Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR409.33 FtUSD389.71 FtCHF439.95 FtGBP489.96 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz mtz1221 #28821. hozzászólásáraPárszor megnéztem én is a didkók kedvéért.
A jó bűvész azt mondja csak a kezemet figyeljék,mert csalok.
A didkókkal elvették a figyelmet.
Jól nézzétek meg a kupakot az üvegen,le volt véve és visszarakva.
Mondjuk most jó dokit találtam, az előzőről se a mostani, se én nem tudok igazán jót mondani. Fázok is, mikor be kell menni, majd tépem magamra a széket, de eszméletlen jó keze van a mostani dokimnak, alig fáj.
De akkor is félek
Na meg rugalmas is, folyamatos műszakba dolgozom, a beosztásom szerint raktuk össze a kezeléseket, csinálja este és hétvégén is.
Itt most nem igazán a pénz a lényeg, még meg tudom keresni a rávalót, meg a cég cafeteriaba ad, vagyis fizet egészségpénztárat is, így azért nem minden "zsebből" megy.
Válasz Gumóka #28804. hozzászólásáraJut eszembe itt vadászidénybe meg nyári szabadságolások idején, sorszám kell a fogdokikhoz. Minden olasz vadász meg vendégmunkás itt csináltassa a fogait mert 3x olcsóbb. Itt vagy közel egy utat megérne, hogy mit mondanak nehogy 500000 legyen a 1.5 milla helyett. Muternak most csinálták az elejét ( valami levehetős felpatintós) alul felül, valami 360 euróért. Ha elsők jók, azzal már bírsz bimbókat harapdálni.
Válasz apuci #28807. hozzászólásáraNem olvassa már tudja. mondtam neki. Csak arra kell vigyázni nehogy aszongya , annyira leszarod a jövőt,történelmet, hogy már lassan idegesít. jobb ha értékeli ugy van az ahogy mondja. Én meg ugrok ha ráérek. ha nem akkor oldja meg.
Válasz mtz1221 #28808. hozzászólásárahát szerinte nem jo. De hát most vitatkozzak? Mondtam neki én csak egy nőről tudok aki mindig mindent flottul elkészit! De!!!!! Soha nem is láttam és igy nem is volt esély megkostolni amit csinált. Csak boltitpl.sütit. szoval tudja , hogy a nagy ego nem egyenlő a tehetséggel. az anyos is olyan. Hát ez sem jo meg izé. Sokszor előre szolok hagyja csak a szokásos recelt szerint. Ugy is szar lesz a Gordon. aztán mégsem. De ezeknek beszélhet az ember. Elégedetlenek ilyen téren.
Válasz .Richard. #28806. hozzászólásáraNagy fac, ha nem tudott 15+ éve főzni akkor az már sosem tanul meg. Gondolom neked sem verték a fejedbe, hogy nézd meg az anyát úgy vedd el a lányát.
Válasz apuci #28805. hozzászólásáraFélreértés ne essék!!!! Jól főz szerintem csak szerinte nem!!!! Én nem ellenkezem. Gyakorolni kell. egy ismerős azt mondja, az ő asszonyának mindig igaza van kivéve ha bni kell. mond valamit.
Válasz Gumóka #28797. hozzászólásáraNyugi. Én is a családból mindenkitől megörököltem a legjobb meg a legrosszabb dolgokat is. Komolyan mondom amiből többet kaptam az átlag embertől, betegségből is annyival több jutott.
Válasz mtz1221 #28796. hozzászólásáraItt se olcsóbb, nem fizeti, ami meg megy tb-re az egy örökkévalóság, kollégám neje ott dolgozik, Ő mondta, inkább a maszek doki, mert különben mire meghalok, talán lesz fogam is.
A maradékra tesz hidat, az működik, talán 1 implantátumos lesz vagy mi, de még csak húz, eddig cca. 1,5 mill a becsült összeg, 9 éve meg már benyeltem fél millát.
Egyébként is jól kitolt velem az öreg az életben, erre még a bajait is rám hagyta
Szóval nem őszinte a mosolyom.
Mondjuk még nemzetközi fuvaros voltam, időm se volt menni, az azért rádobta a pecsétet.
Válasz Gumóka #28795. hozzászólásáraEbből nem értettem semmit. Rosszak a fogaid ??? Nálatok sem fizeti a betegbiztosító azt a technikát ahol fel fúrnak egy rozsdamentes csavart a állkapocsba, és arra rögzítik a fogakat egyesével ??? Én elmennék oda, de itt nincs rá 60000 euróm.
Az öregembek 21 évesen volt utángyártott, én húztam 23-ig, de most is beleszórok párezret megint, mert sajnos gyászos a helyzet, pedig aztán volt mindenféle vizsgálat, nem e nagy baj van, de ha így haladok és nem visz el az ördög, megérem a 100-at is!
