Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR414.77 FtUSD402.09 FtCHF439.56 FtGBP489.72 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Most nincs szántás
30árat kinyomtam a homokba 2 hete decsakmert a tavalyi szezon meghúzta a kis ekémet oszt be kellett álitani az új esztergált cuccal itet-----
Tavasszal meg ------- no akkor szántogattunk asszem------
Ja meg nyáron is .......
Mai tevékenység ismét a szántás voltHa ágyekével indultam volta el akkor lett volna szopás mert a tejföl ködben nem tudom hogy barázdoltam volna.Látótávolság 50 méter.11 óráig.Utána meg sütött a nap,még a napszemcsit is elő kellett kotornom
Válasz #10271. hozzászólásra
Hát felénk is látszik a földeken, hogy ez az ősz rendhagyó. Nem szárazak a földek ,de érdekes módon őssze vannak tömörödve, nehezen megy bele a földbe az eke, de a felfordított rögeket aránylag könnyen el lehet munkálni.
Én ezt a tavalyi év nedves talajon erőltetett aratásának meg minden egyéb munkából következő taposási kárának tudom be.
Na nekem kellet ma épp elég!!! Mivel elég kitartó a jószág így csak a gázolaj fogyásából láttam hogy kibb kemény a téma..Ja meg persze abból hogy hátra bicsaklott egy ekefej!!
Válasz #10265. hozzászólásra
Az idősebbek , azt mondják ,h naon nehezen és sokára húllik le a levél és ez azt jelenti , h kemény tél és sok hó várható a régi népi megfigyelés szerint.
sok sikert hozzá!!!!!
mi is szorulunk mert ha kiszántjuk ugy hogy persze meg van lazitva borzalmas darabokban forditja át az eke igy is!!akkor jobb ha laziban hagynánk
mert ha lazi+szántás+multi van a gatyánkat is megeszi gázolajban!!
igen gondoltam hogy röpül vele a Rábacsek
persze a lényeg hogy aprósodjon a rög mert félő nem fog birni a tél vele bár én még mindig reménykedek hogy szétszedi
Válasz #10250. hozzászólásra
nyilván a csutka tarlómat is lazító utána tárcsa művelettel fogom művelni,mert a szántás nem fog megérni...
Aszongyák dec eleje esős lesz....
Válasz #10248. hozzászólásra
Én érvényes műszakist írattam át,akkor csak a forgalmi-adásvételi-törzskönyv kellett! Annak csak "kamu" törzskönyve van az alábbi bejegyzéssel "az eredete tisztázatlan"-asszem....
ha nincs tél semmi!!!!mi már megégettük ilyennel a szánkat 2006-ban!!és rájőtt a 2007 aszály!mi még a tak. kukit is kelesztöztük április végén!!!!!
nagyon nem jót sejtek megint!!
Válasz #10246. hozzászólásra
Tudja a f....sz! 24 óránként tankolunk,nagy tábla sose akkor van befejezve,stb! Nem az a lényeg,hanem hogy törjön a göröngy! De a rába 6-kkal farokfelvágva viszi,nem hinném,hogy sok lenne a fogyasztás! De majd a jövő héten megpróbálunk erre is választ adni! (feltéve ha azt kell csinálni... )
Szervusztok!
Elnézést, ha nem ide illő a kérdés, de bízom a segítőkészségetekben és gondoltam ez frekventáltabb téma, ahol hamarabb érkezik válasz.
Arra lennék kíváncsi, hogy lejárt műszakis piros rendszámos traktor átírásához kell-e eredetiség vizsga, vagy egyéb papír, ügyirat akármi?
Köszönöm a választ előre is.
Mivel az ország leginkább belvizes részéből írok itt most is sok helyen kenödik az anyaga kormánylemezre !! Föleg az amelyik nyár óta nem volt bolygatva..Tisztába vagyok azzal hogy minden egyes régió más és más!!!
Szevasz KOMA!! Mi a helyzet felétek?? Én ma kis híján elhagytam a kondor utolsó ekefejét... Elszakadt az alsó csavar az ekeszárnál!! Képzelheted hogy néz ki a szántás Harckocsit lehetne rajta próbálgatni..Én már napok óta azon töröm a fejem hogy jó jó ez már valahogy fel lesz szántva de mi is lesz ebből??? És egyáltalán mikor és mivel lehet majd ezekre rámenni..
