Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.06 FtUSD389.11 FtCHF426.08 FtGBP483.79 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
azt hiszem holnap lesz aa utolsó nap,jön felmelegedés
maradni fog még , de remélem lesz még fagy
ha szántani nem lehet a tárcsázottat akkor mit lehet csinálni vele?
Héjjjj Teee pssztttttttttt
Itt a fiatalasszony fogjad meg
Akar dolgozni
És nem is unszimpatikus
Közel is van nem 620kmre......
B+ én olyat hetek alatt se találnák aki AKAR DOLGOZNI!!!
1 jó dolgos fiatalasszony---- 1 jó zsiros fizetés és mindenki hepi míg világ a világ.....
Világbéke.
Fülöpszállási vagyok,csak bejárásos munkát tudnék vállalni,tömegközlekedéssel elérhető helyen.
Nem baj,ha nem lovaknál,sőt!
Igazából nagy álmom szarvasmarhatelep,de sertés,baromfi is szóba jöhet.
Köszönöm a segítségedet!
Nem gondolom, hogy környékbéli, mert itt lovarda ahol 20-40évet lehet-ett dolgozni nincsen.
Ha mégis segítek munkát szerezni!
nálunk megvannak a juhokra az emberek, de tudnék biztos lehetőségeket, vagy ha mégsem akkor nem állatenyésztésbe, hanem más munkakörbe.
Látjátok,én meg boldog lennék,ha találnék bármilyen melót és a rezsimre valót meg tudnám keresni.
Állattenyésztő szakmunkás vagyok,van érettségim,20 éves állatgondozói gyakorlatom,mégsem kellek.
Nem iszom,nem dohányzom,normális 40-es nő vagyok egy beteg férjjel.
Ő is ledolgozott lovaknál 42 évet becsülettel,mindenhol első volt a munkában,mégsincs semmije,amit félre tudott volna tenni.
Más meg jól él meló nélkül is,bár tudnám,hogy csinálja...
Először is boldog Újévet Mindenkinek a pár óra múlva kezdődő 2011-es esztendőhöz, számomra most lett vége az évnek egy fél órája fejeztem be a gumizást, ma délelőtt kimentünk páran vadászni meghajtottuk Szanbergék lábon maradt kukorica foltjait lőttünk pár fácánt s nyulat elbúcsúztattuk az esztendőt!
Minden gazdatársamnak sikerekben egészségben gazdag Boldog újévet mindenkinek!
Ilyesmi nekünk is nagyon jó lenne.
Elég gyakran kell takarítani a birkahodályt, s elég zsebbenyúlós a dolog. Hasonló gép szokott jönni hozzánk, csak az Bobcat Gel.
multkor beszélgettem az alkalmazottakkal(házaspár) és kiderült egyikük fizetése szinte teljesen elmegy a kettejük cigijére.
meg az, hogy egy csirkéből főznek levest ill. rántanak és azt eszik ebédre meg vacsira. ők ketten egy 18 éves gyerek meg két öreg mert nincs pénz többre.
sorrend vazzeg...
Itt is van az utcába 28 éves gyerek.Munkahelye még nem is volt.14 eft-t fizett csak a mobilnetre.de azért a legújabb nokia n-97-el villog,mint aki +kereste az árát.
Most sehogy, le kellett venni az adagolót mert felpörgött a motor a szerelő elvitte aszt mondta hogy szabályzó és felrakja a két ünnep közt de fel sem hívott .Így majd január elején lesz újra harc képes ,különben indult könnyen.
itt is van ilyen.
nem dolgozik de a boltnál iszik egész nap. mi a faxomból azt nem értem. volt, hogy az asszony jött a gyerekekkel kérni egy tálca törött tojást mert nincs mit enniük. . .
én is ezen agyalok. az emberem dolgozik néhány órát és utána egész nap a kocsmába. semmi gondolkodás, nyugodt alvás. neki nincsenek határidők, meg kölcsönös megfeleltetés
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ dehogy, a szembe szomszédom az tud élni munkanélküli mindenki mégsem soványak,és csak az ablakból néznek mikor megyek a tanyára ----17fokban
4 hónapja várom az optimális időt nem jött el eddig ma oszt nagyon berágtam mert kinézett az ablakon az állat .Az aljától 2m-re van az ablak ,imitt amott 120-140cm volt a vastagság egy kicsit szenvedtem mire ki lett a fele a hodálynak KB,1000q
30433 hozzászólás
Válasz #7232. hozzászólásra
azt hiszem holnap lesz aa utolsó nap,jön felmelegedés
maradni fog még , de remélem lesz még fagy
ha szántani nem lehet a tárcsázottat akkor mit lehet csinálni vele?
