Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak633 FtBenzin árak617 FtEUR399.68 FtUSD380.95 FtCHF425.53 FtGBP484.03 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
ezt oldjátokmeg valahogy tudod jol mivel kereskedő vagy képről nem lehet ekét venni ezt annak idején irtam aszomszéd faluba ment a spekulálás,hogy mijen ekét vegyenek durodtak a kereskedők ,hogy az övékét is brobálják kiez igy müködik
2 fejessel könnyebb szállitmányozni, rakodni, no meg a kisebb traktorokkal is jobban kiadja, h hogyan lehet véle dolgozni.
gondolj csak bele, h szántóversenyeken is szivesebben versenyeznek 2 fejjel, mit 3-al
tavasszal beteg voltam, gerinc-sérvel szenvedtem szeptemberig.... gyógytorna, kezelések , nem emelgethettem, igaz most is ugy állok a munkához, h más jobban hozzáférjen, nem akarom kiállni a poklok poklát..
De ha nem viszi az emtézé könnyedén 5-dikbe akkor tuti megetetjük veled az ekédet!!!
Már látom az ijedt képed ahogy mondod:"Jaj nebántsatok biztos gyenge a motorja a trakinak, meg a szél is szembe fúj".:))))
a tavasszal ezt irtam ,hogy kellene eggy teszt eke ,hogy itt nálunk kibrobáljuk de azt irtad nincy pedig nagyon tetszett az eggyik ekéd komojan érdekelt volna
nem az emberek 99%-a azt se tudja, h mi az az agroinform... gondolkozz... meg számitógép sincs otthonukban, méghogy net... hogyan is irhatnának akkor ide?
de ha adsz egy mail cimet elküldöm a vevők telefonszámait
nem kötözködöl, de akkor minek dicsérték, h milyen könnyű húzni,kevesebbet fogyaszt a traktor véle meg szép a munkája?
igaz az elején csináltak egy kis gixert, széttörték egy néhány ekeszár felfogató táskát, képzeld el, h túl sürün szakadt a 8.8-asnyirócsavar és a szár elé hegesztettek egy acéltuskót, h ne nyiljon ki, igy gallyra vágták a konzolt szőröstől, bőröstől... pedig csak egy telefonba került, volna, h küldjek erősebb 10.9-es nyirócsavart...
aztán vihettem egy néhány új alkatrészt, ami pénzbe került, de azóta mit csinálhattak, azt nem tudom
nagyon kötött talajokat jól birja, nagy borozdatisztó képessége legyen, magas gerenda, fokozatmentes fogásszélességállitás, unirad kombinált szállitó kerék, alkatrészutánpótlás azonnalra,
szilárd vázszerkezet,
Magyarországon a legkötöttebb talajokon tesztelt legyen ( Nádudvar, Komádi, Zsáka, Zsadány térsége)
8278 hozzászólás
Válasz #277. hozzászólásra
olyat nem csináltunk
Válasz #270. hozzászólásra
6 fejes VF. Impalabol ?db. -ot adtal el ?
Válasz #275. hozzászólásra
két éves 2.5 volt
Válasz #273. hozzászólásra
új vagy használt? mennyi pénz volt?
Válasz #270. hozzászólásra
Köszi h vissza cserélted! Na és akkor ebben mi a hiba???Mi nem jó???
Válasz #272. hozzászólásra
xs 1050-es 5fejes de néggyel használjuk
Válasz #271. hozzászólásra
Milyen fógelt vettél a 4755 után ?
Válasz #267. hozzászólásra
ezt oldjátokmeg valahogy tudod jol mivel kereskedő vagy képről nem lehet ekét venni ezt annak idején irtam aszomszéd faluba ment a spekulálás,hogy mijen ekét vegyenek durodtak a kereskedők ,hogy az övékét is brobálják kiez igy müködik
Válasz #269. hozzászólásra
2 fejessel könnyebb szállitmányozni, rakodni, no meg a kisebb traktorokkal is jobban kiadja, h hogyan lehet véle dolgozni.
gondolj csak bele, h szántóversenyeken is szivesebben versenyeznek 2 fejjel, mit 3-al
Válasz #265. hozzászólásra
Nehogymá!!! Egy 3 fejes minimum! Akkor csak nem tud többet a te ekéd, mint a lajta?????
Válasz #266. hozzászólásra
az opal jupiter Lemken fejekkel van szerelve akár teli, akár réselt
Válasz #266. hozzászólásra
az szép gondolat, de jelenleg kb 6 hónapra gyárják le a gépet, ha megrendelem
Válasz #265. hozzászólásra
nekemaz opáll jupiter tetszet réseltbe ha kibrobálhattam volna lehet,hogy vevőlettemvolnará
Válasz #262. hozzászólásra
én egy 2 fejesre gondolnék amihez egy mtz 80-as is elég
Válasz #263. hozzászólásra
Köszike!!
Válasz #261. hozzászólásra
Szia!
Mindjárt visszacserélem a képet és láthatod.
Válasz #259. hozzászólásra
arra,hogy kellettvolna eggy teszt eke
Sziasztok! Josey avatarján lévő szántásra mondtátok h nem jó???Ha arra akkor miért???Mi nem jo azon??
Válasz #259. hozzászólásra
tavasszal beteg voltam, gerinc-sérvel szenvedtem szeptemberig.... gyógytorna, kezelések , nem emelgethettem, igaz most is ugy állok a munkához, h más jobban hozzáférjen, nem akarom kiállni a poklok poklát..
