Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR402.41 FtUSD387.9 FtCHF425.17 FtGBP483.33 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
" Igazság és hamisság együtt mentek fürdeni. A hamisság előbb jött ki a vízből, ellopta az igazság ruháját, magára vette, a sajátját pedig ott hagyta a parton. Szegény igazság nagyon elszomorodott, mikor nem lelte a holmiját, de így szólt magában: inkább járok meztelenül egész hátralévő életemben, semhogy magamra vegyem a hamisság köntösét. Azóta meztelen az igazság, a hamisság pedig mind a mai napig az igazság köntösében jár az emberek között."
az a borsó bexarik a jövő heti hidegtől!!!!
itt 4000 hektárt kordinálnak de szerdán-csütörtökön mikor jó volt az idő és a talajt is lehetett csinálni nem mertek vetni egy hektárt sem!!
Régebben felénk is volt sok tavaszi vetés mára szinte teljesen megszünt.Csak kapás növény és kész.Pár éve nem gyöztem pörögni ilyenkor zab,borso,tavaszi árpa,lucerna,fénymag,mák most punnyadás van ilyen téren.
Válasz #12912. hozzászólásra
Ő ezt mondta, meg azt is hogy a KITE ment hozzájuk kérni mert nem tudták a kuncsaftokat ki szolgálni meg a gazdák közül is aki idáig mindent a kité-töl vett rendelt ment hozzájuk egyébként MAN még lehet ismeri is Szabó I.-nt ő az IKR-es
A sofor aki hozott árut turbinát magyarázott,hogy németben javítják,valami bazinagy dolog,a másik csg csak 1 bejelentett lakcímet fogadnak el ha újítod az östermelőit,az időst kivehetem mert máshol lakik
Ő látta is vagy csak olvasta egy ujságban, vagy valaki mesélte neki?????? szerintem ha felrobban volna akkor már rég mutatták volna a TV-ben vagy írtak volna róla több újgágban mondjuk ezzel a címmel "ROBBANÁ VOLT A NITROGÉNÜZEMBEN" , szerinted????????? Én sehol sem olvastam, de hírekben sem volt rola szó sehol!!!
Válasz #12910. hozzászólásra
Már bocs hogy bele írok de a múlt héten volt nálunk egy IKR-es srác és ő azt mondta hogy fel robbant egy turbina és nem tudnak gyártani
arra gondoltam én is de szerettem volna tőled is hallani!!! Hogyan akarják megadóztatni ezt nem értem, ez teljesen új nekem is, nem is értem!! Te mit tudsz a bige sztoriról, miért áll a gyár?????
Igen csökken majd olyan 3-4 ezerre akkor meg kiszántja mindenki, mert nem lesz buli a lucerna termelés!! Ezzel mindig így van nincs eső megbolondul mindenki utána szántják kifelé!!
Az jó mármint a mag termelés , új csoda bigyulákat én mindig gyanakodva tekintem, remélem bejön neked, itt valami olasz lucerna szerűségét akartak eladni egyik vevőmnek , de le tett róla. Amúgy több mint aggasztó hogy aki eddig krumplit , répát ,paszternákot rakott most lucernát . Ilyen esős idő marad lesz lucerna dögivel és akkor az ára is csökken, vagy zuhan.
Válasz #12888. hozzászólásra
Mi a magra megyünk rá,most valami hiper-szuper elit magot kapunk.Állítólag 80 ha lesz az egész országban ebből a fajtából és abból nálunk 35 ha
Válasz #12889. hozzászólásra itt is sz.rakodott ma egész nap,2 óránként esett 10 percig.Sok nem volt mert lehetett csinálni,de hátul porolt közben esettgondolhatod hogy nézett ki az ablak
Beszéltem ma druszával mondta, hogy kint vagy kombinátorozni, én meg csak lestem mert itt nem lehet rámenni a földekre, főleg azokra amik lazítózva lettek ősszel!!! Tegnap húztam ki a havert belefordult a földembe hogy ka...ja be el is akadt, nagyröncsivel kellett kihúznom!!
Felénk is most mindenki azt akar , mert most per pil hihetetlen drága , nálunk 20 ezer egy nagy bála, sok lovarda a környéken mindent elhord elhordott.
Gép tároló kőré szöges drót , aknazár , a kilincsre 220 , 3 kutyát a traktorhoz láncolni , ülésre egy medve csapdát az le takarni pokróccal , meg vagy 3 gps helyzetjelzőt a traki különböző pontjaira.
