Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR414.08 FtUSD401.61 FtCHF440.53 FtGBP496.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Sk Laci #27614. hozzászólásáraIdegen fajtát.
Nem vagyok elájulva ennek az első foknak a tisztaságával.
Vagy az előállító vagy a vetőmag üzem volt trehány.
Vadzab szerencsére nagyon kevés van.
Válasz ND #27609. hozzászólásáraAz is. 2.3 ha van a jobboldali. De az is csak azért mert nem igazán alkalmas másra. Kicsit vizenyös. Tavaly nem is sikerült learatni ellált a kombájn benne. Értékesítést sikerült megoldanod? Utóbbi időben egyre inkább kereset lett úgy vettem észre.
Mekkora területen nyomod?
A környéketeken is jól lecsökkent a terület.
37es mellett Újhely felé jobbra van egy szép kisebb, a bal oldali nagyot a dűlőútnál meg mintha visszavágták volna, de nem akar feléledni.
Tolcsvai kút környékén talán meg mind eltűnt, pedig ott is voltak szépek.
A többi bodza meg szántó lett
Válasz ND #27604. hozzászólásáraÉrtem. Én a bokor metszőt néztem meg egy gyomirtó keretet. Akkor angolul lehet velük kapcsolatba lépni.Nem messze tőled Olaszliszkán. Biztos ismerős, voltunk nálad illetve elődődnél anno ribizlit aratni.
Válasz zsozsobt80 #27602. hozzászólásáraAngolul leveleztünk, nem volt szükség tolmácsra.
Kb 20-30% + áfával olcsóbb még fuvarral is. Megkértem őket és házhoz hozták. 320Eur volt a fuvar
Mi érdekelne?
Igényes kivitelezés és anyag is van benne.
Univerzális keret, mehet jobbra balra, előre hátra, meg más eszközeikhez is jó ahogy nézem
Ma megvolt a próba, de még hangolni kell, ill először kaszálás, mert feltekeri a nagy gazt.
Meg eső is jó lenne, mert a 20éve nem mozgatott száraz föld nem a kedvence egyelőre ;-)
Ne kérj videót, akartam, de nem jött össze, mert 10-12nél egyelőre arra koncentrálok h az ülésben maradjak, és minél kevesebb bokrot vágjak ki
Válasz ND #27593. hozzászólásáraGondolom lènyegessebben olcsóbb mint itthon. Volt tolmácsod a vásárláshoz. Néztem a gyártott jó dolgok vannak. Hogy sikerült kapcsolatba lépni velük. Egyébként nekem is van egy kevéske ribizlisem. Oda szeretnék egy pár dolgot beszerezni.
Volt 1 fácáncsalád a területen. Jött a gólya, kereste az uzsonnát, gondolom a csibék közelébe került, a fácántyúk meg rendesen megtámadta El is menekült a gólya...
Válasz Vinkó #27588. hozzászólásáraNekem is régebben futkostak a parcellán keresztül az egyik faluban. És aki ráment milyen szépen hazudott a szemembe, hogy ez és ez ment rá.
Csak mondom annyi a gond, hogy nem annak az illetőnek az autója ment végig rajta, hanem az ő Nivája. Mindjár azt kérdezte, hogy ezt honnan tudom. Mondom gumimintázatból. /Le volt cserélve a Niván a jobb hátsó gumi a gyári helyett Z mintázatú gumi volt rajta, amit valami mezőgazdasági gépről vettek le, mert csak alacsony sebességeken használható. Kb a 70-es években abbamaradt a gyártása. De ha ingyen jőtt, jó volt neki kimenni rajta a határba/.
Erre se számolt hogy ilyen szépen rámutatok, honnét tudom, hogy az ő autója ment keresztül a parcellán.
Válasz Sk Laci #27585. hozzászólásáraMegvan a mókus,csak tagad. Szóval aratás után a magasles utazik,ezt egyértelművé tettem a számára. Valamint nem kizárt egy napelemes (sim) kártyás kamera kivitelezése. Vagy 4m magasan vasoszlopon. bebetonozva. Az riaszt ha átlépik a tábla bejáratát. És rögzít azonnal.
