Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD390.32 FtCHF442.87 FtGBP497.02 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Lenne egy par kerdesem. Van egy 4 fejes forgo ekenk. Az elso kerdes az lenne h farol kifele s szantatlan terulet fele, hogyan orvosoljuk? A masik a ket fuggesztokart uszoban kellene hasznalni vagy sem? A harmadik pedig h mikor atforditom es eleri az utkozot akkor uszoba tegyem vagy hadjuk h tartson a munkahenger is, mert ugy latom az utkozo mar volt letorve?
Válasz T.f. #7369. hozzászólásáraMindegy...Az erősített golyós is koptatja a kereszt lemezt... Ez van. 60ba volt a hidraulikus. Mtzvel tudnám használni...De egyikre ránő a permetező egész évben. A másik meg főleg pótkocszik...
Válasz csferri #7362. hozzászólásáraHozzáér a hengerpalást a zetoron a hátsó több lyukas felső orsó tartóhoz.
2 eve vettem eszre, mikor a lazítót próbalgattam vele. Jó hogy nem törött le a diós fej.
Válasz Nyomasek Bobo #7360. hozzászólásáraAzon mi nem jön be?A hidr. 3. pont egy nagyon jó dolog, ágyekével nagyon megkönnyíti a dolgod, de függ. permetezőt sem használtam nélküle mióta megvan.
Válasz Nyomasek Bobo #7360. hozzászólásáraMiért nem ? Annyi hogy lassan kell menni szegéskor,és helyzetszabályozással játszani kicsit a mélységgel.Gyakorlat után 1 10 centis borozdád fog maradni.
Válasz erik18 #7356. hozzászólásáraAz árán kívül mi tetszik benne?
Igaz beton kötött földre jók.
Szerintem inkább félig függesztett. Az erősebb kb...
Bár ahogy nézem hasonló kialakítasú a függesztett is. Akkor inkább az. Könnyebb vele forgolodni.
Üdv. Segítséget szeretnék kérni. Két szeretnék vásárolni 160 As crystalra. Tetszenek az IH kék de a függesztett vagy a félig függesztett jobb? Aki ismeri ezeket az elmúlt ndhatná az előnyeit és hátrányait mindkettőnek. Köszönöm
Válasz Szabi. #7354. hozzászólásáraAkkor jól tudnak hazudni, gondolom azt is mondták, hogy a kukorica önköltsége 10 tonna a búzáé meg 6. Ismerek én is ilyeneket!
Válasz bazsi1026 #7346. hozzászólásáraEzt!
Kötött földeket szépen szét szedi, van hozzá beforgatólemez és előhántó is. Plusz ráadásul hidraulikus fokozatmentes fogásszélesség állítás.
Sziasztok!
Kuhne 4x35 ös ekékről van tapasztalata vkinek ? Könnyű húzásu-e 120-130 lóerős gép után kellene .
Esetleg Csolyosi ezekhez képest milyen ? (Előtte 929.3 után az volt húzva az bevált nagyon )
Hali. Deutz Fahr X720 265 lóvas traktor után milyen ekét ajánlotok köves kötött talajra??
Mindenképp váltvaforgatósat.
Környéken van egy 6fejes telikormánylemez Gregoire-Besson előhántólós, de az lehet nehéz lenne neki.
Vagy a Csolyosnak az 5 fejes?
Vagy vagy vagy?????
Előre is köszönöm.
Válasz B.Bali #7342. hozzászólásáraJa meg keveset vágott, teljesen széthúzva is 1m alatt, ennek úgy látom hosszabb a gerendelye, meg a mélység àlító kerék hátra kerűlt,ami nekem volt annak még középen, mint a khünének
Válasz pori92 #7341. hozzászólásáraVolt már ilyen ekém ugyan innen,szépen szánt, jól forgat de a kötött,kemèny földet nem szereti, munka közben is kijön a földből ha olyan részhez ér. Tenni kellett rá + 1q súlyt,jobb lett de akkor se szerette a száraz,kemény földeket
Üdv
Érdeklődenék hogy mik a tapasztalatok erről a függesztett Ih ekéről?
https://auto.jofogas.hu/bacs_kiskun/Uj_IH_eke_3_fejes__80_cm_vaz_magassag__ingyenes_szallitas_106777593.htm
Válasz Lackó89 #7329. hozzászólásáraPl egy Regent Saturn esetleg kissebb rábeverk ,Hilti pluto.
3. Lefelezve vagy hosszú 2 be fogja baj nélkül vinni egy kötött földben 3 fejet.
Válasz kisváros #7331. hozzászólásáraHelti, de azt mondják más ekére nem jó. De ez csak szöveg ha kell mond nekik hogy neked is helti van, ha kell alakítasz rajta
Érdeklődnék hogy 892.2 es MTZ után milyen váltvaforgatós ekét javasoltok. milyen az a tömeg, amit elbír vinni/húzni. Pietro Moro ekén gondolkozunk, csak tartunk tőle hogy nagy lesz utána-
Válaszotok előre is köszi!
