Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD393.86 FtCHF437.06 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Szabi. #27324. hozzászólásáraNekünk 30-km a határvonaltól,nektek nem tudom mennyi de szabadkáig biztos.A piacosok örömmámorban vannak 2 napja, hogy újra jöhetnek a magyarok.
Válasz apuci #27313. hozzászólásáraÉn elégedett vagyok vele!
A cég valamikor egy volt a Frankkal, már a tulaja volt tulajtárs vagy mi.
Lényeg, jók a cuccok!
Most egyenes tárcsa lapot gyártatunk, 20 colos 5mm vastag, 5500 nettó lesz kb/db. Kivágják, élezik, hőkezelik.
Válasz apuci #27306. hozzászólásáraPont a múltkor veséztük itt valamelyik topikban az egy darab, vagy egyedi darab dolgot.
Nem akarok reklámot csinálni, van cég, aki legyártani, ha van minta darab vagy megrajzolod(papíron)!
Nekünk most is gyárt tárcsalapot, szerintem korrekt áron, de ekéhez, gruberhez is gyártott már.
(Hidromechanika Putnok)
Válasz ermike #27302. hozzászólásáraOtt se tudtak segíteni,cikkszám alapján kértem tőlük talán ekenádat,de teljesen mást hoztak!
Ez még tavaly volt,azóta meg jegeltem az ügyet,de a következő szezonra már nagyon rá kell állni az ügyre!
Válasz VMisi #27300. hozzászólásáraKérdeztem a kitét,de azt mondják ezt a típust nem ismerik mert akkor még nem forgalmazták amikor ezeket gyártották és be hozták őket!
Keressek valami nagyon hasonlót és azt beszerzik!
Válasz VMisi #27294. hozzászólásáraKöszi! Mert ilyet találtunk az egyik eldugott sarokban / erre volt nagybetüvel ráírva, hogy új és akciós
NorAn majd csinál rá ékgyürüst, de elöször kipróbáljuk ezzel, hogy milyen munkát csinál.
Válasz Gepi #27288. hozzászólásáraÚgy nezem ez a vonat: a fizetések vásárlóerejének felzarkoztatása nevű vonat a 90es években végérvényesen elment.. A többi csak múló káprázat. Nem lesz itt sose uniós átlag zsé...esetleg akkor ha a nyugati melós bérét lezüllesztik a mi szintünkre...
" A felcsúti gazda mesélt az Agrárszektornak egy nyári csalódásáról is. Elvállalta egy bortermelő nagygazdaság több hektáros szőlőjének zöld munkáját. Úgy választotta meg a terület nagyságát, hogy alkalmi munkások foglalkoztatásával is számolt. Úgy gondolta, hogy a járvány miatt munka nélkül maradottak közül sokan vállalkoznak majd a könnyű mezőgazdasági fizikai munkára, szőlőkötözésre, hajtásrendezésre, zöldellésre. A település központjától mindössze öt-hétpercnyire volt az ültetvény. Még egy mezőgazdasági szakiskolával is megegyezett abban, hogy nyári gyakorlatot is igazolhatnak nála a tizenéveseknek. Ám, kitartó munkása egyetlen egy sem akadt. Volt, aki két óra alatt adta fel, más a 6 órás munkanap végén jelentette be, hogy holnap már nem jön. Három napnál tovább egyetlen alkalmi munkás sem maradt. A diákok közül egyetlen jelentkező sem volt, hiába volt számukra megígérve az óránkét ezer forintos fizetség. Végül Szekszárd környékéről segített ki őket egy csapat, akik naponta ingáztak. "
Válasz Gumóka #27279. hozzászólásáraKitölti és kidobja? Inkább elveszett. Vagy kidobta valaki had szopjon. De ha nix meg bemegy valami rendőrségre szerintem szivesen postáznak neki többet is. Gondolom.
30174 hozzászólás
Válasz mtz1221 #27323. hozzászólásáraTényleg!
Válasz mtz1221 #27325. hozzászólásáraJa nem kell se teszt,karantén sincs.
Válasz Szabi. #27324. hozzászólásáraNekünk 30-km a határvonaltól,nektek nem tudom mennyi de szabadkáig biztos.A piacosok örömmámorban vannak 2 napja, hogy újra jöhetnek a magyarok.
Válasz mtz1221 #27323. hozzászólásáraSimán lehet a határon menni oda/vissza se teszt se semmi ???
Karantén ???
Válasz apuci #27321. hozzászólásáraNyitva van a határ a piac is,munka sincs.Pár éve kerestél 28-as crova kulcsot, akkor mondtad.
