Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.35 FtUSD399.52 FtCHF437.83 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Köszönöm a segitséged!!Most ugy sincs mit föltenem.. hisz mi már megáltunk.. de remélem mire itt a tavasz akora már képbe leszek mindenel.. hisz tényleg szivesen tenék fel én is videókat.. Mivel holnap ujbol kombájn takaritás ezért én elköszönök töletek!!Minden jót nektek..
Csajé-t is lehet olyat "szerezni" aki tud english-ül.
No meg hát értük gályázok,ennyit igazán megtehetnek értem!
Aranyosak vtak,versenyeztek,ki az ügyesebb,ki tud többet segíteni apának.
Jó ötlet!!Akor majd én is beszerzek egyet hogy nekem is legyen egy fényes szemü hátha majd ö tudni fogja.. Nekem az is élmény lesz ha megoszthatom veletek amit én dolgozok és amiröl beszélgetünk.. már volt aki hiányolta söt volt aki azt hitte hogy kamuzok.. Az a kérdésem hogy csak a you tube-rol lehet ide felteni??Privát bol csak a sz gépemröl nem??
Válasz #83. hozzászólásra
A wts-se jobb,abba is fér még,mikor jelez,de az a tetején "fújta" és az az oldalán lefolyt!
A másikat tenap mostam le,ha minden jól megy,ez is végez hétfőn,de sztem utána szántás lesz,kombájnfényesítés csak ha felszántunk.
Hát igen az nem elhanyagolható!A 2266os elég bután jelzi a full telitetséget mert ugye a sipoló jelzés után még fér... és ha fér akor szegyük még bele.. én is jártam igy nem egyszer!!Én ma már takaritotam a gépet és nem volt meglepö hogy mindenhonan mag jött elö mikor már egy párszor csurig szedtem..
Válasz #79. hozzászólásra
Tömörítés nélkül szebbek,de nem volt türelmem kivárni,38 perc alatt töltötte volna fel.
Tömöríteni kell,aztán fel a youtube-ra,azt én is vmelyik este kezdte,iderendeltem a két, "szemem fényét" mert ugyebár ők tunak english-ül
Válasz #77. hozzászólásra
a magtartály tetejét,látom benne mikor kezd emelkedni,és így nem zuttyan ki a fülkére,meg a motor alá,ha nem ér időben a jármű a "biga" alá.
Gratulálok lajos a videóhoz! Egész jó terepen dolgoztatok alig szedte a kerék! De ezt a kukoricát kár volt edig kinthagyni.. Ami még tetszet az a két kiegészitö kis tükör!!Egész jó ötlet..
nem 92-ben indúltunk,1999-ig szülőm alkalmazott volt, akkor lett saját gazdaság megkezdve a munkák mellett.
Se földünk se gépünk nem volt, csak Apának komoly szakképzettség,gyakorlat amin elindúlt először vegyszer vetőmag növényápolásitermékek,műtrágyák...kereskedelmével,forgalmazásával, mg mérnöki munkák vállalásával...
Bár saját föld ma sincsen 50hektártól több, a többi mind bérelt, de ezt felkellett építeni.
Nyugodtan is lehetne ezeket megbeszélni. Így mint most.
legyen így!
én még senkit sem bántottam meg az élethelyzete végett, engem gyakran...
én csak azzal bántok meg másokat,hogy Fergusonunk van.
ezt már észrevettem
a jonisok meg pirúlnak veresednek hahaha:-D
Kérlek titeket, hogy ha lehet akkor kicsit mellőzzétek egymás és már szurkálását! Ez a topic a "Életképek a gazdálkodás mindennapjairól"-ről szól, nem erről.
"Senkit se szabad megszólni, mivel lehet, hogy az önerejéből többre képes mint gondolnátok így a látszat csal!"
"Ne higgy senkinek!"
