Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR413.74 FtUSD396.67 FtCHF443.85 FtGBP498.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ja gyári ekeszár állapotában alacsony a köldöke nekem le van rakva egy lukkal az eketörzs csak két csavar tartja ! Így nyerek vagy nyolc centit magasabb a köldök így fasza
Nekem is egy hasonló lengyel ekém van. Nekem először a z tengely hajlott kiflibe, utána a z tegelyre kapcsolódó merőleges rész szakadt ki, össze vissza hajlott az összes állítócsavar.
utána ahol hátul megjelölted, ott nem a váz tört el, hanem a hátrajövő merevítő szakadt ki. :)
Egy a lényeg olcsó és jól dolgozik ,mi felénk nagyon szeretik ezeket az ekéket nekem a kétfejes volt belőle olyan vastag akác gyökereket szaggattam el vele ,hogy még én is meglepődtem sose tört el nekem még nem a nyíró csapos volt Nekem a szára is meg volt magasítva a perjés földet kente lefelé ott ahol a Lajta eke bekakált
+ egyszer a mélységállító kerék zártszelvényéről letört a cső amin elfordul az egész szerkezet
+sárkaparó letört
+az ekefejek felfogató táskáinál is már megrepedt a festés úgyhogy ott is készülődik valami.
Egy dolgot csesztek el ezen az ekén de nagyon, nem 3-4 mm-es anyagból kellett volna csinálni, hanem dupla olyan vastagból.
Tényleg jól dolgozik mert meg vettük de nem nekem ha nem a sógoromnak de szépen megy 150000ft volt vasárnap voltunk érte.Köszönöm mindenkinek a jó tanácsokat meg a hozzá szólásokat.
Elég nehéz egy ilyen képről bármit is mondani, mert vagy igaz, vagy nem. Jó ferde az ekevas állása, de én jobban szeretem azt, amelyik laposabban áll, tehát könnyebben bújik a föld alá. A kormánylemez lehet h. jó, de a beforgató lemezek biztos h. keskenyek, és túl kicsi a szögeltérésük a kormánylemezhez képest. Valószínűleg túl alacsony, legalább is az első ekefejnél hamar összehúzza a kukiszárat. Nem látom, hogyan lehet a húzótengelyt oldalra állítani, lehet h. sehogy ? Én nekem soha nem tetszett a hármasekében az, amelyiken hátul van a kerék. Látni kellene élőben, de innen képről nem vagyok tőle elmosva
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy kinek mi a tapasztalata véleménye a Gebruder Eberhardt ekéről!? Azthiszem 330 a száma, ez a 2x2es manuális váltva forgatós!45ös ekevasak vannak rajta!Így látatlanba szerintetek mennyi pénzt lehetne érte adni? mennyire bírja a kiképzést?
előre is köszönöm!
Mi a bajod ezzel az ekével.
A Kühne sem lesz jobb. Ez jóval csavartabb kormánylemezű. Hanyas fogással mész az MTZ-vel? Milyen sebességben? Milyen mélyen?
Nincs jobb akart lenni ill. a figyelmedbe tudnám ajánlani az enyémet.
Mi előtt bárki bármit gondolna nem azért eladó mert rossz vagy egyébb más gondja baja van egyszerűen nem használom kinőttem.
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/6153479/K%C3%9CHNE_KMF_3/35.html
Válasz #3565. hozzászólásra
Üdv!
Sikerült össze hozni az ekét szereztem összeforgatott 10x10-es u szelvényt kaptam kölcsön egy 200-as invertert ( ha egy darab drótot fogtam volna bele azt is elhegesztette volna) és össze raktam komplettre ki is próbáltam már csak egy festés hiányzik róla de úgy voltam vele nem festem le majd csak ha kibírja a vallatást szerintem nem lett rossz teszek majd képet is az ekefejek távolsága kb 100 cm a gerendely magasság pedig 75 cm
Nekem ilyen volt, nagyon szépen szánt és szerintem könnyű húzású.
Használtba ennél jóval olcsóbban is találni!