Válasz mtz1221 #27320. hozzászólásáraIttunk ilyet is, mondjuk én csak reggel gyors egyet, este még haza kellett kocsikázni
Válasz mtz1221 #27318. hozzászólásáraTényleg nem vagyok túl messze,sok éve jártunk is oda,de az asszony kabzsisága miatt majdnem rábactunk
Most nem aktuális de ha az lesz akkor legalább van több választási lehetőségem is!
Köszi.
Te honnan tudod hogy hol lakom?
Válasz Gumóka #27319. hozzászólásárahttps://paralelaplus.rs/wp-content/uploads/2020/05/Pivo-svetlo-Lav-limenka-05l.png rendeset vegyél. Amúgy a tuborgot is itt töltik cselarevóban.
Válasz mtz1221 #27318. hozzászólásáraRemélem mire Oromhegyest szervezik, már a vírus is elköltözik a holdra, innék már egy jó jelen sört...
Válasz apuci #27299. hozzászólásáraNem vagy messze, elhozod a zasszonyt gyereket a szabadkaipiacra, megegy mintát az ekéről.
Válasz A.I. #27316. hozzászólásáraKöszi!
Válasz apuci #27313. hozzászólásáraÉn elégedett vagyok vele!
A cég valamikor egy volt a Frankkal, már a tulaja volt tulajtárs vagy mi.
Lényeg, jók a cuccok!
Most egyenes tárcsa lapot gyártatunk, 20 colos 5mm vastag, 5500 nettó lesz kb/db. Kivágják, élezik, hőkezelik.
Válasz VMisi #27314. hozzászólásáraNem, most kivételesen nem.
Válasz Lackó #27307. hozzászólásáraNémetben?
Válasz A.I. #27311. hozzászólásáraÉs jó a minőségük?
Válasz A.I. #27311. hozzászólásáraIgen köszi emlékszem rá,jegyeztem!
Válasz apuci #27306. hozzászólásáraPont a múltkor veséztük itt valamelyik topikban az egy darab, vagy egyedi darab dolgot.
Nem akarok reklámot csinálni, van cég, aki legyártani, ha van minta darab vagy megrajzolod(papíron)!
Nekünk most is gyárt tárcsalapot, szerintem korrekt áron, de ekéhez, gruberhez is gyártott már.
(Hidromechanika Putnok)
Válasz Nyomasek Bobo #27308. hozzászólásáraMost ez nem megy mert valahova eltettem a jegyzeteimet!
Válasz apuci #27306. hozzászólásárahttps://frank-original.com/hu/termekek/rabewerk
Válasz apuci #27306. hozzászólásáraMi a cikkszám?
Válasz VMisi #27301. hozzászólásáraAnnyira, hogy mondtak egy árat, én meg mondtam, hogy küldjék a megrendelöt és a számlát
Válasz Nyomasek Bobo #27305. hozzászólásáraRabewerk Star réselt eke legfelső pálcáról!
Válasz apuci #27304. hozzászólásáraMiről van szó?
Válasz ermike #27302. hozzászólásáraOtt se tudtak segíteni,cikkszám alapján kértem tőlük talán ekenádat,de teljesen mást hoztak!
Ez még tavaly volt,azóta meg jegeltem az ügyet,de a következő szezonra már nagyon rá kell állni az ügyre!
Válasz VMisi #27300. hozzászólásáraKérdeztem a kitét,de azt mondják ezt a típust nem ismerik mert akkor még nem forgalmazták amikor ezeket gyártották és be hozták őket!
Keressek valami nagyon hasonlót és azt beszerzik!
Válasz apuci #27299. hozzászólásáraAxial frankosat tud, cikkszám kell a hatoldalrol
Válasz Lackó #27298. hozzászólásáraMennyire volt akciós?
Válasz apuci #27299. hozzászólásáraA rábaverket nem a kite forgalmazza? Ott sincs? Frank?
Válasz VMisi #27296. hozzászólásáraNekem hasonló van,csak a felső sor pálcák elég kopottak,több cégnél érdeklődtem utána, de nem tudnak beszerezni!
Válasz VMisi #27294. hozzászólásáraKöszi! Mert ilyet találtunk az egyik eldugott sarokban / erre volt nagybetüvel ráírva, hogy új és akciós
NorAn majd csinál rá ékgyürüst, de elöször kipróbáljuk ezzel, hogy milyen munkát csinál.
Válasz Bárány #27293. hozzászólásáraIgen, ma rakták kamionra. Összekenni? Mivel? Azért vettük, hogy kiállítsuk a többi mellé és gyönyörködjünk benne
Válasz apuci #27295. hozzászólásáraIgen. Telekgerendáson van, küldött róla jobb képeket, és azon már látszódnak a javítások. Nem hiába festették le.
