Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #5556. hozzászólásra
A 3 késes fej is claas pengés.Az a baj,ha alacsony a kuki,a törőhenger közül hamar kicsúszik a szár,és ikkább elhajtja a szárat,mintsem elvágja.
lajos mijen 8 tonás kuki... még a 3 tonásat se... Szerintem az a lényege hogy nyers legyen a töve!! De ezt a fikciót a tulajnak elmagyarázni nem egyszerü!!
Ha már igy benne vagyunk az adapterekben,s még az árpák is állnak /már ha állnak/, kérdezném nem tud valaki vízszintes tengelyű szárzuzót, 4/ geringhoffot/?
Mi egyszer egy E 516 ost tetünk fel a 105 re!Csak ugy a felfogatást átalakitva... Na ott volt kerületi sebeség !!Ugy ment mint egy bokolgép!!Na az nem ete az zabálta a kukoricát De elhietitek mijen hangja volt csakugy csikorgot minden ocska lánc rajta!! A orosnak a zuzóját azt már halotam én is gyorsitani az bevált a havernak is...
Válasz #5548. hozzászólásra
Nekünk 6234 SA van,a törőhemgerekkel nincs gond,de az a kibb zúzó!!!!!Már a leggyorsabb áttétel van rajta,meg 3 késes fejek,de a 8 tonna alatti kuki szárát az istennek nem akarja normálisan lezúzni!!!! A 13 tonnásban zúz mint az állat........
én a kardáncsonkoknál lévő fogaskerekeket olyan nagyra cseréltem,hogy kikellett vágni ezen tengelyek tokját és átkellett alakítani a felső merevítését ezeknek a részeknek. Most őszre a ferdének az orrán lévő lánckereket fogom kisebbre cserélni ha minden jól fog menni, persze először most a nyárra kell felkészíteni, mindig előre szaladunk
Újj az adapter?? Azt halom ezek már birják a nagyobb tempót... Engem is lekorlátoz az oros!! Na és az esetenkénti csutka maradvány vagy koró!!Na az sem semi... lehet magyarázkodni rendesen...!!
Nekem oros 6011 van de kuuva lassú tényleg ezen a fergán, pedig már áttételeztem is rajta...
főleghogy a törőhengerek sem tutik, amikor nedves a szár nagyon lassan tudok menni. Viszont amikor száraz volt akkor azért élvezetes volt a meló. Jólenne egy jobb adapter, de talán majd egyszer egy újhoz...
Addigis akinek van új vgy újított patent törőhengere régi oros asztalhoz őszre kéne ám!!!
addig valamit még kiáttételezek is hagy szóljon, nemszeretem ha az asztal szab határt az aratásnak...
A felső rosta, meg az alsó is, de avval nincs baj mert a felső megvédi a csutkától.
Én is ezt mondom, hogy meg ba.... a jó an... ennyiért egy új gépnél.
csak a felső rosta papír benne akkor.
legalábbis egyenlőre ennyit tudsz hibának felhozni!
gyártass bele akkor valami baromi erőset utána meg toljad neki nem benzines!!!
(vagy igen???)
De azért ezt garanciában rögvest cserélni kellene benne, baxus új gépről van szó menjenek oda ami P-vel kezdődik és icsával végződik
Igen, jó volt árban, meg ki akartam próbálni a rotorost, és ha egy mód van rá akkor következő is rotoros.
A fogyasztás azért nehéz mivel a felső rosta szar nem tudod a teljes kapacitását kihasználni, így csak pocsékol. azért a 20 liter fölött nem kell beszélni, de a megához képest sok.
Szerintem baromi masszív, és aránylag kevés a meghibásodási lehetőség.
és miért ilyenre esett a választásod???
árban jóvolt? zsírújonnan vetted?
Egyéb megoldásait hogyan látod? kellően masszív erős? van benne anyag?
a fogyasztást hogyan érted? 20litertől tud többet eszegetni hektáronként???
nekelljen már fogóval húzni a szót ember!
vazze mintha az utolsó fogad húznák
2388-as gabonában kb wts- el pariba, olajretek, kukorica, repce kiválló. Kicsit nagyobb étvágya van mint a keresztdobosnak, na meg a szalma felejtős, de az nagyon.
Ha viszont jó szecskaminőséget akarsz, topp.
és egyébként milyen a gép munkában??? mennyit fogyaszt?
melyik számú gép is ez???
bővebben légyszives, engemet nagyon érdekelnek azok a kombájnok amik nem a csapból folynak, amiről ritkán hallani.
