Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak660 FtBenzin árak641 FtEUR411.69 FtUSD395.26 FtCHF435.92 FtGBP487.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
én attól félek, ha belépünk mi is a schengeni övezetbe akkor ez a sok szemét .... átfog járni hozzánk lopni , és így még nehezebb lesz elkapni őket, mert mehetnek a zöld határon gond nélkül és ugye én csak a római zsaruknak szólhatok, azok meg ilyen számukra piti ügy miatt nem fognak a magyarokkal együtt nyomozni
Sokszor gondolom én is, hogy nincs még egy ilyen balga ország és birka nép, mint mi.(Ettől függetlenül képtelen lennék már máshol élni, azt gondolom, vagy ha mégis arra kényszerülnék, sosem szoknám meg igazán.)
Tegnap éjjel 15!!!! helyre törtek be a faluba. Vittek mindent - kaját, rotációs kapát, hegesztő trafót, biciklit, mindent,ami mozdítható.
Azért ennyi lopás egy éjjel még Pesten is sok lenne, nemhogy egy ilyen kicsi faluban.
Válasz #9235. hozzászólásra
Amint olvasom titeket is utol ért a végzet!! Na ettöl nincs több rohadt érzés... De talán az a jó hogy még csak most és nem korábban is!!Sajnos ezel ha tetszik ha nem együt kell hogy éljünk!! És sajnos az lett a mi tapasztalatunk is hogy a leg tutibb módszer az ha nincs vagy csak nagyon kevés található csak a gépben..
Na ez történt legutóbb nálunk is és elmaradt várva várt nagy zsákmány!! Azóta a mi -emberünk- is meg lett de mit se érünk vele majd lesz egy semit mondó tárgyalás és pasz!!!! És amint irod is hogy ez az iparág csak úgy müködik hogy van aki mind ezt az olajat megveszi!!Mert másképp nem lenne ez kapós anyira!!!!!!!!! Szóval ez a mostani társadalom is felelös mind ezért jócskán! De mit is várjunk abban az országban ahol a dinye termelök által kidobált és eldobált dinyével boldogan szaladgál a pesti nép és még nyilatkozni is van bör a képén!
Képzeljetek el egy hasonlót mondjuk Francia országban vagy esetleg Német országban?? Na ugye hogy ez elképzelhetetlen lenne??
"Természetesen" falubeli. Őt nem, de mindkét gyerekét tanítottam. Meg azét is, aki felvásárolta a szajrét- mert ugye nem saját célra kellett.
Igen, a nap meghatározó tényező. Szép barnák - de nem attól, hogy sütvan.
Még igencsak tudom is, mikor jártak. Fél 12 körül jött egy autó erre lassan. Itt ültem a gépnél, láttam az ablakból a fényét. Mondtam a páromnak, hogy nem polgárőrök, de nagyon lassan jöttek. Azok szoktak amúgy így járni. Ki is nézett, de nem látott semmit. Közben ő elaludt. Fél kettő körül feküdtem én le, azelőtt egy kevéssel jött vissza az autó. Akkor arra gondoltam, hogy valami fiatalok jártak a csalitban. Kellemes éjszaka, csalogány, finom akácillat - mifelénk így járja ilyenkor.:))
Szóval nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget.
Csak amikor észrevették a fiúk, hogy nullán áll a mutató.
De épp pár perce telefonált az egyik nyomozó, hogy megvan a tettes, csak nagyon félénk, még csak ötven lityit mert bevallani. De be fogja a többit is.
Mi 97-ben jártunk így pedig akkor még "olcsóbb"volt
Ezeket sem a nap barnította....!
A bírósági tárgyaláson a bíró azt mondta,h. próbáljuk meg behajtani polgári peres úton a kárunkat....!!
Kérdeztük Tőle vajon miből tudnák a delikvensek kifizetni vagy miből lehetne lefogni"segély"???
És kaptak fejenként 3hó felfüggesztettet ...
A kárunk pedig 460 lityi.....