Válasz mtz1221 #28793. hozzászólásáraAnnyi azért nincsen, a villám megvágná, elég ez a 10 láda is, összeböngészni is szopás volt, mert nem értem oda tárcsázni
Válasz mtz1221 #28787. hozzászólásáraAnnyira még nem vagyok szarba, hogy oda kelljen menni, meg azért nem ártana egy gyerek, kapom rá az adókedvezményt, meg a +2 nap szabit
Válasz mtz1221 #28782. hozzászólásáraAzt a világot mi már nem érjük meg, addig meg marad a hagyományos.
Hidd el, kell az, unalmas lenne az élet Nő nélkül.
Válasz Gumóka #28780. hozzászólásáraHa egyszer terveznek egy igazi pi..s szófogadó robotot, aki tud majd gyereket szülni nevelni, meg a szádizére főzni, a nő elfog veszni a földszínéről. Ha meg kettőt szabad lesz belőle tartani ( egyik munkahelyre járna) , 50 évvel megnőne az átlagéletkorunk.
Válasz apuci #28777. hozzászólásáraValaki biztosan segit neki örököst szerezni. De nem értem. Az asszony lassan 17éve főz rám de még nem volt olyan finom, hogy elvegyem. Pedig lassan a gyerekek is megtanulnak főzni. talán majd segitenek neki.
Válasz Gumóka #28775. hozzászólásáraNa a lényeg:
Ismerős 60 éves agglegény,nem egy idegbeteg ,
Világ életében otthon dolgozgatott kertészkedett a szüleivel (krumpli,káposzta a kertben 2-3 ezer M2-en)
P..ci közelében nem sokat került
Pár éve a szülei meghaltak egyedül csinálja ugyanazt mint eddig.
Asszonyok (nem akik csodaszépek de dolgozni tudnak)
járnak hozzá napszámba betakarítani az árút,egyik alkalommal szedik a krumplit, ismerős megjegyzi "azért ha találna olyat aki jól tud főzni még lehet meg nősülne!
Azóta már többször is kapott finom ebédet a napszámos asszonyoktól!
Válasz mtz1221 #28774. hozzászólásáraÉn nem vagyok fan, de máshoz már nem volt kedvem este, a garázsba tudok fűteni, meg volt fent bor is, meg még van is mit törni.
30174 hozzászólás
Válasz mtz1221 #28821. hozzászólásáraPárszor megnéztem én is a didkók kedvéért.
A jó bűvész azt mondja csak a kezemet figyeljék,mert csalok.
A didkókkal elvették a figyelmet.
Jól nézzétek meg a kupakot az üvegen,le volt véve és visszarakva.
Válasz A.I. #28822. hozzászólására
Válasz mtz1221 #28821. hozzászólásáraA didijét követtem, akkor láttam, hogy legugolt a kupakért(nem a kupakra)!
Válasz A.I. #28819. hozzászólásáraElrontod a szórakozásunk. Meg miért nem a feszes didijeit nézegeted a föld helyett ???
Válasz Gumóka #28818. hozzászólására
Válasz mtz1221 #28815. hozzászólásáraA videó végén látszik, hogy lehajolt felvenni, már ha jól láttam!
Válasz mtz1221 #28817. hozzászólásáraÉrtelmet nyert a megkupakolod szóhasználat
Válasz Gumóka #28816. hozzászólásáraNa ha az félúton beakad kígyód végére .
Válasz mtz1221 #28815. hozzászólásáraBenyelte, mint a játékgép
Válasz Gumóka #28814. hozzászólásáraDe hová lett a kupak ????
Válasz mtz1221 #28782. hozzászólásáraEzért kell rendes Nő a házhoz, csak Te nem iszol rendesen!
https://vm.tiktok.com/ZMFteRq3g/
Válasz mtz1221 #28812. hozzászólásáraUtazni azért messze van, 140km körül, időben sok.
Mondjuk most jó dokit találtam, az előzőről se a mostani, se én nem tudok igazán jót mondani. Fázok is, mikor be kell menni, majd tépem magamra a széket, de eszméletlen jó keze van a mostani dokimnak, alig fáj.
De akkor is félek
Na meg rugalmas is, folyamatos műszakba dolgozom, a beosztásom szerint raktuk össze a kezeléseket, csinálja este és hétvégén is.
Itt most nem igazán a pénz a lényeg, még meg tudom keresni a rávalót, meg a cég cafeteriaba ad, vagyis fizet egészségpénztárat is, így azért nem minden "zsebből" megy.
Csak egyszer legyen már kész...
