Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD401.45 FtCHF440.33 FtGBP493.83 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Biztosan... ezeknek a mániája a munkahenger szárának hajlítgatása, 10-ből 9-nek meg van hajolva. Ezé is megvolt hátul, arra vártunk 2 napot hogy kész legyen az új, a régiben akkora S kanyar volt, hogy nem lehetett lenyitni a szárnyakat. Konkrétan úgy néz ki, mint amit csak húztak de sosem javítottak.
Holnap reggel rajtolunk. Annyit módosítottunk, hogy vettünk még NPK-t úgyhogy 140 kiló megy ki hektáronként és ha egy kicsit zárunk még a súberen, akkor azzal nem lesz gond.
Persze az már jobb súlyelosztású, én is a zetorral szoktam talajmunkázni az olyasmi mint a 1025 csak gyengébb gondolom, azért ez után volt meglepő hogy a 820-nál kormány fordít aztán megyek tovább egyenesen
Ma a 820-assal fordultam egyet kis ívben a 280-as ásóboronával, hát fék nélkül el se fordult volna.... Nem jönnek be ezek a függesztett gépek, szétkúrják a hárompontot, nehéz forgolódni, közlekedésnél nehezek a függesztett gépek, munkánál pedig könnyűek.... Rögtörőknek nem jó igazából a forgolódás.
Hali!Suly a lényeg meg hogy össze legyen lánccal kötve igy stabilan fut utána és simit,egyenget szoval jol dolgozik.Fater az keni neki kis ivbe nagyivbe mikor hogy sikerül de nem igazán kéne mert annyira nem massziv.Emelve szoktam én is fordulni vele igy nem mar bele ugy.Amugy elég jo szerkezet jo lett a méret választás a 1025 hasit vele de lájtosabban a 892-es is elhuzza.
Válasz #13434. hozzászólásra
üdvözöllek!!folyamatba van a spc magtakaro,nekem a loré sin helyett(nincs sajnos)30-as betonvas lesz.szerinted ez is jó lesz?a másik kérdésem az lenne,te ezzel a kombival szoktál kis ívbe fordulni munka közbe?
Az a cél. Vártunk volna még vele, de az időjárás miatt úgy voltunk, hogy minél gyorsabban kellene haladni hogy a kis jó időket ki tudjuk használni. Nagyon szaladni fog. Néztünk 7.2-est is, csak az félfüggesztett volt, az annyira nem volt szimpatikus, ezt könnyebben oda rakom bárhova.
6.6-os Rau. Kicsit viseltes, de nem annyira, mint amit néztünk többi. Egy kis repedés volt rajta, ahogy mondtam a hátsó munkahenger teljesen be volt szorulva azt most szétszedtük egy kis időráfordítással, szárnyaknak kell ütközőket hegeszteni, aztán mehet.
Én egy 8-ast csináltam 3-tól negyed 8-ig, de van valami a tankban, mert többször eldugult. Napra alá megcsinálom ezzel, a nagykombi meg most készül. Már azzal dolgoznék, de a hátsó szárny munkaheger szára el volt görbülve és nem lehetett kinyitni, az új meg jó ha szerdára kész lesz... Kukorica alá már Jánossal pirítom
Töltök videot yutura ha fent lesz átrakod???????Én egysorral nyomom kellö mélységbe igy vetünk jo munkája van.Kár mégegyszer taposni,persze ha nem jo lenne meghuznánk mégegyszer.17.5.ha lehuztam 10-töl 1/2 6-ig.Közbe vagy félorát teloztam.Jo fogos a kis sziv kapák abriktolják a talajt,iván kérte a nitrot.127l fogyasztott el.
Hogyan fogod megcsinálni függesztettre?
csukható lesz???
Nekem van egy ilyen 10méteresben, 9db 110cm-es 60kilós boronalevél két sor simitó I-gerenda után.
Függesztettre jólenne megcsinálni. Magát a boroná nem is lenne nehéz csakhát a 270-s I-gerendát hogy simitson is meg csukható is legyen hát nemtudom....