Ha a mindennapokról beszélünk - ma beadtam a ter.alapú támogatás igényleseket. Délután a változatosság kedvéért meg három nyomozót kísérgettem, akik helyszínelni voltak. Kilopták a gázolajat éjjel a kombájnból. Nálunk - szerencsére - csak ennyi tűnt el. Ez is azért, mert az utcán állt még a jármű. Ha bent van, nem történhet meg - hála a kuttyoknak. De a faluban és a szomszéd községben a hét folyamán sok gázolaj elpárolgott - hála a "jóakaratú" embereknek. Meg hegesztő, meg rotációs kapa, élelem, egyebek.
Mondanom sem kell, az elkövetők nem a nyáron barnultak.
Nekünk a gyári villa van, de a munkahengerek már nem sajátok és ha lecsukódik a kanál akkor alulról nyomódik. Még tsz kókányolás rajta. Kívülről amúgy a miénk is olyan mint a vietnámi veterán.
Jó hát a belbecs a lényeg nem a külcsín
Csak azért kérdeztem mert nekünk a thomas-nak ugyanilyen a trágyavillája, meg úgy kinézetre is hasonlóak egyedül talán a motortér ajtaja nem egyezik meg a mienknek kívül van a kidörgője . De gondolom némi licenc átvétel volt a márkáknál.
attól függ mit jelent hogy jó passzban mert ugy vettük hogy festésre elő van készítve azért ilyen ütött kopott le van flexelve róla minden felirat de amugy jó állapotban van nagyon motorilag meg hidraulikailag is! és Bobcat 741 es tipusú festést meg majd akkor kap ha végig értünk rajta és minden passzol rajta!!
Önjáró,puttonyos kaszálógép!Sajnos képet nem tudok róla mutatni,kb 40g fér a tartályába,és billentve ürit a hemster kocsiba!Több ilyen szerkezet dolgozik erre felénk,az egyik cég Píxállal teszi ugyan ezt!Kézimunka mentes az egész!
30396 hozzászólás
Válasz #9245. hozzászólásra
Válasz #9243. hozzászólásra
.grün kérésére,
Moderálta: Mf-es (3146) 2011-05-14 19:50:54
Kutyákat kell tartani,rendeset.Itt megszünt a lopás,mióta kutyák vannak.Komondor,annak van tekintélye.
Válasz #9242. hozzászólásra
nem is tudom mennyit kérhetnék 1 határmenti,JD,NH,kunh,kverni,rauch lelőhely gps koordinátáiért.
Válasz #9241. hozzászólásra
én attól félek, ha belépünk mi is a schengeni övezetbe akkor ez a sok szemét .... átfog járni hozzánk lopni , és így még nehezebb lesz elkapni őket, mert mehetnek a zöld határon gond nélkül és ugye én csak a római zsaruknak szólhatok, azok meg ilyen számukra piti ügy miatt nem fognak a magyarokkal együtt nyomozni
Moderálta: (3932) 2013-11-14 08:50:59
Válasz #9239. hozzászólásra
Sokszor gondolom én is, hogy nincs még egy ilyen balga ország és birka nép, mint mi.(Ettől függetlenül képtelen lennék már máshol élni, azt gondolom, vagy ha mégis arra kényszerülnék, sosem szoknám meg igazán.)
Tegnap éjjel 15!!!! helyre törtek be a faluba. Vittek mindent - kaját, rotációs kapát, hegesztő trafót, biciklit, mindent,ami mozdítható.
Azért ennyi lopás egy éjjel még Pesten is sok lenne, nemhogy egy ilyen kicsi faluban.
Válasz #9238. hozzászólásra
Pontosan így vagyok ezzel én is. Azt kellene a legszigorúbban megbüntetni, aki felvásárolja a lopott dolgokat.
Amint olvasom titeket is utol ért a végzet!! Na ettöl nincs több rohadt érzés... De talán az a jó hogy még csak most és nem korábban is!!Sajnos ezel ha tetszik ha nem együt kell hogy éljünk!! És sajnos az lett a mi tapasztalatunk is hogy a leg tutibb módszer az ha nincs vagy csak nagyon kevés található csak a gépben..
