Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak652 FtBenzin árak637 FtEUR407.33 FtUSD390.32 FtCHF431.59 FtGBP485.67 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szerintem is ez a módszer a jó hogy ijen is meg ojan is legyen..Nekem is tetszik..Szerinted egy sor IH után is jol el mene??Mert én amit látam dolgozni az nem valami méjen járt és én szeretem ha jol meg van müvelve a fekete!! Vagy a visza tömörités és a rögok hiánya miadt tünt csak sekéjnek??
Értem!!De akor belevág még azIH egyáltalán..Eben nincs jártaságo ijenkor mi már nem szoktunk dolgozni..De most az embereket megvicelte az idöjárás meg még nem igazán tudják a forgatás nélküli talajmüvelést meg a csökentet menetszámut sem..Ez anyira csökentet let hogy a buza tarló kapot egy közép méj lazitást és enyi de lehet hogy ugy is marad..És lasan bele csuszunk a NÓ till be!!
Válasz #502. hozzászólásra
Akkor nem lehet bemenni hátra a takarmányért.A 1750-et se tom még,h hova tesszük!
Nagyon jó!!!! 6-méteres van,7,5-öst ajánlottak,de nem mertük bevállalni.Pedig elbírná!!! De így jó,mert a 6920 is elbírja!
Tavasszal vette a főnök,minden őszibúza abba van vetve,majd kiderül milyen lesz.Nekem nagyon tuti,mert álom rajta menni a vetőgéppel!De a csutkát az ih-val az igazi leforgatni!
Én is mindent elkövetek hogy megelözem!!Kitakaritotam meg tetem ki egy kis rágcsálni valót is nekik meg egy sipolót is...Remélem meguszuk..Én nem nagyon vágom az elektronikát!!Ezért csak egy komoj szaki jöhetne szóba azok meg elfoglaltak..De ezt rohadtul nem értem hogy miért pont azt kell neki rágni??
Miért nem fér be ??Kicsi az ajtó?? Hogy tetszik amugy??Én is nézegetem! Nagy szükség lene az IH melé..Én ugy gondolom hogy csak melé de tudok ojat aki az ih -t el is adta utánna.. Mik a véleményetek rola??A 8100 mekorát huz belöle??
Válasz #496. hozzászólásra
Majd fagyon tárcsázás lesz,amúgy minden megvan! Tavaly kinn laktak a masinákde ott is volt féregkár! A kombikat szeretik nagyon.Tavaly szezon elején 3!!! napig csináltam a szétrágott elektronikákat.
De sajna ez az egy szín van,és így a gaboa mellé kell állnunk.
Karba kelene tartanom a rábát mert a tárcsázásomat amit válaltam és minden másnap figyelmeztetnek is rá a közelgö fagyokon meg kelene csinálnom!! Szerinted ijen talaj nedveség melett mekora fagyon lehetne jol tárcsázni??
Válasz #494. hozzászólásra
Megérdemlik!!!! Sajna a Rabe rövidtárcsa nem fér be.Még a szemenként vető van kinn,de vmelyik reggeli fagyon betesszük azt is!
Válasz #490. hozzászólásra
Mindenel végeztetek?? Jó ez a komoj gép szin!!Egy hasonló az énrám is rám férne...Igaz nem tudnám igy telerakni, de majd egyszer..Nem szokot abol gond leni hogy a gépek mellett gabona is van??! Rágcsáló kár meg ijenek??
Hát persze!!Lasan innen több haverom lesz akivel nap mint nap beszélgetek mint a hétköznapokban! Tudod akik nem mezögazdászok kisé már unják azt hogy nekünk kis tulzásal csak ijesmin jár az agyunk...De én mindig azt mondom nekik hogy ez nem egy munka hanem egy életforma!!
30411 hozzászólás
Válasz #506. hozzászólásra
Szerintem is ez a módszer a jó hogy ijen is meg ojan is legyen..Nekem is tetszik..Szerinted egy sor IH után is jol el mene??Mert én amit látam dolgozni az nem valami méjen járt és én szeretem ha jol meg van müvelve a fekete!! Vagy a visza tömörités és a rögok hiánya miadt tünt csak sekéjnek??
Válasz #505. hozzászólásra
Űdv: It a tsz-be nálunk a john deere kombiba az űllést rágta szét az egér!
Válasz #505. hozzászólásra
Mán sokmindent megtok bűvölni nélküle is.
Válasz #500. hozzászólásra
Értem!!De akor belevág még azIH egyáltalán..Eben nincs jártaságo ijenkor mi már nem szoktunk dolgozni..De most az embereket megvicelte az idöjárás meg még nem igazán tudják a forgatás nélküli talajmüvelést meg a csökentet menetszámut sem..Ez anyira csökentet let hogy a buza tarló kapot egy közép méj lazitást és enyi de lehet hogy ugy is marad..És lasan bele csuszunk a NÓ till be!!
Van rágcsálók elleni spray,be kell fújni a vezetékeket.
Válasz #502. hozzászólásra
Akkor nem lehet bemenni hátra a takarmányért.A 1750-et se tom még,h hova tesszük!
Nagyon jó!!!! 6-méteres van,7,5-öst ajánlottak,de nem mertük bevállalni.Pedig elbírná!!! De így jó,mert a 6920 is elbírja!