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/5445540/Eke-3-35-os.html
8278 hozzászólás
Válasz #3635. hozzászólásra
A váz az lajta , meg lehetne csinálni vissza gyárira Eketörzset meg kell venni hozzá és rá lehet rakni szépen a Lajta/Kühne fejeket/
Válasz #3635. hozzászólásra
Valami öszvér.
A gerendely ih-ra hajaz, a kormánylemezt orosz mélyszántón láttam ilyet.
ha ágyeke akkor csak Csólyosi ih...
tipusa?
segítsetek a tipusát beazonosítani
segítsetek a típusát beazonosítani!
Eke?
Hello ! Tudja valaki az eke tipusat ?
Hello ! Segitsetek mar beazonositania tipusat ?!
Válasz #3628. hozzászólásra
Ja gyári ekeszár állapotában alacsony a köldöke nekem le van rakva egy lukkal az eketörzs csak két csavar tartja ! Így nyerek vagy nyolc centit magasabb a köldök így fasza
Válasz #3622. hozzászólásra
A Lajta eke bekakál Ittál valamit ?
Hátha valakit érdekel a 2 fejes ekém eladó, mert nagyobbat vásároltam.
Nagyon jó kopóalkatrészekkel.
06 30 693 47 71
Válasz #3624. hozzászólásra
Akkor ezek az újak gyengébbek az enyém 86-os évjáratú volt és még most is szánt
Válasz #3623. hozzászólásra
Kaptál a munkahengerhez cuccot?
A hegesztések mellett reped.
Válasz #3620. hozzászólásra
Nekem is egy hasonló lengyel ekém van. Nekem először a z tengely hajlott kiflibe, utána a z tegelyre kapcsolódó merőleges rész szakadt ki, össze vissza hajlott az összes állítócsavar.
utána ahol hátul megjelölted, ott nem a váz tört el, hanem a hátrajövő merevítő szakadt ki. :)
Válasz #3614. hozzászólásra
Pedig elég erősnek látszik az egész eke, sok merevítés ahol a hegesztések még adnak merevítést.
Válasz #3619. hozzászólásra
Egy a lényeg olcsó és jól dolgozik ,mi felénk nagyon szeretik ezeket az ekéket nekem a kétfejes volt belőle olyan vastag akác gyökereket szaggattam el vele ,hogy még én is meglepődtem sose tört el nekem még nem a nyíró csapos volt Nekem a szára is meg volt magasítva a perjés földet kente lefelé ott ahol a Lajta eke bekakált
Keresek ilyen:Lemken szorítóelemet 3 darabot.
Tudna valaki segíteni?
Válasz #3619. hozzászólásra
+ egyszer a mélységállító kerék zártszelvényéről letört a cső amin elfordul az egész szerkezet
+sárkaparó letört
+az ekefejek felfogató táskáinál is már megrepedt a festés úgyhogy ott is készülődik valami.
Egy dolgot csesztek el ezen az ekén de nagyon, nem 3-4 mm-es anyagból kellett volna csinálni, hanem dupla olyan vastagból.
Igen kérlek mond el
Válasz #3617. hozzászólásra
Oda a voogel se való
Válasz #3615. hozzászólásra
Homokban nem törik a vas, csak fogy.
Egy szóval nem mondom azt, hogy sz.r lenne az eke, de egyáltalán nem kötött, nehéz körülmények közé való.
Akkor ez is szar eke ? Lengyel ez is!https://www.youtube.com/watch?v=KHO3gYMScSM
Erre én is kíváncsi lennék ,mert mi felénk még egy ilyen eke sem repedt szét
Válasz #3613. hozzászólásra
Basszus!
Ha előbb benézek a topikba azonnal lebeszéllek róla.
Mutassam, hogy hol fog elrepedni a váz vagy legyen meglepi?
Válasz #3612. hozzászólásra
Tényleg jól dolgozik mert meg vettük de nem nekem ha nem a sógoromnak de szépen megy 150000ft volt vasárnap voltunk érte.Köszönöm mindenkinek a jó tanácsokat meg a hozzá szólásokat.
Válasz #3609. hozzászólásra
Jó kis lengyel eke nincs vele gond még az ötvenes mtz is jól elbír vele könnyű húzású eke és szépen dolgozik
De ez csak egy vélemény, lehet h. más, máshogy látja.