Na ez történt legutóbb nálunk is és elmaradt várva várt nagy zsákmány!! Azóta a mi -emberünk- is meg lett de mit se érünk vele majd lesz egy semit mondó tárgyalás és pasz!!!! És amint irod is hogy ez az iparág csak úgy müködik hogy van aki mind ezt az olajat megveszi!!Mert másképp nem lenne ez kapós anyira!!!!!!!!! Szóval ez a mostani társadalom is felelös mind ezért jócskán! De mit is várjunk abban az országban ahol a dinye termelök által kidobált és eldobált dinyével boldogan szaladgál a pesti nép és még nyilatkozni is van bör a képén!
Képzeljetek el egy hasonlót mondjuk Francia országban vagy esetleg Német országban?? Na ugye hogy ez elképzelhetetlen lenne??
Válasz #9237. hozzászólásra
Arra én jobban tudok haragudni aki megveszi tőlük, ha senki nem állna szóba velük 1 idő után nem érné meg lopni, mert nem tudna pénzt csinálni belőle.
Válasz #9236. hozzászólásra
"Természetesen" falubeli. Őt nem, de mindkét gyerekét tanítottam. Meg azét is, aki felvásárolta a szajrét- mert ugye nem saját célra kellett.
Igen, a nap meghatározó tényező. Szép barnák - de nem attól, hogy sütvan.
Az lenne a még szomorú, ha falubeli lenne, ráadásul még az iskolába is oda járt volna.A napsütés befolyásoló tényező?
Válasz #9234. hozzászólásra
Még igencsak tudom is, mikor jártak. Fél 12 körül jött egy autó erre lassan. Itt ültem a gépnél, láttam az ablakból a fényét. Mondtam a páromnak, hogy nem polgárőrök, de nagyon lassan jöttek. Azok szoktak amúgy így járni. Ki is nézett, de nem látott semmit. Közben ő elaludt. Fél kettő körül feküdtem én le, azelőtt egy kevéssel jött vissza az autó. Akkor arra gondoltam, hogy valami fiatalok jártak a csalitban. Kellemes éjszaka, csalogány, finom akácillat - mifelénk így járja ilyenkor.:))
Szóval nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget.
Csak amikor észrevették a fiúk, hogy nullán áll a mutató.
De épp pár perce telefonált az egyik nyomozó, hogy megvan a tettes, csak nagyon félénk, még csak ötven lityit mert bevallani. De be fogja a többit is.
Válasz #9231. hozzászólásra
Hú, nem vettétek észre, mikor járnak ezek Te is sokáig fenn vagy, gondolom a párod, meg korán kel.
Válasz #9230. hozzászólásra
Itt a ház előtt nálunk is lett 4 szem.
Válasz #9231. hozzászólásra
Szia!!
Mi 97-ben jártunk így pedig akkor még "olcsóbb"volt
Ezeket sem a nap barnította....!
A bírósági tárgyaláson a bíró azt mondta,h. próbáljuk meg behajtani polgári peres úton a kárunkat....!!
Kérdeztük Tőle vajon miből tudnák a delikvensek kifizetni vagy miből lehetne lefogni"segély"???
És kaptak fejenként 3hó felfüggesztettet ...
A kárunk pedig 460 lityi.....
Válasz #9230. hozzászólásra
Attól ezek még nagyon fincsák tudnak lenni!
Ha a mindennapokról beszélünk - ma beadtam a ter.alapú támogatás igényleseket. Délután a változatosság kedvéért meg három nyomozót kísérgettem, akik helyszínelni voltak. Kilopták a gázolajat éjjel a kombájnból. Nálunk - szerencsére - csak ennyi tűnt el. Ez is azért, mert az utcán állt még a jármű. Ha bent van, nem történhet meg - hála a kuttyoknak. De a faluban és a szomszéd községben a hét folyamán sok gázolaj elpárolgott - hála a "jóakaratú" embereknek. Meg hegesztő, meg rotációs kapa, élelem, egyebek.