Válasz Gumóka #28804. hozzászólásáraJut eszembe itt vadászidénybe meg nyári szabadságolások idején, sorszám kell a fogdokikhoz. Minden olasz vadász meg vendégmunkás itt csináltassa a fogait mert 3x olcsóbb. Itt vagy közel egy utat megérne, hogy mit mondanak nehogy 500000 legyen a 1.5 milla helyett. Muternak most csinálták az elejét ( valami levehetős felpatintós) alul felül, valami 360 euróért. Ha elsők jók, azzal már bírsz bimbókat harapdálni.
Válasz .Richard. #28810. hozzászólásáraTörjél Te is diót!
Válasz apuci #28807. hozzászólásáraNem olvassa már tudja. mondtam neki. Csak arra kell vigyázni nehogy aszongya , annyira leszarod a jövőt,történelmet, hogy már lassan idegesít. jobb ha értékeli ugy van az ahogy mondja. Én meg ugrok ha ráérek. ha nem akkor oldja meg.
Válasz mtz1221 #28808. hozzászólásárahát szerinte nem jo. De hát most vitatkozzak? Mondtam neki én csak egy nőről tudok aki mindig mindent flottul elkészit! De!!!!! Soha nem is láttam és igy nem is volt esély megkostolni amit csinált. Csak boltitpl.sütit. szoval tudja , hogy a nagy ego nem egyenlő a tehetséggel. az anyos is olyan. Hát ez sem jo meg izé. Sokszor előre szolok hagyja csak a szokásos recelt szerint. Ugy is szar lesz a Gordon. aztán mégsem. De ezeknek beszélhet az ember. Elégedetlenek ilyen téren.
Válasz .Richard. #28806. hozzászólásáraNagy fac, ha nem tudott 15+ éve főzni akkor az már sosem tanul meg. Gondolom neked sem verték a fejedbe, hogy nézd meg az anyát úgy vedd el a lányát.
Válasz .Richard. #28806. hozzászólásáraFogadjunk ezt nem olvassa az asszony!
Válasz apuci #28805. hozzászólásáraFélreértés ne essék!!!! Jól főz szerintem csak szerinte nem!!!! Én nem ellenkezem. Gyakorolni kell. egy ismerős azt mondja, az ő asszonyának mindig igaza van kivéve ha bni kell. mond valamit.
Válasz .Richard. #28778. hozzászólására
Válasz mtz1221 #28802. hozzászólásáraAzért meg is kéne jelenni valahogy, ne olyan legyen már, mint a 60 éves léckerítés
Zavaró.
Válasz csabahegeszt #28800. hozzászólásáraMost sikerült rendesen megnövelned az önbizalmát.
Válasz Gumóka #28799. hozzászólásáraRendes nő az deréktól lefelé néz. Meg a gyerek örökölheti az ő fogait is.
Válasz csabahegeszt #28800. hozzászólására
Válasz Gumóka #28797. hozzászólásáraPedig a fog a lélek tükre .
Az nagyon kell ,talán jobban mint a szex ,na mondjuk fog nélkül az se könnyű
Válasz mtz1221 #28798. hozzászólásáraÍgy azért nem lehet csajozni, pedig nem vagyok igénytelen, csak rossz apától jöttem
Egyébként szerencsére betegségekre nem vagyok fogékony, pedig 2,5 hónappal jöttem korábban, ennek szilveszterkor 32 éve
Én a covidból se kaptam semmit, de még a megfázások is kerülnek.
A háziorvosommal évente 1x találkozok, akkor is azért, mert Ő az üzemorvos is.
Kivéve, ha varrást, vagy kapcsot kapok valamelyik testrészembe, az 2 évente megesik
Válasz Gumóka #28797. hozzászólásáraNyugi. Én is a családból mindenkitől megörököltem a legjobb meg a legrosszabb dolgokat is. Komolyan mondom amiből többet kaptam az átlag embertől, betegségből is annyival több jutott.
Válasz mtz1221 #28796. hozzászólásáraItt se olcsóbb, nem fizeti, ami meg megy tb-re az egy örökkévalóság, kollégám neje ott dolgozik, Ő mondta, inkább a maszek doki, mert különben mire meghalok, talán lesz fogam is.
A maradékra tesz hidat, az működik, talán 1 implantátumos lesz vagy mi, de még csak húz, eddig cca. 1,5 mill a becsült összeg, 9 éve meg már benyeltem fél millát.
Egyébként is jól kitolt velem az öreg az életben, erre még a bajait is rám hagyta
Szóval nem őszinte a mosolyom.
Mondjuk még nemzetközi fuvaros voltam, időm se volt menni, az azért rádobta a pecsétet.
Birka voltam én is, most meg megszenvedem.
Válasz Gumóka #28795. hozzászólásáraEbből nem értettem semmit. Rosszak a fogaid ??? Nálatok sem fizeti a betegbiztosító azt a technikát ahol fel fúrnak egy rozsdamentes csavart a állkapocsba, és arra rögzítik a fogakat egyesével ??? Én elmennék oda, de itt nincs rá 60000 euróm.
