Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.55 FtUSD391.08 FtCHF429.92 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz gjoni #3600. hozzászólásáraB@sztatni???Te mit csinálsz ember?Vandál módon tönkreteszed más munkáját...undorító mondón meg még hencegsz is vele...szánalmas vagy!
Válasz gjoni #3602. hozzászólásáraItt is ugyanazt csinálják! Mindenki csak emberkedik a feszítő vassal!De útat nem javít senki!!! Sőt az egyik területnél a szorgalmi útat is én adom!
De vissza a témához ezt a videót vagy egy hasonlót már láttam és tényleg jó!
Válasz gjoni #3599. hozzászólásáraAzt mondaná az arra járó mi lenne,ha itt egy folyó lenne
De mondjuk én nem járok arra amerre te. De viszont tényleg rossz is ahol így forgolódnak!
Válasz sixx #3596. hozzászólásáraNem azt nézitek ami a lényeg ,hanem baxtatni a másikat megint,de nem csodálkozom magyar ember, ezt tudja csak tisztelet a kivételnek.M árpedig a tsz időben tőlled is lenyúltak volna 20 hektár földet a nagyszüleidtől és csak kettö ezer ölet kaptál volna vissza biztos minden nap kijárnàl tapozsgálni a földjüket az tuti k.rva..sten!
Válasz info117 #3591. hozzászólásáraPln 35 ekefej. Orosz. Az ekeszár sem maszek. A régieket csinálták öntvénnyel de újabban csinàlják kazánlemezből kivágva is. Nekem 4 fejes van ilyen amit a dt75 után csináltak csak más kormánylemez van rajta, és 25 mm-s lemez az ekeszár.
Sziasztok! A képeken látható ekefejet szeretném beazonosítani.Tudna valaki segíteni,hogy mi lehet ez? Az ekeszár maszek gyártmány,az biztos. A kormánylemez,a kopóbetét meg a kormánylemezt tartó tömb gyáriaknak tűnnek.
Válasz Strasszer Péter #3588. hozzászólásáraszia!nos a szármaradvány nagy általánosságban kukorica kóró, napraforgó szár, vagy gabona szalma.. ezen felül még lehet gyomnövény által szennyezett akár álló is.
A talaj:
Ramann-féle barna erdőtalaj
32-es Arany-féle kötöttségi szám
Őszi mélyszántás: min. 27-28 cm.
Kukorica szármaradványt jól le kellne szépen forgatnia.
A talaj nedvesség tartalmát, hogy lehet meghatározni pontosan, mikor lehet kimenni szántani? Ne is legyen szalonnás, meg ne is legyen még csont száraz gondolom, de ez akkor szokott kiderülni mikor az ember meghúzza a nyitóbarázdát nem?
Szármaradvány minőségen mit értessz?
Köszi a segítséget! :)
Válasz fexco #3581. hozzászólásáraEmlítetted az orrbetétet. Azokat nyugodtan fel lehet heggeszteni élkefémmel 2x de lehet hogy még 3xis (mi eddig 2x raktuk fel ) arra kell vigyázni hogy ne hevítsétek túl mert meg görbűl és nem fogy illeszkedni rendesen.
Válasz Norbi6330 #3578. hozzászólásáraegy fél szezont szántottam csak vele.kopoalkatrész:asszem egy ekevas véső orr 15-16 rugó....megvan az ára rendesen....azokra a födekre neked ez 100%-os lesz!azt figyeld meg azért,hogy asszem ezenaz ekén,semmi kopoalkatrész nem eredeti.ja én középkötött -be nyomom,itt-ott van1kis erősen kötött.. a ganyészóró nyomát felpörgette,csak a traki megállt előtte néha-néha....szóval azért mondhatni birja,de nem1 7-es széria...
Válasz fexco #3576. hozzászólásáraHali És menyire jó megbízható eke (törés, kopóalkatrész stb). Barna homokos talajaink vannak 5-18 ak között mozognak. JD 6910-esel akarom húzatni ami állítólag 130 le, de nem akarom teljes szélességgel húzatni az ekét vele.
