Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.39 FtUSD390.78 FtCHF427.9 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Csak azért kérdeztem mert nem nagyon boldogulok a 6 fejesemmel sehogysem tudom folyamatosan kiemelni és vissza tenni a földbe csak egyszerre megy mind a 6 fej .
Hús futár
Az ekének nincsen baja de 2 nagygéphez nem kell 3 eke ezért is akarom eladni,meg volna lehetőség egy 4-es khun multimasterre és ha jönne egy kis lóvé össze azt szeretném megvenni.
Válasz #3451. hozzászólásra
Gyere ha nem kérsz sokat,és jó ekét veszünk,azt nem tudom,hogy ujat vagy használtat!
Attól is függ,ha nem kell sokat költeni rá,ha elkopik valami és uj laposvasat vagy mást kell venni rá,mivel nem olcsó már semmi
Válasz #3446. hozzászólásra
Hát ha nem hát nem pedig szivesen szóllok neked,ez nem fateron mulik,mert akkor ugyan olyan kicsit fog venni,ha már lecserélem akkor már venni fogok egy normálist ekét gépet és egy pár heki földet,ha nem akarsz segiteni nem muszáj,köszi a segitséget,majd megkérek valakit itt hogy segitsen,venni egy jó ekét 3masba ha kettesbe csakis válós sima nem kell
Lemaradtál az enyémet jönnek megnézni szombaton nagy hantás ,te meg az eke vétel Majd a faterod amit venni akar ,de te semmi beleszólásod nincs süket egér!
Vennék,csak nem akarok beletenni 500-600eft használt vátós ekét erre a 10 holdra,arra megteszi a vogel eke,nem szántok csak 25cm ha majd lesz jó év ami jól tudok keresni tengeriböl és forgóból,akkor beruházok egy vogel 950 vagy egy olyan ekére amit könnyü huzni és nem drága kb 300-400eft körül,és ezt el tudom adni valamenyiért,hogy ne maradjon rajtam!
Amugy ha akarok venni akkor neked fogok szóllni és elmegyünk együtt a használtat venni persze kifizetem a fáradságodat
Válasz #3439. hozzászólásra
Érdemes, de váltvaforgatóba vegyél! Az tutibb. Én előhántolóval egy 1 vágótárcsával szántom a 140q-s kukoricatáblát tárcsázás nélkül középkötött talajon.
Vezértömb átenged a traktoron mtz-vel húzod? Állj mellé egy másik traktorral és dugd át a hidraulikcsövet a másik traktorba és nézd meg hogy úgy mit fog csinálni,szerintem jó lesz ha a másik traktoron persze jó a tömb.Ha így mégsem jó akkor eke munkahenger bár arra kicsi az esély mivel golyóval lerögzít,amikor átfordul az eke.
Sziasztok,lenne egy kérdésem váltva forgató ekével kapcsolatban:mikor átfordítom az ekét szép lassan elenged a munkahenger.Ma jelentkezett ez a jelenség.Mi lehet a baj?
szia! "Magyarországon gyártottak Örményesen a Howard licence alapján a lengőekét.
De gyártják a lengyelek Famarol néven, a John-Deere is az USA-ban és braziliából egy link: http://www.marchesan.com.br/ingles/produtos/produto.asp?idproduto=7
Szóval idehaza teszteltek egy 4 fejes lengőekét a 90-es évek végén, Békés megyében, hááát letérdelt tőle a traktor." nem tudni, hogy mennyivel könnyebb húzású a régebbi változatoktól, de ugy látom, h jóval kisebbek lettek a fejek, és formájuk is sokat változott
Válasz #3422. hozzászólásra
Ja én festemKépzeld már háromszor fújtam és mindig felmarja az előző réteget ,fekete volt mi a kurva élet fa..ával volt lefújva nem tudom
szia, az AGROMASTER MTX 1000 es egyáltalán nem hasonlit a Heltire, annak az alapja a RW egy sokkal robusztusabb eke. Ahhoz, hogy egy eke 50 cm-szántson fejenként kell hozzá 40 cm müvelési mélység is, hiszen a kormánylemez a müvelési szélességgel arányosan növekszik, a magassága.
Válasz #3419. hozzászólásra
Ez a Kühne eke amit most festek bele fér a költségvetésedbe? Hirdetni fogom ,ha kész a festés negyvenes a kormánylemeze brutálisan dolgozik.Nagyon jók a kopóalkatrészei újszerűek.
Válasz #3417. hozzászólásra
Üdv jOSEY.135lovas landini után kellene,Az agromaster eke nagyon hasonlit a heltire,vagy ugyanaz?De azt hiszem 1 uj nem fér bele a költségvetésbe.
