Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.37 FtUSD402.25 FtCHF438.98 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az mtz csonkot oszlopos furo kifurja van ipari furo hegyeim,de a mükaki szoro csonkja az pisztolyfurora marad.Van egy régi lassu fordulat ruszki furdancs majd azzal.Tárcsa vázra 16-20 furatot sikerült vele kifurni,kicsit küzdelmes volt de sikerült.
Válasz #13279. hozzászólásra
Szia hogy sikerül átfúrni?Mi Mtz hidraulika szivattyú tengelyt próbáltunk de a kobaltos meg egyéb spéci fúrók becsődöltek:D De sikerült átrágatni:D
Azt nézzük, hogy milyen a virágrügyek és hajtórügyek aránya egyes fajtáknál, mert ez befolyásolja a termést.
A tavalyi szárazság után várható volt, hogy kevés virág lesz, de úgy néz ki hogy elegendő virágrügy van. Némely fajtákon még túlzott is a virágrügyek arány, bár a szabadban ezt még nem lehet látni, csak rügyek megvágásával. Azt meg sajnáljuk.
Így nyugodtabban vagyunk, hogy szép lesz a virágzás.
Sajnos... Mivel szintben ez a föld van a legalacsonyabban ide folyik a hegyből meg a környező földekről is. De az a legjobb, hogy kihúzzuk az árkot, szépen folyik lefelé az árokba nem csak a mi földünkről hanem a szomszédokéról is, erre jön valami gyökér és eltömi... Csak egyszer kapnám el, ráhajlítanám a biciklit a fejére
Gyári új fogak és kúpos hüvelyek mennek bele de elég gagyik, a hüvelyekbe van amelyiken átesik a fog, van amelyikre meg az anya se kap rá annyira nem megy bele.
A fogak meg görbék, beállítom faxán egyvonalba vanak, fordítok e180 fokat a fogon a már behegesztett hüvelyben és kilóg sorból 2 centit. Most megcsinálom hogy pofás legyen de ha törsé vagy valami imatt cserélni kell a fogakat akkor lehet össze vissza fognak állni.
Genetikailag 60q-t simán tud, hogy ebből mennyi lesz a végén, az sokmindentől függ. Időjárás, tápanyag, betegségek, kártevők, betakarítás...
Napraforgónál a tányér csúnyán el tud rohadni, mondjuk tavaly szárazság volt, nem volt fertőzésveszély. Én se vagyok híve az ész nélküli és költséges permetszer használatnak, ráadásul sokszor nem is hat úgy, ahogyan az ember elvárja. Néha viszont muszáj, mert hamar visszaüthet a spórolás.
Válasz #13253. hozzászólásra
Még annyit tennék hozzá hogy a napraforgóban jobb ha preventíven /elöre/ védekezel, mivel nagyon gyorsan tud terjedni és a nagyobb növényeknél nem tudod lejuttatni a permetet az alsó levelkig. Nedves körülmények közt fertözés még jobban terjed.
Nekem nem ez a szakmám a betegségeket nem ismerem
tehát nem is tudom mikor van baja a növényeknek.
Azt látom hogy foltos a levele vagy másabb színű
de hogy az mennyi termés kieséssel jár azt nem tudom.
Konkrétan gabonára gondoltam.De még nem szórtam semmire
soha.Csak gyomírtó meg régebben rovar ölőt a napraforgóra
levéltetű ellen.De már az sem kell mióta cruiserrel van
csávázva a vetőmag.
30245 hozzászólás
Az éjszaka hullott csapadék.
90%-os még ponyva nélkül.
Válasz #13292. hozzászólásra
Az mtz csonkot oszlopos furo kifurja van ipari furo hegyeim,de a mükaki szoro csonkja az pisztolyfurora marad.Van egy régi lassu fordulat ruszki furdancs majd azzal.Tárcsa vázra 16-20 furatot sikerült vele kifurni,kicsit küzdelmes volt de sikerült.
Válasz #13290. hozzászólásra
Lehet biliacél:D
Válasz #13290. hozzászólásra
Kíváncsian várjuk.
Válasz #13289. hozzászólásra
Még sehogy.Az a következö mozzanat.
Válasz #13279. hozzászólásra
Szia hogy sikerül átfúrni?Mi Mtz hidraulika szivattyú tengelyt próbáltunk de a kobaltos meg egyéb spéci fúrók becsődöltek:D De sikerült átrágatni:D
Válasz #13280. hozzászólásra
Azt nézzük, hogy milyen a virágrügyek és hajtórügyek aránya egyes fajtáknál, mert ez befolyásolja a termést.
A tavalyi szárazság után várható volt, hogy kevés virág lesz, de úgy néz ki hogy elegendő virágrügy van. Némely fajtákon még túlzott is a virágrügyek arány, bár a szabadban ezt még nem lehet látni, csak rügyek megvágásával. Azt meg sajnáljuk.
Így nyugodtabban vagyunk, hogy szép lesz a virágzás.
Válasz #13285. hozzászólásra
Most jut eszembe, hogy én nem leszek itthon, úgy hogy majd fateromat hívd légyszíves.
Válasz #13285. hozzászólásra
Rendben! Köszönöm szépen a segítséget!
Válasz #13284. hozzászólásra
Szevasz!Kedden kereslek a minta miatt,ha minden igaz a jövő héten
jön az emberünk.