30342 hozzászólás
Válasz #10290. hozzászólásra
Azé' itt van némi nedvesség alul .
Nálunk még 40 centin se láttam .
Válasz #10290. hozzászólásra
mutassam én mit ástam?????
akarod?
Ástam a minap 1-et.......
Válasz #10288. hozzászólásra
Mennyire bírják a kiképzést az MTZ-k, mekkora tempóval hízzátok, kb fogyasztást tudnál mondani?
Válasz #10287. hozzászólásra
1025.2 3.5m,emelkedőkön fogja meg egy kicsit.A 1025.3nak rugalmasabb a motorja.Amikor ugy v teljes mélységben.
Válasz #10282. hozzászólásra
Mekkora MTZ-vel mekkora rövidtárcsát húztok, és mennyivel, milyen mélyen?
Válasz #10276. hozzászólásra
Most nincs szántás
30árat kinyomtam a homokba 2 hete decsakmert a tavalyi szezon meghúzta a kis ekémet oszt be kellett álitani az új esztergált cuccal itet-----
Tavasszal meg ------- no akkor szántogattunk asszem------
Ja meg nyáron is .......
kelnek már a növénykéim
Mátra alján falu szélén...
Válasz #10281. hozzászólásra
Tudom,csak most sikerült előbányásznom a telcsiből,mert bedöglött.
Utánna tárcsázás:
Erről a dögről le kellett venni az oldalsó lemezeket,mert különben melegedett.De ugy meg összeszedte az összes szemetet a hütő!
Válasz #10280. hozzászólásra
Lacikám ez nem ma vót , ha igen akkor rájuk fagyott vóna a rövidgatya
Mégegyszer
Napraforgó aratás:
Válasz #10276. hozzászólásra
nekem annyi kipem van h. az összes európai folyót LEREKESZTEM velük aztán a Volgát meg a Amazone aszt is
Válasz #10275. hozzászólásra
Amikor kicsit hosszabbak a nappalok(nyár) az 1 km-es földünkből nekem is kimegy a 10 Ha
Napraforgó aratás:
Válasz #10275. hozzászólásra
valami idei szántós képed nincs?
Válasz #10274. hozzászólásra
Zetor kinyom 10et minnnnnnn
persze a gumijait nem forgatni semmi pézé se
Válasz #10273. hozzászólásra
Kb. 8 ha lett a vége mire besötétedett
Mai tevékenység ismét a szántás voltHa ágyekével indultam volta el akkor lett volna szopás mert a tejföl ködben nem tudom hogy barázdoltam volna.Látótávolság 50 méter.11 óráig.Utána meg sütött a nap,még a napszemcsit is elő kellett kotornom
Válasz #10271. hozzászólásra
Hát felénk is látszik a földeken, hogy ez az ősz rendhagyó. Nem szárazak a földek ,de érdekes módon őssze vannak tömörödve, nehezen megy bele a földbe az eke, de a felfordított rögeket aránylag könnyen el lehet munkálni.
Én ezt a tavalyi év nedves talajon erőltetett aratásának meg minden egyéb munkából következő taposási kárának tudom be.
Válasz #10270. hozzászólásra
Na nekem kellet ma épp elég!!! Mivel elég kitartó a jószág így csak a gázolaj fogyásából láttam hogy kibb kemény a téma..Ja meg persze abból hogy hátra bicsaklott egy ekefej!!
Akkor nyilván mégiscsak neki kell fogni szántani,mindegy mennyi gazolin kell......
Válasz #10267. hozzászólásra
a dió ledobta egyből
Az idősebbek , azt mondják ,h naon nehezen és sokára húllik le a levél és ez azt jelenti , h kemény tél és sok hó várható a régi népi megfigyelés szerint.
az jó kaszálunk a hótolóval
Válasz #10252. hozzászólásra
Dávid naptár szerint akkora hó lesz decemberbe,ogy márciusba olvad el.
