Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR409.5 FtUSD391.39 FtCHF432.34 FtGBP484.97 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Pilátus" #26943. hozzászólásáraIgen, csak ha nem a kiválasztott zsebben landol a pénz, akkor az nem elfogadható a vályunál levőknek. És jön a basogatás rendes büntivel.
Válasz Dns8 #26946. hozzászólásáraMert felajánlották az ikertesóját is. Azt gondoltam, ha kell valakinek így jóárasítva, hát vigye (tök új, garis gép, egy métert nem dolgozott még), ha meg nem, akkor marad nálam, az ikertesója meg ott ahonnan ez is jön. Amúgy ez is csak hét vége felé ér egyáltalán hozzám.
Válasz Róbert86 #26944. hozzászólásáraVan, Horsch Express 3 HD, gondolom nem olcsó játék. De van néhány gyártónak ilyen koncepciója. Hozzánk is hasonló lesz (előbb utóbb). Csakis Pilátus'' féle egymenetes műtrágya aláhelyezéssel ;)
Válasz Pilátus" #26936. hozzászólásáraHali
Felénk jelenleg ha jól láttam(kicsit messze volt) függesztett 3 méteres tárcsával(alighanem 2 sor) szerelt vetőgéppel vetnek. A traki styer cvt165 volt.
Utána pedig egy 6m dal bo-val hengereztek.
Nem tudom hogy a horsch-nak van e ilyen vetőgépe?
Válasz Mf-es? #26937. hozzászólásáraSk -ban a vegyszerforgalmazó nem tudja bebiztosítani, és mostan a határzárak miatt, nem tudom hogy meg e rendelhetem és valamilyen futárszolgálattal átszállítani a határon.
Annyit tudok, hogy az internetes "apróságokat" az Aliexpresen keresztül lehet rendelni. Lassú kiszállitással Kínából itt volt az áru 2 héten belül.
Válasz Pilátus" #26936. hozzászólásáraVetettünk már búzát december 19-én is. Ha másként nem ment, műtrágyaszóróval, gyenge fagyon betárcsázva. Kár ilyenkor a vetőgépet erőltetni.
(A mai napig még mindig búzát vetek de képtelenség befejezni decemberig...
Már harmadik vetőgépet veszem de a vízes földdel ezek is képtelenek megbirkozni.
Remélem sokkal kevesebb lesz vetve és egy 190 euros ár közelít.
Többi nagyok tudtak vetni mendenfelé? Ki mit lát?)
(Idén is rengeteg újabb tapasztalat van a fejemben és ezeket okosan mind pénzre kell váltani jővőre...)
Válasz Pilátus" #26923. hozzászólásáraKb. két hete volt IH-val tárcsázva,a teteje le volt kérgesedve,szutyok fekete föld,azóta nem kapott komoly csapit csak szitálást meg ködöt.most meg volt egy kicsit pirkadva, alul tiszta fos volt ezért csak épp bele tettem a földbe így nem volt gond vele!
Válasz Sk Laci #26928. hozzászólásáraNem tudom melyik szert tették be ide. Amit mi szórunk 65e+fa/kg=50ha Naprába jó tapasztalatok vannak kezdeti rágás megszűnt, eddig rengeteg csokrosodás volt, most nulla, nincs leharapott bimbó. Sajnos a tányérokat már meg gyepálták rendesen de azok nem lettek fújva.Nem is merném mert akkor tuti keserű lenne az olaj is és abból előbb-utóbb baj lenne.
Válasz szanberg #26927. hozzászólásáraEz igaz. Csak egy ilyen tudású függesztett permetező minimum 2x ennyibe kerül és még akkor mindig nincs ekkora területteljesítménye, és még kell hozzá traktor is.
Válasz jamo #26926. hozzászólásáraAzzal a keserítőszerrel, amit itt egy párszor betettek, hogy segített vadrágás ellen napraforgóban?
Mibe kerül kilója, és mennyit teszel HA-onként?
Válasz Ares 826 #26922. hozzászólásáraVontatottal meg se próbálja senki a környéken. Nagy öszkerekes önjáró nem tudom mire jutna ilyen körülmények között. Ha elakad lehet szét lenne szakítva. Tegnap 5óra alatt 26ha fújtam le úgy, hogy bejártam 2-3km-t tankolni kútból. Egyszer akadtam el. De sokszor volt a képekhez hasonló helyzet. Meglepően jól boldogul a sárbanez kis xar.
Válasz apuci #26902. hozzászólásáraTárcsa után?
Nem dúrr össze a Rapid? Nálunk a kiemelő henger alatt mindig torlodik mert vizes és Rapiddal nem tudunk vetni...
Válasz jamo #26921. hozzászólásáraNem a talajjal van igazából gond ilyenkor késő ősszel, hanem a géped kereke nagyon de nagyon kicsi meg vékony virsli szerintem!