Én meg vogel notra v betüs levezt keresek? tud valaki olyat hol lehet olcsón vagy milyen vasból hajtjam meg? Ami a beforditó elé kell felcsavarozni az ekerszára!
3705 hozzászólás
Válasz #3456. hozzászólásra
Én még ilyen problémával nem találkoztam,gondolom löki a gép a füstgombolyagot amikor egyszerre harap bele a 6 fej.
Válasz #3455. hozzászólásra
Bocsi rosszul kérdeztem csak nem tudtam javítani utólag .
Csak azért kérdeztem mert nem nagyon boldogulok a 6 fejesemmel sehogysem tudom folyamatosan kiemelni és vissza tenni a földbe csak egyszerre megy mind a 6 fej .
Hús futár
Az ekének nincsen baja de 2 nagygéphez nem kell 3 eke ezért is akarom eladni,meg volna lehetőség egy 4-es khun multimasterre és ha jönne egy kis lóvé össze azt szeretném megvenni.
Válasz #3453. hozzászólásra
Neked,milyen ekéd van?
Válasz #3452. hozzászólásra
nem kérek semmit
segitek neked
Válasz #3451. hozzászólásra
Gyere ha nem kérsz sokat,és jó ekét veszünk,azt nem tudom,hogy ujat vagy használtat!
Attól is függ,ha nem kell sokat költeni rá,ha elkopik valami és uj laposvasat vagy mást kell venni rá,mivel nem olcsó már semmi
Válasz #3445. hozzászólásra
én is mehetek?
Válasz #3449. hozzászólásra
![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
Vogel elsö szériás ha jól tudom 750es
Válasz #3438. hozzászólásra
milyen ekéd van?
Válasz #3446. hozzászólásra
![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
Hát ha nem hát nem pedig szivesen szóllok neked,ez nem fateron mulik,mert akkor ugyan olyan kicsit fog venni,ha már lecserélem akkor már venni fogok egy normálist ekét gépet és egy pár heki földet,ha nem akarsz segiteni nem muszáj,köszi a segitséget,majd megkérek valakit itt hogy segitsen,venni egy jó ekét 3masba ha kettesbe csakis válós sima nem kell
![smile thumbdown](/oldforum/images/smiles/thumbdown.gif)
Mondtam már neked szórakozzál a himbi limbiddel ne velünk a fórumon!
Majd a faterod amit venni akar ,de te semmi beleszólásod nincs süket egér!![smile censored](/oldforum/images/smiles/censored.gif)
Lemaradtál az enyémet jönnek megnézni szombaton nagy hantás ,te meg az eke vétel
Válasz #3444. hozzászólásra
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Vennék,csak nem akarok beletenni 500-600eft használt vátós ekét erre a 10 holdra,arra megteszi a vogel eke,nem szántok csak 25cm ha majd lesz jó év ami jól tudok keresni tengeriböl és forgóból,akkor beruházok egy vogel 950 vagy egy olyan ekére amit könnyü huzni és nem drága kb 300-400eft körül,és ezt el tudom adni valamenyiért,hogy ne maradjon rajtam!
Amugy ha akarok venni akkor neked fogok szóllni és elmegyünk együtt a használtat venni persze kifizetem a fáradságodat
![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
Neked mindegy te sötét vagy vehetsz bármit!
Válasz #3442. hozzászólásra
Oké de sokat nem adok érte egy váltós eke,amugy jó ez ami van vogel eke
Érdemes, de váltvaforgatóba vegyél! Az tutibb. Én előhántolóval egy 1 vágótárcsával szántom a 140q-s kukoricatáblát tárcsázás nélkül középkötött talajon.
Válasz #3440. hozzászólásra
Még nem láttam azt mondta jobb mint a Héger eke volt,ez meg ha jól tudom REGENT eke
Te láttad a munkáját, döntsd el te
Haver ilyen ekét vett a héger helyett érdemes venni egy ilyet a vogel helyett?![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20141205094640_10818846_733262493436832_2086529776_n_1_.jpg)
Válasz #3431. hozzászólásra
Az enyém is ezt csinálja.Ha széthúzom a csatlakozót akkor megtartja.Úgyhogy nálam a vezérlőtömb a ludas.Ja...és ez is zetor,igaz kisebb mint tied.
Válasz #3433. hozzászólásra
![smile tonguep](/oldforum/images/smiles/tonguep.gif)
Bocs de ez már másfél éve történt, azóta már biztos megszáradt!
Válasz #3434. hozzászólásra
zetor húzza 120-as átdugtam másik pár csatlakozóba változás semmi
Válasz #3428. hozzászólásra
Hát ez tényleg lengő eke, úgy leng a traki hátán hogy épp nem esik hátra a JD !!!!