Válasz #13283. hozzászólásra
Sajnos... Mivel szintben ez a föld van a legalacsonyabban ide folyik a hegyből meg a környező földekről is. De az a legjobb, hogy kihúzzuk az árkot, szépen folyik lefelé az árokba nem csak a mi földünkről hanem a szomszédokéról is, erre jön valami gyökér és eltömi... Csak egyszer kapnám el, ráhajlítanám a biciklit a fejére
Válasz #13281. hozzászólásra
Hűha, ez kemény!
Ezek a te területeid?
Válasz #13277. hozzászólásra
Ilyet mi is szoktunk csinálni, kicsit megelőzzük a természetet
Legalább nem porol...
Válasz #13277. hozzászólásra
Hogy kell vizsgálni? Vagyis mit kell figyelni?
Mütrágyaszoro kardáncsonk felujitás,mtz csonk belefurva rálessz dugva és átfurva csavar vagy csöstift bele és pöröghet.
Nekifogtam ma egy trágyavillának.
Gyári új fogak és kúpos hüvelyek mennek bele de elég gagyik, a hüvelyekbe van amelyiken átesik a fog, van amelyikre meg az anya se kap rá annyira nem megy bele.
A fogak meg görbék, beállítom faxán egyvonalba vanak, fordítok e180 fokat a fogon a már behegesztett hüvelyben és kilóg sorból 2 centit. Most megcsinálom hogy pofás legyen de ha törsé vagy valami imatt cserélni kell a fogakat akkor lehet össze vissza fognak állni.
Apa vizsgálja a rügyeket.
Azt mondja szépen lesz virág :)
2013.03.24.
2013.03.29.
Lassan a 6011-es is újjászületik..:)
Válasz #13269. hozzászólásra
Koppasztógééép!!!
Válasz #13270. hozzászólásra
http://www.youtube.com/watch?v=UnhVXgjdfec
Mellette pedig az egyik legjobb "emberünk"!!!!!!!!!!
Válasz #13269. hozzászólásra
Csirke pucoló 93,5% , bár picit alacsony szvsz.
Az!!!!
Jó parasztosan CSIRKEPUCULLÓ!!
"Csibekopasztó"
Válasz #13267. hozzászólásra
Emmmeg mi????
Válasz #13267. hozzászólásra
Csirke pucoló vagy kapufát lőttem
Bevetés előtt........
Válasz #13263. hozzászólásra
Válasz #13264. hozzászólásra
Nekem is tettszik!! De szerintem felbálázták nem maradt ott, ha van a komának fasza sodroja akkor minden lehetséges!!
Válasz #13263. hozzászólásra
gyönyörű fotó!!
Ez a szalma ottmarad szerintem!
Válasz #13261. hozzászólásra
Komoly eredmények,ügyesek!
Válasz #13260. hozzászólásra
Nézzed meg a kukorica termésverseny eredményeit
Válasz #13259. hozzászólásra
Látom bosszantalak,nektek milyen átlagaitok vannak?
Válasz #13255. hozzászólásra
édes istenem...
mondjuk 1 mázsa amm-nitráttal tényleg nem...
Egy hóeséses unalmas délután eredménye
Válasz #13255. hozzászólásra
Genetikailag 60q-t simán tud, hogy ebből mennyi lesz a végén, az sokmindentől függ. Időjárás, tápanyag, betegségek, kártevők, betakarítás...
Napraforgónál a tányér csúnyán el tud rohadni, mondjuk tavaly szárazság volt, nem volt fertőzésveszély. Én se vagyok híve az ész nélküli és költséges permetszer használatnak, ráadásul sokszor nem is hat úgy, ahogyan az ember elvárja. Néha viszont muszáj, mert hamar visszaüthet a spórolás.
Válasz #13252. hozzászólásra
Ok,köszi
25-35q között van az átlagom mindig ettől több
már nincs a napraforgóba szerintem.De úgy értem
ezt az átlagot hogy 8-15 darabban van.
Még annyit tennék hozzá hogy a napraforgóban jobb ha preventíven /elöre/ védekezel, mivel nagyon gyorsan tud terjedni és a nagyobb növényeknél nem tudod lejuttatni a permetet az alsó levelkig. Nedves körülmények közt fertözés még jobban terjed.
Válasz #13251. hozzászólásra
Akkor ha megtudod lehet hogy rosszul is leszel,szóval előtte üljél le.
Akár 50%-ot is elvihetnek a gombás betegséget!!!
Válasz #13249. hozzászólásra
Pont ebbe a pillanatba tettem le a telefont hogy
szombaton jönnek beüzemelni a gépet.Ha jó lesz úgy akkor
a beszerelés közben csinálok fotókat.
Válasz #13248. hozzászólásra
Nekem nem ez a szakmám a betegségeket nem ismerem
tehát nem is tudom mikor van baja a növényeknek.
Azt látom hogy foltos a levele vagy másabb színű
de hogy az mennyi termés kieséssel jár azt nem tudom.
Válasz #13246. hozzászólásra
http://www.sgs.hu/hu-HU/Service-by-Type-Path/Inspection.aspx
Válasz #13237. hozzászólásra
Tegyél már fel képet az eset tárcsákról,meg a hozzá tartozó dolgokról légyszíves.
Válasz #13247. hozzászólásra
Soha, semmilyen betegség nem jelentkezett nálad? Mit tudsz, amit mások nem?
Válasz #13245. hozzászólásra
Konkrétan gabonára gondoltam.De még nem szórtam semmire
soha.Csak gyomírtó meg régebben rovar ölőt a napraforgóra
levéltetű ellen.De már az sem kell mióta cruiserrel van
csávázva a vetőmag.
valami SGS-es ellenörzés tudtok rolla valamit