Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD394.48 FtCHF438.79 FtGBP494.07 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz atisgyulai #24722. hozzászólásáraUgye,hogy árt!pálinkával meg a salakanyag. a pohár. Azt csak nem eszi meg. c vitamin segít,a burája meg beteggé tsz. Végülis a vesét kíveszik 20perc alatt, a kibaszott influenza meg eltarthat 2hétig is.
Válasz UE-28 #24716. hozzászólására a C vitamin nem árt de minden más vitamin is már régóta kevés amit meg ehetsz erre a Béres József is rájött de ha a nomád népeket nézzük azok vizet szinte sose isznak teáznak na nem a filteresre gondolok hanem ugye amit begyűjtöttek vonulgatásuk közben mindenféle növényeket vagy mint nagyanyáink a cseresznye levéltől a megy szárig sőt még az aszalt gyümölcsöt is felfőzték s itták mikor kihűlt meg fog nélkül is megrágták gyümölcsöt na mivel ezek kikerültek az életünkből szüksége van testnek a vitaminokra és a kis üstire is mert a zsírok oldására nagyon jó meg még jól is esik nekem legalább is
Válasz UE-28 #24716. hozzászólásáraA vesekövet vagy mit, egyes orvos szerint a c vitamin okozhatja. Ha gyömölcs formájában eszed akkor állítólag nem. Én nem tudom, meggondolandó. A pálesz az gyümölcsből van. Az jó lehet,
Válasz sörhas #24715. hozzászólásáraEz melyik cartel droglaborja? - Ugye Gyuri bácsi Bükki füvesember gyógyteáját főzeted köszvényre mert meg ártott a kecskosz kobi? - Dikk má, jááj..., a rezó mi píz?
Soha nem szedtem korábban vitamint, de pár éve a cég ahol főállásban dolgozok adott 1000 mg c vitamint.
Beszedtem és azon a télen nem voktam beteg.
Minden éven kapunk még ősszel 90 kapszulát, ha elfogy akkor veszek és azt veszem észre, hogy tényleg jó.
Gyümölcsöt csak inni szoktam és zöldséget is csak ami a húslevesben van...
Szóval toljátok a c vitamint és a páleszt, a vakcinát meg meg kell hagyni a kutyáknak tavaszra veszettség ellen
Válasz apuci #24711. hozzászólásáraA gyógyszert szigorúan minden nap szedni kell, ha beteg vagy, ha nem. A bajt meg kell előzni, nálam most a törköly nevű antibioticum a nyerő, 0,4 dl-es ampullákban orálisan kell fogyasztani, igény szerint főként a délutáni kora esti órákban.
Válasz apuci #24708. hozzászólására5 napja dög vagyok, nem javul semmit... Tea, aszpirin compl...(fél nap fekvések) nem használ. Most a heti meló után még pluszban ráerősítek pálesszel meg forralt borral...
Válasz d-032a #24705. hozzászólásáraÉtkező asztal lapokat (15cm vastagot képzelj) elég nehéz szépen forgatni... Ugye nem hajlandó klasszikus kormanylemez méretű hasábokra törni.
1x volt ilyen esetem, mikor haver engedéllyel elment a földem szélén 2 szemelyautóval krumpli szedéskor. Aztán feljebbről az osztráknak hordták a Tátrák pótosan a cukorrépát, és azt vélelmezték, hogy az az úttest... No ott azon a darabon volt ilyen a placc. Az ekének 3 keresztbarázdát huztam, hogy belekapjon...Néha már az elsőben sikerült neki...
Válasz krokodil007 #24699. hozzászólásáraEgyrészt, nem szép az a szántás, nem vitás.
De csúf egy ilyen pic.sa beszólás is itt "egymásközt".
Másrészt, ha kifogásolható képet tesz fel, akkor a gazda saját maga nyitott ajtót ennek.
Egyébként azzal a szántással nem az időpont és a talajállapot a legnagyobb baj. (Ennél sokkal rosszabbat is szoktak szántani, de ez mindenkinek a maga baja. Én ilyesmiért nem ítélkezem más ember felett.)
