Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR409.5 FtUSD391.39 FtCHF432.34 FtGBP484.97 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Mézga #26853. hozzászólásáraMultivába beszámolták a fogasboronát, megnézem majd. Most így hirtelen nem tudom, meg utólag vettük meg rá a hátsó simítót.
Válasz GREVEN #26852. hozzászólásáraNem épp azért csúsztál bele, mert árkolt a kés? Ha egyenletesen lazít, akkor nincs mibe belecsúszni, ha árkot hagy a kés, azt össze tud rogyni oldalról.
Válasz GREVEN #26852. hozzászólásáraa multiva árát kérdeztem. szotyihoz akarok jobb magágyat. le tudod fényképezni a lazítóra, hogyan van felszerelve a mélységmérő, az nincs felszerelve rá
Had ne mondjak butaságot mennyi volt a lazító. Megvan már vagy 5-6 éve.
Mi nagyon szeretjük. Ezzel mindig lehet egy erős közepes minőségű munkát csinálni még extrém szar körülmények között is.
Akik azt mondják,hogy ilyen sárba nem repeszt a lazító én megcáfolnám.
Többször volt,hogy amikor ilyen szurkos nyirokba belehúztam, berogyott a művelt melletti közvetlen sáv és becsúsztam a ár meglazítottba, mert leomlott az oldala. A szélső kés még vagy 30-40 cm-re oldal irányba is berepeszt,fellazít.
Válasz szanberg #26847. hozzászólásáraElső hid rugózást fel kellett újítani. 10 ezer órás csapágyakba nem volt meg már a golyókosár. Nagyot lógott a híd, azért nyirta el a csavart, kardán felcsuszott a bordástengelyen és a zégelygyűrű nútját kiesztergálta.
Start Agro csinálta.
Elég jó ragadós, fogós föld. Nem is próbálkozott ma a hátárba senki csak én.
100 lovas gépek ezeket a földeket 2 fejjel szántják. Szóval nagyon nem könnyű müvelésű.
Túl kötött föld nem lehet ha így viszi, de jó a munkája az tény.
Igaz én el sem tudom képzelni hogy lehet bárhol is talajt művelni jelenleg, itt olyan sár van hogy mindenki táncol....
traktor kombájn pótkocsi...
Tegnap hazahoztam piroskát a szanatóriumból, ma be is fogtuk a Terradig elé.
Nekünk az a szimering csere nem 2 órás lett, hanem egy hetes. Beszopódás lett.
No de ma jól szuperált. 40-42 cm mélység, igazi jó kötött föld, búza tároló. 18-22 liter átlaggal meg 5-15% közötti slippel 5,5-6,5 km/h-val ment.
Válasz Szabi. #26834. hozzászólásáraKi tudja,hátha nyereséges lesz.Gondolkodom rajta,hogy veszek vagy 1000db-ot a játék kedvéért.Meg még sosem voltam részvényes.
Válasz Mihály #26827. hozzászólására Basszus csak a kép ment át itt a szöveg hozzá :Játék traktorok, kombájnok és hozzájuk tartozó munkagépek széles választéka. Pedálos traktor utánfutóval, a tökéletes ajándék! ???? Posta oké.
Válasz Pilátus" #26806. hozzászólásáratök gagyi amiket irkálsz az egész forumba.rendesen elmegy a kedvem olvasni már amikor valami szarságot eirsz.próbálod szerintem utánozni a HM-et,nagyon nemgyere be!!!!!!!!!""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""az érthető dolgokat irkál le,ahogy te is próbálkozol.....ne erőltesd,nagy szar az egész amit erőlköcccccc"""""""""""""
Válasz .Richard. #26812. hozzászólásáraSzóval azért lett ilyen rossz a fotó mert nem tudtam csak úgy feltölteni hogy a monitort fényképeztem le.
A gombát a két terület között út mellett találtam!
Válasz apuci #26809. hozzászólásáraNa jo itt irnak műtrágyát. de nekem a helyi ártalom miatt egy pelenka jutott eszembe. Igaz nem 3évesé lehet. Ne lepődj meg mert ez jutott eszembe de volt itt aki a szártépőn egy 40kilos bolygoművet mutatott. Az is csak a földjén volt. Akko ez most egy gomba?
30402 hozzászólás
Válasz Mézga #26853. hozzászólásáraMultivába beszámolták a fogasboronát, megnézem majd. Most így hirtelen nem tudom, meg utólag vettük meg rá a hátsó simítót.
