Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD394.48 FtCHF438.79 FtGBP494.07 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz blink #21823. hozzászólásáraA késessel, vagy a sima lapátokkal húztad meg?
Aki nem látja élőben, nem hiszi el, mire képes ez a csillaggyűrűs heva!
Válasz Gatti #21815. hozzászólásáraSikerült levágni a kukoricát ?
Nem.
Mert ?
Lőttük . . .
Milyen lett a kukoricád ?
Hát, roston sült . . .
Mennyi lett a hektolitersúlya ?
Mázsa húsz . . . bél nélkül
Válasz _NB_ #21812. hozzászólására Még párezer hsz. és lehet a Hiradóba is bekerülünk! Neadjisten a “Tények”-be.
De csitt, mi fény nyilall az ablakon?
Jah, csak a fekete Pobjeda...
Válasz .Feco. #21803. hozzászólásáraJól "gondozot"- iparkodom én is jól gondozni, szerinted hol csinálok hibát?
Úgymond az utóbi évek modern gépjeivel van dolgozva, amim nincsen az szolgáltatásban. Csak jó talajállapotnál vanak dolgozva a talajok, sárban biztosan nem, ha tapadna, a gép kiáll és nincsen erőltetve. Táplálékutánpótlás mütrágya formában, akár mások, mert állattenyésztés a mi vidékünkön úgymond kilőve /az is baj, ha a traktor átmegy némelyik háza előt, nemhogy a trágya illatát mélyen beszívná/, növényi szármaradványok sohase voltak eladva, mindig visza vanak dolgozva.
Válasz .Feco. #21806. hozzászólásáraA legmagosabb nyári hőmérséklet mennyi szokott lenni ?? Mert itt délen(szegedtől kb 30 km-re vagyok légvonalban) tavaly aszályban a 40-44-et verte heteken keresztül júliusban is.Szóval itt tavaly bachattuk az akár milyen jó állapotú földet is.Nem kötekedésből csak látom az északiak nem tudják elképzelni mekkora különbség van,országon belül is a klímával.
Válasz kovacsmihaly0905 #21805. hozzászólásáraÉn jártam mostanában többször a hajdúságban, többfelé és valóban vannak ilyen táblák, de a mellette lévő meg le van sülve. Van pár ilyen naprából is, de felénk is van olyan, hogy egyik tábla üde zöld, mellette meg csörög
Válasz Sk Laci #21802. hozzászólásáraNem öntözött, és nem volt eső sem, csak júliusban. Jól gondozott jó állapotú földek így néznek ki felénk, csak ahol szikes vagy homokos.
Válasz .Feco. #21790. hozzászólásáraFecó, ezek öntözöt területen levő kukoricák, vagy nálatok eset?
Nekem csak a vízpart mellet ilyen 50 m sávban, utána úgymond csontszáraz. Nálunk felsült rendesen. Idén piszokul látszik a fajták közöti különbségek az aszálytürésben. Sok sztárhibrid padlót fog.
A Geri napraforgós lánckészlettel felugorhatnál mert be kellessz vetnem sajnos, van maszekba olyan gyomtengeres pálya amit csak azzal lehet lesz levágni! Ja és eléggé SOS mert hamarosan aratás!
Válasz VMisi #21792. hozzászólásáraMúltkor eljátszották egy gondolattal amitől lebeszeltem magam azóta... legalább annyi vagy több hátránya lett volna mint előnye. Meg kell a 8 sor és így meg fix már em játszik...
Válasz Claastra. #21791. hozzászólásáraIgen. Iszonyat tetszik a munkája. Úgy eszi mint kacsa a nokedlit és csodaszép tárolót hagy ott is ahol nem passzol a csatlakozó. Agy ahol kicsit tolom is neki..: (bár azt nem ebben a zöldség én kell...)
Válasz bobo77 #21788. hozzászólásáranem jöttek fel nagy rögök? azt mondják ilyen mélységbe már jól megszaggatja a földet, bár attól függ mennyire kötött.
