Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.06 FtUSD389.11 FtCHF426.08 FtGBP483.79 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ajjjajjjajjjaj! Pazarlás!
Én hétfőn kezdem el összeszedni hozzá a cuccost, valószínű néhány dolgot le kell hozzá gyártatnom mert vagy nem kapok, vagy olyan minőségűt kapnék a mit inkább nem teszek bele.
Ami igaz az igaz valóban macerás gép és sokat kell vele bíbelődni, de mindenki olyan kalappal köszön amilyen van neki.
Itt Békésben és környékén még van belőle a csóribb gazdáknál amilyenek mi is vagyunk az öcsémmel.
Sajnos ezt már bebuktuk... vadi új bordó alapozóval lekent fogaskerekek voltak csak az a tengely nem volt köztük ami tönkrement nekem. Amin a két karos fogaskereket lehet tologatni jobbra balra. Azt nekem is vennem kellett.
Postán feltudod adni? Kifizetem a postaköltséget. Emilcímed van? Elküldeném rá a postacímemet.
Hú vazeeeeee, mit csináltál????? Én meg bogarásztam hozzá a cuccot mikor felújítottuk. Alegység előtti magrovás
Tegnap előtt végeztem az összes rám váró kukival , úgy hogy szabad a pálya. Hogy juttasam el?
Üdv! Hogy áll az lakatrész katalógus? Ha eltudnád nélkülözni 1-2 hétre akkor nagyot segítenél vele. Nekiálltam renoválni az asztalt...
Persze hogy meglehet javítani de lehet vele bíbelődni közben. volt egy nagy láda alkatrészem az ilyen norton szekrényhez, Tengelyek perselyek, fogaskerekek (vadi újak) mikor árcseréltük lajta szuperre a vetőgépet akkor leadtam a méhtelepen. Ha tudtam volna hogy működnek még ilyenek az országban... felénk egy sincs.
Válasz #12125. hozzászólásra
Az lajta 32 VNTHG. Szeninek igaza van marha nehéz így üresen ráismerni a norton szekrényre, szerencsére én sem láttam még így nem is szeretném mostanában. Mi is szívtunk vele most az ősszel akadozott meg-meg állt a vetőtengely. az utolsó 1-2ha búza elég egyenetlen kelésű lett és nem a vetőmag vagy az idő miatt.
Uhhh ez lajta? Hogy én mennyit xoptam ilyennel régen... néha kidobta az egyik fogaskereket és akkor nem vetett... de sose vettem észre időben és akkor voltak nagy üres foltok a földön.
Válasz #12114. hozzászólásra
Szevasz!
Nem vagyok ott!
Az idén szerencsére akadt mindíg javítani való,és azokat bütyköltem.
Ősszel pedig vetőmag betakarításban dolgoztam,mint tavaly. No meg van egy barátom,akinek besegítek ha kell.
Köszi,már eleget láttam a belsejét nem nagyon szeretném egy pár évig látni belülről.Más téma ha esetleg rau permetezőhöz (olyan mint a tied) tudsz egy vezérlést vagy valami megoldást érdekelne a dolog mert amit vettem azon csak tartály szivattyú meg keret van.
Erre a süvítő/sikoltó hangra ki mit mondana?? Váltó?? Esetleg difi?? Ha nem lenne nagyobb baja akkor télen megcsinálnánk. Annyit lehet még a hangon kívül tudni hogy csak legnagyobb sebességbe magasabb fordulaton jelentkezik
Passz,,,,,nem volt rajta felirat,de már 4 éve gurult ,és van már egy db olyan ami nem veszi a zsírt azt várom már egy jó ideje ,de az még mindig szalad.
30433 hozzászólás
Válasz #12129. hozzászólásra
Ajjjajjjajjjaj! Pazarlás!
Én hétfőn kezdem el összeszedni hozzá a cuccost, valószínű néhány dolgot le kell hozzá gyártatnom mert vagy nem kapok, vagy olyan minőségűt kapnék a mit inkább nem teszek bele.
Ami igaz az igaz valóban macerás gép és sokat kell vele bíbelődni, de mindenki olyan kalappal köszön amilyen van neki.
Itt Békésben és környékén még van belőle a csóribb gazdáknál amilyenek mi is vagyunk az öcsémmel.
Válasz #12131. hozzászólásra
Sajnos ezt már bebuktuk... vadi új bordó alapozóval lekent fogaskerekek voltak csak az a tengely nem volt köztük ami tönkrement nekem. Amin a két karos fogaskereket lehet tologatni jobbra balra. Azt nekem is vennem kellett.
Postán feltudod adni? Kifizetem a postaköltséget. Emilcímed van? Elküldeném rá a postacímemet.
Hú vazeeeeee, mit csináltál????? Én meg bogarásztam hozzá a cuccot mikor felújítottuk. Alegység előtti magrovás
Tegnap előtt végeztem az összes rám váró kukival , úgy hogy szabad a pálya. Hogy juttasam el?
Válasz #12127. hozzászólásra
Üdv! Hogy áll az lakatrész katalógus? Ha eltudnád nélkülözni 1-2 hétre akkor nagyot segítenél vele. Nekiálltam renoválni az asztalt...
Persze hogy meglehet javítani de lehet vele bíbelődni közben. volt egy nagy láda alkatrészem az ilyen norton szekrényhez, Tengelyek perselyek, fogaskerekek (vadi újak) mikor árcseréltük lajta szuperre a vetőgépet akkor leadtam a méhtelepen. Ha tudtam volna hogy működnek még ilyenek az országban... felénk egy sincs.
