Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.01 FtUSD390.17 FtCHF432.15 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Szabi. #27499. hozzászólására Szerintem van nálunk tengeri baracknak hívják még minden évben sikerült lekvárt főzni 1 fárol apró szemű soká érik de finom
Válasz határjáró #27487. hozzászólásáraKorábban ibc-be hozták, utóbbi időbe átálltak hogy begördül a tartálykocsi, meglövi a két ibc-t és megy. Egyszerű, kényelmes, gyors...
Elhuztam a pusztulatba pár napja .... 1 lepukkant tsz állattartó telep...
Mondom belesek mi a hecc...
GONOSZ VILÁG karcolat fogadott az egyik betontotemen...
Hát volt 1 pusztulat érzése az embernek ott a csöndben a napsütésben....
Millió ilyen lepusztult hely mindenhol és a gonosz világot mint olyat is meglátni mindenhol...
Válasz später77 #27479. hozzászólásáraAmire én rákérdeztem azon nem volt. Raktárkészleten levő 2020-as traktorokat akciózták meg. Ezeket úgy kellett vinni, ahogyan vannak. Esetleg rátesznek még ami kell, de le vagy át nem szerelnek semmit.
Válasz Sk Laci #27478. hozzászólására2 vezetékes légfék berendezés.
Ebben a méretkategóriában van olyan, hogy nincs rajta légfék? Nagytraktornál még megértem, de ezeknél alap kell, hogy legyen.
Válasz csferri #27463. hozzászólásáraMost megfogtál. Magam se tudom melyikre kérdeztem rá 57 vagy 67 sorozatra. Annyit tudok 60 000 volt az ára, de nem volt benne rugúzott híd, se levegőfékek, és csak 12/12 sebváltó. Ráadísul vastag gumizású volt, ami nekem nem felel meg. Így nem érdekelt.
Ha nem néztem el, akkr a te traktorodban se nincsenek levegőfékek ha az akciós ajánlatot nézem.
Válasz VMisi #27462. hozzászólásáraIgazad van.
Egyenlőre csak itt ott szétnézek, melyik márka az amit még a gyzdák ajánlanak, és nálam is érvényesülne.
De majd a jövő megmutatja, mit engedhetünk meg magunknak. Aratásig nincsen kilátás gépujításra. Várom a csodát, hogy a JD levigye az árakat
Válasz dnsv #27475. hozzászólásáraAz hogy mennyire válik be úgy is legalább három év múlva derül ki.Akivel beszéltem az elődje van neki 6614 5-6 éves nincs vele gond.
Az hogy a 1221 nagy ívbe fordul engem is majdnem pszichiátriára küldöttmegoldást kellett rá találni, kardánszabadonfutóból lett csinálva így az ütközőket beljebb lehet tekerni kb úgy fordul mint a 4hengeres.
Válasz csferri #27474. hozzászólásáraMajd úgyis beszámolsz. Nagyon kíváncsi leszek a véleményedre.
Aztán ha eléggé üzembiztos akkor minden traktort eladok és egy ilyet veszek.
Anno itt akiket kérdeztem nagyon nem dícsérték az MF-et. De azóta nézem, hogy használják, így nem csodálkozom rajta. Még akár akkor vehettem volna MF-et is. 120 lovas bőséggel elég is lett volna így mindenesnek.
1221-el a bajom, hogy túl nagy ívbe fordul, vetni és kapálni sem igazán volna jó
Válasz csferri #27471. hozzászólásáraGratulálok!!!!
Ez az MF biztos, hogy jobb lesz már mint a 1221. Azt hittem már azt akarod eladni :D
De 520-as gumival hogy fogsz vetni? Vagy elfér éppen?
30419 hozzászólás
Válasz B.Bali #27517. hozzászólásáraHétvége van, a sör meg vicces dolgokat tud produkálni.
Válasz B.Bali #27517. hozzászólásáraVéletlenül szerbül írta.
Válasz mtz1221 #27516. hozzászólásáraHogy mi?
Válasz Josku #27511. hozzászólásáraEzzel már lehetne süt a labdázni egy rendeset.
Válasz Josku #27511. hozzászólásáraAz meg mi a gránát?
Válasz F-A-R-M-E-R \ #27512. hozzászólásáraAkkor ez "bió" lesz mert éjjel permetelted!
Válasz F-A-R-M-E-R \ #27512. hozzászólásáraAkkor ez "bió" lesz mert éjjel permetelted!
Az èjcakai műszak
Szépen kikelt a kukorica, meg sajnos más is!
[kep1]
Válasz Bobo77 #27507. hozzászólásáraElègedjünk+ 3-as kèppel
ufók helyett. Aludni???
Igen Lefeküdtem v.kivel
Válasz F-A-R-M-E-R \ #27501. hozzászólásáraNem bírtál aludni?Ufók nem voltak?
Válasz später77 #27505. hozzászólásáraÉn tettem rá, HABIS HBR asszem, 16 Ledes 48w-os
Válasz F-A-R-M-E-R \ #27503. hozzászólásáraGyári? Vagy te tetted rá? Pontosan melyik típus?
Válasz F-A-R-M-E-R \ #27503. hozzászólásáraPontosabban a kereten, igen...
Válasz Sk Laci #27502. hozzászólásáraPermetezőn van a led reflektor...Jobbról,balról 1-1..
Válasz F-A-R-M-E-R \ #27501. hozzászólásáraEz a traktor hátsó munkalámpáinak a megvilágítása, vagy a permetező kereten is van led világitás?
Èjcakai èlet
Beindult mind3 alma :)
Sajnos az őszibarack teljesen elfagyott, a szilván még lesz valami
Válasz Szabi. #27499. hozzászólásáramivel késöbbi fajta,ilyet fogok összel ültetni,mert a gönci óriás mindig elfagy.