Én vallom,hogy kombájnban Claas, traktorban JD-n kívül is van élet
30411 hozzászólás
Válasz #5559. hozzászólásra
Joblene valami sötét zöld adapter után nézni... Az öreg gépészek még ma is emlegetik a jó öreg 970 nek a saját adapterét!!!
Válasz #5558. hozzászólásra
Modom 8 tonnás alatt! Sztem a 3 is az.No az meg teljesen gáz!
Válasz #5556. hozzászólásra
A 3 késes fej is claas pengés.Az a baj,ha alacsony a kuki,a törőhenger közül hamar kicsúszik a szár,és ikkább elhajtja a szárat,mintsem elvágja.
Válasz #5553. hozzászólásra
lajos mijen 8 tonás kuki... még a 3 tonásat se... Szerintem az a lényege hogy nyers legyen a töve!! De ezt a fikciót a tulajnak elmagyarázni nem egyszerü!!
Ha már igy benne vagyunk az adapterekben,s még az árpák is állnak /már ha állnak/, kérdezném nem tud valaki vízszintes tengelyű szárzuzót, 4/ geringhoffot/?
Válasz #5553. hozzászólásra
Bokodon a HSA-t alakították át meg Claas pengéket tettek fel.
Válasz #5549. hozzászólásra
Mi egyszer egy E 516 ost tetünk fel a 105 re!Csak ugy a felfogatást átalakitva... Na ott volt kerületi sebeség !!Ugy ment mint egy bokolgép!!Na az nem ete az zabálta a kukoricát De elhietitek mijen hangja volt csakugy csikorgot minden ocska lánc rajta!! A orosnak a zuzóját azt már halotam én is gyorsitani az bevált a havernak is...
Válasz #5550. hozzászólásra
2006- os, de 250 ha van benne, ami látszik is pl csigán, nem használták mert vannak 12 sorosak és annál a cégnél nem számított, úgyhogy lényegébe új
Nekünk 6234 SA van,a törőhemgerekkel nincs gond,de az a kibb zúzó!!!!!Már a leggyorsabb áttétel van rajta,meg 3 késes fejek,de a 8 tonna alatti kuki szárát az istennek nem akarja normálisan lezúzni!!!! A 13 tonnásban zúz mint az állat........
én a kardáncsonkoknál lévő fogaskerekeket olyan nagyra cseréltem,hogy kikellett vágni ezen tengelyek tokját és átkellett alakítani a felső merevítését ezeknek a részeknek. Most őszre a ferdének az orrán lévő lánckereket fogom kisebbre cserélni ha minden jól fog menni, persze először most a nyárra kell felkészíteni, mindig előre szaladunk
Nem vált be, mert akkor meg kukorica felhő van előtte
Válasz #5547. hozzászólásra
Újj az adapter?? Azt halom ezek már birják a nagyobb tempót... Engem is lekorlátoz az oros!! Na és az esetenkénti csutka maradvány vagy koró!!Na az sem semi... lehet magyarázkodni rendesen...!!
Bácsbokodon a Hegedűs-ék felgyorsították a CX nh-nak az orost és bevált nekik, nem lett olyan, mint a gyári de alig maradt el tőle.
Nekem oros 6011 van de kuuva lassú tényleg ezen a fergán, pedig már áttételeztem is rajta...
főleghogy a törőhengerek sem tutik, amikor nedves a szár nagyon lassan tudok menni. Viszont amikor száraz volt akkor azért élvezetes volt a meló. Jólenne egy jobb adapter, de talán majd egyszer egy újhoz...
Addigis akinek van új vgy újított patent törőhengere régi oros asztalhoz őszre kéne ám!!!
addig valamit még kiáttételezek is hagy szóljon, nemszeretem ha az asztal szab határt az aratásnak...
Válasz #5545. hozzászólásra
Geringhoff Mais Star
Válasz #5534. hozzászólásra
Igen, de át festettem és a gyerekek csináltak, sablont kombájnról meg a névről, sokan kérdezték ez milyen fajta adapter?
Válasz #5543. hozzászólásra
Mi lesz az újabb darab?? Mit lehet róla tudni??
Válasz #5542. hozzászólásra
Jééé, akkor nem vagyok egyedül. Na az egy o
Válasz #5539. hozzászólásra
Megvan rá a kicsit sebesebb. Vagy ki tudja, majd viselve.