Válasz Sz_Pisti #21779. hozzászólásáraPont ma voltam egy olyan gazdánál, ahol a 7 késes ilyen lazító előtt ott állt a felújított kisfülkés 50es, mintha fel akarná akasztani. Meg is kérdeztem mikor lesz a főpróba?!
30174 hozzászólás
Csak kkérdezem a Rexius croskillal nem tud ilyent?
Szerintem a simító a lényeg és nem a cshenger vagy mégis??
Heva van valahol eladó?
Válasz blink #21823. hozzászólásáraA késessel, vagy a sima lapátokkal húztad meg?
Aki nem látja élőben, nem hiszi el, mire képes ez a csillaggyűrűs heva!
Nem is rossz, kisgazdaságnál 0 tiprás :)
Válasz Sk Laci #21822. hozzászólására föle is volt, pedig kis korában jeget is kapott
Nettóját fizetőt még nem tudom
Válasz Sk Laci #21821. hozzászólására a látszat csal
Ez múlt héten még ilyen volt csak szerencsére volt 13 mm eső meg vetés előtt is ment a henger simítóval.
Válasz Sz_Pisti #21820. hozzászólására35q?
Válasz blink #21819. hozzászólására
Ilyen szerkezetü talajról nálunk csak álmodni lehet. Esetleg tavaszhoz, ha szétfagy a föld.
Tegnap belehúztunk...
már csak az eső kell
https://www.youtube.com/watch?v=XWSOn7qfIUA&feature=share
Válasz _NB_ #21816. hozzászólására
Válasz Gatti #21815. hozzászólásáraSikerült levágni a kukoricát ?
Nem.
Mert ?
Lőttük . . .
Milyen lett a kukoricád ?
Hát, roston sült . . .
Mennyi lett a hektolitersúlya ?
Mázsa húsz . . . bél nélkül
link
Válasz _NB_ #21812. hozzászólására Még párezer hsz. és lehet a Hiradóba is bekerülünk! Neadjisten a “Tények”-be.
De csitt, mi fény nyilall az ablakon?
Jah, csak a fekete Pobjeda...
Egy két éjszakai kép!
Apa...apa benne vagyunk a TV-be :)
- videó 23:32-től
Válasz .Feco. #21790. hozzászólására Sok hibamentes órát vele.
Brazil ikerkerék, sáros helyen kombájnra
- videó
Válasz .Feco. #21803. hozzászólásáraJól "gondozot"- iparkodom én is jól gondozni, szerinted hol csinálok hibát?
Úgymond az utóbi évek modern gépjeivel van dolgozva, amim nincsen az szolgáltatásban. Csak jó talajállapotnál vanak dolgozva a talajok, sárban biztosan nem, ha tapadna, a gép kiáll és nincsen erőltetve. Táplálékutánpótlás mütrágya formában, akár mások, mert állattenyésztés a mi vidékünkön úgymond kilőve /az is baj, ha a traktor átmegy némelyik háza előt, nemhogy a trágya illatát mélyen beszívná/, növényi szármaradványok sohase voltak eladva, mindig visza vanak dolgozva.
Válasz .Feco. #21806. hozzászólásáraA legmagosabb nyári hőmérséklet mennyi szokott lenni ?? Mert itt délen(szegedtől kb 30 km-re vagyok légvonalban) tavaly aszályban a 40-44-et verte heteken keresztül júliusban is.Szóval itt tavaly bachattuk az akár milyen jó állapotú földet is.Nem kötekedésből csak látom az északiak nem tudják elképzelni mekkora különbség van,országon belül is a klímával.
Válasz kovacsmihaly0905 #21805. hozzászólásáraÉn jártam mostanában többször a hajdúságban, többfelé és valóban vannak ilyen táblák, de a mellette lévő meg le van sülve. Van pár ilyen naprából is, de felénk is van olyan, hogy egyik tábla üde zöld, mellette meg csörög
Válasz kovacsmihaly0905 #21805. hozzászólásáraMi ott vagyunk ahova az x-et rajzoltam...