Válasz #7231. hozzászólásra
Látom dolgozol, a héten vége? Kivárok a tárcsázottra gondolkozok milyen munkát csináljak,csináltassak, szántani nem akarok.
karaj a talaj
Annyi,csak épp tömegközlekedés nincs közvetlen.Be kell menni Kiskőrösre vagy Soltra,ott átszállni.
Ez így kerülővel kb.40-50 kilométer.
Válasz #7226. hozzászólásra
Héjjjj Teee pssztttttttttt
Itt a fiatalasszony fogjad meg
Akar dolgozni
És nem is unszimpatikus
Közel is van nem 620kmre......
B+ én olyat hetek alatt se találnák aki AKAR DOLGOZNI!!!
1 jó dolgos fiatalasszony---- 1 jó zsiros fizetés és mindenki hepi míg világ a világ.....
Világbéke.
Válasz #7224. hozzászólásra
Akaszó-fülöpszállás 15km!
Válasz #7226. hozzászólásra
(Aszittem azt akarja írni hozzád nem marha kell hanem...... )
Válasz #7224. hozzászólásra
Hozzád már nem marhára hanem qurvára messze van !
Válasz #7223. hozzászólásra
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!
Ezért nem is írtam.
Válasz #7223. hozzászólásra
Én Észak-borsodi gyerek vagyok, Szendrő nevezetesen a telepűlés, nemtudom holvan Fülöpszállás, de szerintem marha messze.
Hol vagytok?
Be lehetne járni tömegközlekedéssel tőlünk?
Válasz #7221. hozzászólásra
Nem lennénk messze jöhetnél marházni. Itt nincs senki sem.
Szia!
Fülöpszállási vagyok,csak bejárásos munkát tudnék vállalni,tömegközlekedéssel elérhető helyen.
Nem baj,ha nem lovaknál,sőt!
Igazából nagy álmom szarvasmarhatelep,de sertés,baromfi is szóba jöhet.
Köszönöm a segítségedet!
A nagy hideg után kibújt a hóvirág!
Válasz #7218. hozzászólásra
Hol laktok Ancsa?
Nem gondolom, hogy környékbéli, mert itt lovarda ahol 20-40évet lehet-ett dolgozni nincsen.
Ha mégis segítek munkát szerezni!
nálunk megvannak a juhokra az emberek, de tudnék biztos lehetőségeket, vagy ha mégsem akkor nem állatenyésztésbe, hanem más munkakörbe.
Látjátok,én meg boldog lennék,ha találnék bármilyen melót és a rezsimre valót meg tudnám keresni.
Állattenyésztő szakmunkás vagyok,van érettségim,20 éves állatgondozói gyakorlatom,mégsem kellek.
Nem iszom,nem dohányzom,normális 40-es nő vagyok egy beteg férjjel.
Ő is ledolgozott lovaknál 42 évet becsülettel,mindenhol első volt a munkában,mégsincs semmije,amit félre tudott volna tenni.
Más meg jól él meló nélkül is,bár tudnám,hogy csinálja...
Szervusztok!
Először is boldog Újévet Mindenkinek a pár óra múlva kezdődő 2011-es esztendőhöz, számomra most lett vége az évnek egy fél órája fejeztem be a gumizást, ma délelőtt kimentünk páran vadászni meghajtottuk Szanbergék lábon maradt kukorica foltjait lőttünk pár fácánt s nyulat elbúcsúztattuk az esztendőt!
Minden gazdatársamnak sikerekben egészségben gazdag Boldog újévet mindenkinek!
Csak a MASSEY FERGUSON a gép????
Válasz #7214. hozzászólásra
Ezért kell a több Asszony!!!!!!!!!
Válasz #7213. hozzászólásra
Használni! Használni! Használni!
Válasz #7213. hozzászólásra
Nálunk is van. De nekünk könnyű!
..most elképzeltem, mennyi idő és energia lenne a 400-at....???
Válasz #7212. hozzászólásra
Még a régebbi időkből meg van a tehén vakaró.
Válasz #7210. hozzászólásra
Jó, hogy ki nem vikszolod mindet minden nap.