Válasz envagyok2 #27577. hozzászólásáraHa, "profi vagy" akkor egy hétig az udvarban hátul e ballonba pisálsz...és kiviszed locsolni... az is visz mindent Üldögélhetnek az urak, ott nem lőnek semmit...
Amúgy szórót, vadetetőt sem lehet csak úgy létesíteni...komoly seggberúgás van érte...
Válasz Vinkó #27583. hozzászólásáranahát nekem lövöldöztek benne, nem győztem kerülgetni meg kihagyni a foltokat, amiket szétbarmoltak. meg ott rohad minden.
Válasz envagyok2 #27577. hozzászólásáraA szórót hugyozd körbe, ha van, nem igen lesz utánna "kapása"!
Sajnos ilyen ember, aki tesz a máséra nagyívben, ilyen mindenhol van, vadász vagy nem vadász...
Válasz Bárány #27574. hozzászólásáraén kivétel nélkül körbehugyozom, mindenhol, főleg ott, ahol kapaszkodnak benne, ahova a fejét dugja, amikor lőni készül. azt hiszik kurva okosak, mert megfordítják az ülődeszkát, hogy na paraazt oda hugyozz.
a zsenik.
hahahah
Válasz Bárány #27574. hozzászólásáraMent a terelés,mellébeszélés. De beleszalad a kis csávó. Fiatal suttyó,lucernába,napraforgóba gond nélkül beleveretnek. Megadtam a lehetőségeket. Az utolsó az ásó volt. És jeleztem nem viccelek. Hétvégén bekamerázva okosan...a képek felvételek mennek az ügyvédnek. Jah és jeleztem aratás után a magasles utazik. Nem sok opció van.
30218 hozzászólás
Válasz kukaccsosz #27616. hozzászólásáraHa a kombájnban van 2 marék “idegen” mag, akkor már kapufa…
Válasz zsozsobt80 #27610. hozzászólásáraNem szokott gond lenni, inkább az, hogy nincs elég, főleg tavaly (15q összesen), tavalyelőtt (38q).
Idén eddig egészen jól néz ki
Válasz Sk Laci #27614. hozzászólásáraIdegen fajtát.
Nem vagyok elájulva ennek az első foknak a tisztaságával.
Vagy az előállító vagy a vetőmag üzem volt trehány.
Vadzab szerencsére nagyon kevés van.
Válasz Sk Laci #27614. hozzászólásáraNem, nincsen sok. Elmegy.
Válasz kukaccsosz #27613. hozzászólásáraSzeditek ki a vadzabot a vetőmagbúzából?
Vasárnap délelőtti idegenelés.
Válasz bandigh #27601. hozzászólásáraSzintén szenész!
Tisztelet! Tud e róla valaki, hogy az őszi kalászos fajtabemutató meg lesz e tartva Tímáron? Illetve Szabolcson?
Válasz ND #27609. hozzászólásáraAz is. 2.3 ha van a jobboldali. De az is csak azért mert nem igazán alkalmas másra. Kicsit vizenyös. Tavaly nem is sikerült learatni ellált a kombájn benne. Értékesítést sikerült megoldanod? Utóbbi időben egyre inkább kereset lett úgy vettem észre.
Válasz zsozsobt80 #27608. hozzászólásáraÉrtem, te voltál a kombájnos?
Mekkora területen nyomod?
A környéketeken is jól lecsökkent a terület.
37es mellett Újhely felé jobbra van egy szép kisebb, a bal oldali nagyot a dűlőútnál meg mintha visszavágták volna, de nem akar feléledni.
Tolcsvai kút környékén talán meg mind eltűnt, pedig ott is voltak szépek.
A többi bodza meg szántó lett
Válasz ND #27607. hozzászólásáraIgen régen ott dolgoztam.
Válasz zsozsobt80 #27605. hozzászólásáraKovács, Colonus?
