Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.01 FtUSD390.17 FtCHF432.15 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Sötét Paraszt #18083. hozzászólásáraSemmise...
amire kéne arra pénzt nem adnak, csak olyanokra ami abszolút nem életképes, csak a sheft megy meg az okosság mindennel, hogy a fene egye meg.
Persze 7éve semmi pályázat szárítóra, erre most pedzegetik hogy lesz de arra már nem tudtam várni, ez már tavaly télen megfogant.
Válasz atisgyulai #18079. hozzászólásáraSemmi eljőjelét nem vettük észre. Nem fogyott a víz nem melegedett...Szokásos reggeli olaj ellenőrzésnél bukott ki a dolog...Elvileg mindent cserélünk...
Válasz bobo77 #18075. hozzászólásáraRészvétem. Egy gumigyűrűért így szétbombázni! F...a meló!
Volt esetleg a közelmúltban túlmelegedés, vízforralàs valami miatt?
Cserélitek mind a négynél?
Válasz Mokári Ádám #18077. hozzászólásáraSzárító-tisztító üzem épült.
Folyamatos üzemű Hevesgépes, valós teljesítménye 10t/h 25-ös kukoricánál.
Legalábbis akiknek ilyen van és beszéltem velük ezt mondták.
Lesz a saját meló rá meg szomszédos gazdáknak is fog kelleni szárítani, eddig is dolgozgattunk a régi szakaszos üzemű mobil toronnyal, csak kapacitás híjján nehézkesen ment, ezzel elvileg jól kéne mennie majd a munkának
Válasz makákó #18066. hozzászólásáraCsak helybe jártam Nyiregyre, hiába drágább valamennyivel ( ha éppen drágább ) Miskolc, és Debrecen, elviszi a pluszt a sorolás, és a szállítás költsége, meg ott nem ismernek, csak egy idegen vagyok. Meg a t.kömnek hiányzott volna minden nap + 100, 200 km-t levezetni.
Válasz makákó #18066. hozzászólásáraA transpi kerêk közepéig ért a víz a banin.leányálom .szahara ---------tenger. Ez vltja egymást .Irigykedjetek csak s.....fejek.
Válasz bobo77 #18062. hozzászólásáraSemmi ilyesmi. Összeállt a gép, holnap felveszem az asztalt, holnap után már próba vágás, valamit a bociknak enni kell
Válasz ermike #18047. hozzászólásáraTavaly ugyan így jàrtam 250 liter gàzolaj fojt el.Ha jól gondolom ez egy 7000-es MF üzemanyag tank összekötő csöve,hülye egy megoldàs.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #18052. hozzászólásáraA csapadékmennyiséghez képest nagyon jó.
Vetés óta,( a mostani 120 milis égi álldàst leszámítva) olyan 50mm körüi vízzel jött össze ez a termés. Kb. 2-2,5T-ra számítottunk.
Válasz atisgyulai #18051. hozzászólásáraAkkor az jóMi is levégtuk késő délután a magas olajsavast. Vize 5-6 között, 35-38q /ha brutto. Holanapra lessz pontos súly. Klárika CS fajta. Sokkal kevesebbre számítottam én is.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #18049. hozzászólásáraReményeinket messze túlszárnyalta!
Egyik darab 3T/ha, másik 3,5T/ha.
Átlag 3,25 . Vize 11 órai kezdettel 7,8. Délutánra, a zöldebb táblában 6,4%.
Fajta neoma.
Válasz .Feco. #18031. hozzászólásárano de hol sunnyog az esküvő nevű procedúra meg huzavona?
legyen egészséges meg okos meg erős meg szép meg...... mint a nemistudjuk kije
30419 hozzászólás
Válasz Sötét Paraszt #18083. hozzászólásáraSemmise...
amire kéne arra pénzt nem adnak, csak olyanokra ami abszolút nem életképes, csak a sheft megy meg az okosság mindennel, hogy a fene egye meg.
Persze 7éve semmi pályázat szárítóra, erre most pedzegetik hogy lesz de arra már nem tudtam várni, ez már tavaly télen megfogant.
Válasz Garfield #18070. hozzászólásáraF 216
Válasz Garfield #18070. hozzászólásáraF 216
Válasz szanberg #18082. hozzászólásáraLeszen pályázat, mester?
Válasz Mokári Ádám #18077. hozzászólásáraVan még egykét fotó feltöltöm
Persze az időzítése tökéletes volt
Válasz atisgyulai #18079. hozzászólásáraSemmi eljőjelét nem vettük észre. Nem fogyott a víz nem melegedett...Szokásos reggeli olaj ellenőrzésnél bukott ki a dolog...Elvileg mindent cserélünk...
Válasz bobo77 #18075. hozzászólásáraRészvétem. Egy gumigyűrűért így szétbombázni! F...a meló!
Volt esetleg a közelmúltban túlmelegedés, vízforralàs valami miatt?
Cserélitek mind a négynél?
Moderátor által módosítva: 2015-10-28 13:44:50
Válasz Mokári Ádám #18077. hozzászólásáraSzárító-tisztító üzem épült.
Folyamatos üzemű Hevesgépes, valós teljesítménye 10t/h 25-ös kukoricánál.
Legalábbis akiknek ilyen van és beszéltem velük ezt mondták.