Válasz Norbi6330 #3575. hozzászólásáranekem ilyen van,csak azt kell tudnod,hogy milyen fődbe használod!!ja meg milyen trakival akarod rángatni!de irnak itt a rutinosabbak...amennyit látok a képről,nem sok eredeti kopok vannak rajt,meg mintha az ekefejek kissebbek lennének,de lehet nemjol látom.50centire kivan nyitva.
Kuhn Multimaster 121 eke 2008-as év
járat eladó új előhántókkal összesen 600 hektárt szántott az eke telikormánylemezes nagyon jó állapotban.
érdeklődni: 06309116854
KRÓNE MUSZTÁNG réselt kormánylemezű ekéhez szükségem lenne pálcákra Békés megyében tudtok-e aki gyárt ilyet kérném a lehetőségeket.Előre is köszönöm.0620 9445957.
A rabe ekémhez próbálok beszerezni kopóalkatrészeket. Esetleg tudtok olyan boltot aki közvetlen a gyártótól (Rabe Werk) szerzi be ezeket, és régebbi típusokhoz, pontosabban az itthon nem nagyon található típushoz is be tudják szerezni??
(Rabe Werk Super Star 140 Rxd)
Válasz Barbár #3562. hozzászólására50e ft ért már komplett használhato 2 es ekét lehet venni én pl 2 fejes váltvaforgatósat adtam el 70e ft ért és akkor már nem is kell kokányolni... mert az összetákolt mindent fog csinálni csak szántani nem ....
T25ösömhöz lovas ekèből gyártott 2 fejes ekèm van.A kormánylemez alacsony ès rövid.Nagy ekèről leselejtezett kormánylemezeket vadásszak,ès abból szabjak nekem valót,vagy inkább vegyem cèlba a boltot?
Válasz mtz1221 #3558. hozzászólásáraJa hogy arra AZ 1 képre gondolsz!!!igen Ott valóban látszik 2 Csík de AZ azért van mert végig ment rajta a traktor 150 mázsa búzával és meg nyomta a videón nem lász csíkot
3705 hozzászólás
Válasz sixx #3606. hozzászólásáraHát figyelted volna meg ott parlagon forgolódom.Nehéz eset vagy apikám
Válasz gjoni #3600. hozzászólásáraB@sztatni???Te mit csinálsz ember?Vandál módon tönkreteszed más munkáját...undorító mondón meg még hencegsz is vele...szánalmas vagy!
Válasz gjoni #3597. hozzászólásáraValószínű,hogy keményebb annál mondjuk,mint amit te csinálsz...
Válasz Maszek Zs #3603. hozzászólásáraItt is ez van utat én adom ,és még zavarja a fasorom pedig le is zárhatnám az út az enyém
Válasz gjoni #3602. hozzászólásáraItt is ugyanazt csinálják! Mindenki csak emberkedik a feszítő vassal!De útat nem javít senki!!! Sőt az egyik területnél a szorgalmi útat is én adom!
De vissza a témához ezt a videót vagy egy hasonlót már láttam és tényleg jó!
Válasz Maszek Zs #3601. hozzászólásáraLatnád itt mi megy,ledolgozva szépen .A nagyok rámennek a nagy géppel le se xarja mi van aratásnál szintén .
Válasz gjoni #3599. hozzászólásáraAzt mondaná az arra járó mi lenne,ha itt egy folyó lenne
De mondjuk én nem járok arra amerre te. De viszont tényleg rossz is ahol így forgolódnak!
Válasz sixx #3596. hozzászólásáraNem azt nézitek ami a lényeg ,hanem baxtatni a másikat megint,de nem csodálkozom magyar ember, ezt tudja csak tisztelet a kivételnek.M árpedig a tsz időben tőlled is lenyúltak volna 20 hektár földet a nagyszüleidtől és csak kettö ezer ölet kaptál volna vissza biztos minden nap kijárnàl tapozsgálni a földjüket az tuti k.rva..sten!
Válasz kovacs22 #3598. hozzászólásáraja
Válasz sixx #3596. hozzászólására Ezt nálunk se díjaznák itt azt vallják a gazdák hogy férjen el mindenki a saját földjén.
