Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Fiat 180-90-es traktorok új
- Grubber új
- Milyen gépek a JUMZ traktorok? új
- Talajművelés gépei - tárcsa választás: Horsch, Amazone vagy Väderstad? új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Búza termény felvásárlási árak új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Agrártámogatások kifizetése új
- S.O.S. új
Cikkajánló
Sajtóközlemény
30174 hozzászólás
Válasz später77 #29572. hozzászólásáraa keretet szereti földre baszni, ott és akkor ahol és amikor az neki tetszik... ezen kívül jó gép.
Válasz später77 #29572. hozzászólásáraJó!
Viszont a gyári monitor az kelene hozzá. Így nem minden gépre rakható! Nálunk az 1050es monitor irányítja.
A fúvókák gagyik,nem porcelános.
11 szakaszos a legnagyobb szivattyúval.
A gyerekbetegségeit majd kinövi.
Válasz rtamas76 #29546. hozzászólásáraEzeket leszámítva milyen a gép, hogy tetszik? Eddig csak jót hallottam róla.
Válasz rtamas76 #29570. hozzászólásáraGondolom vagy technikai hiba történt vagy pedig ellopták előle a vezető drótot. Felénk már volt olyan hogy a helyi sötétek elvitték és a végén belement a kunsági csatornába.
Válasz Gatti #29565. hozzászólásáraTúlmelegettek a sinek?
Meglocsolták?
Bajnait idézném
"FÁJNI FOG"
NEM KICSIT NAGYON!
EZ DRÁGA LOCSOLÁS LESSZ!
Válasz Balázs. #29564. hozzászólására1970es Ford3000
Válasz zoli6886 #29567. hozzászólásáraSchlepper-teile.de
Sok márkához van alkatrész és eddig korrektnek tűnnek. Részletek ha megjön a cucc
Válasz ND #29562. hozzászólásáraNem drága,NAGYON JÓ ÁR !!!
A puch x50-4 motorom felújítására amit rendeltem a
labancoktól,csak az volt tavaly 950 euró !!!
Válasz Gatti #29565. hozzászólásáraVasútra akarták tenni mert ott olcsóbb a szállítás.
Nagytőke és Kunszentmárton között. (Forrás:MÁV oldal)
Válasz ND #29549. hozzászólásáraMilyen gép ez?
Válasz rtamas76 #29561. hozzászólásáraKöszönöm, már beszéltem velük
Válasz Lipi #29559. hozzászólásáraMiskolc 2, Kak 1 hetet mondott.
Elment az erő. Fél-egy óra munka után kezdett esni a fordulat, full gázon is 1200-1400 max, meg vele együtt gyengült.
A végén alig bírta húzni a permetezőt, majdnem megállt a sorban.
Németektől rendeltem dugót, gyűrűt, nyers hüvelyt (szárazperselyes, 2mm a hüvely fala újonnan, helyén kell készre fúrni/hónolni), hűtőt, kuplungtárcsát, szelepeket, meg ezt-azt (1400Eur).
Ezek után hátha elmegy még 30 évet.
Meg ha már így szét lett borítva kap egy festést is valószínűleg
Válasz ND #29554. hozzászólásáraHernádkak
A számot átküldöm privátban!
Válasz ND #29549. hozzászólásáraÓ jaj! Mi történt?
Válasz ND #29557. hozzászólásáraMind a kettő profi. Csak több 7re vállalnak annyi melójuk van.
Válasz mandlirobert #29555. hozzászólásáraha azt mondta, hogy fölejelnt, akkro föl fog jelenteni. nem adnak a helyszínen semmit, nincs jegyzőkönyv, nincs papír, semmi. fényképez, és kész. elkérte az adataidat, abba a telefonszerű szarba rögzítette, a gép adatait is, a fényképeket is, aztán már ment is a rk-ra az anyag. nem ismerem aszabályokat, lehet, nem lehet így járni? a szélességgel önmagában nem lehet gondja, kombájn sincs már 4,5 m alatt, igaz útvonalengedély kell neki. lehet azt hiányolta? meg a felvezető autót? kilámpázca ki volt a szélső kerék helyzetjelzőkkel, piroscsíkos táblával?
Válasz Traktoros007 #29556. hozzászólásáraKöszönöm.
Maya99 Hengerfej Kft-t (Mátyus Csaba) ismeri valaki Hernádkakon?
Válasz ND #29554. hozzászólásáraRobCo Motors Kft Miskolc Besenyői ut 3
06705566931
Válasz rtamas76 #29553. hozzászólásáraNem írtam alá semmit, csak fényképezett, de én jómagam sem álltam a gép mellé.
Akkor nem kell izgulnom már ez miatt sem
Válasz rtamas76 #29550. hozzászólására Ez van. Miskolcon vagy a környéken hol lehet / szabad hengert fúratni és hengerfejet síkoltatni?
Válasz mandlirobert #29535. hozzászólásáraJegyzőkönyvet kaptál?
Aláírtad?
Ha nemkaptál nemlessz belőle semmi.
Utólag azt írhatbele amit akar.
Ez támadható és bebukta szerv.
Válasz Sk Laci #29551. hozzászólásáraAmúgy ha valamit visz a gèp, akkor nincs rajta a vonofej,így mivel azzal műszakizik,így úton sem közlekedhet,mert le van szedve,át van alakítva.
Válasz mandlirobert #29535. hozzászólásáraAzt hiszem, hogy a traktor a müszakira biztosan nem jár minden munkagéppel, amik fel vannak rá akasztva. Vagy a rendőr szerint a traktor csak magában mehet az úton, ahogyan a müszakira van víve?
Szerintem nem kell megijedni, de valamit azért írásban adhatott volna, amivel fel akar jelenteni, nehogy a papíron az legyen az ok, hogy a traktorból dőlt az olaj......