Válasz .Feco. #21803. hozzászólásáraJaj, ne mond hogy nem esett amikor ez az állomány ekkorára fejlődött.
Válasz ..MZ/X.. #21797. hozzászólására
Válasz Sk Laci #21802. hozzászólásáraNem öntözött, és nem volt eső sem, csak júliusban. Jól gondozott jó állapotú földek így néznek ki felénk, csak ahol szikes vagy homokos.
Válasz .Feco. #21790. hozzászólásáraFecó, ezek öntözöt területen levő kukoricák, vagy nálatok eset?
Nekem csak a vízpart mellet ilyen 50 m sávban, utána úgymond csontszáraz. Nálunk felsült rendesen. Idén piszokul látszik a fajták közöti különbségek az aszálytürésben. Sok sztárhibrid padlót fog.
Tegnap lefújtuk a szotyikákat
Válasz szanberg #21799. hozzászólásáraValamelyik nal fele haladok vele lesz gy kis idom vagy pedig valamelyik este... meglátjuk
Válasz .Feco. #21790. hozzászólásáraLátom adaptert cseréltél!
A Geri napraforgós lánckészlettel felugorhatnál mert be kellessz vetnem sajnos, van maszekba olyan gyomtengeres pálya amit csak azzal lehet lesz levágni! Ja és eléggé SOS mert hamarosan aratás!
Válasz VMisi #21792. hozzászólásáraMúltkor eljátszották egy gondolattal amitől lebeszeltem magam azóta... legalább annyi vagy több hátránya lett volna mint előnye. Meg kell a 8 sor és így meg fix már em játszik...
Bocik is nyomják a frissítőt a dög melegben.
Válasz Ares 826 #21794. hozzászólásáraGondolom CCM lesz állatoknak vagy etanolba megy.
Válasz bobo77 #21786. hozzászólásáraJó szerszám, hiába a farkas féle szerszámok azok jók voltak és szerintem azok is lesznek!
Válasz .Feco. #21790. hozzászólásáraMennyi ennek a vize 30-35% ????????? Kinek a fausztnak kell ilyen vizes kucca????????
Válasz Claastra. #21791. hozzászólásáraIgen. Iszonyat tetszik a munkája. Úgy eszi mint kacsa a nokedlit és csodaszép tárolót hagy ott is ahol nem passzol a csatlakozó. Agy ahol kicsit tolom is neki..: (bár azt nem ebben a zöldség én kell...)
Válasz .Feco. #21790. hozzászólásáraÉs csukható? Múltkorában fix párti voltál.
Válasz .Feco. #21790. hozzászólásáraconspeed lett?
Apa kezdődik!!!!
Válasz bobo77 #21788. hozzászólásáranem jöttek fel nagy rögök? azt mondják ilyen mélységbe már jól megszaggatja a földet, bár attól függ mennyire kötött.
Válasz Gatti #21787. hozzászólására50-55 között húztam
Válasz bobo77 #21786. hozzászólásáraez milyen mélyre megy?
Válasz Bárány #21785. hozzászólásáraLazítottunk
Válasz Diesel Tibor #21784. hozzászólásáraLazí-TUNK !
lazítok
Megvan a segitség...rakodnom mar nem kell...
Válasz Sz_Pisti #21780. hozzászólásáraMindig az kell...
Válasz Sz_Pisti #21779. hozzászólásáraPont ma voltam egy olyan gazdánál, ahol a 7 késes ilyen lazító előtt ott állt a felújított kisfülkés 50es, mintha fel akarná akasztani. Meg is kérdeztem mikor lesz a főpróba?!
Válasz *** HM *** #21777. hozzászólásáraOtt a pont, az a gép kellett, ami mögötte van
Válasz bobo77 #21775. hozzászólásáraNagyon szépen vitte
/az udvar egyik sarkából a másikba... /
Válasz csoppika #21776. hozzászólásáraJa,de ott kétkerèken is akàr! De lehet, csak úgy.