Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR408.33 FtUSD388.8 FtCHF429.37 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nincs bigbaggal kapcsolatban tapasztalatom, mert eddig nem tudtam mozgatni.
Most vennék, de a tölcséres szóróba nem engedhetek bele egy zsákkal (500 kg). Kérdésem, ha nem akarok még csapért 30 x ezret kiadni, és vedrezni sem szeretnék, akkor működhete e az, hogy a zsák oldalát vágom meg, hogy kb csak a fele menjen bele, vagy ha az oldalát megvágom a súlya miatt szétszakad és kifolyik az egész?
Válasz Sanyee #20952. hozzászólásáraSzerintem örülnek ha saját igényeiket ki tuják elégíteni. Már ott sem megy az egy tál rízsért dolgozunk. Szerinted versenyképes tud lenni rövidtávon, hogy úgy vett minden technológiát, állatot, gépeket?
Araboknál is vannak 10-20 ezres telepek 80-100e forintért dolgoznak a maláj vendégmunkások, de még sem versenyképes.
Válasz Vinkó75 #20949. hozzászólásáraCsoda hogy milyen gazdaságok születtek 4 év alatt Kínában. 10ezres telep.
Komoly gépekkel megtanulnak gazdálkodni és még mellette rengeteg munkaereje is van.
Az Orosz embargónak ha vége is nem kell az Eu beszállítónak.
Válasz apuci #20944. hozzászólásáraElső csapágy megállt. A hátsó is sztem, de azt vki kicserélte...a megevett tengőt nem hatotta meg... Most suzstermunka van. Tengő felhegeszt, méretre reszel. Vagy jó lesz vagy nem, de az biztos...
Válasz apuci #20940. hozzászólásáraJah... Repce oldalkasza. Most már tudom mit kellene nézni rajta... A mechanika smafu... Még jó hogy 210km benyába került csak
Srácok.
Kasza penge tartó laposvasat(fene tudja mi a hivatalos neve) mivel lehet egyengetni? A vége el van konyulva kissé(5centin 10-15mm), gondolom szorul... nem akarom így próbálni... Dupla kasza amúgy. (a csere nem jöhet szóba, a gyártó '96 körül bezárt)
Ötletek?
Válasz Praetor #20922. hozzászólásárapersze, csak ott a kultúrnövény is lágyszárú, és szerintem nem viselné el a 60-70 C-os habot maga körül... meg elég lassú lenne soronként kétszer feljárni egy kukoricást...
Válasz Vinkó75 #20919. hozzászólásáraVerőköltő kabócát meg lehetne erre tanítani?Nem rossz az ötlet,csak nehogy egyedül ez maradjon totálhoz.Ha a Bizottság felkarolja,habbal kell terítenünk.Emlékeztek még a folyékony PB gázos totálozásra?
Válasz Radocz #20914. hozzászólásáraJajjaj,Pista bá'!Hogy felszáll-e Embike valamelyik vonatra , szubjektív.Hogy csinálja-e tovább , avagy elmegy prolinak/nyugdíjba ,az objektív dógok halmazának függvénye.
Ingyen meg sose volt,nem is lesz föld.A vadállatok is fizetnek a revírért,harccal,vérrel.
Már korábban is gondoltam, de a héten megfogalmazódott bennem. A jövő mezőgazdasága elkezdődött.
ki még nem ült fel valamelyik vonatra az arra számítson, hogy mire észbe kap lehet nagy lesz a sebessége és esélye sem lesz felszállni rá.
Ekkor lehet majd ingyen hozzájutni a szántó földekhez.
A nagyoknak PREGA, nekünk Talajmegújító Mezőgazdaság.
Tegnap a Magro.hu-n előadó volt, aki mellett ültem a Czina György előadásán. (a Talajegészség Konferencián).
Dr Kalmár Tibor-tól megkérdeztem az Orthman féle sávos művelést. Rosszat nem mondott róla. Viszont nem is dicsérte meg.
Hallottuk azt, hogy növelnetek kell a műtrágya felhasználást, mert le vagyunk maradva Európától.
Én csökkenteni fogom a műtrágya felhasználást. Virágzó mezőgazdasági területek váltak terméketlenné.
Láttam filmet, ahol gazdák Indiából nyilatkoztak, hogy ......
Válasz Ares 826 #20907. hozzászólásáraEz ment a tv-ben egyik este, meg számos másik helyről is hallani, csak be kell írni a google ba és ömlenek az erről szóló cikkek. Ez Az ide tartozó rész leginkább talán 5:00 kor kezdődik.
Válasz Ares 826 #20911. hozzászólásáraEbben nem tudok segíteni. Egy haver is ezzel a festékkel festett és ő rendelte nekem is.Én nem nagyon vagyok otthon ezekben a netes vásárlásokban.
Válasz MFM #20899. hozzászólásáraSzia,
Finnorszagban is epitettek, epitenek.