Válasz *** HM *** #7323. hozzászólásáraha neked is azlenne,nemkéne a pezsgőt a határba bontanod a traktorba többet....meg szántás közbe megenni a karácsonyi káposztát....
Válasz agrogal #7324. hozzászólásáraKörnyékbeli gazdáknál, elég sokan azt használják és szép munkát végeznek vele, ezért is nézegetem én is ezeket az ekéket...
8224 hozzászólás
Üdv. Ha valakinek lenne egy jó állapotú vogel noot farmer 3 fejes ekéje eladó kérem jeleze felém. Előre is köszönöm.
Lenne egy par kerdesem. Van egy 4 fejes forgo ekenk. Az elso kerdes az lenne h farol kifele s szantatlan terulet fele, hogyan orvosoljuk? A masik a ket fuggesztokart uszoban kellene hasznalni vagy sem? A harmadik pedig h mikor atforditom es eleri az utkozot akkor uszoba tegyem vagy hadjuk h tartson a munkahenger is, mert ugy latom az utkozo mar volt letorve?
Válasz mtz1221 #7371. hozzászólásáraAnnyi pízem nem volt...
Válasz csferri #7365. hozzászólásáraPedig mondták neki vásárláskor a jóakarói hogy egy 892 vagy 1025-sel előrébb lenne.
Válasz T.f. #7369. hozzászólásáraMindegy...Az erősített golyós is koptatja a kereszt lemezt... Ez van. 60ba volt a hidraulikus. Mtzvel tudnám használni...De egyikre ránő a permetező egész évben. A másik meg főleg pótkocszik...
Válasz Nyomasek Bobo #7367. hozzászólásáraEzen is KAT 2-es vég van gépes oldalon , a másik vége meg kampós gyors kapcsolós .
Válasz csferri #7365. hozzászólásáraJa...arra 3 m8llio plusz. Meg vetőgepre 2... Az össz bevetelem meg 8 alatt van .
Válasz T.f. #7366. hozzászólásáraKAT2 és diós cuccaim vannak....
Válasz Nyomasek Bobo
#7363 hozzászólásáraMiért is?
Válasz Nyomasek Bobo #7363. hozzászólásáraLe kéne már cserélned azt a zetort, egy egyeneshidas turbós ivánnal is előrébb lennél.
Válasz Nyomasek Bobo #7363. hozzászólásáraPedig a lazitóhoz nagyon jó jó lenne, Nem kéne 28at szét meg össze tekerni a vonulaskor, hogy ne érjen le a hegye.
Válasz csferri #7362. hozzászólásáraHozzáér a hengerpalást a zetoron a hátsó több lyukas felső orsó tartóhoz.
2 eve vettem eszre, mikor a lazítót próbalgattam vele. Jó hogy nem törött le a diós fej.
Válasz Nyomasek Bobo #7360. hozzászólásáraAzon mi nem jön be?A hidr. 3. pont egy nagyon jó dolog, ágyekével nagyon megkönnyíti a dolgod, de függ. permetezőt sem használtam nélküle mióta megvan.
Válasz Nyomasek Bobo #7360. hozzászólásáraMiért nem ? Annyi hogy lassan kell menni szegéskor,és helyzetszabályozással játszani kicsit a mélységgel.Gyakorlat után 1 10 centis borozdád fog maradni.
Válasz mtz1221 #7359. hozzászólásáraA zetoron nem jött be.. 2 éve lesegetem a szekrényben
Válasz Nyomasek Bobo #7358. hozzászólásáraÚgyan olyan mintha simára veszel hidraulikus 3. támasztó rudat.
Válasz Nyomasek Bobo #7357. hozzászólásáraA félfüggesztettel könnyebb a barázdát behuzni a befejezéskor.
Válasz erik18 #7356. hozzászólásáraAz árán kívül mi tetszik benne?
Igaz beton kötött földre jók.
Szerintem inkább félig függesztett. Az erősebb kb...
Bár ahogy nézem hasonló kialakítasú a függesztett is. Akkor inkább az. Könnyebb vele forgolodni.
Üdv. Segítséget szeretnék kérni. Két szeretnék vásárolni 160 As crystalra. Tetszenek az IH kék de a függesztett vagy a félig függesztett jobb? Aki ismeri ezeket az elmúlt ndhatná az előnyeit és hátrányait mindkettőnek. Köszönöm
Válasz Szabi. #7354. hozzászólásáraAkkor jól tudnak hazudni, gondolom azt is mondták, hogy a kukorica önköltsége 10 tonna a búzáé meg 6. Ismerek én is ilyeneket!
Válasz Blaziusz #7353. hozzászólásáraVan ilyen a közelembe új kora óta, kicsit rendbe rakták és 9M rálocsoltak.
Válasz bazsi1026 #7346. hozzászólásáraEzt!
Kötött földeket szépen szét szedi, van hozzá beforgatólemez és előhántó is. Plusz ráadásul hidraulikus fokozatmentes fogásszélesség állítás.
40 000 euro most egy új ilyen.
Válasz Otika123 #7351. hozzászólásáraSzerintem egy 2 fejes khüne elég neki,+ minden téren jó eke
Sziasztok! Érdeklődnék,hogy ti egy MTZ 550-re milyen ekét ajálanátok amit elbír húzni?
