnek? Alkatrész van hozzá?
Válasz #595. hozzászólásra
ezért nem kell beleugrani semmibe akármilyen jó árat mondanak...nekem 140.000-be van az ekém(+ekevas),ennyiért vettem egy kétfejes Lajtát amit elcseréltünk egy 3 fejes Vogelre
Válasz #587. hozzászólásra
visszaolvasol itt pár métert itt és találsz telefonszámot akik gyártanak,őket kérdezd ár ügyben
ilyen adtam el 2012ben januárban! 60eft!
Jobban jártam volna ha ujat vettem volna 2011ben februárban,Törötöl IH eke 3mas 280eft körül! vagy máshol,és ott moóinden uj!
100eft ih müanyag kormánylemezes eke.Most fagyal jovizes földbe gyönyörüen szántott és nem ragadt be a fém testvére meg állandoan.
Válasz #595. hozzászólásra
ezzel csak arra hivtam fel a figyelmet, hogy agyonkopott ekét megveszel 1 milláért, aminek az uj ára 5 milla, kora 10-15 év, nem biztos, h jó vétel, mert nem csak a kopóalkatrészek lehetnek viseltesek , de lehet repedés, enyhe csavarodás a váz és annak kapcsolódó elemeiben, vagy hiányos is let az, és mikor nekifekszel felujjitani , hipp hopp 1 milla is beleugordhat az ócskavasba és akkor sem fog többet érni, mint amennyiért vetted. a jó multkorában kint jártam Erdélyországban, büszkén mutatja a kereskedősrác, h kicsi hibával milyen traktort hozott be és ajándékba adtak hozzá egy leharcolt váltvaforgató ekét.. hmm a trakinak csak üveg, olajfolyás , sárcédő , kipufogó és lámpa hijja volt... tényleg ajándék az egyik lom mellé egy másik
Válasz #594. hozzászólásra
Értem én nem teszek senkivel jót hanem akkor itt marad nekem is megér azt a 10000ft az eke,!
Válasz #593. hozzászólásra
nálunk is, de az ára eléggé huzós.. 3 vas ugy 45 e Ft+áfa, ilye az mikor az ember régi gépet vesz..a multkor valaki beletenyerelt egy 3 fejes réseltkormánylemezű landsbergbe.. ahhoz a tipushoz, csak eredeti szalagok voltak kaphatók... azt mondta a gazda , de jól járt a .... akitől vette 160 e ft-ért, most az ekéje ér vagy 10000ret
Moderálta: (3932) 2013-11-13 13:48:03
Válasz #592. hozzászólásra
Értem hol lehet ezt kapni és milye árban?
Válasz #591. hozzászólásra
te kérdezted a szántóvasad tipusát, egyébként P5400103 a bélyegszáma
Válasz #589. hozzászólásra
Maz a M300P?
Válasz #589. hozzászólásra
és ami a legfontosabb! rendelhetőőőőő
Válasz #587. hozzászólásra
M300 P változat, ezt ugy 76-77 körül találták ki a gépedre, ha jól emlékszem
Moderálási elveink miatt törölve.
Czanik Sanyi (1178)
2013-01-20 11:49:27
Válasz #581. hozzászólásra
Mi mennyi laposvas ami vogel notra kell az jó sok nekem 2 lyukas kell és az nem biztos hogy van ebben hanem már 3nast csinálnak a vogelekhez!
Válasz #585. hozzászólásra
ugyanaz mint a miénken, jó régi fejlesztés, az egyik 1999, a másik 2003-as
Válasz #584. hozzászólásra
Értem a Heltin ilyen fejek vannak?
Válasz #582. hozzászólásra
az IH egy jóval fiatalabb fejlesztésű modell,mint a Lajta , teljesen más paraméterei vannak, könnyebb húzás, kisebb kopásértékek ( igaz kell, hozzá egy spéci ekevas is )
Válasz #578. hozzászólásra
egy 250 lovas géppel huzzák, 14-15 liter /HA, azért vásárolták tőlünk , mert abban a térségben, már 110 lovas nyuszival 4 fejes változattal tudnak dolgozni, de egy 5 fejeset próbáltak ki és azt ugy vitte, mint foxi a lábtörlőt
Válasz #580. hozzászólásra
Te tudod ,az IH mivel jobb ,mint a Kühne?Azért kérdezem ,mert a Lajta ugyan az,mint a Kühne .IH ekével még nem dolgoztam.
Válasz #580. hozzászólásra
mennyi?én ilyen ekéhez kb. 8000-ért vettem darabját
45eft 3 db hát az egy kicsit sok de jó van igy majd meglátom lehet eladom és veszek egy ih ekét 300eft!
Válasz #574. hozzászólásra
akkor "no comment"