A két sor simitóvas pedig kell a boronákhoz hogy jól szupráljon
30218 hozzászólás
Válasz #13467. hozzászólásra
Nálunk a tsz-be 8.4-esek voltak de azokkal nem volt ilyen probléma
Válasz #13465. hozzászólásra
Biztosan... ezeknek a mániája a munkahenger szárának hajlítgatása, 10-ből 9-nek meg van hajolva. Ezé is megvolt hátul, arra vártunk 2 napot hogy kész legyen az új, a régiben akkora S kanyar volt, hogy nem lehetett lenyitni a szárnyakat. Konkrétan úgy néz ki, mint amit csak húztak de sosem javítottak.
Válasz #13464. hozzászólásra
Holnap reggel rajtolunk. Annyit módosítottunk, hogy vettünk még NPK-t úgyhogy 140 kiló megy ki hektáronként és ha egy kicsit zárunk még a súberen, akkor azzal nem lesz gond.
Válasz #13463. hozzászólásra
szerintem nem rossz ár ha ennyiért veszed arra is lehet rá kell költeni még
Válasz #13463. hozzászólásra
Vetés?Nekem küldenek 12,13 fogas lánckereket.
Válasz #13462. hozzászólásra
Helló! 620-ért vettük. Voltak és vannak kis szépséghibái, de a munkája tetszik. Összességében belefutunk vele a 750-be.
Válasz #13461. hozzászólásra
Szia! Írtad hogy most vettétek lehet tudni mennyi volt???
.Man(ci) új játékot kapott
Válasz #13458. hozzászólásra
Kis parcellákban illetve ahol nincs út a végén ott muszáj, tolatgatással még jól össze taposnám, nincs jó megoldás, fordulásnál kicsit kiemelem.
Válasz #13455. hozzászólásra
oké,köszi az infokat!!!!
Válasz #13454. hozzászólásra
Elég szakszerűtlen barbár dolog leengedett függesztett eszközzel fordulni.
Válasz #13456. hozzászólásra
Zetor jo kis masina.Itt volt egy 100-as egy komának küldte neki rendesen sokat kibirt.
Válasz #13455. hozzászólásra
Persze az már jobb súlyelosztású, én is a zetorral szoktam talajmunkázni az olyasmi mint a 1025 csak gyengébb gondolom, azért ez után volt meglepő hogy a 820-nál kormány fordít aztán megyek tovább egyenesen
Válasz #13454. hozzászólásra
A 1025 már sulyosabb,hosszabb könyebben elboldogul a nehezebb munkagépekkel.
Válasz #13453. hozzászólásra
Ma a 820-assal fordultam egyet kis ívben a 280-as ásóboronával, hát fék nélkül el se fordult volna.... Nem jönnek be ezek a függesztett gépek, szétkúrják a hárompontot, nehéz forgolódni, közlekedésnél nehezek a függesztett gépek, munkánál pedig könnyűek.... Rögtörőknek nem jó igazából a forgolódás.
Válasz #13452. hozzászólásra
Hali!Suly a lényeg meg hogy össze legyen lánccal kötve igy stabilan fut utána és simit,egyenget szoval jol dolgozik.Fater az keni neki kis ivbe nagyivbe mikor hogy sikerül de nem igazán kéne mert annyira nem massziv.Emelve szoktam én is fordulni vele igy nem mar bele ugy.Amugy elég jo szerkezet jo lett a méret választás a 1025 hasit vele de lájtosabban a 892-es is elhuzza.
üdvözöllek!!folyamatba van a spc magtakaro,nekem a loré sin helyett(nincs sajnos)30-as betonvas lesz.szerinted ez is jó lesz?a másik kérdésem az lenne,te ezzel a kombival szoktál kis ívbe fordulni munka közbe?
Válasz #13449. hozzászólásra
Felénk is elkélne egy helikopter nekem is van még kb.20 ha búza amit még nem tudtam megszórni lehet hogy azt is kamikázéban kell nyomni
Válasz #13448. hozzászólásra
Nekem is csak másodszorra sikerült feltennem a képet a videóban nem tudok segíteni
Nálunk a mai meló: (Mi nem akadunk el)
Válasz #13447. hozzászólásra
Még félora a video.Hogy kell átrakni ide?Én sose birom,a linket már sikerült de a video nem jött át.
Válasz #13445. hozzászólásra
Az a cél. Vártunk volna még vele, de az időjárás miatt úgy voltunk, hogy minél gyorsabban kellene haladni hogy a kis jó időket ki tudjuk használni. Nagyon szaladni fog. Néztünk 7.2-est is, csak az félfüggesztett volt, az annyira nem volt szimpatikus, ezt könnyebben oda rakom bárhova.
