Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak652 FtBenzin árak637 FtEUR407.33 FtUSD390.32 FtCHF431.59 FtGBP485.67 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #260. hozzászólásra
De annál a hozzászólásnál,ahol a kép van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LAJOS !! EZ FULL FULL
emberesen helytál a kis 10 johni !!! nagyon eltalált széria ismerem ezeket!
kár hogy azt nem vette fel senki hogy meddig futottál a johni után
Szia! Régen kis srác koromban láttam egyszer testközelből dolgozni ilyen nagy monstrumot.Akkor megbabonázott,és volt idő mikor nyomoztam utánna milyen gépek is valójában.Vagy tíz éve ajánlottak nekünk 1 kikímélt gépet,de sajna területünk akkoriban még annyi nem volt hogy lefedte volna a gép teljesítményét
én el el szoktam szundítani egy kicsit szántás közben
a minap épp a délutáni sziesztámnál tartottam,amikor egy szíkfoltban arra ébredtem hogy állok egy helyben a trakinak meg pörög a kereke
eke fel kis tánci előre hátra és szerencsém volt mert kijött
Válasz #233. hozzászólásra
Kiskunfélegyházán volt 1 bemutató,ahol 1 ilyen technikával volt 1 8000.Mesélte a gépés,hogy nagy nyugodtan olvasta az újságot és egyszer csak lefejelte e kormányt!A jd orra beleállt a csatorna túlpartjába,és lefulladt!
Mint utólag kiderült,1 pillanatra elvesztete a kapcsolatot a műholddal,és utána nem tudta az eszköz,hogy hol van.
Ilyen direktvető tavaszra jól jöhetne nekem. Amiről beszéltem múltkor területről........20 heki........vadkacsák úszkálnak rajta.....bebaxot az öntözés.....
Igen...De nem a répa fajtájától édes hanem a talajtól...Ettem én már szegedi maistrot és olyan íze volt mind a sárnak....Ha más fajtát vetek az is nagyon édes...Lehet ebből az öntéstalajból jobban feltudja venni a kálit,és itt magasabb lesz a karotintartalma is...
azt a notebook-tartót honnan lehetne beszerezni, mert amiket eddig láttam, azok mind 100 fölött vannak, és ráadásul gagyik. szgk-n kívül nem igazán építhetőek be sehova...
Hát még nem...pedig a inkább azt ettem volna mint csibepörit.Na majd jövő héten mert ha nem akkor kiverem a dilit...Ez a répa még nem is édes...A tavaszi vetésűt kóstoltad volna...Húú Te az iszonyat édes volt...Azon még én is csodálkoztam..Na ha ízlett a répa akkor látogass majd be bajára és lesz egy nagyonagy szatyorra való.csak szólj előtte...Meg ami kell mond és lesz...Karácsonyra savanyúkáposzta meg ilenek...
lehet persze..De ha kilóra adod a pontos...digitális mérlegeink vannak reggel beprogramozzuk az árat és csak a tétel gombot nyomogatjuk...szóval így könnyebb.se a kuncsaft,se mi nem leszünk átcseszve...Nemtudom Szabolcsnak bele e került a vasárnapi húslevesbe a zöldség répa...Érzett valami különbséget az enyém és az között amit eddig fogyasztott..Mert a szegedi gyökérfélék azok nem olyan jó ízűek...szépek,de az ízük nem olyan...Néha ha nekünk elfogy veszünk és a kuncsaftok is észreveszik hogy valami nem kóser...jönnek ám és mondják..
Na ez az a növény ami hétről hétre változik...most 1400volt a nagybanin,múlt héten meg 2500.szal ez naon változó.mi most 120/kilóért adtuk tegnap a kispiacon...
30411 hozzászólás
Válasz #260. hozzászólásra
De annál a hozzászólásnál,ahol a kép van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #259. hozzászólásra
az inform egy adatlapját nyomja be !!!!!!!!!!!!!!!!
a curva anyát
Válasz #258. hozzászólásra
Kattins má a class(zöld színű) feliratra!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #251. hozzászólásra
igy se LÁTOM
Válasz #256. hozzászólásra
igen a lihegést még irni akartam!!