Válasz ND #27603. hozzászólásáraEgyébként 320 euró a fuvarèrt nem volt sok mert ahogy néztem. 550km kb a székhelyük.
Válasz ND #27604. hozzászólásáraÉrtem. Én a bokor metszőt néztem meg egy gyomirtó keretet. Akkor angolul lehet velük kapcsolatba lépni.Nem messze tőled Olaszliszkán. Biztos ismerős, voltunk nálad illetve elődődnél anno ribizlit aratni.
Válasz zsozsobt80 #27602. hozzászólásáraMerre gazdálkodsz?
Válasz zsozsobt80 #27602. hozzászólásáraAngolul leveleztünk, nem volt szükség tolmácsra.
Kb 20-30% + áfával olcsóbb még fuvarral is. Megkértem őket és házhoz hozták. 320Eur volt a fuvar
Mi érdekelne?
Igényes kivitelezés és anyag is van benne.
Univerzális keret, mehet jobbra balra, előre hátra, meg más eszközeikhez is jó ahogy nézem
Ma megvolt a próba, de még hangolni kell, ill először kaszálás, mert feltekeri a nagy gazt.
Meg eső is jó lenne, mert a 20éve nem mozgatott száraz föld nem a kedvence egyelőre ;-)
Ne kérj videót, akartam, de nem jött össze, mert 10-12nél egyelőre arra koncentrálok h az ülésben maradjak, és minél kevesebb bokrot vágjak ki
Válasz ND #27593. hozzászólásáraGondolom lènyegessebben olcsóbb mint itthon. Volt tolmácsod a vásárláshoz. Néztem a gyártott jó dolgok vannak. Hogy sikerült kapcsolatba lépni velük. Egyébként nekem is van egy kevéske ribizlisem. Oda szeretnék egy pár dolgot beszerezni.
Válasz Praetor #27600. hozzászólásáraMég ott nem tartunk Tegnap még napraforgót vetettem
Válasz bandigh #27596. hozzászólásáraUhh, hirtelen a frász kerülgetett, hogy már vágjátok a búzát...
Válasz bandigh #27596. hozzászólásáraNálam biztos nem
Viszont nem láttam még ilyet.
Volt 1 fácáncsalád a területen. Jött a gólya, kereste az uzsonnát, gondolom a csibék közelébe került, a fácántyúk meg rendesen megtámadta El is menekült a gólya...
Válasz F-A-R-M-E-R \ #27597. hozzászólásáraHa a bazi nagy elakadást nem számoljuk, a búza nem volt rossz
Válasz bandigh #27596. hozzászólásáraEZ 13
Aratáskor szerencsés ennyit látni???
Válasz Gumóka #27595. hozzászólásáraEbből màr gyermekáldás lesz
Itt is szoktak előfordulni
Válasz broll79 #27592. hozzászólásáraAzzal az a baj, hogy kinőhet a lába, és arrébb költözik a parcellán...
Válasz zsozsobt80 #27590. hozzászólásáraSzia, még nem, talán ma.
Lengyelországból, közvetlenül a gyártótól. Jagoda.com.pl
Válasz Bárány #27574. hozzászólásáravagy ilyenkor hagyódik el 1-2 boronalevél fogakkal felfelé
Válasz Vinkó #27588. hozzászólásáraNekem is régebben futkostak a parcellán keresztül az egyik faluban. És aki ráment milyen szépen hazudott a szemembe, hogy ez és ez ment rá.
Csak mondom annyi a gond, hogy nem annak az illetőnek az autója ment végig rajta, hanem az ő Nivája. Mindjár azt kérdezte, hogy ezt honnan tudom. Mondom gumimintázatból. /Le volt cserélve a Niván a jobb hátsó gumi a gyári helyett Z mintázatú gumi volt rajta, amit valami mezőgazdasági gépről vettek le, mert csak alacsony sebességeken használható. Kb a 70-es években abbamaradt a gyártása. De ha ingyen jőtt, jó volt neki kimenni rajta a határba/.
