Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR413.39 FtUSD404.69 FtCHF441.5 FtGBP491.16 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Vinkó #27588. hozzászólásáraNekem is régebben futkostak a parcellán keresztül az egyik faluban. És aki ráment milyen szépen hazudott a szemembe, hogy ez és ez ment rá.
Csak mondom annyi a gond, hogy nem annak az illetőnek az autója ment végig rajta, hanem az ő Nivája. Mindjár azt kérdezte, hogy ezt honnan tudom. Mondom gumimintázatból. /Le volt cserélve a Niván a jobb hátsó gumi a gyári helyett Z mintázatú gumi volt rajta, amit valami mezőgazdasági gépről vettek le, mert csak alacsony sebességeken használható. Kb a 70-es években abbamaradt a gyártása. De ha ingyen jőtt, jó volt neki kimenni rajta a határba/.
Erre se számolt hogy ilyen szépen rámutatok, honnét tudom, hogy az ő autója ment keresztül a parcellán.
Válasz Sk Laci #27585. hozzászólásáraMegvan a mókus,csak tagad. Szóval aratás után a magasles utazik,ezt egyértelművé tettem a számára. Valamint nem kizárt egy napelemes (sim) kártyás kamera kivitelezése. Vagy 4m magasan vasoszlopon. bebetonozva. Az riaszt ha átlépik a tábla bejáratát. És rögzít azonnal.
Válasz envagyok2 #27577. hozzászólásáraHa, "profi vagy" akkor egy hétig az udvarban hátul e ballonba pisálsz...és kiviszed locsolni... az is visz mindent Üldögélhetnek az urak, ott nem lőnek semmit...
Amúgy szórót, vadetetőt sem lehet csak úgy létesíteni...komoly seggberúgás van érte...
Válasz Vinkó #27583. hozzászólásáranahát nekem lövöldöztek benne, nem győztem kerülgetni meg kihagyni a foltokat, amiket szétbarmoltak. meg ott rohad minden.
Válasz envagyok2 #27577. hozzászólásáraA szórót hugyozd körbe, ha van, nem igen lesz utánna "kapása"!
Sajnos ilyen ember, aki tesz a máséra nagyívben, ilyen mindenhol van, vadász vagy nem vadász...
Válasz Bárány #27574. hozzászólásáraén kivétel nélkül körbehugyozom, mindenhol, főleg ott, ahol kapaszkodnak benne, ahova a fejét dugja, amikor lőni készül. azt hiszik kurva okosak, mert megfordítják az ülődeszkát, hogy na paraazt oda hugyozz.
a zsenik.
hahahah
Válasz Bárány #27574. hozzászólásáraMent a terelés,mellébeszélés. De beleszalad a kis csávó. Fiatal suttyó,lucernába,napraforgóba gond nélkül beleveretnek. Megadtam a lehetőségeket. Az utolsó az ásó volt. És jeleztem nem viccelek. Hétvégén bekamerázva okosan...a képek felvételek mennek az ügyvédnek. Jah és jeleztem aratás után a magasles utazik. Nem sok opció van.
Minden kamion egyforma……nem….sok mindenben nem de csak egy a sok közül…..utol érsz egy üzemanyag szállítót pl, az korlátozva van, nem kicsit. Nő ott nem 2-3 km a különbség. De ülj be egy pár napra kamionba és megérted, hogy miért fontos az a 2-3 km/h különbség.
Válasz .Richard. #27548. hozzászólásáraOtt tisztelik a parasztot,örülnek hogy termelnek,viszont ott akinek kertes háza van szinte mindnek van valamilyen jószága ,,birka vagy marha,(a kertre nem 5kadrátosra gondolok)nem sok 10-20db de van ,nem hagyták abba mint itthon .
Válasz .!?@ #27547. hozzászólásáraLehet előzni ahol 3sáv van,amúgy már minden kamion tud menni üresen, rakottan egyforma sebességgel,az a 2-3 km a különbség,a végsebesség beállításából adódik.A fejekkel meg amúgy is gond van.
Válasz Diesel Tibor #27546. hozzászólásáraTibibátyám ! Amíg itthon az autópályán nem lehet előzni kamionnal de a zergebaszta, szir-szar utakon lehet de úgy, hogy “padkázni” kell, addig itt nincs semmi gond sem a fejekben…….
Válasz .Richard. #27545. hozzászólásáraLáttam olyat is hogy egy teleszkópos rakodó húzott egy trágya szórót púposan rakva trágyával,szintén autópályán ,és semmi takarás, igaz nem esett le róla egy szalma szál se,körbe volt tapogatva rendesen.Én ezzel a képpel nem azt akarom elérni ,hogy itthon is menni akarok a pályán ,de legalább a fő utakról ne tiltsanak ki bennünket.
