Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak628 FtEUR403.23 FtUSD385.36 FtCHF429.18 FtGBP486.85 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Még azt kell megtudnom milyen hőkezelést kapott a beforgató lemez mert azon is hajlítani kell egy kicsit ,meg az alakja sem teljesen jó de már nem akarom elvágni legalább addig amíg garanciás.Bár a Pöttingeres azt mondta h. nem gond h. a kereket kiteszem hátra,de ha nekiesek nagyon még nem ismeri meg és megmondja h. ez nem is az ő ekéje volt
Elég hamar megelletted azt a féltraktorárú ekét ahhoz képest h. a legjobb...
És még nagyobb traktorral is vonszoltad volna ha lett volna....
Még jó h. nincs...
Akkor megélte volna az 1. estét egészben??????????????
Azt mondták h. a Franktól nem messze (ÓZD ) van ahol gyártották a Hetil vasakat.Nem tudja valaki h. hol??? (Na milyen jó lenne most ha nem üldöztétek volna el a kereskedőket -))
szerintem Közületek is sokan nyersvassal szántanak.Mikor írjátok h.egyik eke nehéz a másik könnyű húzó,szerintem a talajtól és attól függ milyen éles vas van rajta.szerintem a kormánylemezek alakja miatti vontatási ellenállás különbség nem igen érezhető,legfeljebb elenyésző módon,de ahoz már igen nagy gyakorlat és összeszokott páros kell (gép és sofőr)
szerintem a tömeg legalább fele nyersvassal szánt az pedig mind így néz ki.Én ekevásárlás előtt érdeklődtem h.milyen ekéhez milyen vasat gyártanak és a VN -hoz volt felrakott,a nyugati:Kuhn,Greg.Bess. stb azért nem gyártanak mert nyugaton a kő miatt kitöredezik.A Pöttingerhez most kezdi a Frank a gyártást.
igy van a condorokon használt HETIL vasak nagyon bevált vasak voltak !!!!!én mindig ugy mondtam "könnyü huzo"-vá tette ezeket az ekéket
az ujabb piros szinü kühne vasak pocsék minöségü és kivitelezésüek
tök mindegy hogy áll az ekefej vagy a vas.Mindenképpen így kopik.Láttam már néhány fajta ekét a lovastól az újakig mind egyforma.Ezért kell a felrakott vas mert ott a felrakás marad meg élnek,a nyers rész meg kikopik mellőle.Ezért írtuk már egy árszor h. a HETIL vas volt a jó mert azon vékony volt a felrakás-vékony éle volt a vasnak
ez csak elmélet az utángyártotaknál !!!!!!!!!!!!!
azok tudod milyenek ?
egyben hökezelt vasak mindenhol kemény és sehol nem puha
igy lesz belöle böte vas :))
Válasz #1054. hozzászólásra
Én a felrakott vasra gondoltam azért nem értettem mit akarsz ezzel a szánkó talppal, a kopott vas így nézki tényleg, de hát ilyennel ki szánt?
szerintem minden nyersvas így néz ki.A tulkopott az 3 napostól 3 hónaos vasig értelmezhető de teljesen mindegy ,az a lényeg h. életlen.Igazából nem tudom h.nem értitek.Aki orosz(a legolcsóbb)ekével és a kovács álltal kikalapált vassal kezdte az életet az tudja h.az éle ha 3mm-esre kopott és száraz volt a föld nem ment bele a földbe.Menni kellett kalapáltatni.Ez a baj azzal aki nagy géel vagy jó földön kezd,annak minden mindegy mert úgy is megy
én a albatros ekén jöttem rá !!!!!!!ugynevezett plazmakezelt orru volt ,de olyan éles hogy az ujjad elvágta volna !!
nekem most molbro tipus van de olyan mint a bot !!
semmire valo !!!!
tökéletes rajz !!
na ezt az utángyártott szemetek tudják garantálni !!
az eredeti vasak viszont zsilettek no meg a legdrágábbak !!nekem a RABE-e 40 körrül kostálná darabja
csak 8 kellene :)))))
3705 hozzászólás
Léptem mert holna kezdeni kellene a forgót,korán kell mozogni.Jók legyetek
Válasz #1102. hozzászólásra
Kik ezek írek, dánok?