Az angololoknal is most tervezik, de mar lehet epitik, eppen ezert csodalkoztam az EU. ott ezert nem kekeckedett, csak a magyarokat biralgatta.
Válasz MFM #20899. hozzászólásáraHát ezt a baromságot meg honnét veszed????? Tudod mennyi van abból a csigazabálóknál????? A Merkel banya is be akarta őket záratni én még is meg lett az életük hosszabbítva!
30402 hozzászólás
Üdv!
Sehova nem passzol a kérdésem.
Nincs bigbaggal kapcsolatban tapasztalatom, mert eddig nem tudtam mozgatni.
Most vennék, de a tölcséres szóróba nem engedhetek bele egy zsákkal (500 kg). Kérdésem, ha nem akarok még csapért 30 x ezret kiadni, és vedrezni sem szeretnék, akkor működhete e az, hogy a zsák oldalát vágom meg, hogy kb csak a fele menjen bele, vagy ha az oldalát megvágom a súlya miatt szétszakad és kifolyik az egész?
Volt valaki hasonló cipőben?
Köszi
Válasz Sanyee #20952. hozzászólásáraazért a műanyag tehenek a legjobbak a telep előtt
Válasz Sanyee #20952. hozzászólásáraSzerintem örülnek ha saját igényeiket ki tuják elégíteni. Már ott sem megy az egy tál rízsért dolgozunk. Szerinted versenyképes tud lenni rövidtávon, hogy úgy vett minden technológiát, állatot, gépeket?
Araboknál is vannak 10-20 ezres telepek 80-100e forintért dolgoznak a maláj vendégmunkások, de még sem versenyképes.
Válasz Vinkó75 #20949. hozzászólásáraCsoda hogy milyen gazdaságok születtek 4 év alatt Kínában. 10ezres telep.
Komoly gépekkel megtanulnak gazdálkodni és még mellette rengeteg munkaereje is van.
Az Orosz embargónak ha vége is nem kell az Eu beszállítónak.
Válasz csoppika #20950. hozzászólásáraAzért nálam is volt néha egy-két trükk!
Stuttgartból hazafelé...
Lengyel kolléga nem szarozik...
https://www.youtube.com/watch?v=qt2jsYxhRzc
Válasz csoppika #20947. hozzászólásáraAkkor az Luca kombi lett volna.
Válasz apuci #20946. hozzászólásáraFélig kész kombi 1 éve készül... Dec 13-ra se lett kész
Válasz csoppika #20945. hozzászólásáraVan kombid vagy mire akarod?
Válasz apuci #20944. hozzászólásáraElső csapágy megállt. A hátsó is sztem, de azt vki kicserélte...a megevett tengőt nem hatotta meg... Most suzstermunka van. Tengő felhegeszt, méretre reszel. Vagy jó lesz vagy nem, de az biztos...
Válasz csoppika #20943. hozzászólásáraMi a baja?
Válasz apuci #20940. hozzászólásáraJah... Repce oldalkasza. Most már tudom mit kellene nézni rajta... A mechanika smafu... Még jó hogy 210km benyába került csak
Bosch GPA 12V DC motort vett mostanság valaki itthon? Wieviel HUF lehet?
Kint 100-200 EUR circa...
Válasz apuci #20940. hozzászólására azért nagy dologra ne gondolj...
Válasz csoppika #20939. hozzászólására
Válasz apuci #20938. hozzászólásáraVenni akartam...de kaptam végül... Nem mondom meg mit, mert egyszer lehet eladó lesz...
Válasz csoppika #20935. hozzászólásáraÉs mit vettél?
Válasz csoppika #20935. hozzászólásáraSchumacher kasza !
Válasz csoppika #20935. hozzászólására
Válasz apuci #20934. hozzászólásáraMai szerzemény. Nem értem rá meglesni. 2 pengesor dolgozik szembe...
Válasz csoppika #20930. hozzászólásáraKasza sin?
Válasz csoppika #20932. hozzászólásáraAkkor nem görbülne hanem törne,meg nem lehetne préssel szegecselni sem.
Válasz mtz1221 #20931. hozzászólásáraArra... Szóval nem olyan rideg anyag...
Válasz csoppika #20930. hozzászólásáraKalapáccsal.Már ha arra gondolsz amire szegecselve vannak a pengék.
Srácok.
Kasza penge tartó laposvasat(fene tudja mi a hivatalos neve) mivel lehet egyengetni? A vége el van konyulva kissé(5centin 10-15mm), gondolom szorul... nem akarom így próbálni... Dupla kasza amúgy. (a csere nem jöhet szóba, a gyártó '96 körül bezárt)
Ötletek?
Válasz Gatti #20928. hozzászólásáraNa de akkor azóta már kezdhetett volna vele vmit, ha tudja, hogy nincs értelme levágni.