Válasz GREVEN #26852. hozzászólásáraNem épp azért csúsztál bele, mert árkolt a kés? Ha egyenletesen lazít, akkor nincs mibe belecsúszni, ha árkot hagy a kés, azt össze tud rogyni oldalról.
Válasz GREVEN #26852. hozzászólásáraa multiva árát kérdeztem. szotyihoz akarok jobb magágyat. le tudod fényképezni a lazítóra, hogyan van felszerelve a mélységmérő, az nincs felszerelve rá
Válasz Mézga #26851. hozzászólásáraMultivát mindenhol használjuk tavasszal. Csak azt használjuk.
Had ne mondjak butaságot mennyi volt a lazító. Megvan már vagy 5-6 éve.
Mi nagyon szeretjük. Ezzel mindig lehet egy erős közepes minőségű munkát csinálni még extrém szar körülmények között is.
Akik azt mondják,hogy ilyen sárba nem repeszt a lazító én megcáfolnám.
Többször volt,hogy amikor ilyen szurkos nyirokba belehúztam, berogyott a művelt melletti közvetlen sáv és becsúsztam a ár meglazítottba, mert leomlott az oldala. A szélső kés még vagy 30-40 cm-re oldal irányba is berepeszt,fellazít.
Válasz GREVEN #26850. hozzászólásáramost vettem egyet, tegnap hozták, wernher. multivát csak kötöttben használod? mennyi volt?
Válasz Mézga #26849. hozzászólásáraIgen.
Válasz GREVEN #26848. hozzászólására5 késes vogel?
Válasz szanberg #26847. hozzászólásáraElső hid rugózást fel kellett újítani. 10 ezer órás csapágyakba nem volt meg már a golyókosár. Nagyot lógott a híd, azért nyirta el a csavart, kardán felcsuszott a bordástengelyen és a zégelygyűrű nútját kiesztergálta.
Start Agro csinálta.
Elég jó ragadós, fogós föld. Nem is próbálkozott ma a hátárba senki csak én.
100 lovas gépek ezeket a földeket 2 fejjel szántják. Szóval nagyon nem könnyű müvelésű.
Válasz GREVEN #26846. hozzászólásáraMiért lett egy hetes?
Ki csinálta?
Túl kötött föld nem lehet ha így viszi, de jó a munkája az tény.
Igaz én el sem tudom képzelni hogy lehet bárhol is talajt művelni jelenleg, itt olyan sár van hogy mindenki táncol....
traktor kombájn pótkocsi...
Tegnap hazahoztam piroskát a szanatóriumból, ma be is fogtuk a Terradig elé.
Nekünk az a szimering csere nem 2 órás lett, hanem egy hetes. Beszopódás lett.
No de ma jól szuperált. 40-42 cm mélység, igazi jó kötött föld, búza tároló. 18-22 liter átlaggal meg 5-15% közötti slippel 5,5-6,5 km/h-val ment.
Lassan lövik a pizsit.
Válasz Pilátus" #26840. hozzászólásáraNálam az öreg tanítómester vigyáz a rendre a satupadon.
És a jól megérdemelt pihenő a vadlibákkal!
Balatoni naplemente helyett:
Naplemente a húzalokon...
Nagyon megbabonázott ez a szerszám mert 1962-ben ezzel készült az első központifűtés a környéken!
A "műszerek"!
A cullang vagy inkább kaca(g)tok?:)
A most fútó projekt ill pontosabban
Diesel Tibi után szabadon:
A MAI MELÓ!
Válasz Földönfuto #26837. hozzászólásáraVagy nem......
Válasz Szabi. #26836. hozzászólásáraAkkor mindjárt megszaladna az ára.
Válasz Földönfuto #26835. hozzászólásáraFőleg ha Lölö megveszi........
Válasz Szabi. #26834. hozzászólásáraKi tudja,hátha nyereséges lesz.Gondolkodom rajta,hogy veszek vagy 1000db-ot a játék kedvéért.Meg még sosem voltam részvényes.
Válasz Földönfuto #26832. hozzászólásáraAztán azt minek ?
Válasz Pilátus" #26831. hozzászólására
DM-Ker részvényt jegyzett már valaki?
Ez aaaz! Fényezetek csak!!
Misikém egy játék traktorra benevezel!??
Azt hiszem Fexconak nekem is néznem kell egyet amolyan "tekerőset" had "pedálozzon nekem" egy kicsit!
Hiába jön a karácsony és ilyenkor a "nagy gyerekek" is nyügösek ha nem kapják meg ami jár nekik... esetenként vaagy inkább esténként!? :))
De a jó gyerekekben is az a legszebb ha néha rosszalkodnak!