Válasz VMisi #27294. hozzászólásáraRá kérdeztél az ekére?
Válasz Lackó #27291. hozzászólásáraGrat! Miért ilyen hengerrel?
Válasz Lackó #27291. hozzászólásáraÚj szerzemény? Grat!
Aztán nem összekenni!
Válasz Gepi #27288. hozzászólásáraUgyan ennyit kerestem 12 éve is, mint most, tehát nem a fizetésünk lett kevés, az élet drágult.
Annyi fizetésemelést most sem tudnak, vagy akarnak adni, amennyivel a fogyasztási árucikk nő.
https://www.ebay.com/i/143319222784?mkevt=1&siteid=1&mkcid=2&mkrid=711-153320-877651-5&source_name=google&mktype=smartpla&campaignid=11823505674&groupid=117885258954&crlp=485731961674&keyword=&targeted=pla-293946777986&MT_ID=&adpos=&device=c&googleloc=20909&itemid=143319222784&merchantid=116792603&geo_id=181&gclid=EAIaIQobChMIn8j794rf7gIVjNwYCh3S6A4YEAYYASABEgLqEfD_BwE
Ilyet esetleg használt már valaki?
Válasz Gepi #27288. hozzászólásáraÚgy nezem ez a vonat: a fizetések vásárlóerejének felzarkoztatása nevű vonat a 90es években végérvényesen elment.. A többi csak múló káprázat. Nem lesz itt sose uniós átlag zsé...esetleg akkor ha a nyugati melós bérét lezüllesztik a mi szintünkre...
Válasz Zoli 63 #27286. hozzászólásáraHiába emelik fel az órabért a boltban is megy utána az ár
Válasz Zoli 63 #27286. hozzászólására1000 ft-ért már lapát támasztó ember sincs, nem hogy lapátoló felénk !
" A felcsúti gazda mesélt az Agrárszektornak egy nyári csalódásáról is. Elvállalta egy bortermelő nagygazdaság több hektáros szőlőjének zöld munkáját. Úgy választotta meg a terület nagyságát, hogy alkalmi munkások foglalkoztatásával is számolt. Úgy gondolta, hogy a járvány miatt munka nélkül maradottak közül sokan vállalkoznak majd a könnyű mezőgazdasági fizikai munkára, szőlőkötözésre, hajtásrendezésre, zöldellésre. A település központjától mindössze öt-hétpercnyire volt az ültetvény. Még egy mezőgazdasági szakiskolával is megegyezett abban, hogy nyári gyakorlatot is igazolhatnak nála a tizenéveseknek. Ám, kitartó munkása egyetlen egy sem akadt. Volt, aki két óra alatt adta fel, más a 6 órás munkanap végén jelentette be, hogy holnap már nem jön. Három napnál tovább egyetlen alkalmi munkás sem maradt. A diákok közül egyetlen jelentkező sem volt, hiába volt számukra megígérve az óránkét ezer forintos fizetség. Végül Szekszárd környékéről segített ki őket egy csapat, akik naponta ingáztak. "
Válasz .Richard. #27282. hozzászólásáraMondjuk én mindig kaptam hozzá a zöld indigóst is...
Lehet lusta volt a kalapos, sajátra kitöltötte, a befizetős sárgát meg adta így, hogy majd kitölti a balf.sz...
Válasz .Richard. #27282. hozzászólásáraMost nézem. Szerintem egy 1 es lemardt előlről.
Válasz Nyomasek Bobo #27280. hozzászólásáraA nem unióson is bevasalja már,egységes nemzetközi egyezmény alapján, legalábbis tavaly fejtágítón aszonta' a szerv...
Válasz Gumóka #27279. hozzászólásáraKitölti és kidobja? Inkább elveszett. Vagy kidobta valaki had szopjon. De ha nix meg bemegy valami rendőrségre szerintem szivesen postáznak neki többet is. Gondolom.
Válasz Nyomasek Bobo #27280. hozzászólására“Helyszíni bírság”. Na ott minden adatot leellenőriztek.
Válasz Gumóka #27279. hozzászólásáraA nem uniósokra gondolok...
Az uniósok a tezsvíreink... Mint egy nagy család...(mi vagyunk a mostohagyerekek)
Válasz Nyomasek Bobo #27278. hozzászólásáraHiába dobja ki, akkor is bevasalják rajta, ha Jörgnek hívják, ha nem...
Válasz Bárány #27270. hozzászólásáraLehet külhoni...