Válasz Szabi. #27499. hozzászólására Szerintem van nálunk tengeri baracknak hívják még minden évben sikerült lekvárt főzni 1 fárol apró szemű soká érik de finom
Válasz Szabi. #27499. hozzászólásáraBergeron(ha jól emlékszem).
Van sárga/kajszibarack ami “túlélte” a mínuszokat.....
Válasz Bárány #27496. hozzászólásáraDe az folyékony volt!
Válasz Bárány #27496. hozzászólásáraGondoltam bedobok egy kis retrot...
Válasz Szabi. #27495. hozzászólásáraDe régen hallottam, hogy cserkó!
Amikor gyerekek voltunk, mi is így hívtuk.
Cserkó erőlködik:
Válasz Bárány #27493. hozzászólásáraKaliforniában mindig süt a nap.
Kaliforniai ismerösöm mai fotója.
Én is láttam valakit dél felé, vetegetni akkor kezdett beindulni az eső, kíváncsi lennék végzett-e??
Válasz Borosta #27490. hozzászólásáraPont ilyen facán összeverte nekem is az eső.
Délig lehetett, vetni, aztán haza, és szakadó esőben gépmosás.
Tengeri vetegetés és ... .
Válasz határjáró #27487. hozzászólásáraKorábban ibc-be hozták, utóbbi időbe átálltak hogy begördül a tartálykocsi, meglövi a két ibc-t és megy. Egyszerű, kényelmes, gyors...
Válasz határjáró #27487. hozzászólásáraHozzánk ibcben jön, 9 évesek a járművek, adblue rendszerrel alig volt bajunk.
Sziasztok,
Adblue-t milyen kiszerelésben a legjobb venni? Többtől hallottam már, hogy pl 1000 literesben nem a legjobb minőség. Valakinek volt már ilyennel gond?
Elhuztam a pusztulatba pár napja .... 1 lepukkant tsz állattartó telep...
Mondom belesek mi a hecc...
GONOSZ VILÁG karcolat fogadott az egyik betontotemen...
Hát volt 1 pusztulat érzése az embernek ott a csöndben a napsütésben....
Millió ilyen lepusztult hely mindenhol és a gonosz világot mint olyat is meglátni mindenhol...
Mai meló Hóember építés!!
Válasz Szabi. #27483. hozzászólásáraMéga tömlöket is nehéz volt összecsavarni a jégkása miatt
Válasz buszsofőr #27482. hozzászólásáraJártam már így május első napjaiban is.....
Ma reggeli életkép
Válasz Sk Laci #27478. hozzászólásáraAz lehet a Globál széria amiről írsz azokba van hagyományos 12/12 váltó. Nekem 1+2 körös légfék lesz rajta.
Válasz später77 #27479. hozzászólásáraAmire én rákérdeztem azon nem volt. Raktárkészleten levő 2020-as traktorokat akciózták meg. Ezeket úgy kellett vinni, ahogyan vannak. Esetleg rátesznek még ami kell, de le vagy át nem szerelnek semmit.
Válasz Sk Laci #27478. hozzászólására2 vezetékes légfék berendezés.
Ebben a méretkategóriában van olyan, hogy nincs rajta légfék? Nagytraktornál még megértem, de ezeknél alap kell, hogy legyen.
Válasz csferri #27463. hozzászólásáraMost megfogtál. Magam se tudom melyikre kérdeztem rá 57 vagy 67 sorozatra. Annyit tudok 60 000 volt az ára, de nem volt benne rugúzott híd, se levegőfékek, és csak 12/12 sebváltó. Ráadísul vastag gumizású volt, ami nekem nem felel meg. Így nem érdekelt.
Ha nem néztem el, akkr a te traktorodban se nincsenek levegőfékek ha az akciós ajánlatot nézem.
Válasz VMisi #27462. hozzászólásáraIgazad van.
Egyenlőre csak itt ott szétnézek, melyik márka az amit még a gyzdák ajánlanak, és nálam is érvényesülne.
De majd a jövő megmutatja, mit engedhetünk meg magunknak. Aratásig nincsen kilátás gépujításra. Várom a csodát, hogy a JD levigye az árakat
Válasz dnsv #27475. hozzászólásáraAz hogy mennyire válik be úgy is legalább három év múlva derül ki.Akivel beszéltem az elődje van neki 6614 5-6 éves nincs vele gond.
Az hogy a 1221 nagy ívbe fordul engem is majdnem pszichiátriára küldöttmegoldást kellett rá találni, kardánszabadonfutóból lett csinálva így az ütközőket beljebb lehet tekerni kb úgy fordul mint a 4hengeres.
Válasz csferri #27474. hozzászólásáraMajd úgyis beszámolsz. Nagyon kíváncsi leszek a véleményedre.
Aztán ha eléggé üzembiztos akkor minden traktort eladok és egy ilyet veszek.
Anno itt akiket kérdeztem nagyon nem dícsérték az MF-et. De azóta nézem, hogy használják, így nem csodálkozom rajta. Még akár akkor vehettem volna MF-et is. 120 lovas bőséggel elég is lett volna így mindenesnek.
1221-el a bajom, hogy túl nagy ívbe fordul, vetni és kapálni sem igazán volna jó
Válasz dnsv #27473. hozzászólásáraKöszi. Elvileg 215 körül lesz a gumi széle az meg vetni teljesen jó, sorközbe járni meg úgyse akarok vele.
Válasz csferri #27471. hozzászólásáraGratulálok!!!!
Ez az MF biztos, hogy jobb lesz már mint a 1221. Azt hittem már azt akarod eladni :D
De 520-as gumival hogy fogsz vetni? Vagy elfér éppen?