Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.55 FtUSD391.08 FtCHF429.92 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Első kép egy vízgyűjtő kanális partján van amit az elmúlt 20 évben most bírtam másodszor felszántani,az a nagy gond mikor először felbírtam akkor csak itt arattunk említésre való kukoricát.Második képen jobb oldalon nagyapám tanyája maradék fái látszanak.30 éve még gyerek koromban azok víz alatt voltak mint a bal oldali búza és a jobb oldalon távolba látható búza is,és ahol én állok a kép készítésekor az is.A valamikori 2 hektár tóból a képen látható kb 300 m2-es nádas maradt.Sajnáltam is körbe szántani(ezt még ember nem művelte) de jelen pillanatban úgy néz ki hogy csak itt lehet még termés.
Válasz szanberg #25731. hozzászólásáraNa, azt ne is emlegesd! Volt már olyan. Abban az évben valószínűleg meg voltam átkozva, három üveget törtem, ebből kettőt ezen a traktoron.
Válasz Bárány #25727. hozzászólásáraHát, valóban van hasonlóság a mezőgazdaság és a kocsma között, ugyanazok a generációs problémák jelennek meg. A mezőgazdaságból kiöregszik az a réteg, akivel lehetett dolgozni, a kocsmából meg kihalnak a törzsvendégek, a fiatalok meg megveszik a tecsóban a kétliteres pet-palackos sört összefóliázva, aztán eliszogatnak valahol a bokor tövében...szóval nem hiszem, hogy jól járnék vele....
Válasz Bárány #25722. hozzászólásáraA hiba nem ott van, hanem ott, hogy ott üldögélsz a gépben, amig rakják a kollégát, pedig csupán 15 méterre vagy a kocsmaajtótól....
Válasz mtz1221 #25709. hozzászólásáraNa de a tanyasihomokikender borsfű stb takarónövénykeverékem figyeled?
Minőségin kiéli a nedvességet....
Ilyet ne vessetek.
Felkevertem a kukacokat a gólyáimnak meg a seregélyeknek.... megetetem őket... hadd örüljenek a szőlősök ősszel.
Válasz GREVEN #25697. hozzászólásáraMióta van sorvezető én nem bajlódok vele, de van egy görbe szélű tábla ami ráadásul csücskös is na ott nem boldogul a vezető abban én is csináltam művelőnyomat de nem mertem csak 1-1 sort zárni mert féltem hogy így járok mint te, célnak végül is megfelel
Válasz csferri #25690. hozzászólásáraPersze, hát én vetettem, csak akkor nem derült ki hogy ez ilyen jól adta ki. Vicc hogy a tábla másik oldalán lévő hidráncs is pont igy adta ki.
Válasz GREVEN #25681. hozzászólásáraAkár idegenelő út is lehetne.
ha jól gondolom a vetőgép szélén van egyik nyomnak elzárva, és ahogy maga mellé visszafordul úgy alakul ki a művelőút.
A traktoros majd kikerüli (remélhetőleg), belemegy a búzába.
Jól elvagytok a művelőúttal Pedig tök egyszerű ha páratlanul osztható a vetőgép szélesség a művelőúttal akkor troktorközépen van kikapcs., ha meg párosan akkor így a vetőgép egyik széle oda vissza, csak itt vissza pont ott volt az oszlop
30433 hozzászólás
Első kép egy vízgyűjtő kanális partján van amit az elmúlt 20 évben most bírtam másodszor felszántani,az a nagy gond mikor először felbírtam akkor csak itt arattunk említésre való kukoricát.Második képen jobb oldalon nagyapám tanyája maradék fái látszanak.30 éve még gyerek koromban azok víz alatt voltak mint a bal oldali búza és a jobb oldalon távolba látható búza is,és ahol én állok a kép készítésekor az is.A valamikori 2 hektár tóból a képen látható kb 300 m2-es nádas maradt.Sajnáltam is körbe szántani(ezt még ember nem művelte) de jelen pillanatban úgy néz ki hogy csak itt lehet még termés.