Így is szépek!
Válasz #7209. hozzászólásra
Ilyesmi nekünk is nagyon jó lenne.
Elég gyakran kell takarítani a birkahodályt, s elég zsebbenyúlós a dolog. Hasonló gép szokott jönni hozzánk, csak az Bobcat Gel.
Válasz #7207. hozzászólásra
Akkor sárosak ,xarosak voltak a sok esőtől de most már tisztábbak.
Válasz #7206. hozzászólásra
6éves újonnan van nálam még semmit nem kellett javítani rajta.
Válasz #7204. hozzászólásra
Nem fogsz unatkozni a szilveszteri-újévi bulik után sem!
Válasz #7192. hozzászólásra
Szééééépek!
Válasz #7188. hozzászólásra
Mi is vágyunk egy ilyen kis ügyes gépre!
Válasz #7202. hozzászólásra
multkor beszélgettem az alkalmazottakkal(házaspár) és kiderült egyikük fizetése szinte teljesen elmegy a kettejük cigijére.
meg az, hogy egy csirkéből főznek levest ill. rántanak és azt eszik ebédre meg vacsira. ők ketten egy 18 éves gyerek meg két öreg mert nincs pénz többre.
sorrend vazzeg...
Válasz #7201. hozzászólásra
Ebbe a hodályba már a teleszkópossal fogok ki trágyázni.
Válasz #7199. hozzászólásra
Itt is van az utcába 28 éves gyerek.Munkahelye még nem is volt.14 eft-t fizett csak a mobilnetre.de azért a legújabb nokia n-97-el villog,mint aki +kereste az árát.
Válasz #7199. hozzászólásra
Én csak az utcában szétnézek és nagyjából tudom, hogy ki hol dolgozik kb mennyiért és csak ámulok, hogy mi a faxból élnek úgy ahogy látszik !?
Válasz #7200. hozzászólásra
nekem tegnap indult-6-ba
Válasz #7196. hozzászólásra
Most sehogy, le kellett venni az adagolót mert felpörgött a motor a szerelő elvitte aszt mondta hogy szabályzó és felrakja a két ünnep közt de fel sem hívott .Így majd január elején lesz újra harc képes ,különben indult könnyen.
Válasz #7195. hozzászólásra
itt is van ilyen.
nem dolgozik de a boltnál iszik egész nap. mi a faxomból azt nem értem. volt, hogy az asszony jött a gyerekekkel kérni egy tálca törött tojást mert nincs mit enniük. . .
Válasz #7194. hozzászólásra
400db +-20-30 300heki.
én is ezen agyalok. az emberem dolgozik néhány órát és utána egész nap a kocsmába. semmi gondolkodás, nyugodt alvás. neki nincsenek határidők, meg kölcsönös megfeleltetés
hogy indul a claas a hidegben?
Válasz #7193. hozzászólásra
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ dehogy, a szembe szomszédom az tud élni munkanélküli mindenki mégsem soványak,és csak az ablakból néznek mikor megyek a tanyára ----17fokban
Válasz #7192. hozzászólásra
Milyen nagyba nyomod?db ill. gyep ?ha
meg kell hogy jegyezzem tudsz élni Tibor!
le is gurítok vmi jófajta Szekszárdit az egészségedre vagy inkább minden gazdatárs egészségére!
Itt van még egy ,havazás előtti.
Válasz #7190. hozzászólásra
Május végen raktam ki utoljára, még nem gyűlt így soha össze.
Válasz #7188. hozzászólásra
ugye nem 4 hónap alatt gyült ennyi össze?
Válasz #7187. hozzászólásra
Jó sok kaki..Jól érezné magát a krumplim..
Válasz #7186. hozzászólásra
Válasz #7185. hozzászólásra
4 hónapja várom az optimális időt nem jött el eddig ma oszt nagyon berágtam mert kinézett az ablakon az állat .Az aljától 2m-re van az ablak ,imitt amott 120-140cm volt a vastagság egy kicsit szenvedtem mire ki lett a fele a hodálynak KB,1000q
Válasz #7184. hozzászólásra
Tetszik az első kép-szinte feljebb már nem is tudna menni a rakadó-hozzáér a tartópillérhez?
Válasz #7184. hozzászólásra
volt ám malaj!
Mai munka,,,, mióta nem szántanak semmi élet ezen az oldalon, senki nem dolgozik???