30433 hozzászólás
Válasz #12930. hozzászólásra![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
de a parancs az parancs tudod azt nem szabad meg ba..ni mert szaporodik![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Én is attól félek
" Igazság és hamisság együtt mentek fürdeni. A hamisság előbb jött ki a vízből, ellopta az igazság ruháját, magára vette, a sajátját pedig ott hagyta a parton. Szegény igazság nagyon elszomorodott, mikor nem lelte a holmiját, de így szólt magában: inkább járok meztelenül egész hátralévő életemben, semhogy magamra vegyem a hamisság köntösét. Azóta meztelen az igazság, a hamisság pedig mind a mai napig az igazság köntösében jár az emberek között."
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Egy kis mai életkép. Holnap megyünk műszakira![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20130311192133_2013-03-11_16.26.08.jpg)
Válasz #12922. hozzászólásra
![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
az a borsó bexarik a jövő heti hidegtől!!!!
itt 4000 hektárt kordinálnak de szerdán-csütörtökön mikor jó volt az idő és a talajt is lehetett csinálni nem mertek vetni egy hektárt sem!!
Válasz #12927. hozzászólásra
Kis kertbe ezek valok.Gyilkos szerkezetek.
Válasz #12924. hozzászólásra
Nem hogy szereznél a puffogóra egy rotát.
Válasz #12925. hozzászólásra
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Köszi.Motorja jo egyszer már fellett ujitva.Karburátorja szarakodik.
Válasz #12924. hozzászólásra
van egy keveset használt magyar rota motorom ha erre jársz elviheted
Válasz #12923. hozzászólásra
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Tolom nekik mint a kombájnak,csak ezek nem megbizhatok igy kell a tartalék.
Válasz #12921. hozzászólásra
Nem aprózod, egyszerre két géppel is...
Válasz #12921. hozzászólásra![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
ez vető magnak van, lesz15 ha zöldnek is ![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
azután mustár meg a többiek ![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
50 ha nyomtunk el 2 nap
Most kicsibe nyomatom otthon,már a borso elnyomva.![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20130309223327_eletkepek_008.JPG)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20130309223430_eletkepek_010.JPG)
Válasz #12919. hozzászólásra
Régebben felénk is volt sok tavaszi vetés mára szinte teljesen megszünt.Csak kapás növény és kész.Pár éve nem gyöztem pörögni ilyenkor zab,borso,tavaszi árpa,lucerna,fénymag,mák most punnyadás van ilyen téren.
Válasz #12918. hozzászólásra![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
én is megyek holnap,ma a cégnél már borsót vetettünk![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Már csinálgatják
Válasz #12915. hozzászólásra
Felétek pirkadnak a szántások?????????Nem soká ha nem jön csapadék menni kéne elhuzni azt a franko szántást hogy alakuljon a terület vetésre.
Még az ikr profitál a pét gondjaibol.Kelendöbb lesz a dusloi portéka.![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
Válasz #12915. hozzászólásra
Apám ismeri, bár nem jellemző hogy tőlük rendelünk. Mi szénásról hordjuk.
Ő ezt mondta, meg azt is hogy a KITE ment hozzájuk kérni mert nem tudták a kuncsaftokat ki szolgálni meg a gazdák közül is aki idáig mindent a kité-töl vett rendelt ment hozzájuk egyébként MAN még lehet ismeri is Szabó I.-nt ő az IKR-es
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Ha egy difi a gépben megszorul és szétrepül az is szétrobban, mégsem jár gombafelhővel
A sofor aki hozott árut turbinát magyarázott,hogy németben javítják,valami bazinagy dolog,a másik csg csak 1 bejelentett lakcímet fogadnak el ha újítod az östermelőit,az időst kivehetem mert máshol lakik
Válasz #12911. hozzászólásra
![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
Ő látta is vagy csak olvasta egy ujságban, vagy valaki mesélte neki?????? szerintem ha felrobban volna akkor már rég mutatták volna a TV-ben vagy írtak volna róla több újgágban mondjuk ezzel a címmel "ROBBANÁ VOLT A NITROGÉNÜZEMBEN" , szerinted????????? Én sehol sem olvastam, de hírekben sem volt rola szó sehol!!!
Már bocs hogy bele írok de a múlt héten volt nálunk egy IKR-es srác és ő azt mondta hogy fel robbant egy turbina és nem tudnak gyártani
Válasz #12908. hozzászólásra
Te mit tudsz a bige sztoriról, miért áll a gyár?????![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
arra gondoltam én is de szerettem volna tőled is hallani!!! Hogyan akarják megadóztatni ezt nem értem, ez teljesen új nekem is, nem is értem!!