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20200513223636_img_20200513_173614.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20200513223717_img_20200513_134324.jpg)
Válasz Bárány #25734. hozzászólásáraIgen emlékszem,mert utána velem is majdnem megtörtént.![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
Válasz apuci #25733. hozzászólásáraA fű most is nő.![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Látom, emlékszel.
Válasz Bárány #25732. hozzászólásáraAz aszály miatt nem is kell kaszálni,úgyhogy az nem játszik!![smile nonono](/oldforum/images/smiles/nonono.gif)
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Válasz szanberg #25731. hozzászólásáraNa, azt ne is emlegesd! Volt már olyan. Abban az évben valószínűleg meg voltam átkozva, három üveget törtem, ebből kettőt ezen a traktoron.![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Válasz Bárány #25712. hozzászólásárakitörted a szélvédőt???!
![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz Bárány #25725. hozzászólásáraVilágvége!![smile w00t](/oldforum/images/smiles/w00t.gif)
Válasz Bárány #25727. hozzászólásáraHát, valóban van hasonlóság a mezőgazdaság és a kocsma között, ugyanazok a generációs problémák jelennek meg. A mezőgazdaságból kiöregszik az a réteg, akivel lehetett dolgozni, a kocsmából meg kihalnak a törzsvendégek, a fiatalok meg megveszik a tecsóban a kétliteres pet-palackos sört összefóliázva, aztán eliszogatnak valahol a bokor tövében...szóval nem hiszem, hogy jól járnék vele....
Válasz Batka #25726. hozzászólásáraÉn sem tudom a kocsma nyitvatartási idejét. Én is itthon iszom...![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz Batka #25726. hozzászólásáraA Pub eladó, vedd meg! Aszályban jobban megy, mint a mezőgazdaság.![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
A másiknak meg végleg annyi.
Válasz Bárány #25725. hozzászólásáraHmmm... ezt nem tudtam, látszik sűrűn látogatom én is őket, mert fel sem tűnt, hogy nincs nyitva.....
Válasz Batka #25724. hozzászólásáraÁááááá, le vagy maradva. Ez a világ egyetlen falva, ahol NINCS KOCSMA!!!!!!![smile w00t](/oldforum/images/smiles/w00t.gif)
![smile w00t](/oldforum/images/smiles/w00t.gif)
Válasz Bárány #25722. hozzászólásáraA hiba nem ott van, hanem ott, hogy ott üldögélsz a gépben, amig rakják a kollégát, pedig csupán 15 méterre vagy a kocsmaajtótól....
Válasz Bárány #25722. hozzászólásáraNincs semmi hiba, ha TSZ gép... Csak balra fordulnak majd vele, de azt duplán jelzik...![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Válasz .Richard. #25721. hozzászólásáraTSZ gép. Jóvanazúgy.![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Válasz Bárány #25720. hozzászólásáraHa a tulajnak ezt mondták a boltban akkor igazuk is volt'mert ugy is rakta. Feltéve ha nem melos volt a szerelő .![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz .Richard. #25719. hozzászólásáraLehet, hogy csak két balos lámpa volt a polcon.![smile w00t](/oldforum/images/smiles/w00t.gif)
Válasz Bárány #25717. hozzászólásáraJa meg a burát átcserélem.![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz Diesel Tibor #25716. hozzászólásáraMondjuk ez már tényleg ránk férne.![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Richard és Gatti nyertek, ihatnak egy sört, ha van rá pénzük.![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Misivel meg beszédem lesz!
Válasz Bárány #25712. hozzászólásáraNincs víz az árokban.![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz Bárány #25712. hozzászólásáraa jobb oldali hátsó lámpa nem jól van felrakva? :D
Válasz Bárány #25712. hozzászólásáraVillog is?![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz Bárány #25712. hozzászólásáraNincs. Esetleg a fotós?![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Keresd a hibát!![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20200513121448_img_20200513_102400.jpg)
Válasz mtz1221 #25709. hozzászólásáraNa de a tanyasihomokikender borsfű stb takarónövénykeverékem figyeled?![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Minőségin kiéli a nedvességet....
