Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz kezdő eper 1 #18286. hozzászólásáraCsütörtökön a Szegedi nagybanin 2000-ért nem tudta eladni a mlettünk levő árus,pedig szép volt.
Görög volt 1200-ért kiírva a csarnokban,azt vitték.
Ma nálunk eléggé nagy vásár volt (Ruzsa),mindenütt 3000-ért kínálták.
Válasz zelnikpeti #18277. hozzászólásáraAz jó kezdés,én holnap indulok meg ,de kb kóstoló amit kiviszek megindulásra.De hamarosan beindul remélem.A minőség jónak tűnik,szemben a mennyiséggel.Valami nem volt neki jó ősszel,kevesebb a virág.De olyan kalappal köszönünk amilyen van.
Válasz jacint.baranyi #18276. hozzászólásáraFelénk akié négyessel kezdte az most szenved, aki hármassal az szépen halad.
Szerintem a négyest el kell felejteni, mert nagy gondok lehetnek, de én ehhez nem értek.
Szerencsére a görög sem lett olcsóbb, inkább kicsit drágább. A banis magyart meg szerintem hagyjuk, jelenleg nem mérvadó.
Semmi közöm az epertermeléshez, de láttam a tévében, hogy a kedves Aldi 1000 forintról 600 forintra akciózta az 500 gramm epret!
Biztos magyar és finom is.
Válasz zelnikpeti #18274. hozzászólásáraSzia!
Szamóca virága még annyira a többen van, hogy nehéz megmondani mennyire fagyott,de találtam már feketét.
Az őszibarack ost fűtöttem, az talán megmaradt, de ma éjjel is -2c volt. Remélem már nem kell többet fűteni,mer a környéken már nincs több Bp gáz.
Üdv Csuti
Válasz clanki #18261. hozzászólásáraarról már ne is beszéljünk, ha a kereskedő még áfát is kell tegyen az árra, meg nyereségadót kell fizessen... akkor a 3000 Ft-ért vett szamócát nem is nagyon tudja 5000 alatt adni, hogy maradjon is rajta valami...
Válasz nferry #18258. hozzászólásáraMennyi legyen?
Mondjuk, te mint kereskedő megveszed, teszel rá mondjuk 500at kilójára és próbálod kipörgetni...
És most a másik oldalon állsz mondjuk, reggel felriadsz, leszaladsz a boltba péksütiért, de közbe meglátod az epret is és megkívánod, meglátod az árát lehet elmegy az étvágyad is!
A te oldaladat nézve viszont érthető, de szerintem a 3000/kg az qrva jó, addig örülj még ennyi..
Válasz becike8101251 #18255. hozzászólásáraEgészen véletlenül láttam a szabadföldiben cserebogarat ami rágta a levelet, bár nagy kártételt nem okoztak.
Ami a virágot illetti, akár a fagy is megcsíphette, igaz az látszana a szirmokon is.
Válasz becike8101251 #18255. hozzászólásáraHát én ehhez hasonlót sem láttam még, de olyan, mintha valami belerágott volna a virágokba is... talán hernyó? Bár annak az ürüléke is ott lenne.
19150 hozzászólás
Válasz ..,-:) #18299. hozzászólásáraMondjuk azon èn is.
Válasz nferry #18298. hozzászólására4000-en befagyasztaná
Válasz ..,-:) #18297. hozzászólásáraBizonyára sok "foldiepert" termel hogy ennyire aggódik az árak miatt.
Válasz nferry #18294. hozzászólására
Válasz clanki #18295. hozzászólásáraPedig jó lett volna.
Válasz nferry #18294. hozzászólásáraNe akard tudni..
Sziasztok!
Árakat tudnátok írni?
Köszönöm!
Válasz clanki #18292. hozzászólásárameg ameddig a májusi bérletes standok ki nem nyitnak...
Válasz L. M. #18291. hozzászólásáraVan ez így minden évben, főleg amég itt az olcsó import..
Válasz nferry #18290. hozzászólásáraTegnap a BP-i nagybani is beokádott.
Válasz máris szomszéd #18289. hozzászólásáraNa majd meglátjuk.
Itt 4000be megy a héten, hètvègère örülnék a 3500- nek azèrt, de ha 3000 lesz, azèrt sem fogok megharagudni. :)
Válasz kezdő eper 1 #18286. hozzászólásáraCsütörtökön a Szegedi nagybanin 2000-ért nem tudta eladni a mlettünk levő árus,pedig szép volt.