Válasz Gepi #20926. hozzászólásáraDe ha nincs kombájn akkor lehet többe kerül a kombájnoztatás mint amit kapna érte.
Éppen kártevőmentesítés folyik bió módra. A madarak biztos nem éheznek azon a környéken
Nem saját terület csak egy táblában vagyunk!
Ha tányérok nagyságát nézzük akkor is lehetett volna valamit kezdeni vele...
December 3.
Január 27.
Válasz Praetor #20924. hozzászólásáraTalán a PB gázos verzió gyorsabb. Hogy mennyi lenne annak a költsége ?https://www.youtube.com/watch?v=3BSPfNVQrKM
Válasz .Feco. #20923. hozzászólásáraTotál helyett gondoltam, nem állományban.
Válasz Praetor #20922. hozzászólásárapersze, csak ott a kultúrnövény is lágyszárú, és szerintem nem viselné el a 60-70 C-os habot maga körül... meg elég lassú lenne soronként kétszer feljárni egy kukoricást...
Válasz Vinkó75 #20919. hozzászólására
Szerinted szántóföldiben is megoldható ez?
Válasz Vinkó75 #20919. hozzászólásáraVerőköltő kabócát meg lehetne erre tanítani?Nem rossz az ötlet,csak nehogy egyedül ez maradjon totálhoz.Ha a Bizottság felkarolja,habbal kell terítenünk.Emlékeztek még a folyékony PB gázos totálozásra?
Válasz Vinkó75 #20919. hozzászólásáraKörnyezetbarát gyomírtó?
https://www.youtube.com/watch?v=YCvJLT72JNI
Válasz oprita #20917. hozzászólásáraÁlmodik hogy ingyé lesz kiralykulák utàna meg 100asé kiadja nekünk....
Válasz Radocz #20914. hozzászólásáraJajjaj,Pista bá'!Hogy felszáll-e Embike valamelyik vonatra , szubjektív.Hogy csinálja-e tovább , avagy elmegy prolinak/nyugdíjba ,az objektív dógok halmazának függvénye.
Ingyen meg sose volt,nem is lesz föld.A vadállatok is fizetnek a revírért,harccal,vérrel.
Válasz Radocz #20914. hozzászólásáraJaj ne játszd ami nincs
Válasz Radocz #20914. hozzászólásáraÚgy látszik téged is meggyőzött a marketing gépezet.
Már korábban is gondoltam, de a héten megfogalmazódott bennem. A jövő mezőgazdasága elkezdődött.
ki még nem ült fel valamelyik vonatra az arra számítson, hogy mire észbe kap lehet nagy lesz a sebessége és esélye sem lesz felszállni rá.
Ekkor lehet majd ingyen hozzájutni a szántó földekhez.
A nagyoknak PREGA, nekünk Talajmegújító Mezőgazdaság.
Tegnap a Magro.hu-n előadó volt, aki mellett ültem a Czina György előadásán. (a Talajegészség Konferencián).
Dr Kalmár Tibor-tól megkérdeztem az Orthman féle sávos művelést. Rosszat nem mondott róla. Viszont nem is dicsérte meg.
Hallottuk azt, hogy növelnetek kell a műtrágya felhasználást, mert le vagyunk maradva Európától.
Én csökkenteni fogom a műtrágya felhasználást. Virágzó mezőgazdasági területek váltak terméketlenné.
Láttam filmet, ahol gazdák Indiából nyilatkoztak, hogy ......
(Nőnapig hallgatás, majd a megk......).
Válasz Ares 826 #20907. hozzászólásáraEz ment a tv-ben egyik este, meg számos másik helyről is hallani, csak be kell írni a google ba és ömlenek az erről szóló cikkek. Ez Az ide tartozó rész leginkább talán 5:00 kor kezdődik.
Válasz Ares 826 #20911. hozzászólásáraEbben nem tudok segíteni. Egy haver is ezzel a festékkel festett és ő rendelte nekem is.Én nem nagyon vagyok otthon ezekben a netes vásárlásokban.
Válasz motros #20909. hozzászólásáraKi árulja ezt a festéket abban még segítesz?
Válasz MFM #20899. hozzászólásáraSzia,
Finnorszagban is epitettek, epitenek.
Az angololoknal is most tervezik, de mar lehet epitik, eppen ezert csodalkoztam az EU. ott ezert nem kekeckedett, csak a magyarokat biralgatta.
Válasz Ares 826 #20908. hozzászólásáraBesa Urki-Nato
Válasz motros #20906. hozzászólásáraMilyen festéket használtál márkára???
Válasz MFM #20899. hozzászólásáraHát ezt a baromságot meg honnét veszed????? Tudod mennyi van abból a csigazabálóknál????? A Merkel banya is be akarta őket záratni én még is meg lett az életük hosszabbítva!
Ráfért már egy felujítás.