Ilyet ne vessetek.
Felkevertem a kukacokat a gólyáimnak meg a seregélyeknek.... megetetem őket... hadd örüljenek a szőlősök ősszel.
Válasz *** HM *** #25707. hozzászólásáraLegalább nem panaszkodhatsz,hogy vashiányos a parcella.![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Válasz *** HM *** #25708. hozzászólásárabiztos szégyenlős volt.![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
A nyúl is a takarásába járt szarni....![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz mtz1221 #25706. hozzászólásáraMi nem csak ők... akik után szedem az évi 1 2t.![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
Válasz *** HM *** #25705. hozzászólásáraVagy csak spóroltok az ekevas csavarjain.![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Mindig mondtuk ez ekeszaggató 1 vidék...![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20200510205455_img_20200510_194945.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20200510205522_img_20200510_194959.jpg)
Válasz envagyok2 #25703. hozzászólásáraHa lesz esső.
Válasz csontii #25702. hozzászólásáralesz még nagyobb is?
Válasz zotya71 #25701. hozzászólásáraMég elötte állok. Mivel még csak 15 cm.
Üdv. Ki holtart lucerna kaszálásal?
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Válasz GREVEN #25697. hozzászólásáraMióta van sorvezető én nem bajlódok vele, de van egy görbe szélű tábla ami ráadásul csücskös is na ott nem boldogul a vezető abban én is csináltam művelőnyomat de nem mertem csak 1-1 sort zárni mert féltem hogy így járok mint te, célnak végül is megfelel![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz GREVEN #25696. hozzászólásáraAz Unimo is fura egy ekével hátul meg homlokrakodoval elöl de a Samuráj még furcsább lehet egy priccelővel.![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz GREVEN #25697. hozzászólásáraEgy ködös, februári hajnalon félálomban fejtrágyázol, és egyszercsak jön ez.![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Válasz csferri #25690. hozzászólásáraPersze, hát én vetettem, csak akkor nem derült ki hogy ez ilyen jól adta ki. Vicc hogy a tábla másik oldalán lévő hidráncs is pont igy adta ki.
Válasz .Richard. #25689. hozzászólásáraEz már csak utólag derült ki hogy keskeny lesz, pláne hogy időközben becsuszott a nyomjelző is egy 15 cm-et![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz später77 #25688. hozzászólásáraigen
Válasz Bárány #25692. hozzászólásárarövidet![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz GREVEN #25681. hozzászólásáraAkár idegenelő út is lehetne.
ha jól gondolom a vetőgép szélén van egyik nyomnak elzárva, és ahogy maga mellé visszafordul úgy alakul ki a művelőút.
A traktoros majd kikerüli (remélhetőleg), belemegy a búzába.
Válasz csferri #25690. hozzászólásáraNa, egyszerre írtunk. Mit iszol?![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz GREVEN #25687. hozzászólásáraVan, amikor így, két gépaljban, oda-vissza csinálják a művelőutat.![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
Jól elvagytok a művelőúttal
Pedig tök egyszerű ha páratlanul osztható a vetőgép szélesség a művelőúttal akkor troktorközépen van kikapcs., ha meg párosan akkor így a vetőgép egyik széle oda vissza, csak itt vissza pont ott volt az oszlop![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz GREVEN #25681. hozzászólásáraA szükhidas suzuki samurajjal fogsz permetezni? Az talán belefér.![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz GREVEN #25687. hozzászólására18 méteres a permetező?
Válasz Ares 826 #25686. hozzászólásáraHá dikk, eskü művelőút.![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
Csak ez ilyen trükkös. Tapasztalt gépészt igénylő.