Válasz #3431. hozzászólásra
Vezértömb átenged a traktoron mtz-vel húzod? Állj mellé egy másik traktorral és dugd át a hidraulikcsövet a másik traktorba és nézd meg hogy úgy mit fog csinálni,szerintem jó lesz ha a másik traktoron persze jó a tömb.Ha így mégsem jó akkor eke munkahenger bár arra kicsi az esély mivel golyóval lerögzít,amikor átfordul az eke.
Válasz #3425. hozzászólásra
![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
Mert nem tud megszáradni az előző réteg, mivel hígítasz??????
Válasz #3418. hozzászólásra
Bordóban szebb lenne szerintem!![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Szép piros!!!!!!
Sziasztok,lenne egy kérdésem váltva forgató ekével kapcsolatban:mikor átfordítom az ekét szép lassan elenged a munkahenger.Ma jelentkezett ez a jelenség.Mi lehet a baj?![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Köszönöm a választ!
Válasz #3428. hozzászólásra
szia! "Magyarországon gyártottak Örményesen a Howard licence alapján a lengőekét.
De gyártják a lengyelek Famarol néven, a John-Deere is az USA-ban és braziliából egy link: http://www.marchesan.com.br/ingles/produtos/produto.asp?idproduto=7
Szóval idehaza teszteltek egy 4 fejes lengőekét a 90-es évek végén, Békés megyében, hááát letérdelt tőle a traktor." nem tudni, hogy mennyivel könnyebb húzású a régebbi változatoktól, de ugy látom, h jóval kisebbek lettek a fejek, és formájuk is sokat változott
Itt a videó:
http://www.youtube.com/watch?v=ASrDh_KkOAk
Kérdezném, hogy valakinek van e tapasztalata vagy ismer olyan embert aki szántott már Lemken Rodonit vagy Lemken Glimmer ekével?
Válasz #3424. hozzászólásra
nincs mit
Válasz #3422. hozzászólásra
Képzeld már háromszor fújtam és mindig felmarja az előző réteget ,fekete volt mi a kurva élet fa..ával volt lefújva nem tudom
Ja én festem
Válasz #3421. hozzászólásra
Josey,köszönöm a tájékoztatást.
Válasz #3420. hozzászólásra
Vagy 1 nagy 3-as váltvaforgatósba gondolkodom,vagy uj 4-es Heltiben.
Válasz #3420. hozzászólásra![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
ban
mi a fene a kerék sujokat is neked kell befesteni.a festés nem volt az árá
szia, az AGROMASTER MTX 1000 es egyáltalán nem hasonlit a Heltire, annak az alapja a RW egy sokkal robusztusabb eke. Ahhoz, hogy egy eke 50 cm-szántson fejenként kell hozzá 40 cm müvelési mélység is, hiszen a kormánylemez a müvelési szélességgel arányosan növekszik, a magassága.
Nagyon jók a kopóalkatrészei újszerűek.
Ez a Kühne eke amit most festek bele fér a költségvetésedbe? Hirdetni fogom ,ha kész a festés negyvenes a kormánylemeze brutálisan dolgozik.
Válasz #3417. hozzászólásra
Üdv jOSEY.135lovas landini után kellene,Az agromaster eke nagyon hasonlit a heltire,vagy ugyanaz?De azt hiszem 1 uj nem fér bele a költségvetésbe.
Válasz #3393. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20130312181840_Foto1331.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20130312181908_Foto1332.jpg)
Szevasz haver megkezdődött a felújítás rá került a nagy Lajta ekére, is a sor utána csinálom a kétfejest.
Válasz #3415. hozzászólásra
apropó, milyen traktorhoz, milyen müvelésbe kellene?
Válasz #3415. hozzászólásra
szia! a listánkból rendelhető ehhez hasonló müvelési szélesség eke
Üdv.Tud valaki ajánlani 3-as váltvaforgatós ekét ami tud 1,5 métert?
Én meg vogel notra v betüs levezt keresek? tud valaki olyat hol lehet olcsón vagy milyen vasból hajtjam meg?
Ami a beforditó elé kell felcsavarozni az ekerszára!
B125-ös ekefejet keresek.Van eladó valakinek?
Nekem is álmom egy váltvaforgatós eke 3mas és egy jó traki ami 820.1 amin már nagy kerék nagy suly van
Válasz #3410. hozzászólásra
És ez még nem is a csúcsmodell! csak egy alap!
Válasz #3409. hozzászólásra
ez igen kb itt kezdödik meg fejezödik is az eke,életem nagy álma még ilyen réselt fejel