Lesz a saját meló rá meg szomszédos gazdáknak is fog kelleni szárítani, eddig is dolgozgattunk a régi szakaszos üzemű mobil toronnyal, csak kapacitás híjján nehézkesen ment, ezzel elvileg jól kéne mennie majd a munkának
Válasz szanberg #18076. hozzászólásáraMit látunk a képen? Lesz munkája? Teljesítmény,ár?
majdnem kész
Utóbbinál....Válasz atisgyulai #18074. hozzászólására
Válasz bobo77 #18073. hozzászólásáraGondolom hiányzott mint üveges tóthnak a hanyattesés!
És hol volt a randi, a hengerfejtömítésnél, vagy a hüvely gumigyűrűnél?
Napra aratás napi meglepetés!A víz össze haverkodott az olajjal....
Válasz makákó #18069. hozzászólásáraEz hol volt ? Szegeden, vagy Pesten ?
Nálunk az idén csak egyszer "mosta szét" a piacot az eső, (csak képletesen, kb. 5 mm ) de fél kocsit akkor is kigórtam.
Válasz makákó #18066. hozzászólásáraCsak helybe jártam Nyiregyre, hiába drágább valamennyivel ( ha éppen drágább ) Miskolc, és Debrecen, elviszi a pluszt a sorolás, és a szállítás költsége, meg ott nem ismernek, csak egy idegen vagyok. Meg a t.kömnek hiányzott volna minden nap + 100, 200 km-t levezetni.
Válasz makákó #18069. hozzászólásáraHolnap megkereslek hanyas,helyen vagy?
Úsztak a ládák a raklapok mint a s...papír a vízen.
Moderátor által módosítva: 2015-10-28 13:41:34
Válasz makákó #18066. hozzászólásáraA transpi kerêk közepéig ért a víz a banin.leányálom .szahara ---------tenger. Ez vltja egymást .Irigykedjetek csak s.....fejek.
Moderátor által módosítva: 2015-10-28 13:40:56
Válasz kis Zombi #18064. hozzászólásáraMelyik banin? Triticale műkakszóró rotátor 08 05.i vetés Echte űber fasza.
Válasz bobo77 #18062. hozzászólásáraSemmi ilyesmi. Összeállt a gép, holnap felveszem az asztalt, holnap után már próba vágás, valamit a bociknak enni kell
Válasz makákó #18060. hozzászólásáraLazítok, 2 hónapig minden nap a banin voltam, kicsit elfáradtam :-))
Múlt hét vasárnap vetettük el a facsíkba a takarónövény keveréket, csütörtökön kapott 7 mm csendes csepergőt, tegnap néztem, már kezd bújni ki felé.
Mivel vetetted be a sorközöket ? Rozzsal ?
Válasz .Man #18059. hozzászólásáraCsak semmi szundítás ott bent!
http://youtubemegint jönnek....tatnak.megint jönnek.......tatnak.
Na Kiszombi mi van veled.????
Egy kis kombájn szerelés...
Július közepén vetett olajretek + mustár.
Egy kis .....dás ,,az utolsót nem engedte megfordítani
Moderátor által módosítva: 2015-10-28 13:39:14
Egy kis ROLLER-ezés vetés előtt.
Válasz 72 #18054. hozzászólásáratelitalalat, tenyleg ... megoldas
Moderátor által módosítva: 2015-10-28 13:38:06
Válasz ermike #18047. hozzászólásáraTavaly ugyan így jàrtam 250 liter gàzolaj fojt el.Ha jól gondolom ez egy 7000-es MF üzemanyag tank összekötő csöve,hülye egy megoldàs.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #18052. hozzászólásáraA csapadékmennyiséghez képest nagyon jó.
Vetés óta,( a mostani 120 milis égi álldàst leszámítva) olyan 50mm körüi vízzel jött össze ez a termés. Kb. 2-2,5T-ra számítottunk.
Válasz atisgyulai #18051. hozzászólásáraAkkor az jóMi is levégtuk késő délután a magas olajsavast. Vize 5-6 között, 35-38q /ha brutto. Holanapra lessz pontos súly. Klárika CS fajta. Sokkal kevesebbre számítottam én is.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #18049. hozzászólásáraReményeinket messze túlszárnyalta!
Egyik darab 3T/ha, másik 3,5T/ha.
Átlag 3,25 . Vize 11 órai kezdettel 7,8. Délutánra, a zöldebb táblában 6,4%.
Fajta neoma.
Válasz .Feco. #18031. hozzászólásáraGratula!
Válasz atisgyulai #18048. hozzászólásáraQ/ha??Milyen fajta volt?
Napra letudva.
es a megoldas :)
tegnapi szivas
Válasz .Feco. #18031. hozzászólásáraGratulálok Apuka !
Anyukának is !!!!!!!!
Aludjatok jó sokat, mert utána nem fogtok...........
Válasz .Feco. #18031. hozzászólásáraGratulálok!
Ich hatt' einen Kameraden fonMagheria
Válasz .Feco. #18031. hozzászólására
Válasz .Feco. #18031. hozzászólásáraGratulálok!
Lennének életképek, ha tudnék képet feltölteni...
Válasz .Feco. #18031. hozzászólásárano de hol sunnyog az esküvő nevű procedúra meg huzavona?
legyen egészséges meg okos meg erős meg szép meg...... mint a nemistudjuk kije