Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD392.62 FtCHF430.85 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #3306. hozzászólásra
nekem van pln és lengyel is, a lengyelt könnyebb húzni, de az a kukoricatarlóba azonnal betorkol. Ha új az ekevas az sokat könnyít rajta, de melyiken nem?
Hirtelen ránézésre az enyém is hasonló.Csak én ih vasakat vettem rá,mert a gyári ("vasvári féle")nem sokáig bírta!PL.:ekenádra fel hegesztett koptatófa,a gazterelő hátrahajlott az első hektároknál tartóvassal együtt!Ja és az orros,felrakott vasnál szerintem nincs jobb!Csak át kellett furatolni egy két dolgot!A gazterelő tartóját én kitámasztottam egy csavarral!Annyi még a bibi,hogy a villás terelőm állhatna még egy kicsit előrébb,hogy hamarább lepöccintse a tarlót a bárázdába!
Válasz #3248. hozzászólásraÜdv! nekem is a rádiuszos végződésű kormlemezes fejek vannak kompletten egy lengyel vegy orosz vázra rá szerkesztve egy 5 fejesről vettem nekem kb 90 egypár centi szélest fog 2 fejjel huszon egypár centi mélyen az én 50-esem kis 3-ba emelkedőnek kis 4-be lejtőnek tudom húzni . De az biztos nagyon jól fordít.
#1. hozzászólás, fiatal küldte be 2012-10-21 13:57:42-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Krone váltvaforgatós 3-as ekém van és nem fordul át. Csapágyakat kicseréltük, tengely jó, tőkesúlyok nem billenek be a megfelelő időpontba. Ki tud benne segíteni. Előre is köszi.
Próbáld meg a Prillingert,azt te is megtudod nézni a neten.Az oldalon a termékeknél rámész a talajmüvelökre,letöltöd a listát,és képpel cikkszámmal tudot nézni.
Üdv mindenkinek még mindíg keresek Vogel&Noot ekéhez W300-as jobbos kormánylemezt és előtétlemezt. Kaptam egy tippet de sajnos a cég már nem szállítja ezeket e vasakat. Fontos lenne, ha tud valaki cégnevet kérem írja le ide. Köszönöm a segítséget.
Válasz #3268. hozzászólásra
Ölre mehet ,de ha sokat kell tolatni meg fákat kerülgetni az mondjuk 10000 forintnál már 15000 forint annyival többet kérek az üresjárat miatt és megmondom előre ,hogy ennyi.
3705 hozzászólás
Válasz #3306. hozzászólásra
nekem van pln és lengyel is, a lengyelt könnyebb húzni, de az a kukoricatarlóba azonnal betorkol. Ha új az ekevas az sokat könnyít rajta, de melyiken nem?
Tisztelt Kollegák,
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Nem nagyon ugrott rá senki (egy kollegát kivéve) a kérdésemre....
A kérdés nyílván elméleti, de érdekes lehet (nekem mindenképp)
Melyik ekét (ismertet) a legkönnyebb húzni? Hol van a sorban a ruszki PLN-335?
Van itt szerintem néhány szaki, aki elszaggatott már párat....
http://www.youtube.com/watch?v=QgiMz1ltPCY&feature=share&list=ULQgiMz1ltPCY
szin
Jó lehet az ilyen ekevas?![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20121024220806_78-orig.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20121024220806_78-orig.jpg)
Válasz #3292. hozzászólásra
A kormány lemezek Kühnék az biztos mert bele van ütve. Aztán lehet hogy ugyan olyanok, nem tudom.
Válasz #3289. hozzászólásra
Ezek szerintem IH fejek.
Válasz #3287. hozzászólásra
,a gazterelő hátrahajlott az első hektároknál tartóvassal együtt!Ja és az orros,felrakott vasnál szerintem nincs jobb!Csak át kellett furatolni egy két dolgot!A gazterelő tartóját én kitámasztottam egy csavarral!Annyi még a bibi,hogy a villás terelőm állhatna még egy kicsit előrébb,hogy hamarább lepöccintse a tarlót a bárázdába!
Hirtelen ránézésre az enyém is hasonló.Csak én ih vasakat vettem rá,mert a gyári ("vasvári féle")nem sokáig bírta!PL.:ekenádra fel hegesztett koptatófa
Válasz #3289. hozzászólásra
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Van néhány házilag készített munkaeszközünk
Válasz #3288. hozzászólásra
Pedig a váza házilag készített! Kühne fejek vannak rajta.
Válasz #3287. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Nagyon penge egy eke.
Sziasztok! Ránézésre mi a véleményetek erről az ekéről?
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20121024184130_P1060094.JPG)
Válasz #3285. hozzászólásra
A lajtától nehezebb, de ez csak az én véleményem.