JÓ LETT AZÉRT
Válasz #255. hozzászólásra
Hát,lihegtem! Először elé-aztán utána.
Válasz #249. hozzászólásra
LAJOS !! EZ FULL FULL
emberesen helytál a kis 10 johni !!! nagyon eltalált széria ismerem ezeket!
kár hogy azt nem vette fel senki hogy meddig futottál a johni után
Válasz #251. hozzászólásra
class-ra kattincs,és nagyít.
Válasz #242. hozzászólásra
Szia.Majd akarok csinálni videót is,de kintről a kipufogó hangját bemutatva.Ma meg nem volt potya utasom
Kattints a class-ra!!!!!!!!!!!!!!!!
Megpróbálom csak azt az egyet,hátha!
Nekem se,de a trágyaszórósnál se az elsőt!
Itt meg egy vidijó.Ma a "kistücsökre" osztottak be.Így harcolt a 6310SE.
Válasz #246. hozzászólásra
az elsö kép nem nagyit !!
Válasz #244. hozzászólásra
én is csak láttam öket, de még nagyon fiatal voltam én is
5 darab volt 1 TCS-ben !!!!!!!!!!!imádom öket én is !!!
Ma is szántottunk,kisebb-nagyobb sikerrel.
Válasz #243. hozzászólásra
SZI SZIA
az a jjó LAJOSOM csakis a tövén !!!
Válasz #241. hozzászólásra
Szia! Régen kis srác koromban láttam egyszer testközelből dolgozni ilyen nagy monstrumot.Akkor megbabonázott,és volt idő mikor nyomoztam utánna milyen gépek is valójában.Vagy tíz éve ajánlottak nekünk 1 kikímélt gépet,de sajna területünk akkoriban még annyi nem volt hogy lefedte volna a gép teljesítményét
Válasz #241. hozzászólásra
Jóestét!
Hogy áll a semmittevés?
Intézem azz eszközt,csak kis idő kell,a tövén akarom vágni a fát!
Válasz #240. hozzászólásra
Ha én nem,legalább te fényképezz.Videó nem lessz?
Válasz #240. hozzászólásra
SZIA !! fasza a szórod
amugy kedveled a kirovetz-keta nick képedre kérdem
Majdnem le kellett szórnom helyben az anyagot, de a jól bevált oldalra fordításos módszerem segített..
Válasz #238. hozzászólásra
Válasz #236. hozzászólásra
én el el szoktam szundítani egy kicsit szántás közben
a minap épp a délutáni sziesztámnál tartottam,amikor egy szíkfoltban arra ébredtem hogy állok egy helyben a trakinak meg pörög a kereke
eke fel kis tánci előre hátra és szerencsém volt mert kijött
Válasz #236. hozzászólásra
Válasz #233. hozzászólásra
Kiskunfélegyházán volt 1 bemutató,ahol 1 ilyen technikával volt 1 8000.Mesélte a gépés,hogy nagy nyugodtan olvasta az újságot és egyszer csak lefejelte e kormányt!A jd orra beleállt a csatorna túlpartjába,és lefulladt!
Mint utólag kiderült,1 pillanatra elvesztete a kapcsolatot a műholddal,és utána nem tudta az eszköz,hogy hol van.
Válasz #225. hozzászólásra
Ilyen direktvető tavaszra jól jöhetne nekem. Amiről beszéltem múltkor területről........20 heki........vadkacsák úszkálnak rajta.....bebaxot az öntözés.....
Válasz #229. hozzászólásra
Nincs ötletem , amúgy vidi utolsó commentjében is ezt kérdezik ...