30292 hozzászólás
Válasz #90. hozzászólásra
jól van az !bizony hogy szép hogy segitenek
Válasz #89. hozzászólásra
Köszönöm a segitséged!!Most ugy sincs mit föltenem.. hisz mi már megáltunk.. de remélem mire itt a tavasz akora már képbe leszek mindenel.. hisz tényleg szivesen tenék fel én is videókat.. Mivel holnap ujbol kombájn takaritás ezért én elköszönök töletek!!Minden jót nektek..
Válasz #87. hozzászólásra
Csajé-t is lehet olyat "szerezni" aki tud english-ül.
No meg hát értük gályázok,ennyit igazán megtehetnek értem!
Aranyosak vtak,versenyeztek,ki az ügyesebb,ki tud többet segíteni apának.
Válasz #88. hozzászólásra
Csak vmilyen Video megosztó helyről lehet ide tudtommal.
Jó ötlet!!Akor majd én is beszerzek egyet hogy nekem is legyen egy fényes szemü hátha majd ö tudni fogja.. Nekem az is élmény lesz ha megoszthatom veletek amit én dolgozok és amiröl beszélgetünk.. már volt aki hiányolta söt volt aki azt hitte hogy kamuzok.. Az a kérdésem hogy csak a you tube-rol lehet ide felteni??Privát bol csak a sz gépemröl nem??
Válasz #86. hozzászólásra
hát a vidi feltöltés!!:)
Válasz #84. hozzászólásra
Mé????????
A wts-se jobb,abba is fér még,mikor jelez,de az a tetején "fújta" és az az oldalán lefolyt!
A másikat tenap mostam le,ha minden jól megy,ez is végez hétfőn,de sztem utána szántás lesz,kombájnfényesítés csak ha felszántunk.
Válasz #82. hozzászólásra
Hm HM ..de könnyü valakinek
Válasz #80. hozzászólásra
Hát igen az nem elhanyagolható!A 2266os elég bután jelzi a full telitetséget mert ugye a sipoló jelzés után még fér... és ha fér akor szegyük még bele.. én is jártam igy nem egyszer!!Én ma már takaritotam a gépet és nem volt meglepö hogy mindenhonan mag jött elö mikor már egy párszor csurig szedtem..
Válasz #79. hozzászólásra
Tömörítés nélkül szebbek,de nem volt türelmem kivárni,38 perc alatt töltötte volna fel.
Tömöríteni kell,aztán fel a youtube-ra,azt én is vmelyik este kezdte,iderendeltem a két, "szemem fényét" mert ugyebár ők tunak english-ül
Válasz #78. hozzászólásra
sejtetem
Válasz #77. hozzászólásra
a magtartály tetejét,látom benne mikor kezd emelkedni,és így nem zuttyan ki a fülkére,meg a motor alá,ha nem ér időben a jármű a "biga" alá.
Válasz #78. hozzászólásra
Én nagyon birom az ijen videókat!!Mostmár én is tudok ijeneket csinálni mert vetem egy gépet de még azt nem tudom hogy is kelene majd felraknom..
Válasz #76. hozzászólásra
Köcce! a fülkéseket én csináltam,a kintieket meg a kolega!
Válasz #75. hozzászólásra
És a bal oldalival te mit látsz??
Válasz #74. hozzászólásra
igen az ilyen kukik sokat strapálodnak az idötöl már !!!
a vidik tényleg facák lettek LAJOSOM !!
Válasz #74. hozzászólásra
A baloldali a lényeges,a jobbos nem egészen jött be,domborúbb tükör kéne.
Válasz #73. hozzászólásra
Gratulálok lajos a videóhoz! Egész jó terepen dolgoztatok alig szedte a kerék! De ezt a kukoricát kár volt edig kinthagyni.. Ami még tetszet az a két kiegészitö kis tükör!!Egész jó ötlet..
Válasz #69. hozzászólásra
A videok-ban megtekinthető....