Sziasztok!
Kuhne 4x35 ös ekékről van tapasztalata vkinek ? Könnyű húzásu-e 120-130 lóerős gép után kellene .
Esetleg Csolyosi ezekhez képest milyen ? (Előtte 929.3 után az volt húzva az bevált nagyon )
Válasz gandalfcappy #7348. hozzászólásáraNekem bevált. Szépen dolgozik, könnyű húzású eke. Kopók is viszonylag jó árba vannak.
Helló!
Vogel noot L950 ekéről mi a véleményetek?
82-es után kellene laza, fél kötött talajba.
Válasz bazsi1026 #7346. hozzászólásáraÚjat akarsz? Kverneland RN.
Hali. Deutz Fahr X720 265 lóvas traktor után milyen ekét ajánlotok köves kötött talajra??
Mindenképp váltvaforgatósat.
Környéken van egy 6fejes telikormánylemez Gregoire-Besson előhántólós, de az lehet nehéz lenne neki.
Vagy a Csolyosnak az 5 fejes?
Vagy vagy vagy?????
Előre is köszönöm.
Válasz pori92 #7344. hozzászólásáraElég baj az,eladtam nagy nehezen jóval ár alatt
Válasz B.Bali #7343. hozzászólásáraA régi fél függesztett ih sem szerette a fekete kemény földet az is kidobta az ekét
Válasz B.Bali #7342. hozzászólásáraJa meg keveset vágott, teljesen széthúzva is 1m alatt, ennek úgy látom hosszabb a gerendelye, meg a mélység àlító kerék hátra kerűlt,ami nekem volt annak még középen, mint a khünének
Válasz pori92 #7341. hozzászólásáraVolt már ilyen ekém ugyan innen,szépen szánt, jól forgat de a kötött,kemèny földet nem szereti, munka közben is kijön a földből ha olyan részhez ér. Tenni kellett rá + 1q súlyt,jobb lett de akkor se szerette a száraz,kemény földeket
Ez a jó link
https://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/gep/talajmuvelo-gepek/ih-3-fejes-eke/h_6815801?ref=c5ee542f
Üdv
Érdeklődenék hogy mik a tapasztalatok erről a függesztett Ih ekéről?
https://auto.jofogas.hu/bacs_kiskun/Uj_IH_eke_3_fejes__80_cm_vaz_magassag__ingyenes_szallitas_106777593.htm
Válasz kisváros #7331. hozzászólásáraHali nekem van egy ilyen simítom nem használom. Hívj fel megegyezünk számom 06702064851
Vogel Noot 1050, 3 fejes váltva forgató
Válasz szantofold22 #7336. hozzászólásárahttps://mezohir.technikboerse.com/view/gebrauchtmaschine/eke/6994994/regent-saturn-3-schar.html?item_position=2¤t_page=1
Válasz szantofold22 #7335. hozzászólásáraIlyesmit.https://mezohir.technikboerse.com/view/gebrauchtmaschine/eke/6994994/regent-saturn-3-schar.html?item_position=2¤t_page=1
A pietro morot en is néztem anno.Csak sok volt a repedés rajta meg túl nagyok a fejek.Olyan 35 ös fogással birja húzni.
Válasz Lackó89 #7329. hozzászólásáraPl egy Regent Saturn esetleg kissebb rábeverk ,Hilti pluto.
3. Lefelezve vagy hosszú 2 be fogja baj nélkül vinni egy kötött földben 3 fejet.
Válasz kisváros #7331. hozzászólásáraHello. Milyen ekére kellene?
Válasz kisváros #7331. hozzászólására ezt például egy Lemkenre készitettük anno, Agromaster Gereben Twin a tipusa
Válasz kisváros #7331. hozzászólásáraHelti, de azt mondják más ekére nem jó. De ez csak szöveg ha kell mond nekik hogy neked is helti van, ha kell alakítasz rajta
Sziasztok. Váltva forgós ekére szeretnék egy fésüs simitot. Ismer valaki olyan szakit vagy céget aki gyárt ilyet. Köszi a válaszokat
Egy kis csemege https://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/gep/talajmuvelo-gepek/elado-muzealis-gorgoseke/h_7073984?ref=371f072e
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy 892.2 es MTZ után milyen váltvaforgatós ekét javasoltok. milyen az a tömeg, amit elbír vinni/húzni. Pietro Moro ekén gondolkozunk, csak tartunk tőle hogy nagy lesz utána-
Válaszotok előre is köszi!
Válasz agrogal #7324. hozzászólásáraNekünk is réselt van homokon, prémium munkát végez persze ha jól van beállítva.
Válasz fexco #7326. hozzászólásáraKacc kacc
Válasz *** HM *** #7323. hozzászólásáraha neked is azlenne,nemkéne a pezsgőt a határba bontanod a traktorba többet....meg szántás közbe megenni a karácsonyi káposztát....
Válasz agrogal #7324. hozzászólásáraKörnyékbeli gazdáknál, elég sokan azt használják és szép munkát végeznek vele, ezért is nézegetem én is ezeket az ekéket...