Válasz sixx #3596. hozzászólásáraTe akkor nagyon kemény lehetsz
Válasz gjoni #3594. hozzászólásáraÉn biztos orrba gyűrnélek, az tuti!
Válasz info117 #3591. hozzászólásáraPln 35 ekefej. Orosz. Az ekeszár sem maszek. A régieket csinálták öntvénnyel de újabban csinàlják kazánlemezből kivágva is. Nekem 4 fejes van ilyen amit a dt75 után csináltak csak más kormánylemez van rajta, és 25 mm-s lemez az ekeszár.
Válasz Maszek Zs #3593. hozzászólásáraHa tudnád kiké te is forgolódnál rajta hidd el!
Válasz gjoni #3592. hozzászólásáraTéged nem szidnak?Az úton kell fordulni? Netán más földjén kell járkálni?
Válasz Strasszer Péter #3585. hozzászólásáraez 80 centit visz és szármaradvány nukuhttps://www.youtube.com/watch?v=pIBubHaoNyY
Sziasztok! A képeken látható ekefejet szeretném beazonosítani.Tudna valaki segíteni,hogy mi lehet ez? Az ekeszár maszek gyártmány,az biztos. A kormánylemez,a kopóbetét meg a kormánylemezt tartó tömb gyáriaknak tűnnek.
Válasz Strasszer Péter #3588. hozzászólásáraszia!nos a szármaradvány nagy általánosságban kukorica kóró, napraforgó szár, vagy gabona szalma.. ezen felül még lehet gyomnövény által szennyezett akár álló is.
A két fejesnek mekkora a súlya kb.?
A talaj:
Ramann-féle barna erdőtalaj
32-es Arany-féle kötöttségi szám
Őszi mélyszántás: min. 27-28 cm.
Kukorica szármaradványt jól le kellne szépen forgatnia.
A talaj nedvesség tartalmát, hogy lehet meghatározni pontosan, mikor lehet kimenni szántani? Ne is legyen szalonnás, meg ne is legyen még csont száraz gondolom, de ez akkor szokott kiderülni mikor az ember meghúzza a nyitóbarázdát nem?
Szármaradvány minőségen mit értessz?
Köszi a segítséget! :)
Válasz Strasszer Péter #3586. hozzászólásáraamekkorát akarsz függ,talaj kötöttségi számtól, müvelési mélységtől,időjárási viszonytól,talaj nedvesség tartalomtól, szármaradvány mennyiségétől, minőségétől. 2 fejes ekénkből 2x43 cm-t30cm müvelési mélységgel kötött talajon könnyedén, 3 fejes változatban ugy 3x35 cm ugyanezen tala kötöttségen... tömegben a 3 fejes ugy 600kg
Mekkora lehet egy ekefej fogásszélessége és az eke összsúlya Mtz 82.1-nél?
Szia!
Ez egy Vogel noot farmer?
Mekkora a gerendelymagassága?
Mennyit fog a 2 ekefej?
82.1-es Mtz-re milyen ekét ajánlanál?
Köszi a segítséget. :)
Válasz gazda palánta #3583. hozzászólásárao.k.!lehet az lesz a vége.köszi az infot!
Válasz fexco #3581. hozzászólásáraEmlítetted az orrbetétet. Azokat nyugodtan fel lehet heggeszteni élkefémmel 2x de lehet hogy még 3xis (mi eddig 2x raktuk fel ) arra kell vigyázni hogy ne hevítsétek túl mert meg görbűl és nem fogy illeszkedni rendesen.
Üdv! esetleg nincs valakinek talonban egy B200as ekeszár eladó?
Válasz Norbi6330 #3578. hozzászólásáraegy fél szezont szántottam csak vele.kopoalkatrész:asszem egy ekevas véső orr 15-16 rugó....megvan az ára rendesen....azokra a födekre neked ez 100%-os lesz!azt figyeld meg azért,hogy asszem ezenaz ekén,semmi kopoalkatrész nem eredeti.ja én középkötött -be nyomom,itt-ott van1kis erősen kötött.. a ganyészóró nyomát felpörgette,csak a traki megállt előtte néha-néha....szóval azért mondhatni birja,de nem1 7-es széria...