Válasz #3609. hozzászólásra
Elég nehéz egy ilyen képről bármit is mondani, mert vagy igaz, vagy nem. Jó ferde az ekevas állása, de én jobban szeretem azt, amelyik laposabban áll, tehát könnyebben bújik a föld alá. A kormánylemez lehet h. jó, de a beforgató lemezek biztos h. keskenyek, és túl kicsi a szögeltérésük a kormánylemezhez képest. Valószínűleg túl alacsony, legalább is az első ekefejnél hamar összehúzza a kukiszárat. Nem látom, hogyan lehet a húzótengelyt oldalra állítani, lehet h. sehogy ? Én nekem soha nem tetszett a hármasekében az, amelyiken hátul van a kerék. Látni kellene élőben, de innen képről nem vagyok tőle elmosva
Mi a véleményetek a képen látható ekéröl?
A mai melo
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy kinek mi a tapasztalata véleménye a Gebruder Eberhardt ekéről!? Azthiszem 330 a száma, ez a 2x2es manuális váltva forgatós!45ös ekevasak vannak rajta!Így látatlanba szerintetek mennyi pénzt lehetne érte adni? mennyire bírja a kiképzést?
előre is köszönöm!
Válasz #3598. hozzászólásra Se beforgató lemez se előhántoló , akkor mi lesz a kukiszárral??
Válasz #3598. hozzászólásra
Mi a bajod ezzel az ekével.
A Kühne sem lesz jobb. Ez jóval csavartabb kormánylemezű. Hanyas fogással mész az MTZ-vel? Milyen sebességben? Milyen mélyen?
Nem akarlak elkeseríteni ,de ez semmire való ránézésre
Válasz #3599. hozzászólásra
Hát még a negyvenes ,mint az enyém egy deka csutka szár nincs fönn!
Válasz #3597. hozzászólásra
Nincs jobb akart lenni ill. a figyelmedbe tudnám ajánlani az enyémet.
Mi előtt bárki bármit gondolna nem azért eladó mert rossz vagy egyébb más gondja baja van egyszerűen nem használom kinőttem.
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/6153479/K%C3%9CHNE_KMF_3/35.html
Szia!
Bárki bármit mondhat a KHÜNE KMF 3/35 ekénél MTZ után nincs.
Könnyű húzni csodálatos utána a szántás és ami nem utólsó szempont hogy MAGYAR!
Ilyen van most de szerintem nehezen húzza a 82 mtz azért szeretném le cserélni valami jobbra a véleményetekre volnék kiváncsi(a kép illusztráció)
Erről az ekéről kinek mi a tapasztalata jó vagy nem ( a kép csak illusztráció).
Válasz #3565. hozzászólásra
Üdv!
Sikerült össze hozni az ekét szereztem összeforgatott 10x10-es u szelvényt kaptam kölcsön egy 200-as invertert ( ha egy darab drótot fogtam volna bele azt is elhegesztette volna) és össze raktam komplettre ki is próbáltam már csak egy festés hiányzik róla de úgy voltam vele nem festem le majd csak ha kibírja a vallatást szerintem nem lett rossz teszek majd képet is az ekefejek távolsága kb 100 cm a gerendely magasság pedig 75 cm
Válasz #3593. hozzászólásra
Nekem ilyen volt, nagyon szépen szánt és szerintem könnyű húzású.
Használtba ennél jóval olcsóbban is találni!
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/5445540/Eke-3-35-os.html
Válasz #3593. hozzászólásra
VN farmer l750-850-950... Ha találsz ennyiért.
Jó estét ki milyen ekét ajánl 82 Mtz után 250 ezer huf-ig ami nem váltóforgatós és jó
Válasz #3591. hozzászólásra
Az ürge vetit,mint a mozigépész, a román oldalon van...
Válasz #3590. hozzászólásra
ezektől a fotóktól kiveri az embert a víz
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/6305610/Lemken-Lemken-120-Valtvaforgatos-Eke.html
esetleg erről vélemény???
http://hg.axial.hu/eke/agromet-v5-4151-11.html/hu
Szerintetek milyen lehet ez az eke látta valaki???? Van valami nagy baja?