30402 hozzászólás
Válasz .Richard. #26954. hozzászólásáraMeg milyen kis gépekkel húzzák a nagy pótkocsit.
Válasz Gatti #26953. hozzászólásáraEzek nagyon hülyék. Ha mi tudjuk'hogy elszakadnak a csavarok'vagy épp az öntvény akkor ők nem?
Bírom ezeket az indiaikat ????
Válasz envagyok2 #26950. hozzászólásáraKivéve, aki még nem. Több vetőgép van a határban, mint kombájn, és nem kukorica után megy a búza.
Válasz Pilátus" #26948. hozzászólásáraNagybátyám / Keresztapám! Köszöni, jól van. Méh anyákat nevel és ultramaratonokat biciklizik.
Válasz Pilátus" #26936. hozzászólásáraaki akart, az már elvetett.
Válasz Pilátus" #26943. hozzászólásáraIgen, csak ha nem a kiválasztott zsebben landol a pénz, akkor az nem elfogadható a vályunál levőknek. És jön a basogatás rendes büntivel.
Válasz Lackó #26945. hozzászólására:))) Csakis!!
Mi van az én öreg(de még mindig ügyesebb mint a mai fiatalok többsége) Brachman méhész professzorommal Babarcon!??
Rokonod is szerintem(?)
Válasz Dns8 #26946. hozzászólásáraMert felajánlották az ikertesóját is. Azt gondoltam, ha kell valakinek így jóárasítva, hát vigye (tök új, garis gép, egy métert nem dolgozott még), ha meg nem, akkor marad nálam, az ikertesója meg ott ahonnan ez is jön. Amúgy ez is csak hét vége felé ér egyáltalán hozzám.
Válasz Lackó #26945. hozzászólásáramiert adod el a fergasszonyt?
Válasz Róbert86 #26944. hozzászólásáraVan, Horsch Express 3 HD, gondolom nem olcsó játék. De van néhány gyártónak ilyen koncepciója. Hozzánk is hasonló lesz (előbb utóbb). Csakis Pilátus'' féle egymenetes műtrágya aláhelyezéssel ;)
Válasz Pilátus" #26936. hozzászólásáraHali
Felénk jelenleg ha jól láttam(kicsit messze volt) függesztett 3 méteres tárcsával(alighanem 2 sor) szerelt vetőgéppel vetnek. A traki styer cvt165 volt.
Utána pedig egy 6m dal bo-val hengereztek.
Nem tudom hogy a horsch-nak van e ilyen vetőgépe?
Válasz Sk Laci #26942. hozzászólásáraHa engédélyzett a hatóanyag akkor te is rendelhetsz ugyaúgy mint pld a Bayer!Próbald meg!(had tanuljunk tóled)
Egész euró pa e(h)un kí(na)vülről hozza be...
Válasz Pilátus" #26941. hozzászólására?????
EU-n kívülről?
Miért rendelnék Kínából vegyszert?
Válasz Nyomasek Bobo #26938. hozzászólásáraJaa én hittem ebben...
Pityu a sor alatti(!) műtrágyából többet nem engedek.
Sk vegyszert is rendeltél már pl Kínából??:)
Válasz Mf-es? #26937. hozzászólásáraSk -ban a vegyszerforgalmazó nem tudja bebiztosítani, és mostan a határzárak miatt, nem tudom hogy meg e rendelhetem és valamilyen futárszolgálattal átszállítani a határon.
Annyit tudok, hogy az internetes "apróságokat" az Aliexpresen keresztül lehet rendelni. Lassú kiszállitással Kínából itt volt az áru 2 héten belül.
Válasz Pilátus" #26936. hozzászólásáraVetettünk már búzát december 19-én is. Ha másként nem ment, műtrágyaszóróval, gyenge fagyon betárcsázva. Kár ilyenkor a vetőgépet erőltetni.
Válasz Pilátus" #26936. hozzászólásáraÉn azt hittem, mindent elvetettél már...
Válasz Sk Laci #26935. hozzászólásáraNekem holnap hozza a DPD.Búzára teszem,hátha elkerüli a mezei pocok.
Válasz jamo #26931. hozzászólásáraMesélj kérlek kicsit részletesebben erről járganyról!
(A mai napig még mindig búzát vetek de képtelenség befejezni decemberig...
Már harmadik vetőgépet veszem de a vízes földdel ezek is képtelenek megbirkozni.
Remélem sokkal kevesebb lesz vetve és egy 190 euros ár közelít.
Többi nagyok tudtak vetni mendenfelé? Ki mit lát?)
(Idén is rengeteg újabb tapasztalat van a fejemben és ezeket okosan mind pénzre kell váltani jővőre...)