Válasz #227. hozzászólásra
mert még kiskorú ez a technika és kell hozá egy baby sitter
Válasz #231. hozzászólásra
Igen...De nem a répa fajtájától édes hanem a talajtól...Ettem én már szegedi maistrot és olyan íze volt mind a sárnak....Ha más fajtát vetek az is nagyon édes...Lehet ebből az öntéstalajból jobban feltudja venni a kálit,és itt magasabb lesz a karotintartalma is...
Válasz #228. hozzászólásra
Ez az a fajta répa amiről beszéltünk?
Válasz #228. hozzászólásra
hát azért egy kapirgálós kakaspörit bevágnék
azt a notebook-tartót honnan lehetne beszerezni, mert amiket eddig láttam, azok mind 100 fölött vannak, és ráadásul gagyik. szgk-n kívül nem igazán építhetőek be sehova...
Válasz #226. hozzászólásra
Hát még nem...pedig a inkább azt ettem volna mint csibepörit.Na majd jövő héten mert ha nem akkor kiverem a dilit...Ez a répa még nem is édes...A tavaszi vetésűt kóstoltad volna...Húú Te az iszonyat édes volt...Azon még én is csodálkoztam..Na ha ízlett a répa akkor látogass majd be bajára és lesz egy nagyonagy szatyorra való.csak szólj előtte...Meg ami kell mond és lesz...Karácsonyra savanyúkáposzta meg ilenek...
Minek a traktoros !!!?????
Válasz #224. hozzászólásra
Halod koma !!! Le a kalappal !!!! A s. répád, mint a cukor
Aztán a te-ti vasárnapi levesetekbe bene volt-e az én cucom !?
ez ám a fárasztó munka
Válasz #223. hozzászólásra
lehet persze..De ha kilóra adod a pontos...digitális mérlegeink vannak reggel beprogramozzuk az árat és csak a tétel gombot nyomogatjuk...szóval így könnyebb.se a kuncsaft,se mi nem leszünk átcseszve...Nemtudom Szabolcsnak bele e került a vasárnapi húslevesbe a zöldség répa...Érzett valami különbséget az enyém és az között amit eddig fogyasztott..Mert a szegedi gyökérfélék azok nem olyan jó ízűek...szépek,de az ízük nem olyan...Néha ha nekünk elfogy veszünk és a kuncsaftok is észreveszik hogy valami nem kóser...jönnek ám és mondják..
Válasz #222. hozzászólásra
Ha van kisebb nagyobb , a darabra árulásnál is lehet árkülönbséget eszközölni nemigaz??????
Válasz #221. hozzászólásra
De mié ne menne...csak azért kell adni kilóra,mert van kisebb nagyobb...
Válasz #219. hozzászólásra
Darabra nem m1?
Válasz #218. hozzászólásra
A akarsz savanyítani???
Válasz #218. hozzászólásra
Na ez az a növény ami hétről hétre változik...most 1400volt a nagybanin,múlt héten meg 2500.szal ez naon változó.mi most 120/kilóért adtuk tegnap a kispiacon...
Válasz #217. hozzászólásra
Hát őőőőő izé...
Karfiol mennyiért m1?
Válasz #216. hozzászólásra
Hát most a magyar fokhagyma 800ft körül megy...de nekem még sosem volt...most jó lenne ha lenne...
Válasz #215. hozzászólásra
Veszi a nép az ócsó szart.
Mind1 te mennyire tartod...
Mennyié tudnád eladni?
Válasz #214. hozzászólásra
Addig ke csináni amig köll..majd ha nem köll nemcsináljuk..Most jó lenne egy kis fokhagyma is ha lenne...Tood mennyi kilója???
Válasz #213. hozzászólásra
Annak tutti.
De örökkön örökké nem fogunk ám zöldségezni...
Oszt mi lesz?
Oszt kinek fog az kölleni?
Válasz #212. hozzászólásra
Nekem jó lenne zödségnek...
Válasz #209. hozzászólásra
Az nemjó ha omlik.
Mer az má HOMOK!!!!
ÁÁÁÁ nemköll homok!