Válasz Norbi6330 #3579. hozzászólásárakb netto 4 az új ára, nekem nem érne meg 2-t
Válasz Mézga #3577. hozzászólásáraMég nem hívtam csak kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről az ekéről, szerinted menyit érhet?
Válasz fexco #3576. hozzászólásáraHali És menyire jó megbízható eke (törés, kopóalkatrész stb). Barna homokos talajaink vannak 5-18 ak között mozognak. JD 6910-esel akarom húzatni ami állítólag 130 le, de nem akarom teljes szélességgel húzatni az ekét vele.
Válasz Norbi6330 #3575. hozzászólásáramit kérnek érte?
Válasz Norbi6330 #3575. hozzászólásáranekem ilyen van,csak azt kell tudnod,hogy milyen fődbe használod!!ja meg milyen trakival akarod rángatni!de irnak itt a rutinosabbak...amennyit látok a képről,nem sok eredeti kopok vannak rajt,meg mintha az ekefejek kissebbek lennének,de lehet nemjol látom.50centire kivan nyitva.
Hali érdeklődnek hogy érdemes ilyen évjáratú ekével foglalkozni, és mire kel vásárlás élőt figyelni az ekén?http://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/gep/talajmuvelo-gepek/lemken-eke/h_6576564?ref=da39e309 Erről az ekéről lenne szó. Ha valaki ismeri és van ilyen ekéje írhatna róla? Előre is köszi.
Keresek Vogel Noot L, LM, MS 920, 950 váltva forgatós ekéhez váztoldatot ekefejekkel felbővítés miatt, vagy komplett kettes ekét reális áron.
Elérhetőség 06703407673
Jó állapotú Kühne KMF ágyake eladó
2004-es évjárat. érdeklődni:06309116854
Kuhn Multimaster 121 eke 2008-as év
járat eladó új előhántókkal összesen 600 hektárt szántott az eke telikormánylemezes nagyon jó állapotban.
érdeklődni: 06309116854
KRÓNE MUSZTÁNG réselt kormánylemezű ekéhez szükségem lenne pálcákra Békés megyében tudtok-e aki gyárt ilyet kérném a lehetőségeket.Előre is köszönöm.0620 9445957.
Üdv Fiúk ...
A rabe ekémhez próbálok beszerezni kopóalkatrészeket. Esetleg tudtok olyan boltot aki közvetlen a gyártótól (Rabe Werk) szerzi be ezeket, és régebbi típusokhoz, pontosabban az itthon nem nagyon található típushoz is be tudják szerezni??
(Rabe Werk Super Star 140 Rxd)
Köszönöm válaszaitok...
Elkelt
Válasz lehel_37372 #3567. hozzászólására3 új vas, 3 új ekenád hamarosan benéz...
ELADO
Mai meló a ködbe , igen jól haladt a szántás :)
Na jó azt nem mondom hogy rossz munkája van,de lehetne kicsit szebb☺.Na majd látjuk...
Válasz Barbár #3562. hozzászólására50e ft ért már komplett használhato 2 es ekét lehet venni én pl 2 fejes váltvaforgatósat adtam el 70e ft ért és akkor már nem is kell kokányolni... mert az összetákolt mindent fog csinálni csak szántani nem ....
T25ösömhöz lovas ekèből gyártott 2 fejes ekèm van.A kormánylemez alacsony ès rövid.Nagy ekèről leselejtezett kormánylemezeket vadásszak,ès abból szabjak nekem valót,vagy inkább vegyem cèlba a boltot?
Na most lehet lesz aki bolondnak nèz
Válasz mtz1221 #3558. hozzászólásáraJa hogy arra AZ 1 képre gondolsz!!!igen Ott valóban látszik 2 Csík de AZ azért van mert végig ment rajta a traktor 150 mázsa búzával és meg nyomta a videón nem lász csíkot
Válasz mtz1221 #3558. hozzászólásáraMilyen képeimet??? Ott van a videó meg lehet nézni!
Válasz gazda palánta #3556. hozzászólásáraA képeidet elnézve, a te ekéd azt gondolod hogy az jól van beállitva ?