Ez a szóban forgó szántás azért néz ki úgy ahogy, mert az eke olyan sekélyen jár, hogy nincsen elegendő talaj mennyiség amit megfordítson.
Ráadásul az eke nem áll vízszintbe és így még rosszabbul fordítja a földet.
A talaj lehet, hogy nem ideális, de nem is tragédia. Nem az a legfőbb probléma. Ha sok a három ekefej, le kell venni egyet.
Válasz krokodil007 #24699. hozzászólásáraLehet nálad van annyi eső, mint a sváboknál... De nekem 1x volt tavaszi szántásom, mert decemberben kifagyott az eke( 1 nappal előbb beszart a Zetor, mint kellett volna)... Azon az éven az őszi lazítózaskor még ugyanúgy voltak lent a rögök
A januári, ha jön rá eső, jó lehet...legfeljebb kicsit rögös lesz a magágy...
Válasz mtz1221 #24692. hozzászólásáraHaver apja mikor a kotlós alatt közösített, stampi páleszt beleborított a kotlósba... 2 órát az égbe voltak a lábai, utána nem volt gond a jövevényekkel...
Válasz mtz1221 #24692. hozzászólásáraSimán szoptatás állat beteszem a jövevénnyekett és semmi gond nem szokott lenni,volt úgy,hogy három koca malaca volt egy alatt.
Válasz barkaspisti #24682. hozzászólásáraÉn már régen nem foglalkozom kocával ,de addig is amíg igen 10-11 el meg voltam elégedve mert még abban is voltak lemaradottak hát még a 14-nél,de neked drukkolok hogy szépek legyenek és föl is nevelje őket!
30174 hozzászólás
Válasz atisgyulai #24722. hozzászólásáraUgye,hogy árt!pálinkával meg a salakanyag. a pohár. Azt csak nem eszi meg. c vitamin segít,a burája meg beteggé tsz. Végülis a vesét kíveszik 20perc alatt, a kibaszott influenza meg eltarthat 2hétig is.
Válasz atisgyulai #24725. hozzászólására
Válasz Mihály #24723. hozzászólásáraMeg azt is, hogy az alkohol kis mértékben gyógyszer!!!
Nagy mértékben meg orvosság!!!
Válasz UE-28 #24716. hozzászólására a C vitamin nem árt de minden más vitamin is már régóta kevés amit meg ehetsz erre a Béres József is rájött de ha a nomád népeket nézzük azok vizet szinte sose isznak teáznak na nem a filteresre gondolok hanem ugye amit begyűjtöttek vonulgatásuk közben mindenféle növényeket vagy mint nagyanyáink a cseresznye levéltől a megy szárig sőt még az aszalt gyümölcsöt is felfőzték s itták mikor kihűlt meg fog nélkül is megrágták gyümölcsöt na mivel ezek kikerültek az életünkből szüksége van testnek a vitaminokra és a kis üstire is mert a zsírok oldására nagyon jó meg még jól is esik nekem legalább is
Válasz gazda001 #24712. hozzászólására Magyar tudósok megállapították, hogy fél deci kis üsti nem csak jó szer de kevés is..
Válasz .Richard. #24718. hozzászólásáraNem a C vitamin, hanem az a sok salakanyag, amit bevisz a tablettával az ember!
Válasz .Richard. #24718. hozzászólásáraHát szép egy társaság vagytok: a C-vitamintól beteg leszel, igyál inkább pálinkát!
Válasz Molnár István_56605 #24717. hozzászólásáraEz a mi cartelünk.
Ja ja a kecskekolbászt csapatjuk szét vele.
Válasz UE-28 #24716. hozzászólásáraHosszú évek óta eszem a cetebét télen, azóta orvosra nincs szükségem megfázás miatt!