Igy egy olyan megszállott aki "néptanítónak" adja a fejét tudni kell
a kis csibészekkel is bánni és nem pedig megbánni!
Válasz fexco #26825. hozzászólásáranekem nagyon nem így jön le.söt nagyon jó dolgokat ír pilátus.nyugalom,mély levegő....
Válasz Pilátus" #26826. hozzászólásáraO.K.köszi!!" "
Válasz Mihály #26827. hozzászólására Basszus csak a kép ment át itt a szöveg hozzá :Játék traktorok, kombájnok és hozzájuk tartozó munkagépek széles választéka. Pedálos traktor utánfutóval, a tökéletes ajándék! ???? Posta oké.
☎️ Hívjon bizalommal! +36-30-542-9991
Jön a karácsony ( semi közöm az értékesítőhöz )egy kis kedv csináló a csemetéknek unokáknak https://scontent.fbud8-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/p720x720/123763925_3303134123130775_2723446206071287914_o.jpg?_nc_cat=106&ccb=2&_nc_sid=b9115d&_nc_ohc=97RRT3oA7MQAX_m302D&_nc_ht=scontent.fbud8-1.fna&tp=6&oh=bfd920857c840aa2506c98b0444521e1&oe=5FC82614
Igazad van!
"Itt hon a HM utánozhatatlan!"
Válasz Pilátus" #26806. hozzászólásáratök gagyi amiket irkálsz az egész forumba.rendesen elmegy a kedvem olvasni már amikor valami szarságot eirsz.próbálod szerintem utánozni a HM-et,nagyon nemgyere be!!!!!!!!!""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""az érthető dolgokat irkál le,ahogy te is próbálkozol.....ne erőltesd,nagy szar az egész amit erőlköcccccc"""""""""""""
Válasz apuci #26823. hozzászólására
Válasz Bobo77 #26820. hozzászólásáraLehet bolond de egyelőre nem tudni hogy mérgező-e!
Válasz Bárány #26818. hozzászólásáraBocsánat tanár bácsi, elé!
Válasz Berkó_ #26817. hozzászólásáraSzerintem ez a fajta nem igényli, ezért a termesztett növényeknek abom inkább!
Válasz Bárány #26818. hozzászólására Megy a kamu, biztos “bolony” gomba volt!
Válasz Berkó_ #26817. hozzászólásáraOtt fogyott el a Falcon Pro.
Válasz apuci #26816. hozzászólásáraKamu! Hogy teszed a szántás alá?!!!
Válasz apuci #26813. hozzászólásáraPedig már azt hittem, hogy ilyen gyorsan hasznosította a gomba a műtrágyát!
Válasz Sk Laci #26815. hozzászólásáraDap szántás alá!
Válasz apuci #26805. hozzászólásáraMilyen mütrágyát szórsz ilyenkor?
Válasz apuci #26813. hozzászólásáraOk!
Válasz .Richard. #26812. hozzászólásáraSzóval azért lett ilyen rossz a fotó mert nem tudtam csak úgy feltölteni hogy a monitort fényképeztem le.
A gombát a két terület között út mellett találtam!
Válasz .Richard. #26811. hozzászólásáraJut eszembe az is volt'hogy egy konténertüskét szedett ki a földből valaki.
Válasz apuci #26809. hozzászólásáraNa jo itt irnak műtrágyát. de nekem a helyi ártalom miatt egy pelenka jutott eszembe. Igaz nem 3évesé lehet. Ne lepődj meg mert ez jutott eszembe de volt itt aki a szártépőn egy 40kilos bolygoművet mutatott. Az is csak a földjén volt. Akko ez most egy gomba?
Válasz apuci #26809. hozzászólásáraPffúj bolond! Gomba!
Nem jo ez neked(nem csak a "képed":) és dobd csak át ide ezt gyorsan!
Mi van te is ilyen perma kull-túrás talaj mí vel? ő szerszámokkal dolgozol hogy biztosan meglegyen a minden napi "betevő kenyér gombád"!??
Válasz Praetor #26807. hozzászólásáraBiztos nem jó a kép emberek,de hét ez egy 3,2kg-os pöfeteg gomba!
Válasz Praetor #26807. hozzászólására Jaa, gránáttal ?
Válasz apuci #26805. hozzászólásáraÖsszeállt? Kicsit nyitni kell a súberten..
Válasz apuci #26805. hozzászólásáraMi vaan!? Ez a "szemcse(pp)" méret!!?