Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR402.41 FtUSD387.9 FtCHF425.17 FtGBP483.33 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Miért nem csinálnak tb mentes ővezetteket inkább?Aztán jöjenek és csináljanak munkahelyeket a kintiek,mert be kell vallani mi nem tudunk ennyi embernek munkát adni...főleg ilyen hitelezési kedv mellett
Na van nekem is egy jó receptem az idegen járművek távol tartására /pl. állati erővel vontatott erdészeti fakitermelő járművek/. De ezzel nem éltem ebben az esetben. Pedig lett volna munkája a gumisnak.
Volt itt is olyan,mikor az egyik gazda,a másik földjén járt.Nem hallgatott a jó szóra.Egyszer közölte,ácskapocs lesz kitéve.Na ezt se vette figyelembe,addig,míg bele nem ment.
Jó hallani hogy vannak olyan emberek akik becsülik más munkáját. Sajnos itt már szóltam nekik. Van fénykép is. Be is küldtem. Sajnálatukat fejezték ki. Ekkor fogadtam meg hogy legközelebb nem érem be a sajnálattal. Még eddig nem akartam fenyegetőzni. De a következő esetnél biztosan élek a kártérítéssel.
Válasz #11846. hozzászólásra
A taposási kárról csinálj vényképeket ha lehet a dátum legyen rajta azt az áramszolgáltatónak küld el a kártérítési igényeddel együtt" a kártérítési igényed legyen korrekt ". A levélbe írd le ,hogy amennyiben nem térítik meg a károd akkor tovább mész az energia felügyelethez illetve a médiához.Hidd el tuti a siker. A berendezésüket nem fogják onnan elvinni de a szerelőket rákényszerítik , hogy sétáljanak vagy ha olyan jellegű munkájuk van akkor csak egy nyomat használjanak. Én egy másik áramszolgáltatónál dolgozom de nálunk hál istennek a szerelőink általában csak akkor mennek be kocsival a művelt területre ha nagyon muszáj és akkor is csak egy nyomot használnak.
Válasz #11827. hozzászólásra
Köszi köszi mindenkinek.
A masina szőlőben dolgozott ezidáig Villányban.
2002-es gyártású,2005 decemberében lett forgalomba helyezve,és pillanatnyilag 1900 óra van benne.
És még mindig jobb helyen van mint nekem. Az úttól kb 200 méterre van egy trafós kapcsolós oszlop. Nagy szeretettel járnak be az áramszolgáltató szakemberei kapcsolgatni. Persze 5 ember jön 3 autóval, de nem sikerül besétálni nekik, sőt mind a 3 kocsival bemennek, 3 nyomon. Ja és kifelé sem tudnak ugyanott jönni. Letaposásra meg csak annyit mondtak hogy csak nem repülhetnek be. pfffffff
Nem teheti máshova ha a tulaj nem engendi saját földjébe, valószínű az önkormányzat tulajdona az út azért tették oda. De az is lehet a földek rosszul vannak használva és ott a telek határ széle!!
Lehet a címe "Nem csak a részeg traktoros ütheti a karót"!!!
Praktikum... Így nem kell kerülgetni, ha permetezik a kukit... Minden esetre ne mérgelődjön a "gazda" ha belefordulnak a földjébe (ami végül is nem az ő földje),hogy kikerüljék az oszlopot
30433 hozzászólás
Válasz #11882. hozzászólásra
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Asszonypajtás támogat
Válasz #11881. hozzászólásra
Számolok, gondolkozok várok,...nincs bátorság, mint régen,
elmúlt négy év miatt több tartalékot kell képezni.![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Válasz #11880. hozzászólásra
ééééés?
Válasz #11878. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Még egy igen.
Válasz #11876. hozzászólásra
Igen!