Válasz #257. hozzászólásra
no jó de mire?
Válasz #255. hozzászólásra
De ha nem viszi az emtézé könnyedén 5-dikbe akkor tuti megetetjük veled az ekédet!!!
Már látom az ijedt képed ahogy mondod:"Jaj nebántsatok biztos gyenge a motorja a trakinak, meg a szél is szembe fúj".:))))
Válasz #255. hozzászólásra
rendbe van értem a viccet de nem válaszoltál
Válasz #254. hozzászólásra
komolyan mondom, jövő héten meglátom, h milyen kiszállitásaim lesznek és bepaszirozok valahová egy bemutatót
Válasz #252. hozzászólásra
no csak azért mondom, mert november eleje van és 20 fok az árnyékos oldalon, bepasszol simán március áprilisnak
Válasz #253. hozzászólásra
Én is megakarom nézni!!!
Válasz #251. hozzászólásra
ne magyarázz félre, szervezz meg egy bemutatót, oszt viszek megfelelő eszközt
Válasz #250. hozzászólásra
ez rossz vicc volt!
Válasz #249. hozzászólásra
Biztos csak azt hozza el a heltitől, amelyikre vevővan! Fél évente 1/2szer
Válasz #249. hozzászólásra
hogyhogy? már nem tavasz van?
Válasz #248. hozzászólásra
a tavasszal ezt irtam ,hogy kellene eggy teszt eke ,hogy itt nálunk kibrobáljuk de azt irtad nincy pedig nagyon tetszett az eggyik ekéd komojan érdekelt volna
Válasz #245. hozzászólásra
dehát Seholfalva nincs a térképen igy nem csodálo, h ott nincs ilyen eke.
DE ha lesz egy kis szabad időm, majd körbeszaladunk egy teszt géppel és megnézheted, h hogy dolgozik,
Válasz #244. hozzászólásra
gondolom a te johnnyd is ottvégzi, és akkor majd nyafizhatsz
Válasz #241. hozzászólásra
nem az emberek 99%-a azt se tudja, h mi az az agroinform... gondolkozz... meg számitógép sincs otthonukban, méghogy net... hogyan is irhatnának akkor ide?
de ha adsz egy mail cimet elküldöm a vevők telefonszámait
Válasz #241. hozzászólásra
Ez nem igaz, hogy nem ismerik, mert másról sincs itt szó!:DDD Meg felénk sincs 1 db se de amúgy biztos vannak falvak ahol vagonszámra veszik:))))
Válasz #239. hozzászólásra
Hogy mit csinaltak vele? xerintem diofa:-))))
persze,hogy használták valameddig de évek ota legalább 5 éve nyolc ezres jd van meg eggy 180-as fiat jd huzza akondort a fiat rw -et ez biztos
Válasz #240. hozzászólásra
Nekem is a felhasználók mondták, ugyhogy én itthon nem húzgálok ekét, az infó mind a vevőktől és a traktorosoktól származik.
De ki dicséri Josey????????? adjmeg 10-15 tel.szamot akik dicserik,vagy irjanak ide a forumba. Az emberek 99%-a azt se tudja mi az az impala
Rajtad kívűl még senki se montda, hogy olyan kurva könnyű lenne húzni más kékhez képest. Ez a lényeg!
Válasz #236. hozzászólásra
nem kötözködöl, de akkor minek dicsérték, h milyen könnyű húzni,kevesebbet fogyaszt a traktor véle meg szép a munkája?
igaz az elején csináltak egy kis gixert, széttörték egy néhány ekeszár felfogató táskát, képzeld el, h túl sürün szakadt a 8.8-asnyirócsavar és a szár elé hegesztettek egy acéltuskót, h ne nyiljon ki, igy gallyra vágták a konzolt szőröstől, bőröstől... pedig csak egy telefonba került, volna, h küldjek erősebb 10.9-es nyirócsavart...
aztán vihettem egy néhány új alkatrészt, ami pénzbe került, de azóta mit csinálhattak, azt nem tudom
Biztos rosszul tudod:DDDDDDD Az impalánál nincs jobb:DDD
Na ezt tényleg nem kellett volna:-))))))
Válasz #235. hozzászólásra
nem akarok kötözködni de nem dolgoznakvele probálkoztak vagy 4-5 ekével nemjött be eggyikse most is eggy kondorral meg eggy régi rw-kel szántanak
Válasz #234. hozzászólásra
szarvas felé kimenet jobbra van egy mg üzem oda vették már vagy 8 éve
Válasz #214. hozzászólásra
ki az kondoroson?
Válasz #231. hozzászólásra
Csak az impala az eke:)))
Válasz #231. hozzászólásra
nagyon kötött talajokat jól birja, nagy borozdatisztó képessége legyen, magas gerenda, fokozatmentes fogásszélességállitás, unirad kombinált szállitó kerék, alkatrészutánpótlás azonnalra,
szilárd vázszerkezet,
Magyarországon a legkötöttebb talajokon tesztelt legyen ( Nádudvar, Komádi, Zsáka, Zsadány térsége)
Válasz #230. hozzászólásra
vf
Válasz #229. hozzászólásra
ágy vagy váltvaforgatóban?
Válasz #227. hozzászólásra
És ha én új 5öst vennék akkor melyik márka lenne a legjobb szerinted