Válasz mtz1221 #28792. hozzászólásáraInkább a fogorvosomon. Gyerekkorom óta küzdök vele, most meg a doki is.
Az öregembek 21 évesen volt utángyártott, én húztam 23-ig, de most is beleszórok párezret megint, mert sajnos gyászos a helyzet, pedig aztán volt mindenféle vizsgálat, nem e nagy baj van, de ha így haladok és nem visz el az ördög, megérem a 100-at is!
Válasz mtz1221 #28793. hozzászólásáraAnnyi azért nincsen, a villám megvágná, elég ez a 10 láda is, összeböngészni is szopás volt, mert nem értem oda tárcsázni
Válasz lala #28790. hozzászólására Gumóka majdcsak belehúz a törésbe, hogy mindenkiébe jusson vastagon.
Válasz Gumóka #28791. hozzászólásáraEz már nem rajtam múlik, hanem rajtad. Ő a legdolgosabb az egész családból, lehet jól is járnál vele.
Válasz mtz1221 #28789. hozzászólásáraÁmgyikádnak ingyen adom, válogatva!
Válasz mtz1221 #28789. hozzászólásáraSzomorú lenne ha ilyen vékony lenne bene a töltelék.
Válasz Gumóka #28788. hozzászólásáraMost vagy soha.
Válasz mtz1221 #28787. hozzászólásáraAnnyira még nem vagyok szarba, hogy oda kelljen menni, meg azért nem ártana egy gyerek, kapom rá az adókedvezményt, meg a +2 nap szabit
Válasz Gumóka #28786. hozzászólásáraAzért van, mert nem jársz. Miattuk az ördög kedveltje leszel, és betegség nem fog fogni.
Válasz mtz1221 #28785. hozzászólásáraA villám csapkodja meg az utolsót is, nem kell nekem betegség, van bajom így is épp elég
Válasz Gumóka #28783. hozzászólásáraKözépút ??? Csak qrvázni jársz ???
Válasz mtz1221 #28782. hozzászólásáraAzt a világot mi már nem érjük meg, addig meg marad a hagyományos.
Hidd el, kell az, unalmas lenne az élet Nő nélkül.
Válasz .Richard. #28781. hozzászólásáraMondjuk én azért nem szeretnék olyan lenni, mint nagybátyám, de azért apámat se szeretném követni
Válasz Gumóka #28780. hozzászólásáraHa egyszer terveznek egy igazi pi..s szófogadó robotot, aki tud majd gyereket szülni nevelni, meg a szádizére főzni, a nő elfog veszni a földszínéről. Ha meg kettőt szabad lesz belőle tartani ( egyik munkahelyre járna) , 50 évvel megnőne az átlagéletkorunk.
Válasz Gumóka #28780. hozzászólásáraAzt hiszem te is látod, hogy a nő, hogy megviseli a szervezetet. Utolso mondatod.
Válasz apuci #28777. hozzászólásáraÉn addig azért nem akarok várni, korombeli főzhet most is
Egyébként nagybátyám is túl van már 60-on, se asszony, se gyerek, ránézésre le is tagadhatna egy 10-est, nem látszik meg rajta a kora
Válasz .Richard. #28778. hozzászólására
Válasz apuci #28777. hozzászólásáraValaki biztosan segit neki örököst szerezni. De nem értem. Az asszony lassan 17éve főz rám de még nem volt olyan finom, hogy elvegyem. Pedig lassan a gyerekek is megtanulnak főzni. talán majd segitenek neki.
Válasz Gumóka #28775. hozzászólásáraNa a lényeg:
Ismerős 60 éves agglegény,nem egy idegbeteg ,
Világ életében otthon dolgozgatott kertészkedett a szüleivel (krumpli,káposzta a kertben 2-3 ezer M2-en)
P..ci közelében nem sokat került
Pár éve a szülei meghaltak egyedül csinálja ugyanazt mint eddig.
Asszonyok (nem akik csodaszépek de dolgozni tudnak)
járnak hozzá napszámba betakarítani az árút,egyik alkalommal szedik a krumplit, ismerős megjegyzi "azért ha találna olyat aki jól tud főzni még lehet meg nősülne!
Azóta már többször is kapott finom ebédet a napszámos asszonyoktól!
Válasz mtz1221 #28774. hozzászólásáraÉn nem vagyok fan, de máshoz már nem volt kedvem este, a garázsba tudok fűteni, meg volt fent bor is, meg még van is mit törni.
Nekem mindegy, csak sütiből legyen
Válasz apuci #28773. hozzászólásáraA lényeg lemaradt!
Azért nőből legyen!
Egyébként meg jön a karácsony, ilyenkor úgy is ez a divat