Válasz #11877. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Ja és nem aludtál éjjel ,járt az agyad rendesen
Válasz #11872. hozzászólásra
Szerény fogadónk
Válasz #11871. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Remélem A birs pálinkát ittad
Igazi jó disznó vágási idő volt reggel,
szakadt az eső, ..nem panaszkodok, de csak addig míg pörzsöltük, meg bontottuk.![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Válasz #11873. hozzászólásra
válasz erre >> | #11872.
61-es, egyik leágazása után
Itt jártál a szomszédban?
Dány?
Látogatás, egy "tanyán"....
Kinek ismerős.![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Főnök a pálinka finom volt.![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20121001202016_104_0900.JPG)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20121001202118_104_0899.JPG)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20121001202414_104_0905.JPG)
Válasz #11868. hozzászólásra
Ha lenyalasz éjjel pár faluval arrébb 10hektót máris javul az átlagod! hehe
Válasz #11864. hozzászólásra
![smile w00t](/oldforum/images/smiles/w00t.gif)
aztán a 280 hogy fogta eee a 360as tárcsi előtt?
Nos a tavalyi 95 mázsa helyett csak 33 mázsát adott hektáronként.![smile unsure](/oldforum/images/smiles/unsure.gif)
Az idén sem veszek luxusterepjárót. ![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![..](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20121001100756_2012-09-30-262.jpg)
Válasz #11866. hozzászólásra
![smile sneaky](/oldforum/images/smiles/sneaky.gif)
12-13 km/h -val húztuk, 1000 kardánfordulat, minden ok
A tárcsa pedig egy SKandináv remekre szabott szerkezet
milyen tárcsa? látom tapadt rendesen!
tetszik!!!! bírta a gép?
Tegnapi gépkapcsolat, meglepően jól bevált a napra szárzúzás ill. tárcsázás 1 menetben
Válasz #11857. hozzászólásra
Ennyi jószág kenyeret ad a juhásznak, a feleségének, a fiának a lányának, meg egy pulinak.
Válasz #11856. hozzászólásra
A nagyapo fa..at
Miért nem csinálnak tb mentes ővezetteket inkább?Aztán jöjenek és csináljanak munkahelyeket a kintiek,mert be kell vallani mi nem tudunk ennyi embernek munkát adni...főleg ilyen hitelezési kedv mellett
a startmunka a bujtatott munkanélküliség,éhenhalnának ha nem lenne államitámogatás
Etalon munkáskabát hehehehehe.![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120929210839_DSC00768.JPG)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120929211248_DSC00770.JPG)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120929211417_DSC00771.JPG)
ez max 5 ember, lehet sokat mondtam!!!! csak eléraktak egy 1 est az 5 ös elé
amugy nem hiszem hogy a munkabért kapnának csak ellátást maximum az meg nem ugyanaz!
![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
![smile unsure](/oldforum/images/smiles/unsure.gif)
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Hát nem tudom.
Tojás eladás, juhtej eladás, stb... de úgy néz ki, hogy még mindig kevés.. de majd a szakik megmondják.
Sziasztok!
http://gyomaendrod.hu/list/hirek/4556
Érdekelne a véleményetek állattartásban jártasok, hogy a cikkben szereplő 200 tyúk és 150 juh hogy képes fedezni 15fő munkabérét???
Válasz #11854. hozzászólásra
Nem saját volt, de 2-2.2 t/h. Voltak benne jobb részek is
Válasz #11853. hozzászólásra
![smile unsure](/oldforum/images/smiles/unsure.gif)
![smile bored](/oldforum/images/smiles/bored.gif)
Aha, mennyi termés volt?
Gondolom elég rossz termés volt.
Nem .![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120929122237_2012-09-27_17.11.39.jpg)
Válasz #11851. hozzászólásra
elfelejtetted szárat zúzni?
Válasz #11849. hozzászólásra
Pedig lett volna munkája a gumisnak.
Na van nekem is egy jó receptem az idegen járművek távol tartására /pl. állati erővel vontatott erdészeti fakitermelő járművek/. De ezzel nem éltem ebben az esetben.