30245 hozzászólás
Válasz broll79 #27592. hozzászólásáraAzzal az a baj, hogy kinőhet a lába, és arrébb költözik a parcellán...
Válasz zsozsobt80 #27590. hozzászólásáraSzia, még nem, talán ma.
Lengyelországból, közvetlenül a gyártótól. Jagoda.com.pl
Válasz Bárány #27574. hozzászólásáravagy ilyenkor hagyódik el 1-2 boronalevél fogakkal felfelé
Válasz Vinkó #27588. hozzászólásáraNekem is régebben futkostak a parcellán keresztül az egyik faluban. És aki ráment milyen szépen hazudott a szemembe, hogy ez és ez ment rá.
Csak mondom annyi a gond, hogy nem annak az illetőnek az autója ment végig rajta, hanem az ő Nivája. Mindjár azt kérdezte, hogy ezt honnan tudom. Mondom gumimintázatból. /Le volt cserélve a Niván a jobb hátsó gumi a gyári helyett Z mintázatú gumi volt rajta, amit valami mezőgazdasági gépről vettek le, mert csak alacsony sebességeken használható. Kb a 70-es években abbamaradt a gyártása. De ha ingyen jőtt, jó volt neki kimenni rajta a határba/.
Erre se számolt hogy ilyen szépen rámutatok, honnét tudom, hogy az ő autója ment keresztül a parcellán.
Válasz ND #27554. hozzászólásáraSzia. Sikerült kipróbálni a technikát? Jól működik? Hol sikerült beszerezni a gépet? Hasonlót néznèk én is
Válasz Bárány #27574. hozzászólására
Válasz Sk Laci #27585. hozzászólásáraMegvan a mókus,csak tagad. Szóval aratás után a magasles utazik,ezt egyértelművé tettem a számára. Valamint nem kizárt egy napelemes (sim) kártyás kamera kivitelezése. Vagy 4m magasan vasoszlopon. bebetonozva. Az riaszt ha átlépik a tábla bejáratát. És rögzít azonnal.
Válasz envagyok2 #27577. hozzászólásáraHa, "profi vagy" akkor egy hétig az udvarban hátul e ballonba pisálsz...és kiviszed locsolni... az is visz mindent Üldögélhetnek az urak, ott nem lőnek semmit...
Amúgy szórót, vadetetőt sem lehet csak úgy létesíteni...komoly seggberúgás van érte...
Válasz envagyok2 #27577. hozzászólásáraSürüb is akadna? Az már hatásosabb, ha szét is kened a létra oldalán és fokain
Válasz Vinkó #27573. hozzászólásáraTraktorod van, remélem kötél is akad......
Válasz Vinkó #27583. hozzászólásáranahát nekem lövöldöztek benne, nem győztem kerülgetni meg kihagyni a foltokat, amiket szétbarmoltak. meg ott rohad minden.
Válasz envagyok2 #27576. hozzászólásáraNem lőtt még mellé sem,csak snassz gyalogolni.
Válasz envagyok2 #27580. hozzászólásáraLassan a lest is be kell
Válasz envagyok2 #27577. hozzászólásáraA szórót hugyozd körbe, ha van, nem igen lesz utánna "kapása"!
Sajnos ilyen ember, aki tesz a máséra nagyívben, ilyen mindenhol van, vadász vagy nem vadász...
Válasz bandigh #27578. hozzászólásárabe van kerítve, hahahah
Válasz Bárány #27574. hozzászólásáraBizony-bizony!
Válasz envagyok2 #27577. hozzászólásáraTe feljársz a lesre odahugyozni? Hogy a disznó dúrjon ki vagy két sor tengeridet
Válasz Bárány #27574. hozzászólásáraén kivétel nélkül körbehugyozom, mindenhol, főleg ott, ahol kapaszkodnak benne, ahova a fejét dugja, amikor lőni készül. azt hiszik kurva okosak, mert megfordítják az ülődeszkát, hogy na paraazt oda hugyozz.
a zsenik.
hahahah
Válasz Vinkó #27573. hozzászólásáraés amikor ott hagyja a lábakat, belsőségeket. a kurva anyja asztalára tegye, és etesse meg vele.
Válasz Bárány #27574. hozzászólásáraMent a terelés,mellébeszélés. De beleszalad a kis csávó. Fiatal suttyó,lucernába,napraforgóba gond nélkül beleveretnek. Megadtam a lehetőségeket. Az utolsó az ásó volt. És jeleztem nem viccelek. Hétvégén bekamerázva okosan...a képek felvételek mennek az ügyvédnek. Jah és jeleztem aratás után a magasles utazik. Nem sok opció van.