Válasz UE-28 #24716. hozzászólásáraA vesekövet vagy mit, egyes orvos szerint a c vitamin okozhatja. Ha gyömölcs formájában eszed akkor állítólag nem. Én nem tudom, meggondolandó. A pálesz az gyümölcsből van. Az jó lehet,
Válasz sörhas #24715. hozzászólásáraEz melyik cartel droglaborja? - Ugye Gyuri bácsi Bükki füvesember gyógyteáját főzeted köszvényre mert meg ártott a kecskosz kobi? - Dikk má, jááj..., a rezó mi píz?
Válasz apuci #24711. hozzászólásáraÜdv!
Soha nem szedtem korábban vitamint, de pár éve a cég ahol főállásban dolgozok adott 1000 mg c vitamint.
Beszedtem és azon a télen nem voktam beteg.
Minden éven kapunk még ősszel 90 kapszulát, ha elfogy akkor veszek és azt veszem észre, hogy tényleg jó.
Gyümölcsöt csak inni szoktam és zöldséget is csak ami a húslevesben van...
Szóval toljátok a c vitamint és a páleszt, a vakcinát meg meg kell hagyni a kutyáknak tavaszra veszettség ellen
Itt már rotyog a gyógyszer.
Ma reggel 6órától.
Válasz csoppika #24707. hozzászólásáraHámmer zugivó vagy
Válasz gazda001 #24712. hozzászólásáraLehet benne valami mert szilveszter óta nem ittam pálinkát,pedig van vagy 4-5 fajta és nem 1-1 liter van belőle!
Válasz apuci #24711. hozzászólásáraA gyógyszert szigorúan minden nap szedni kell, ha beteg vagy, ha nem. A bajt meg kell előzni, nálam most a törköly nevű antibioticum a nyerő, 0,4 dl-es ampullákban orálisan kell fogyasztani, igény szerint főként a délutáni kora esti órákban.
Válasz csoppika #24710. hozzászólásáraNe is mond,nálam ma kezdődött!
Nappal még csak csak,de estétől hulla vagyok!
Válasz apuci #24708. hozzászólására5 napja dög vagyok, nem javul semmit... Tea, aszpirin compl...(fél nap fekvések) nem használ. Most a heti meló után még pluszban ráerősítek pálesszel meg forralt borral...
Válasz apuci #24708. hozzászólásáraMindenki szeret...
Válasz csoppika #24707. hozzászólásáraKi szeret jobban borozni?
Válasz mtz1221 #24703. hozzászólásáraSose értettem, miért borozunk az asszonnyal hétvégente...
Válasz d-032a #24705. hozzászólásáraÉtkező asztal lapokat (15cm vastagot képzelj) elég nehéz szépen forgatni... Ugye nem hajlandó klasszikus kormanylemez méretű hasábokra törni.
1x volt ilyen esetem, mikor haver engedéllyel elment a földem szélén 2 szemelyautóval krumpli szedéskor. Aztán feljebbről az osztráknak hordták a Tátrák pótosan a cukorrépát, és azt vélelmezték, hogy az az úttest... No ott azon a darabon volt ilyen a placc. Az ekének 3 keresztbarázdát huztam, hogy belekapjon...Néha már az elsőben sikerült neki...
Válasz krokodil007 #24699. hozzászólásáraEgyrészt, nem szép az a szántás, nem vitás.
De csúf egy ilyen pic.sa beszólás is itt "egymásközt".
Másrészt, ha kifogásolható képet tesz fel, akkor a gazda saját maga nyitott ajtót ennek.
Egyébként azzal a szántással nem az időpont és a talajállapot a legnagyobb baj. (Ennél sokkal rosszabbat is szoktak szántani, de ez mindenkinek a maga baja. Én ilyesmiért nem ítélkezem más ember felett.)
Ez a szóban forgó szántás azért néz ki úgy ahogy, mert az eke olyan sekélyen jár, hogy nincsen elegendő talaj mennyiség amit megfordítson.
Ráadásul az eke nem áll vízszintbe és így még rosszabbul fordítja a földet.
A talaj lehet, hogy nem ideális, de nem is tragédia. Nem az a legfőbb probléma. Ha sok a három ekefej, le kell venni egyet.