Válasz ND #29549. hozzászólásáraNemszertnék a bőrödben lenni!!!
Szűklenne rám.
Szétszaladt a ménes
Válasz mandlirobert #29539. hozzászólásáraJelentsen fel.
Bukni fogja.
Munkámból adódóan, voltak hasonló eseteim.
Egyik sem lett bírság.
Kellett volna neki a pénz.
Válasz Koczka József #29545. hozzászólásáraLassan elhasználódik vanbenne vagy 300ha.
Válasz Koczka József #29545. hozzászólásáraItt először egy állító orsó lazult meg. Nemzártbe a keret. Most egy hidraulika cső esett le anélkül, hogy előtte egycsepp olaj jelezte volna.
Válasz rtamas76 #29541. hozzászólásáraNekem a hidraulika csövek nem voltak meg húzva de bevoltak csomagolva a john deere alján.
Válasz mandlirobert #29535. hozzászólásáraSapka voltrajtad?
Na látod ilyen a hülye.
Válasz mandlirobert #29542. hozzászólásáraMi lett volna,ha nem jársz arra? Fejre ugrik az útra?
Válasz .Richard. #29540. hozzászólásáraAbban bízom, valamelyik kollégája majd felvilágosítja, aztán nem lesz feljelentés.
Már eleve úgy jött oda hogy nem volt szimpi. Egy igazi seggfej, aki erősíti a rendőri sztereotípiát.
30m ér nemsikerült rendesen összerakni!!!
4helyen folyt,
ez volt a 2.fellazulás.
Egyszer csakjólessz!!?
Szerintem germanisztánból sem szabad ramadan alatt összerakott gépet venni..?
Válasz mandlirobert #29539. hozzászólásáraSzar ügy. De ha belefèr a mèretbe, akkor jogtalan. Kb. Egy függesztett kaparó is a gèp dupla hossza hátrafele. Azzal sem vizsgázol. Amúgy a biztosítót egyszer kèrdeztem,a ráakasztott gèp biztosítva van a traktorral? Akármi kaparós? Válasz, igen! A gèppel együtt közlekedik, saját mozgásra nem kèpes,így biztosítva van. Talán az ikerkerèk elötted gurult? Finoman,okos rendör. Az ilyen exumáltak miatt kötöttem biztositást a sotarto mèretű motorra is. nem tudni,mi lehet a birság,de ne hagyd magad. Valahol fel van tüntetve a kerekek darabszáma? Az sincs,hogy hány tengelyes. Amúgy a vizsgabázison ahová a vonóhorog pl. Autón magasságát beirják,ott lehet van ilyen rublika,ott kèrdezz utánna! Vonóhorog földtől mèrt magassága sincs a forgalmi an,de lemèrik beirják! Lehet,erre gondolt a rendőr,de ha igen,mièrt nem mondja?
Válasz .Richard. #29538. hozzászólásáraSzélességgel nem volt problémája, azt megértette. Nem, egyszerre csak egy géppel megyek Szabálysértést követtem el, fel fog jelenteni, ez a mondat többször is elhangzott, még akkor is mikor már ültem vissza a kabinba, de magam mögött egyből becsaptam az ajtót, és már álltak is félre.
Válasz mandlirobert #29535. hozzászólásáraSzar ügy. Kpm. Vizsgára dupla kerèk nem fèr be,így még felszerelve a gèp tartozèka. Ha nagyon akarja, a 2.6mèterèr fog megbszatni. Az a fájopontjuk. Nem jött rá,hogy van egy papírok nèlküli gèped is,amit így darabokban viszel ki a mezzőre?
Válasz kajszi_71823 #29536. hozzászólásáraSzerintem ő is most látott életébe először ilyet, azért akadt így fent. De muszáj volt dolgozni, így gyorsan eljöttem onnan, nem vitatkoztam vele nagyon. Ezek is azt baszogatják hétvégén aki a megélhetésért küzd.
Válasz mandlirobert #29535. hozzászólására
Beszarok! 8kerék egy traktoron!
MIért nem kuldted el a pitsába?
Üdv!
Ma délelőtt megfogtak a rendőrök, ikerkerekes traktorral voltam, 3,9 méter széles.
Rendőr minden áron feljelentést akar, nem a szélesség miatt, hanem mert 8 kerék van a traktoron, és ez nem szabályos, mivel kpm vizsgán nem így vett részt a gép.
Lehet majd ebből ügy, vagy sem? Járt már így valaki?
Válasz matuzsalem958 #29533. hozzászólásáraJó ötlet, hívd fel a NAK-ot, csináljon egy fórumot, te meg menj oda.... Már most is mehetsz...
Moderálási elveink miatt törölve: 2024-05-06 21:49:39
Válasz Praetor #29531. hozzászólására
Válasz GJT #29529. hozzászólásáraKalászvédelem + rovarölés.
Na mit csinálhattam?
Válasz mihaszna #29527. hozzászólásáraAzt,hogy akkor ne büntesse meg,emlèkezzen rá ne nyalokát adjon.
Válasz mtz1221 #29525. hozzászólására"Mondtam inkább ha kint ahol nincs gyalogos és beradaroz 150-160-al, ott emlékezzen rám. Jót röhögött."
Ezt hogy érted?
Válasz Ares 826 #29524. hozzászólásáranem ,most keresi az árát,hogy minèl elöbb abbahagyhassa.
Válasz atisgyulai #29521. hozzászólásáraNálunk is ezt csinálják, volt hogy nyalókát akartak utánna adni hogy én álltam meg egyedül. Mondtam inkább ha kint ahol nincs gyalogos és beradaroz 150-160-al, ott emlékezzen rám. Jót röhögött.