Tisztelt Kollegák,
Nekem nincs viszonyítási alapom, ezért kérdezek.
A PLN-335-ös ekefejeket mennyire nehéz húzni? Ha mondjuk össze kellene hasonlítani másikkal....
Válasz #3283. hozzászólásra
Igen elég nagy a deszkája,az ekevas szerintem 16-os 56 cm hosszú .
Válasz #3277. hozzászólásra
Látom ez a mélyszántó kormánylemez. Ekevas az maradt a 14 colos nem? Vagy az is 16-os?
De amúgy jól dolgozik
Válasz #3279. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20121023155516_Foto1108.jpg)
Kezdésnél volt ilyen zsíros volt nem rozsdás le volt kenve vastagon!Ma is teszteltem!
Válasz #3278. hozzászólásra
Köszi ma már kifényeztem!
Válasz #3279. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Lehet hogy nincs kifizetve teljesen.:)
Szép szántás csak így tovább,de az eke mért rozsdás?
Ennyi huza-vona után olyan lenne mint a tükör.
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Szia,valóban szép munkája van,jó munkát kívánok.
Válasz #3226. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20121023002417_horog_011.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20121023002440_horog_012.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20121023002538_horog_017.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20121023002558_horog_020.jpg)
Nézd haver Lajta M40 ez jobban dolgozik ,mint a 35 most vettem!Hatalmas deszkája van!
Válasz #3275. hozzászólásraÜdv! Igen felezős a dereke hál istennek.különben talán el sem húzná ezt az ekét.
Válasz #3274. hozzászólásra
Neked felezös derék van az 50-esben,hogy van benne kis 3,kis 4??
Válasz #3248. hozzászólásraÜdv! nekem is a rádiuszos végződésű kormlemezes fejek vannak kompletten egy lengyel vegy orosz vázra rá szerkesztve egy 5 fejesről vettem nekem kb 90 egypár centi szélest fog 2 fejjel huszon egypár centi mélyen az én 50-esem kis 3-ba emelkedőnek kis 4-be lejtőnek tudom húzni . De az biztos nagyon jól fordít.
Válasz #3270. hozzászólásra
Axiál?
#1. hozzászólás, fiatal küldte be 2012-10-21 13:57:42-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Krone váltvaforgatós 3-as ekém van és nem fordul át. Csapágyakat kicseréltük, tengely jó, tőkesúlyok nem billenek be a megfelelő időpontba. Ki tud benne segíteni. Előre is köszi.
Válasz #3270. hozzászólásra
![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Próbáld meg a Prillingert,azt te is megtudod nézni a neten.Az oldalon a termékeknél rámész a talajmüvelökre,letöltöd a listát,és képpel cikkszámmal tudot nézni.
Üdv mindenkinek még mindíg keresek Vogel&Noot ekéhez W300-as jobbos kormánylemezt és előtétlemezt. Kaptam egy tippet de sajnos a cég már nem szállítja ezeket e vasakat. Fontos lenne, ha tud valaki cégnevet kérem írja le ide.![smile helpsmilie](/oldforum/images/smiles/helpsmilie.gif)
Köszönöm a segítséget.
Válasz #3268. hozzászólásra
Ölre mehet ,de ha sokat kell tolatni meg fákat kerülgetni az mondjuk 10000 forintnál már 15000 forint annyival többet kérek az üresjárat miatt és megmondom előre ,hogy ennyi.
Sziasztok.Tudna valaki tanácsot adni,hogy kis kerteket mtz-vel mennyiért lehet szántani?Négyszögölre megy ez vagy órára?? Köszi előre is!
Válasz #3265. hozzászólásra
Köszi, épp tegnap regisztráltam
Válasz #3242. hozzászólásra
Kösziii!
Válasz #3228. hozzászólásra![smile cool](/oldforum/images/smiles/cool.gif)
permetezés.hu
Itt kutakodj
Válasz #3224. hozzászólásra![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Na reggel megmérem, de szerintem ez is 400-as
Válasz #3260. hozzászólásra
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Ne mond ,hogy az asszony a főnök ,mert tökön szúrom magam rögtön!
Válasz #3258. hozzászólásra
birja még nagyon jó szándéku eke.
Válasz #3260. hozzászólásra
kézzelfoghatóbbra gondoltam...:(
Válasz #3259. hozzászólásra
Az emil címem a nevem alatt.Mennem kell vacsorázni (a feleségem a háznál a parancs)
Válasz #3258. hozzászólásra
egy kézzelfoghatóbb elérhetőséget adnál e-mailben
Válasz #3251. hozzászólásra
Hogy bírja a VN ekéd az Amerikai lovakat?Nem tört még el rajta semmi?