Válasz #12126. hozzászólásra
Most ÉN is ugyan így jártamde már meg is vettem a körmös kapcsolót ,holnap össze is rakom.
meg lehet javítanimai napig lajtával vetünk és jó
Válasz #12125. hozzászólásra
Az lajta 32 VNTHG. Szeninek igaza van marha nehéz így üresen ráismerni a norton szekrényre, szerencsére én sem láttam még így nem is szeretném mostanában. Mi is szívtunk vele most az ősszel akadozott meg-meg állt a vetőtengely. az utolsó 1-2ha búza elég egyenetlen kelésű lett és nem a vetőmag vagy az idő miatt.
Válasz #12122. hozzászólásra
Uhhh ez lajta? Hogy én mennyit xoptam ilyennel régen... néha kidobta az egyik fogaskereket és akkor nem vetett... de sose vettem észre időben és akkor voltak nagy üres foltok a földön.
Válasz #12123. hozzászólásra
Alig akart leesni
Válasz #12122. hozzászólásra
Jó idő volt ma, gondoltam kipakolok a szekrényből, hadd szellőzzenek a holmik...
Őszi búza vetése!!
Hehe aranyos
Válasz #12117. hozzászólásra
Köszi,márciusig ráér
Válasz #12110. hozzászólásra
rendben jelzek ha találok valamit rau ügyben.
Szevasz!
Nem vagyok ott!
Az idén szerencsére akadt mindíg javítani való,és azokat bütyköltem.
Ősszel pedig vetőmag betakarításban dolgoztam,mint tavaly. No meg van egy barátom,akinek besegítek ha kell.
Claastra te mit szólsz ehhez a hanghoz a lenti videóban??
Válasz #12113. hozzászólásra
Hali rég láttunk,nagypirosnál vagy még
Válasz #12108. hozzászólásra
De jó neki!
Válasz #12111. hozzászólásra
Ki volt kapcsolva tuti, visszajelző lámpája is van és jó is
Válasz #12109. hozzászólásra
4 kerék hajtás?
Válasz #12104. hozzászólásra
Köszi,már eleget láttam a belsejét nem nagyon szeretném egy pár évig látni belülről.Más téma ha esetleg rau permetezőhöz (olyan mint a tied) tudsz egy vezérlést vagy valami megoldást érdekelne a dolog mert amit vettem azon csak tartály szivattyú meg keret van.
Erre a süvítő/sikoltó hangra ki mit mondana?? Váltó?? Esetleg difi?? Ha nem lenne nagyobb baja akkor télen megcsinálnánk. Annyit lehet még a hangon kívül tudni hogy csak legnagyobb sebességbe magasabb fordulaton jelentkezik
Válasz #12103. hozzászólásra
Társának lett megvéve,hogy ne legyen magányos
Válasz #12105. hozzászólásra
http://www.youtube.com/watch?v=imz9xIMVlT0&feature=related
Válasz #12105. hozzászólásra
Köszönjük,átlagosan elvagyunk. Most szerencsére ázunk. :)
Válasz #12103. hozzászólásra
jó estéthogy tetszenek lenni Békésben
Válasz #12099. hozzászólásra
üdv. a klubban!!!sokk munkát kívánok hozzá kevés gonddal!
Ede helyett van,vagy mellette?
Válasz #12101. hozzászólásra
Kérdezz rá légyszi lehet érdekel . kérdezzd meg hogy van-e papírja hozzá
Válasz #12100. hozzászólásra
Nem tudom,a haveré a Man-ról vette le mert vett újat rá.Egy 20 tonnás rába pótot cibáltak vele de ha akarod rákérdezek majd pontosan.
Hány tonnás a vonófej amit hirdetsz
Válasz #12097. hozzászólásra
A volt gazdáját kellene kérdezni,én így vettem meg.Remélem a jövő héten már szokatom a tárcsához meg az ekéhez.
Válasz #12096. hozzászólásra
Passz,,,,,nem volt rajta felirat,de már 4 éve gurult ,és van már egy db olyan ami nem veszi a zsírt azt várom már egy jó ideje ,de az még mindig szalad.
Válasz #12076. hozzászólásra
Ezt meg hogy sikerült összehozni?????????
Válasz #12070. hozzászólásra
Jó kis "csajland" csapágy!!
Válasz #12094. hozzászólásra
Szia Barátom! melyik jobb a jd vagy a claas?
EZ a gépre tényleg rá illik hogy ez lehetett HONEKKER utolsó bosszúja Válasz #12088. hozzászólásra
Ifa CATER MONSTER TRAC
Válasz #12088. hozzászólásra
itt az új hevederes elérhető áron
Válasz #12088. hozzászólásra
Ide be is férne az udvarban, megoldódnának a gondjaim..szántás, szállítás.
Válasz #12089. hozzászólásra
Abszolult,totálisan,brutálisan,legális,hivatalos faszállítás zajlik felénk.
Nó csóresz.
Válasz #12084. hozzászólásra
aztán azzal a falopással ovatossssssssaaaaaaaaaannnnnnnnn s nem nyilvánosssaaannnnnnnnnnnn
Nem is tudom,melyik topic-ba lenne való.
Egy kis érdekesség!
Válasz #12086. hozzászólásra
Csillog ám!
A Vlagyi vitte ezt a kocsit rakottan,ő repűl vele.
Csillog a Zetor.
Szép hangulatos képek
Szarvasok helyett ismét a fűrészek bőgnek már az erdőn.......1 kis aljnövényzet pucolásból származó anyag tarvágás előtt.