Válasz #10263. hozzászólásra
Válasz #10262. hozzászólásra
most nincs raktáron de mihelyt megjön küldök!!
Válasz #10259. hozzászólásra
Naaaaaaaaaaaaaaaa! Dobj mán 1 képet róla! Emilbe is jó!
Válasz #10260. hozzászólásra
Hálistennek nem volt nagy. Csak vittük mind a kettőt,mert tele van nyaralóval,biztos-ami biztos!
Válasz #10258. hozzászólásra
Akkor Ti sem fáztatok!
Válasz #10256. hozzászólásra
kész van!próba lenne csak mindig van más....
Válasz #10257. hozzászólásra
Kecsegés-zug belső, avar.
Mind a kettővel voltunk.
Hali Lala!
Merre voltatok a nagy pirossal?
Válasz #10255. hozzászólásra
Az biztos!
Márton hogy áll?????????????
Válasz #10254. hozzászólásra
sok sikert hozzá!!!!!
mi is szorulunk mert ha kiszántjuk ugy hogy persze meg van lazitva borzalmas darabokban forditja át az eke igy is!!akkor jobb ha laziban hagynánk
mert ha lazi+szántás+multi van a gatyánkat is megeszi gázolajban!!
Válasz #10253. hozzászólásra
Amit most csinálnak vele,abba még most vetni kell!!!!
Válasz #10249. hozzászólásra
igen gondoltam hogy röpül vele a Rábacsek
persze a lényeg hogy aprósodjon a rög mert félő nem fog birni a tél vele bár én még mindig reménykedek hogy szétszedi
Válasz #10250. hozzászólásra
nyilván a csutka tarlómat is lazító utána tárcsa művelettel fogom művelni,mert a szántás nem fog megérni...
Aszongyák dec eleje esős lesz....
Válasz #10248. hozzászólásra
Én érvényes műszakist írattam át,akkor csak a forgalmi-adásvételi-törzskönyv kellett! Annak csak "kamu" törzskönyve van az alábbi bejegyzéssel "az eredete tisztázatlan"-asszem....
Válasz #10243. hozzászólásra
ha nincs tél semmi!!!!mi már megégettük ilyennel a szánkat 2006-ban!!és rájőtt a 2007 aszály!mi még a tak. kukit is kelesztöztük április végén!!!!!
nagyon nem jót sejtek megint!!
Tudja a f....sz! 24 óránként tankolunk,nagy tábla sose akkor van befejezve,stb! Nem az a lényeg,hanem hogy törjön a göröngy! De a rába 6-kkal farokfelvágva viszi,nem hinném,hogy sok lenne a fogyasztás! De majd a jövő héten megpróbálunk erre is választ adni! (feltéve ha azt kell csinálni... )
Szervusztok!
Elnézést, ha nem ide illő a kérdés, de bízom a segítőkészségetekben és gondoltam ez frekventáltabb téma, ahol hamarabb érkezik válasz.
Arra lennék kíváncsi, hogy lejárt műszakis piros rendszámos traktor átírásához kell-e eredetiség vizsga, vagy egyéb papír, ügyirat akármi?
Köszönöm a választ előre is.
Jó a kérdés...Ez engem is érdekel!!!
hallód Lajos barátom!mennyit csippent a Rába hektáronként a multival?
Válasz #10244. hozzászólásra
Akkor nincs gond,majd szétfagy.Az előző hozzászólásodhoz is.
Válasz #10241. hozzászólásra
Mivel az ország leginkább belvizes részéből írok itt most is sok helyen kenödik az anyaga kormánylemezre !! Föleg az amelyik nyár óta nem volt bolygatva..Tisztába vagyok azzal hogy minden egyes régió más és más!!!
Válasz #10240. hozzászólásra
Szevasz KOMA!! Mi a helyzet felétek?? Én ma kis híján elhagytam a kondor utolsó ekefejét... Elszakadt az alsó csavar az ekeszárnál!! Képzelheted hogy néz ki a szántás Harckocsit lehetne rajta próbálgatni..Én már napok óta azon töröm a fejem hogy jó jó ez már valahogy fel lesz szántva de mi is lesz ebből??? És egyáltalán mikor és mivel lehet majd ezekre rámenni..