Válasz Vinkó #27573. hozzászólásáraIlyenkor szokott véletlenül feldőlni a magasles...
Amikor rohadt begyalogolni a magaslesre és vagy 300 méteren keresztül,csapat a táblán.
Válasz Bárány #27571. hozzászólásáraJa tényleg,helyesbítek,két lábú meg két kezű,akik el lopják a más kukoricáját!
Válasz apuci #27569. hozzászólásáraHány lábú van még?
Válasz apuci #27569. hozzászólásáraNem, ez a betelepülni szándèkozó rovaroknak szól
Válasz Gepi #27568. hozzászólásáraEz a tábla kétlábú varjak ellen van kirakva?
Ha már a madárijesztő nem használ
Válasz barazdabetyar. #27563. hozzászólásáraFújtál vele nitrót?
Válasz barazdabetyar. #27565. hozzászólásáraMegfolyott a sziloplaszt
Válasz B.Bali #27564. hozzászólásáraÉrdekessége hogy van vagy +10 fok.Szerintem valami kémiai reakció lehet benne.
Válasz barazdabetyar. #27563. hozzászólásáraAz igen, hol van ez?
Magam se hiszem,de ezt most fényképeztem.Permetező leengedő csonkon jégcsap.
Válasz ND #27561. hozzászólásáraÚgy, úgy! Moziba is vidd el!
Válasz Bárány #27558. hozzászólásáraMég csak ismerkedünk, nézegetés, egy kis simogatás, semmi húzogatás
Válasz mtz1221 #27557. hozzászólásáraEgyelőre be kell érnem ezzel, de hajtani fogom rendesen!
Válasz Bárány #27558. hozzászólásáraAki tud, az tud. Egy képből így kiismerni, jó nagy tapasztalatod lehet.
Válasz mtz1221 #27557. hozzászólásáraKemény csaj az, ráadásul nem is könnyű meghúzni!
Válasz ND #27554. hozzászólásáraEz igen, gyereknapra 1 Klaudia. Szülinapra háremet kapsz ???
Válasz Bárány #27555. hozzászólásáraSzép Mi még jövőhéten vetnénk, ha esetleg kiszárad
Apának is gyereknap van
Ezt csak úgy ideteszem. Ha egyszer ide esett jól fészket építeni és utódot nevelni.
Válasz .!?@ #27551. hozzászólásáraKopott gumival kell illeszteni a tachot, aztán megy még 95-öt is, vagy mágnesezni mint a románok
Egyébként az előzni tilost köszönhetik maguknak a sofőrök, a baj azzal van, hogy ezt a szabályalkotók hülyén oldották meg, mint sok mást itthon.
Válasz Diesel Tibor #27549. hozzászólásáraAhammmm, 3 sáv….hol, mennyi km-en !?
Minden kamion egyforma……nem….sok mindenben nem de csak egy a sok közül…..utol érsz egy üzemanyag szállítót pl, az korlátozva van, nem kicsit. Nő ott nem 2-3 km a különbség. De ülj be egy pár napra kamionba és megérted, hogy miért fontos az a 2-3 km/h különbség.
Válasz .Richard. #27548. hozzászólásáraOtt tisztelik a parasztot,örülnek hogy termelnek,viszont ott akinek kertes háza van szinte mindnek van valamilyen jószága ,,birka vagy marha,(a kertre nem 5kadrátosra gondolok)nem sok 10-20db de van ,nem hagyták abba mint itthon .
Válasz .!?@ #27547. hozzászólásáraLehet előzni ahol 3sáv van,amúgy már minden kamion tud menni üresen, rakottan egyforma sebességgel,az a 2-3 km a különbség,a végsebesség beállításából adódik.A fejekkel meg amúgy is gond van.
Válasz Diesel Tibor #27546. hozzászólásáraGondolom a melos járgányok nem örvendenek ott közutálatnak. de itt....
Válasz Diesel Tibor #27546. hozzászólásáraTibibátyám ! Amíg itthon az autópályán nem lehet előzni kamionnal de a zergebaszta, szir-szar utakon lehet de úgy, hogy “padkázni” kell, addig itt nincs semmi gond sem a fejekben…….
Válasz .Richard. #27545. hozzászólásáraLáttam olyat is hogy egy teleszkópos rakodó húzott egy trágya szórót púposan rakva trágyával,szintén autópályán ,és semmi takarás, igaz nem esett le róla egy szalma szál se,körbe volt tapogatva rendesen.Én ezzel a képpel nem azt akarom elérni ,hogy itthon is menni akarok a pályán ,de legalább a fő utakról ne tiltsanak ki bennünket.