12898-ra 6900-sal húztam 10 évig. szántás első sorral 8,5-9 km/ó. Szóló kerékkel elég volt mert ráz. Másodikra 11-13 km/ó.
Válasz #12906. hozzászólásra
Az ami nálad cs az család
Válasz #12906. hozzászólásra
CSaládi Gazdaság
Válasz #12904. hozzászólásra
Ez a három betű pontosan mit is jelent nálad??
Tavaly így kezdődött a tavaszi szántás elmunkálás
![smile glare](/oldforum/images/smiles/glare.gif)
![1](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20130309194829_P1000214.JPG)
![2](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20130309195310_P1000218.JPG)
Válasz #12903. hozzászólásra![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Koma miért akarják megadóztatni a CSG-kat
Válasz #12902. hozzászólásra
Ezzel mindig így van nincs eső megbolondul mindenki utána szántják kifelé!!![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
Igen csökken majd olyan 3-4 ezerre akkor meg kiszántja mindenki, mert nem lesz buli a lucerna termelés!!
Válasz #12895. hozzászólásra
Az jó mármint a mag termelés , új csoda bigyulákat én mindig gyanakodva tekintem, remélem bejön neked, itt valami olasz lucerna szerűségét akartak eladni egyik vevőmnek , de le tett róla. Amúgy több mint aggasztó hogy aki eddig krumplit , répát ,paszternákot rakott most lucernát . Ilyen esős idő marad lesz lucerna dögivel és akkor az ára is csökken, vagy zuhan.
Válasz #12892. hozzászólásra
Erre elit fogatos lovak vannak , meg sok pestinek bértartásba azokat meg jól kell tartani.
Válasz #12899. hozzászólásra![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Ez a legjobb amit tehetsz.Ha bírja ilyet kell venni,ha nem 1-el kissebbet
Válasz #12898. hozzászólásra
![smile blushing](/oldforum/images/smiles/blushing.gif)
meg kéne próbálni.....
majd kérek valakitől 1-et próbára,most úgyse tudnék venni
Válasz #12897. hozzászólásra
Lehet,hogy 1 picit nagy lenne neki.Főleg jó nyers szántásban.
Válasz #12891. hozzászólásra
6910S elvisz akkorát szerinted?
Válasz #12894. hozzászólásra![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
ne is mond!
Mi a magra megyünk rá,most valami hiper-szuper elit magot kapunk.Állítólag 80 ha lesz az egész országban ebből a fajtából és abból nálunk 35 ha
Válasz #12893. hozzászólásra
Tuti sokat láttál hátra!!!!
Válasz #12889. hozzászólásra itt is sz.rakodott ma egész nap,2 óránként esett 10 percig.Sok nem volt mert lehetett csinálni,de hátul porolt közben esett![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
gondolhatod hogy nézett ki az ablak![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
![smile karateka](/oldforum/images/smiles/karateka.gif)
Pont azok a majmok verték fel az árakat.
Válasz #12890. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
6.7m,1850-el 11km/h-al húztam első sorral a szántáson,második sorral kicsit bátrabb leszek majd
Válasz #12885. hozzászólásra
![smile pimp](/oldforum/images/smiles/pimp.gif)
mekkora kombit húzol?
![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Beszéltem ma druszával mondta, hogy kint vagy kombinátorozni, én meg csak lestem mert itt nem lehet rámenni a földekre, főleg azokra amik lazítózva lettek ősszel!!! Tegnap húztam ki a havert belefordult a földembe hogy ka...ja be el is akadt, nagyröncsivel kellett kihúznom!!
Válasz #12887. hozzászólásra
Felénk is most mindenki azt akar , mert most per pil hihetetlen drága , nálunk 20 ezer egy nagy bála, sok lovarda a környéken mindent elhord elhordott.
Válasz #12886. hozzászólásra
Lucerna, 35 ha-t tervezünk vetni.
Mihez készítitek már a magágyat ilyen korán?
Mai elfoglaltság:
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20130309173855_20130309070.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20130309173836_20130309069.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20130309173757_20130309067.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20130309173819_20130309068.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20130309173925_20130309071.jpg)
Válasz #12842. hozzászólásra
Gép tároló kőré szöges drót , aknazár , a kilincsre 220 , 3 kutyát a traktorhoz láncolni , ülésre egy medve csapdát az le takarni pokróccal , meg vagy 3 gps helyzetjelzőt a traki különböző pontjaira.