Tavasszal vette a főnök,minden őszibúza abba van vetve,majd kiderül milyen lesz.Nekem nagyon tuti,mert álom rajta menni a vetőgéppel!De a csutkát az ih-val az igazi leforgatni!
Válasz #501. hozzászólásra
olyan segitségel nem nagy kaland elektonikázni amugy
Válasz #501. hozzászólásra
Én is mindent elkövetek hogy megelözem!!Kitakaritotam meg tetem ki egy kis rágcsálni valót is nekik meg egy sipolót is...Remélem meguszuk..Én nem nagyon vágom az elektronikát!!Ezért csak egy komoj szaki jöhetne szóba azok meg elfoglaltak..De ezt rohadtul nem értem hogy miért pont azt kell neki rágni??
Válasz #500. hozzászólásra
Az jó!!!
Válasz #497. hozzászólásra
Miért nem fér be ??Kicsi az ajtó?? Hogy tetszik amugy??Én is nézegetem! Nagy szükség lene az IH melé..Én ugy gondolom hogy csak melé de tudok ojat aki az ih -t el is adta utánna.. Mik a véleményetek rola??A 8100 mekorát huz belöle??
Válasz #496. hozzászólásra
Majd fagyon tárcsázás lesz,amúgy minden megvan! Tavaly kinn laktak a masinákde ott is volt féregkár! A kombikat szeretik nagyon.Tavaly szezon elején 3!!! napig csináltam a szétrágott elektronikákat.
De sajna ez az egy szín van,és így a gaboa mellé kell állnunk.
Válasz #499. hozzászólásra
kb. -8
Válasz #495. hozzászólásra
Karba kelene tartanom a rábát mert a tárcsázásomat amit válaltam és minden másnap figyelmeztetnek is rá a közelgö fagyokon meg kelene csinálnom!! Szerinted ijen talaj nedveség melett mekora fagyon lehetne jol tárcsázni??
Válasz #497. hozzászólásra
meg ám !!!
Válasz #494. hozzászólásra
Megérdemlik!!!! Sajna a Rabe rövidtárcsa nem fér be.Még a szemenként vető van kinn,de vmelyik reggeli fagyon betesszük azt is!
Mindenel végeztetek?? Jó ez a komoj gép szin!!Egy hasonló az énrám is rám férne...Igaz nem tudnám igy telerakni, de majd egyszer..Nem szokot abol gond leni hogy a gépek mellett gabona is van??! Rágcsáló kár meg ijenek??
Válasz #493. hozzászólásra
Igazad van!!!!!!! Mi a meló mostanság?
ej de fasza a gépeknek
Válasz #492. hozzászólásra
Hát persze!!Lasan innen több haverom lesz akivel nap mint nap beszélgetek mint a hétköznapokban! Tudod akik nem mezögazdászok kisé már unják azt hogy nekünk kis tulzásal csak ijesmin jár az agyunk...De én mindig azt mondom nekik hogy ez nem egy munka hanem egy életforma!!
Válasz #491. hozzászólásra
Mi újság? "Lűjük" a netet??
Szia lajos neked is!!
Jóestét mindenkinek.Ma "beteleltünk".
Válasz #477. hozzászólásra
Igen, ma Paldoobácsi volt a jó öreg Mikulásbácsi... hehehehhe
Válasz #487. hozzászólásra
Eléggé nem unszimpatikus a lányka ugyi?
Válasz #485. hozzászólásra
Én szivesen teljesiteném a kivánságot!!
Válasz #485. hozzászólásra
végül is az !
Ez is 1 életkép ... heheheheheee
Válasz #483. hozzászólásra
Á.
Fullfull a parcella belsejibe.
Pszt, lehet vlm. kincset jelölt. hehehehehehhe
Válasz #481. hozzászólásra
valami régi mázsaház alapja vahy mi a ló.....cccc
Válasz #475. hozzászólásra
nyomom komám
Válasz #479. hozzászólásra
Nemhiszem.
Az eke csípte ki 1helyről...
Már 1 ideje csak a betonzúzónak hívom az ócska ekémet...heheehehheee
Válasz #473. hozzászólásra
ezt a trágyával hordták ki a földre?
És ez még csak a 0,1 es fokozat a 10es skálán...hehehheeee
Jéééé! Paldoo-bácsi is megjándékozott bennünket képekkel!!!!!!
már az utat is...
Válasz #474. hozzászólásra
Nyomjad az elismerést!
Hátha lesz még vlm. a tarsolybanne... hehehhheeeeee
nocsak nocsak!!élethü képek!!
Ilyeneket találni... heheheheeee
Mikor enyhén betonba harap az eke....
Válasz #470. hozzászólásra
De jártunk olyan helyeken,hogy sztem a 8000 is megtörölgette volna a homlokát,mire kivonszol 1 HW-8011-nyi kukoricát...
Válasz #469. hozzászólásra
elhiszem!!
Válasz #468. hozzászólásra
Nem mindíg forgott minden kereke......
Válasz #467. hozzászólásra
DAGONYA
Válasz #466. hozzászólásra
Ilyenek?
Válasz #464. hozzászólásra
Meg szerintem egy kis OFF.ROOD!!
Válasz #464. hozzászólásra
Válasz #463. hozzászólásra