Válasz jamo #26932. hozzászólásáraBeírnád a vegyszer nevét, amit te használsz rágás ellen?
Hol vásárolod?
Válasz Apáé #26929. hozzászólásáraNem tudom miért kellett ezt csinálni,én nem bántottalak és tudtommal nem is adtam okot a kötözködésre!
Válasz Pilátus" #26923. hozzászólásáraKb. két hete volt IH-val tárcsázva,a teteje le volt kérgesedve,szutyok fekete föld,azóta nem kapott komoly csapit csak szitálást meg ködöt.most meg volt egy kicsit pirkadva, alul tiszta fos volt ezért csak épp bele tettem a földbe így nem volt gond vele!
Válasz Sk Laci #26928. hozzászólásáraNem tudom melyik szert tették be ide. Amit mi szórunk 65e+fa/kg=50ha Naprába jó tapasztalatok vannak kezdeti rágás megszűnt, eddig rengeteg csokrosodás volt, most nulla, nincs leharapott bimbó. Sajnos a tányérokat már meg gyepálták rendesen de azok nem lettek fújva.Nem is merném mert akkor tuti keserű lenne az olaj is és abból előbb-utóbb baj lenne.
Válasz szanberg #26927. hozzászólásáraEz igaz. Csak egy ilyen tudású függesztett permetező minimum 2x ennyibe kerül és még akkor mindig nincs ekkora területteljesítménye, és még kell hozzá traktor is.
Válasz szanberg #26927. hozzászólásáraNekem vontatott van, de ennyire még nem sülyedtem el szerencsére.
Válasz apuci #26918. hozzászólásáraAzért nincs harag?!
Válasz jamo #26926. hozzászólásáraAzzal a keserítőszerrel, amit itt egy párszor betettek, hogy segített vadrágás ellen napraforgóban?
Mibe kerül kilója, és mennyit teszel HA-onként?
Válasz jamo #26924. hozzászólásáraFüggesztett permetező és egy jó traktor mindig a megoldás ilyen viszonyok között.
Válasz Sk Laci #26925. hozzászólásáraSzarvas.
Válasz jamo #26924. hozzászólásáraMi ellen fújsz ilyenkor a repcében?
Válasz Ares 826 #26922. hozzászólásáraVontatottal meg se próbálja senki a környéken. Nagy öszkerekes önjáró nem tudom mire jutna ilyen körülmények között. Ha elakad lehet szét lenne szakítva. Tegnap 5óra alatt 26ha fújtam le úgy, hogy bejártam 2-3km-t tankolni kútból. Egyszer akadtam el. De sokszor volt a képekhez hasonló helyzet. Meglepően jól boldogul a sárbanez kis xar.
Válasz apuci #26902. hozzászólásáraTárcsa után?
Nem dúrr össze a Rapid? Nálunk a kiemelő henger alatt mindig torlodik mert vizes és Rapiddal nem tudunk vetni...
Válasz jamo #26921. hozzászólásáraNem a talajjal van igazából gond ilyenkor késő ősszel, hanem a géped kereke nagyon de nagyon kicsi meg vékony virsli szerintem!
Nálunk ilyenek a körülmények:
Válasz Hús Futár #26919. hozzászólásáraÉn is így látom!
Válasz apuci #26918. hozzászólásáraMinden napra kell egy gyökér sajnos .
Válasz mtz1221 #26914. hozzászólásáraNem tudni miért de bele kellett kötnie valakibe!
Válasz GREVEN #26916. hozzászólásárasemmi gond, már megoldódott. látszódott a nyom, ahonnan levették.
Válasz Mézga #26853. hozzászólásáraBasszus, elfelejtettem a mélységhatárolót neked.
Holnap lövök róla fotót.
Bocsi
Válasz Apáé #26905. hozzászólásáraNo ja "kötél" a nyakban ha szarul sikerül az év valamiért!
Válasz Apáé #26912. hozzászólásáraMîért bactatod ? Munkahelyen is dolgozik,normàlis szegény ember ő is mint mi.
Válasz Apáé #26912. hozzászólására?
Válasz szantofold22 #26911. hozzászólásáraHát még jó hogy,hiszem most nincs por,mert van nedvesség! Amugy is csak a kabinból látja a földet az uriember.
Válasz Apáé #26905. hozzászólásáraNem,a multkor is tett fel képet és akkor is lerítt hogy jó a gazdája a gépnek ,porszem sincs benne.
Válasz Apáé #26909. hozzászólásáraAmilyen az adjon isten olyan a fogadjisten!
Válasz apuci #26908. hozzászólásáraMost mi a baj?
Válasz Apáé #26905. hozzászólására
Válasz GREVEN #26904. hozzászólására7730
Válasz szantofold22 #26903. hozzászólására