Erre se számolt hogy ilyen szépen rámutatok, honnét tudom, hogy az ő autója ment keresztül a parcellán.
Válasz ND #27554. hozzászólásáraSzia. Sikerült kipróbálni a technikát? Jól működik? Hol sikerült beszerezni a gépet? Hasonlót néznèk én is
Válasz Bárány #27574. hozzászólására
Válasz Sk Laci #27585. hozzászólásáraMegvan a mókus,csak tagad. Szóval aratás után a magasles utazik,ezt egyértelművé tettem a számára. Valamint nem kizárt egy napelemes (sim) kártyás kamera kivitelezése. Vagy 4m magasan vasoszlopon. bebetonozva. Az riaszt ha átlépik a tábla bejáratát. És rögzít azonnal.
Válasz envagyok2 #27577. hozzászólásáraHa, "profi vagy" akkor egy hétig az udvarban hátul e ballonba pisálsz...és kiviszed locsolni... az is visz mindent Üldögélhetnek az urak, ott nem lőnek semmit...
Amúgy szórót, vadetetőt sem lehet csak úgy létesíteni...komoly seggberúgás van érte...
Válasz envagyok2 #27577. hozzászólásáraSürüb is akadna? Az már hatásosabb, ha szét is kened a létra oldalán és fokain
Válasz Vinkó #27573. hozzászólásáraTraktorod van, remélem kötél is akad......
Válasz Vinkó #27583. hozzászólásáranahát nekem lövöldöztek benne, nem győztem kerülgetni meg kihagyni a foltokat, amiket szétbarmoltak. meg ott rohad minden.
Válasz envagyok2 #27576. hozzászólásáraNem lőtt még mellé sem,csak snassz gyalogolni.
Válasz envagyok2 #27580. hozzászólásáraLassan a lest is be kell
Válasz envagyok2 #27577. hozzászólásáraA szórót hugyozd körbe, ha van, nem igen lesz utánna "kapása"!
Sajnos ilyen ember, aki tesz a máséra nagyívben, ilyen mindenhol van, vadász vagy nem vadász...
Válasz bandigh #27578. hozzászólásárabe van kerítve, hahahah
Válasz Bárány #27574. hozzászólásáraBizony-bizony!
Válasz envagyok2 #27577. hozzászólásáraTe feljársz a lesre odahugyozni? Hogy a disznó dúrjon ki vagy két sor tengeridet
Válasz Bárány #27574. hozzászólásáraén kivétel nélkül körbehugyozom, mindenhol, főleg ott, ahol kapaszkodnak benne, ahova a fejét dugja, amikor lőni készül. azt hiszik kurva okosak, mert megfordítják az ülődeszkát, hogy na paraazt oda hugyozz.
a zsenik.
hahahah
Válasz Vinkó #27573. hozzászólásáraés amikor ott hagyja a lábakat, belsőségeket. a kurva anyja asztalára tegye, és etesse meg vele.
Válasz Bárány #27574. hozzászólásáraMent a terelés,mellébeszélés. De beleszalad a kis csávó. Fiatal suttyó,lucernába,napraforgóba gond nélkül beleveretnek. Megadtam a lehetőségeket. Az utolsó az ásó volt. És jeleztem nem viccelek. Hétvégén bekamerázva okosan...a képek felvételek mennek az ügyvédnek. Jah és jeleztem aratás után a magasles utazik. Nem sok opció van.
Válasz Vinkó #27573. hozzászólásáraIlyenkor szokott véletlenül feldőlni a magasles...
Amikor rohadt begyalogolni a magaslesre és vagy 300 méteren keresztül,csapat a táblán.
Válasz Bárány #27571. hozzászólásáraJa tényleg,helyesbítek,két lábú meg két kezű,akik el lopják a más kukoricáját!
Válasz apuci #27569. hozzászólásáraHány lábú van még?
Válasz apuci #27569. hozzászólásáraNem, ez a betelepülni szándèkozó rovaroknak szól
Válasz Gepi #27568. hozzászólásáraEz a tábla kétlábú varjak ellen van kirakva?