Válasz #5536. hozzászólásra
Szerinted is?? Mások szerint tutira...
Válasz #5540. hozzászólásra
Csenjek tőle egyet??
Válasz #5537. hozzászólásra
Tényleg, neki van
Válasz #5535. hozzászólásra
bajba volt hahááá???
ez most mit takar? :-D
Válasz #5533. hozzászólásra
Ahogy mondod, sokan szoktak, mert ritka
Válasz #5535. hozzászólásra
Mg-portál-nak biztos van!
Válasz #5532. hozzászólásra
Agro békés
Válasz #5532. hozzászólásra
6 sorral, de az idei év lesz vele a csúcs sztem mert az oros az bajba volt, na most viszont hahahá
Képet most nem tudok.
Válasz #5529. hozzászólásra
A dojc sárga adaptere?
Válasz #5528. hozzászólásra
Beljebb voltál, de meg álltam az út mellet azután elő a kukert, tudod ha olyat lát az ember ami porzik, megkell nézni!
Válasz #5530. hozzászólásra
Invest???
vagy hostinvest???
Válasz #5528. hozzászólásra
képet a gépről máris!
én kíváncsi vagyok rá!
kukoricában 6sorral tolod???
Válasz #5522. hozzászólásra
Na jó, de csak ne én gyártassak mááá, há nem?
Erre kértem őket
Válasz #5526. hozzászólásra
Gyomán voltam a város előtt van egy zöld , nekem annak az elődje van de spéci, onnan hoztam Fka-t
Válasz #5525. hozzászólásra
Igen én voltam
Válasz #5522. hozzászólásra
A felső rosta, meg az alsó is, de avval nincs baj mert a felső megvédi a csutkától.
Én is ezt mondom, hogy meg ba.... a jó an... ennyiért egy új gépnél.
Meglesz az....
Válasz #5521. hozzászólásra
A44-es nél balra Szarvasnál! Gyoma alatt láttam!
Válasz #5521. hozzászólásra
A szarvasi.
Válasz #5520. hozzászólásra
Még jó hogy anyi félét gyártanak belölle...
csak a felső rosta papír benne akkor.
legalábbis egyenlőre ennyit tudsz hibának felhozni!
gyártass bele akkor valami baromi erőset utána meg toljad neki nem benzines!!!
(vagy igen???)
De azért ezt garanciában rögvest cserélni kellene benne, baxus új gépről van szó menjenek oda ami P-vel kezdődik és icsával végződik
Válasz #5518. hozzászólásra
Húha, melyik a 443-as?
Válasz #5514. hozzászólásra
Azt azért szúrjuk hozzá,hog a nagy WTS-el pariba!!!!!!
Válasz #5497. hozzászólásra
Örülni neki !!!
Válasz #5517. hozzászólásra
Tavaly agusztusban láthattam a 443 út mellett olajretket vágni?
Válasz #5515. hozzászólásra
Igen, jó volt árban, meg ki akartam próbálni a rotorost, és ha egy mód van rá akkor következő is rotoros.
A fogyasztás azért nehéz mivel a felső rosta szar nem tudod a teljes kapacitását kihasználni, így csak pocsékol. azért a 20 liter fölött nem kell beszélni, de a megához képest sok.
Szerintem baromi masszív, és aránylag kevés a meghibásodási lehetőség.
Válasz #5505. hozzászólásra
Válasz #5514. hozzászólásra
és miért ilyenre esett a választásod???
árban jóvolt? zsírújonnan vetted?
Egyéb megoldásait hogyan látod? kellően masszív erős? van benne anyag?
a fogyasztást hogyan érted? 20litertől tud többet eszegetni hektáronként???
nekelljen már fogóval húzni a szót ember!
vazze mintha az utolsó fogad húznák
Válasz #5512. hozzászólásra
2388-as gabonában kb wts- el pariba, olajretek, kukorica, repce kiválló. Kicsit nagyobb étvágya van mint a keresztdobosnak, na meg a szalma felejtős, de az nagyon.
Ha viszont jó szecskaminőséget akarsz, topp.
Válasz #5512. hozzászólásra
Miért ne lene.....
Válasz #5511. hozzászólásra
és egyébként milyen a gép munkában??? mennyit fogyaszt?
melyik számú gép is ez???
bővebben légyszives, engemet nagyon érdekelnek azok a kombájnok amik nem a csapból folynak, amiről ritkán hallani.
Én vallom,hogy kombájnban Claas, traktorban JD-n kívül is van élet