Mondanom sem kell, az elkövetők nem a nyáron barnultak.
Egy kis deformitás előfordul az eperbe.
Válasz #9228. hozzászólásra
az a lényeg hogy van és működik!!!
Válasz #9227. hozzászólásra
Nekünk a gyári villa van, de a munkahengerek már nem sajátok és ha lecsukódik a kanál akkor alulról nyomódik. Még tsz kókányolás rajta. Kívülről amúgy a miénk is olyan mint a vietnámi veterán.
Válasz #9225. hozzászólásra
nem nyomja! meg lett csinálva szépen ki van számolva a munkahenger csak addig megy felemelésnél is fixálva van a max
Válasz #9224. hozzászólásra
Különben ügyes munka
Válasz #9224. hozzászólásra
Ha teljesen becsukod akkor ez is nyomja alulról a munkahengereket?
Válasz #9223. hozzászólásra
a trágyavillát az internetről koppintottuk le itthon
Válasz #9222. hozzászólásra
Jó hát a belbecs a lényeg nem a külcsín
Csak azért kérdeztem mert nekünk a thomas-nak ugyanilyen a trágyavillája, meg úgy kinézetre is hasonlóak egyedül talán a motortér ajtaja nem egyezik meg a mienknek kívül van a kidörgője . De gondolom némi licenc átvétel volt a márkáknál.
Válasz #9221. hozzászólásra
attól függ mit jelent hogy jó passzban mert ugy vettük hogy festésre elő van készítve azért ilyen ütött kopott le van flexelve róla minden felirat de amugy jó állapotban van nagyon motorilag meg hidraulikailag is! és Bobcat 741 es tipusú festést meg majd akkor kap ha végig értünk rajta és minden passzol rajta!!
Válasz #9217. hozzászólásra
Ő most akkor bobcat vagy thomas?
Egyébként jó passzban van a kicsi ahogy elnézem
Válasz #9219. hozzászólásra
Szerbusz :D
Válasz #9218. hozzászólásra
szia!
Sziasztok, jó estét!
pár kép még máról
Válasz #9215. hozzászólásra
csak 4 heki volt! Közepes volt a termés 150g/ha az aszál rányomta a bélyegét,2x öntöztem!
Válasz #9214. hozzászólásra
akkor az úgy okés , azt hittem brazil gépsorral történik
mennyi is volt 20 hektár?
Válasz #9213. hozzászólásra
Önjáró,puttonyos kaszálógép!Sajnos képet nem tudok róla mutatni,kb 40g fér a tartályába,és billentve ürit a hemster kocsiba!Több ilyen szerkezet dolgozik erre felénk,az egyik cég Píxállal teszi ugyan ezt!Kézimunka mentes az egész!
Válasz #9212. hozzászólásra
A spenótot mivel takarítjátok be?
Tegnapi meló!
Spenót utánni talajelőkészités,kukorica vbetésre!
Ma elvetve,lehengerezve
Válasz #9210. hozzászólásra
Lombtrágyákhoz akartam betenni,modik töröljétek az ismétlést,és másoljátok már át oda, ahol témába vág ! ! !
Moderálta: Szabi. (11018) 2011-05-04 11:43:18
Moderálta: Szabi. (11018) 2011-05-04 11:44:30
átkozott öntözés
Válasz #9206. hozzászólásra
Szia.jóéjt.
Válasz #9202. hozzászólásra
Remélem, h mellém állna!
Megyek inkább aludni, ki kell, h pihenjelek!
Jó éjszakát Mindenkinek!
Puszik!
Válasz #9203. hozzászólásra
Volt egy 4. de az elszökött.
heló fiuk
heló lányok
heló ló
Válasz #9201. hozzászólásra
Nagyon aranyos mind a három!
Válasz #9200. hozzászólásra
na jó rilexmama melléd áll talán
de a háttérben szétröhögi magát