Válasz #11848. hozzászólásra
Volt itt is olyan,mikor az egyik gazda,a másik földjén járt.Nem hallgatott a jó szóra.Egyszer közölte,ácskapocs lesz kitéve.Na ezt se vette figyelembe,addig,míg bele nem ment.
Válasz #11847. hozzászólásra
Jó hallani hogy vannak olyan emberek akik becsülik más munkáját. Sajnos itt már szóltam nekik. Van fénykép is. Be is küldtem. Sajnálatukat fejezték ki. Ekkor fogadtam meg hogy legközelebb nem érem be a sajnálattal. Még eddig nem akartam fenyegetőzni. De a következő esetnél biztosan élek a kártérítéssel.
Válasz #11846. hozzászólásra![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
A taposási kárról csinálj vényképeket ha lehet a dátum legyen rajta azt az áramszolgáltatónak küld el a kártérítési igényeddel együtt" a kártérítési igényed legyen korrekt ". A levélbe írd le ,hogy amennyiben nem térítik meg a károd akkor tovább mész az energia felügyelethez illetve a médiához.Hidd el tuti a siker. A berendezésüket nem fogják onnan elvinni de a szerelőket rákényszerítik , hogy sétáljanak vagy ha olyan jellegű munkájuk van akkor csak egy nyomat használjanak. Én egy másik áramszolgáltatónál dolgozom de nálunk hál istennek a szerelőink általában csak akkor mennek be kocsival a művelt területre ha nagyon muszáj és akkor is csak egy nyomot használnak.
Válasz #11844 hozzászólás
Szabolcsban. A Titász-EON csoport. Áldottak legyenek.
Válasz #11823. hozzászólásra![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Madár ijesztő váznak elég jó ki induló pont.
Válasz #11839. hozzászólásra
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Hol laksz melyik áramszolgáltatóhoz tartozol?
Válasz #11836. hozzászólásra
Körforgalom!A karóra meg muskátlit.
Válasz #11840. hozzászólásra
Jól hangzik és jól is néz ki.
Pazar!!! Még bejáratós.
Válasz #11827. hozzászólásra![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
![smile blushing](/oldforum/images/smiles/blushing.gif)
Köszi köszi mindenkinek.
A masina szőlőben dolgozott ezidáig Villányban.
2002-es gyártású,2005 decemberében lett forgalomba helyezve,és pillanatnyilag 1900 óra van benne.
Válasz #11837. hozzászólásra
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
És még mindig jobb helyen van mint nekem. Az úttól kb 200 méterre van egy trafós kapcsolós oszlop. Nagy szeretettel járnak be az áramszolgáltató szakemberei kapcsolgatni. Persze 5 ember jön 3 autóval, de nem sikerül besétálni nekik, sőt mind a 3 kocsival bemennek, 3 nyomon. Ja és kifelé sem tudnak ugyanott jönni. Letaposásra meg csak annyit mondtak hogy csak nem repülhetnek be. pfffffff
Válasz #11819. hozzászólásra
Baba kis masina. Grat hozzá. Ritkán lehet elcsípni. Én is kerestem de árban távol álltunk egymástól.
Válasz #11825. hozzászólásra
Lehet a címe "Nem csak a részeg traktoros ütheti a karót"!!!![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Nem teheti máshova ha a tulaj nem engendi saját földjébe, valószínű az önkormányzat tulajdona az út azért tették oda. De az is lehet a földek rosszul vannak használva és ott a telek határ széle!!
Válasz #11835. hozzászólásra
csak melyik irányból?
Válasz #11832. hozzászólásra
Minden esetre ne mérgelődjön a "gazda" ha belefordulnak a földjébe (ami végül is nem az ő földje),hogy kikerüljék az oszlopot![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Praktikum... Így nem kell kerülgetni, ha permetezik a kukit...
Válasz #11823. hozzászólásra
Olyan hasonlót láttam már valahol... de nem betonoszlop volt, hanem faoszlop volt.