Válasz #13443. hozzászólásra
Lehasalt rendesen de ha menni kell akkor nincs mese. A lényeg hogy a bogarak döglenek és a gépet is könnyen kiszedtük.
Válasz #13444. hozzászólásra
Azzal lehet hekire menni.A Jd azt hiszi majd hogy vissza kerül a tsz-be.Ilyennel csapattak vele ott is.
Válasz #13440. hozzászólásra
6.6-os Rau. Kicsit viseltes, de nem annyira, mint amit néztünk többi. Egy kis repedés volt rajta, ahogy mondtam a hátsó munkahenger teljesen be volt szorulva azt most szétszedtük egy kis időráfordítással, szárnyaknak kell ütközőket hegeszteni, aztán mehet.
Ez megfeneklett.Válasz #13442. hozzászólásra
A mai munka repce permetezés már nem lehetett várni anyi a bogár.
Válasz #13439. hozzászólásra
Milyen kombit vettetek???Mekkora?Ccucsu ujságolta.
Válasz #13437. hozzászólásra
Jah, ha feltöltöd, beillesztem.
Válasz #13437. hozzászólásra
Én egy 8-ast csináltam 3-tól negyed 8-ig, de van valami a tankban, mert többször eldugult. Napra alá megcsinálom ezzel, a nagykombi meg most készül. Már azzal dolgoznék, de a hátsó szárny munkaheger szára el volt görbülve és nem lehetett kinyitni, az új meg jó ha szerdára kész lesz... Kukorica alá már Jánossal pirítom
Válasz #13435. hozzászólásra
Töltök videot yutura ha fent lesz átrakod???????Én egysorral nyomom kellö mélységbe igy vetünk jo munkája van.Kár mégegyszer taposni,persze ha nem jo lenne meghuznánk mégegyszer.17.5.ha lehuztam 10-töl 1/2 6-ig.Közbe vagy félorát teloztam.Jo fogos a kis sziv kapák abriktolják a talajt,iván kérte a nitrot.127l fogyasztott el.
Válasz #13433. hozzászólásra
Segítek,..... tallóz, megnyit, kiválaszt, feltölt, beilleszt, mehet.
Én is épp onnan jövök... A napra föld első sorral kész, csak mi csütörtökön indulunk.
Kombizás.Üzemanyaggal feltöltve.
Napraforgóvetés
Holnap felteszem a mai életképemet...aranykalászosból vizsgáztam :)
Válasz #13405. hozzászólásra
Hogyan fogod megcsinálni függesztettre?
csukható lesz???
Nekem van egy ilyen 10méteresben, 9db 110cm-es 60kilós boronalevél két sor simitó I-gerenda után.
Függesztettre jólenne megcsinálni. Magát a boroná nem is lenne nehéz csakhát a 270-s I-gerendát hogy simitson is meg csukható is legyen hát nemtudom....
A két sor simitóvas pedig kell a boronákhoz hogy jól szupráljon
Válasz #13429. hozzászólásra
Nem emlékszem pontosan de olyan 20 körül, ezt nem nekem vetettük hanem bér munkába
Válasz #13428. hozzászólásra
Igen az eféle növényt az ember már megszokásból termeli!! Egyébként most menyit guritanak érte???
Válasz #13426. hozzászólásra
Vető magnak készül nyugati piacra de nem egy nagy durranás egyszer be jön egyszer nem de inkább nem
Válasz #13426. hozzászólásra
Kisé le vagy maradva a mustár meg a retek fut már vagy-tiz éve
Válasz #13424. hozzászólásra
Mire jó a mustár a virslin kívül?
Van rá piac?
Válasz #13421. hozzászólásra
Dehogy ott volt, csak a sógorokig mentek!
Tegnapi munka mustár vetés
Válasz #13422. hozzászólásra
Az majd akkor vág alá amikor kikel!! De akkor szépen sorára!!
Válasz #13417. hozzászólásra
Meg úgy hallottam,aki ilyet használ,a fácán se találja a kuki sorát.
Válasz #13400. hozzászólásra
"HE" ember a digókná "VÓT" Gáborka!!! Valamiről lemaradtam????
Nem tudom a tárcsás uj tipusu vetögépek hogy viselkednek extrém nedves körülmények között????
Válasz #13418. hozzászólásra