Válasz #70. hozzászólásra
majd elkapom a frakját ha hazakeverednek a jövö héten mert most messzebb vannak dolgozni
oszt lesz fotó
Válasz #70. hozzászólásra
de keményen ám !!!!ö az éjszakás
Válasz #67. hozzászólásra
2 műszakban nyomják?
Válasz #68. hozzászólásra
Szia és felétek hogy ment??
Jóestét! Látom,ment a munka ezerrel!
Válasz #65. hozzászólásra
amugy szépen takar és nem májas a föd nálatok a sok esö ellenére sem
mondjuk nálunk se
maszek most is nyomja HEHE
mi ma lettünk kész!
Válasz #65. hozzászólásra
HEHE
na az öregemnél mindig van colostok
a kétkedök megnyugtatására
Válasz #64. hozzászólásra
Szevasz!
nem volt más kéznél
Válasz #61. hozzászólásra
és a mélység bemutatása is ötletes
Válasz #61. hozzászólásra
HELLÓ !!
na látom te is fotózol és nyomod a munkát !!
fasza
ismerem ezt az ekét szimpi nekem is
strapabiró erös eke
[kep1][kep2][kep3]
Válasz #47. hozzászólásra
A birkás kérdésre nem válaszoltál.
Válasz #55. hozzászólásra
Erre szokta a sógorom mondani, hogy mindenkinek van egy története.
Válasz #55. hozzászólásra
akkor ti még késöbben kezdtétek tényleg !!
amugy mi is 2000 után keztünk területileg jobban hizni.....
rá is szoktam csodálkozni rendesen
Válasz #54. hozzászólásra
Válasz #51. hozzászólásra
nem 92-ben indúltunk,1999-ig szülőm alkalmazott volt, akkor lett saját gazdaság megkezdve a munkák mellett.
Se földünk se gépünk nem volt, csak Apának komoly szakképzettség,gyakorlat amin elindúlt először vegyszer vetőmag növényápolásitermékek,műtrágyák...kereskedelmével,forgalmazásával, mg mérnöki munkák vállalásával...
Bár saját föld ma sincsen 50hektártól több, a többi mind bérelt, de ezt felkellett építeni.
Nyugodtan is lehetne ezeket megbeszélni. Így mint most.
Válasz #53. hozzászólásra
Reggelente összefutsz vele a tükör előtt!
azért vannak ilyen őrültek..ismerek egyet
Válasz #51. hozzászólásra
attól függ hogy kinek
Válasz #43. hozzászólásra
92-ben sokkal könnyebb volt a nulláról indulni mint most.Most talán nemis lehetne.
Válasz #49. hozzászólásra
nono
Válasz #45. hozzászólásra
legyen így!
én még senkit sem bántottam meg az élethelyzete végett, engem gyakran...
én csak azzal bántok meg másokat,hogy Fergusonunk van.
ezt már észrevettem
a jonisok meg pirúlnak veresednek hahaha:-D
Válasz #47. hozzászólásra
Oks !
Válasz #44. hozzászólásra
hétfőn ha nem felejtem megmondom!
most fogalmam sincsen,pedig nemréghoztak és vettem át, írtam a papírt...
Válasz #45. hozzászólásra
nagyon igazad van !!!!!!
Kérlek titeket, hogy ha lehet akkor kicsit mellőzzétek egymás és már szurkálását! Ez a topic a "Életképek a gazdálkodás mindennapjairól"-ről szól, nem erről.
"Senkit se szabad megszólni, mivel lehet, hogy az önerejéből többre képes mint gondolnátok így a látszat csal!"
"Ne higgy senkinek!"
Válasz #42. hozzászólásra
Mennyiért kapjátok a gázt a mol-tól ????????????????
Válasz #42. hozzászólásra
én megértelek komám !!!!!!!!sok ilyen szitu van ebben a rohadt életben
mi is a nulláról kezdtük 0.7 hekin 92-ben !!!!!