Ezt érdemes lett volna élöben megnézni.Gyönyörűek a lovak is ésa szántás is
Szép lovak !!
Válasz #1100. hozzászólásra
Hát még én mennyire javaslom! :-DDDDDDDDDD
Válasz #1099. hozzászólásra
Még azt kell megtudnom milyen hőkezelést kapott a beforgató lemez mert azon is hajlítani kell egy kicsit ,meg az alakja sem teljesen jó de már nem akarom elvágni legalább addig amíg garanciás.Bár a Pöttingeres azt mondta h. nem gond h. a kereket kiteszem hátra,de ha nekiesek nagyon még nem ismeri meg és megmondja h. ez nem is az ő ekéje volt
Válasz #1098. hozzászólásra
javaslom a Pöttinger Pityut
Válasz #1095. hozzászólásra
Elég hamar megelletted azt a féltraktorárú ekét ahhoz képest h. a legjobb...
És még nagyobb traktorral is vonszoltad volna ha lett volna....
Még jó h. nincs...
Akkor megélte volna az 1. estét egészben??????????????
Válasz #1095. hozzászólásra
Azt hiszem felesleges másik állnevet felvennem amíg a géppppem nem írja a pppppppppp betűt úgy is lebuknék
Válasz #1094. hozzászólásra
ö is állitotta hogy már nincs !!!
Válasz #1093. hozzászólásra
ez változhatot is nagyon kiváncsi leszek rá fel fogom hivni öket !!!!!!!!
elvégre engem egy nagy konkurens tájékoztatott :))
Válasz #1090. hozzászólásra
igen de én nem döntögetem ide-oda,végképp eldöntöttem ,a öttinger a legjobb.Bár ez a kanyarmunkahenger nem volt tervbevéve -))))
Dumcsizott errül már Josey is.
De a rák tudja melyikben....................
Válasz #1091. hozzászólásra
erre csak akkor fogd megtudni a választ ,ha érdeklődsz az elérhetőségeken
ha azt mondjátok megszünt a gyártás akkor biztos úgy is van
Válasz #1091. hozzászólásra
igen ez jó kérdés !!!!
én is utánajárok ennek ujra :))
Válasz #1086. hozzászólásra
Hálám örökké üldözni fog! De most megvan hát a cég v.nincs v.csak az ekevas gyártás állt meg?
Válasz #1076. hozzászólásra
De az a kérdésem h. a tieden lehet e dönteni?????????
Válasz #1086. hozzászólásra
utodja lenne ???????
Válasz #1085. hozzászólásra
a kereskedőktöl mit akarsz?
nem szedtek még ki elég pénzt a zsebedböl ?
a frankónál dolgozott PÉLI GYÖRGY anno sajnos meghalt idöközben én sokat beszéltem neki a hETIl vasról de sajnálatos modón megszünt a gyártása :((
HETILL Ekevas és Talajmegmunkáló Gépeket Gyártó Vállalkozási Kft., 3400 Mezökövesd, Lövöi u. 33. pf. 93. Tel: 49-411 211, fax 412 248
Azt mondták h. a Franktól nem messze (ÓZD ) van ahol gyártották a Hetil vasakat.Nem tudja valaki h. hol??? (Na milyen jó lenne most ha nem üldöztétek volna el a kereskedőket -))
szerintem Közületek is sokan nyersvassal szántanak.Mikor írjátok h.egyik eke nehéz a másik könnyű húzó,szerintem a talajtól és attól függ milyen éles vas van rajta.szerintem a kormánylemezek alakja miatti vontatási ellenállás különbség nem igen érezhető,legfeljebb elenyésző módon,de ahoz már igen nagy gyakorlat és összeszokott páros kell (gép és sofőr)
szerintem a tömeg legalább fele nyersvassal szánt az pedig mind így néz ki.Én ekevásárlás előtt érdeklődtem h.milyen ekéhez milyen vasat gyártanak és a VN -hoz volt felrakott,a nyugati:Kuhn,Greg.Bess. stb azért nem gyártanak mert nyugaton a kő miatt kitöredezik.A Pöttingerhez most kezdi a Frank a gyártást.