Válasz mtz1221 #24703. hozzászólásáraSőt még a lábukat is könnyen fölemelik!
Válasz csoppika #24701. hozzászólásáraVan benne valami,a piás nők is mindent megtűrnek maguk alatt.
Válasz krokodil007 #24699. hozzászólásáraLehet nálad van annyi eső, mint a sváboknál... De nekem 1x volt tavaszi szántásom, mert decemberben kifagyott az eke( 1 nappal előbb beszart a Zetor, mint kellett volna)... Azon az éven az őszi lazítózaskor még ugyanúgy voltak lent a rögök
A januári, ha jön rá eső, jó lehet...legfeljebb kicsit rögös lesz a magágy...
Válasz mtz1221 #24692. hozzászólásáraHaver apja mikor a kotlós alatt közösített, stampi páleszt beleborított a kotlósba... 2 órát az égbe voltak a lábai, utána nem volt gond a jövevényekkel...
Válasz krokodil007 #24699. hozzászólásáraSzerinted. Te lehet optimál ideálban szánthatsz tavasszal'ami művelhető. Akkor igazad is van.
Válasz Josku #24663. hozzászólásáramár bocsi de ilyen csúfnak mi az értelme?
vártad volna meg a tavaszt ez nem munka ez nagy pic.sa + gázolaj
Válasz Josku #24697. hozzászólásáraAkkor jogos a 2 liter a kocának.
Válasz Földönfuto #24696. hozzászólásáraAmennyit nem szégyelt+a rövidek.
Válasz mtz1221 #24692. hozzászólásáraA gazdának mennyit kellett meginni?
Válasz mtz1221 #24692. hozzászólásáraMifelènk dezodorral befúják mindet hogy egyforma szaguk legyen
Válasz mtz1221 #24692. hozzászólásáraSimán szoptatás állat beteszem a jövevénnyekett és semmi gond nem szokott lenni,volt úgy,hogy három koca malaca volt egy alatt.
Válasz apuci #24691. hozzászólásáraÍgy van 7 db.
Válasz barkaspisti #24690. hozzászólásáraGyerekoromban 2 liter sört meg kellet itatni az anyával átrakás előtt.Hogy ért e valamit nem tudom,de ez volt a szokás.
Válasz barkaspisti #24690. hozzászólásáraNem azt írtam hogy egy hete hanem hogy hetet,te írtad lentebb!
Válasz apuci #24689. hozzászólásáraNem egy hete tegnap.Van tapasztalatom de ha van valakinek ötlete tapasztalata szivesen meghallgatom.
Válasz barkaspisti #24688. hozzászólásáraÍrtad hogy hetet fialt egy másik kocád tehát nem először csinálod,vagyis van tapasztalatod.
Válasz apuci #24687. hozzászólásáraTe mire gondoltál ?
Válasz barkaspisti #24686. hozzászólásáraSejtettem!
Válasz apuci #24685. hozzászólásáraBevált szokás nálam rendbe szokott menni gond nélkűl.
Válasz barkaspisti #24684. hozzászólásáraÉrthető,de ennek is vannak kockázatai,gondolom tisztában vagy vele.
Válasz apuci #24683. hozzászólásáraÉn is a 10-12 szeretem egyenletesebekk a malacok csak tegnap fialt egy hetet az alá raknákk át.
Válasz barkaspisti #24682. hozzászólásáraÉn már régen nem foglalkozom kocával ,de addig is amíg igen 10-11 el meg voltam elégedve mert még abban is voltak lemaradottak hát még a 14-nél,de neked drukkolok hogy szépek legyenek és föl is nevelje őket!
Válasz apuci #24681. hozzászólására4. remélem 14 a vége
Válasz barkaspisti #24680. hozzászólásáraEz az első? Mennyi lett?
Egy kis éjszakai műszak.
Válasz Diesel Tibor #24676. hozzászólásáraHa jól rémlik megszívatta az eső...meg a zöldítés?
Köszönjük