Válasz #1081. hozzászólásra
igy van barátom !!!
ÖRÖKÖN ÖRÖKÉ !!:DD
Válasz #1080. hozzászólásra
Örökösek csak mi leszünk itt 20an a fórumon......
Válasz #1079. hozzászólásra
na de a kühne se gyárt örökösre már semmit se :))
Válasz #1076. hozzászólásra
igy van a condorokon használt HETIL vasak nagyon bevált vasak voltak !!!!!én mindig ugy mondtam "könnyü huzo"-vá tette ezeket az ekéket
az ujabb piros szinü kühne vasak pocsék minöségü és kivitelezésüek
Válasz #1077. hozzászólásra
jól van elhiszem én !!!!!
Válasz #1074. hozzászólásra
Most fizettem ki, de röktön megkeresem és fillér pontosan beírom.
tök mindegy hogy áll az ekefej vagy a vas.Mindenképpen így kopik.Láttam már néhány fajta ekét a lovastól az újakig mind egyforma.Ezért kell a felrakott vas mert ott a felrakás marad meg élnek,a nyers rész meg kikopik mellőle.Ezért írtuk már egy árszor h. a HETIL vas volt a jó mert azon vékony volt a felrakás-vékony éle volt a vasnak
Válasz #1070. hozzászólásra
Maradj má !! :-)))
Válasz #1072. hozzászólásra
szabolcsnál minden olcso :))
Válasz #1067. hozzászólásra
ez csak elmélet az utángyártotaknál !!!!!!!!!!!!!
azok tudod milyenek ?
egyben hökezelt vasak mindenhol kemény és sehol nem puha
igy lesz belöle böte vas :))
1300 1 vas?
Van ilyen?????????????
Válasz #1068. hozzászólásra
inkább a cobaltos :))
Válasz #1065. hozzászólásra
:)) most mit mondjak erre megint
amugy se kedvelem a kverniket ráadásul itt hirmondoja sincs !!!!
Én a felrakott vasra gondoltam azért nem értettem mit akarsz ezzel a szánkó talppal, a kopott vas így nézki tényleg, de hát ilyennel ki szánt?
Válasz #1064. hozzászólásra
Persze vídiás, vagy cobaltos. :-))
Válasz #1063. hozzászólásra
a mai ekevasak nem önélezőek?
szerintem azért éles mindig , mert alul puhább felül keményebb az anyag , hogy éleződjön
Válasz #1064. hozzászólásra
nem kellet hetente vgy mitudomén milyen gyakran a kovácshoz járni :!!))
Válasz #1062. hozzászólásra
Ja !
Válasz #1063. hozzászólásra
amiröl én beszélek 3 mm volt és ÖNÉLEZÖ !!!!!!!!!!
Válasz #1053. hozzászólásra
szerintem minden nyersvas így néz ki.A tulkopott az 3 napostól 3 hónaos vasig értelmezhető de teljesen mindegy ,az a lényeg h. életlen.Igazából nem tudom h.nem értitek.Aki orosz(a legolcsóbb)ekével és a kovács álltal kikalapált vassal kezdte az életet az tudja h.az éle ha 3mm-esre kopott és száraz volt a föld nem ment bele a földbe.Menni kellett kalapáltatni.Ez a baj azzal aki nagy géel vagy jó földön kezd,annak minden mindegy mert úgy is megy
Válasz #1060. hozzászólásra
1300FT ???!!!
Válasz #1059. hozzászólásra
én a albatros ekén jöttem rá !!!!!!!ugynevezett plazmakezelt orru volt ,de olyan éles hogy az ujjad elvágta volna !!
nekem most molbro tipus van de olyan mint a bot !!
semmire valo !!!!
Válasz #1058. hozzászólásra
Az eredeti kverni olyan 1300 !!!!!!
Válasz #1058. hozzászólásra
Az nagyon tuti aszondod?
tökéletes rajz !!
na ezt az utángyártott szemetek tudják garantálni !!
az eredeti vasak viszont zsilettek no meg a legdrágábbak !!nekem a RABE-e 40 körrül kostálná darabja
csak 8 kellene :)))))