Görög volt 1200-ért kiírva a csarnokban,azt vitték.
Ma nálunk eléggé nagy vásár volt (Ruzsa),mindenütt 3000-ért kínálták.
Válasz vazi #18284. hozzászólásáraEz nem hiány tünet , hanem valamilyen vírus betegség ,de ne foglalkozz vele!
Válasz kezdő eper 1 #18286. hozzászólásáraHelyileg merre?
Itt is kezdik szívni a fogukat a 4000-èrt, de viszik.
Majd hètvègère szeretnék mennyisèget vinni a piacra, de azért örülnèk egy 3500-as árnak.
Válasz nferry #18285. hozzászólásáraTegnap a piacon leverték 3000 Ft-ra, nagybanit is hallottam 1500-2000 Ft-os árakat.
Árakat tudtok majd írni hogy kinek mennyibe megy?
Köszönöm
Helló, valamilyen vélemény? hiány lehet?
Válasz zelnikpeti #18277. hozzászólásáraAz jó kezdés,én holnap indulok meg ,de kb kóstoló amit kiviszek megindulásra.De hamarosan beindul remélem.A minőség jónak tűnik,szemben a mennyiséggel.Valami nem volt neki jó ősszel,kevesebb a virág.De olyan kalappal köszönünk amilyen van.
Válasz hasutas1 #18281. hozzászólásáraAggor lyó.
Válasz szeszko #18279. hozzászólásáraLyó.
A lidiben meg 2790 kilója most. És görög, ahogy az is.
Válasz jacint.baranyi #18276. hozzászólásáraFelénk akié négyessel kezdte az most szenved, aki hármassal az szépen halad.
Szerintem a négyest el kell felejteni, mert nagy gondok lehetnek, de én ehhez nem értek.
Szerencsére a görög sem lett olcsóbb, inkább kicsit drágább. A banis magyart meg szerintem hagyjuk, jelenleg nem mérvadó.
Semmi közöm az epertermeléshez, de láttam a tévében, hogy a kedves Aldi 1000 forintról 600 forintra akciózta az 500 gramm epret!
Biztos magyar és finom is.
Válasz jacint.baranyi #18276. hozzászólásáraFelènk 4000-be megy jelenleg.
Annyièrt viszik is szèpen.
Válasz jacint.baranyi #18276. hozzászólásáraÜdv
Nagyon jó kérdés!
Én is ezen agyalok, hogy hétfőn mennyivel nyissa...
Felénk a Magyar 3500-4200ft
Üdv,szerintetek mi lehet a reális ár a standokon?
Válasz zelnikpeti #18274. hozzászólásáraSzia!
Szamóca virága még annyira a többen van, hogy nehéz megmondani mennyire fagyott,de találtam már feketét.
Az őszibarack ost fűtöttem, az talán megmaradt, de ma éjjel is -2c volt. Remélem már nem kell többet fűteni,mer a környéken már nincs több Bp gáz.
Üdv Csuti
Válasz csuti0 #18270. hozzászólásáraSzia
Megúszta?
Válasz jacint.baranyi #18272. hozzászólására
Válasz zelnikpeti #18271. hozzászólásáraAkkor bírta!
Válasz jacint.baranyi #18269. hozzászólásáraMegyek Misére Vasárnap
Sziasztok!
2m-en -4C,talajon lehetett 6, délutánra kiderül mi maradt!
Válasz zelnikpeti #18265. hozzászólásáraBírta?
Itt már volt erről szó, nem lesz fagy, holnap reggel sem lesz, aki az ellenkezőjét állítsa az festi magát.
Válasz zelnikpeti #18265. hozzászólásáraNa èn is így jártam múltkor.
+3 helyett -4 volt.
Aztán kèt napja -2 helyett +4
Lassan nem is figyelem, tök felesleges.
Válasz zelnikpeti #18265. hozzászólásárahatvanba -3 , es mi mindent takartunk + 3
Válasz csuti0 #18262. hozzászólására takarás nélkül telibe szoptuk a - 5
Faxa időjósaink vannak
+3 helyett - 5
Válasz L. M. #18263. hozzászólásáraDe nem is fogja alatta adni.
Vannak állandó kereskedőim, hát nem fèltem őket akkora bizniszmenek.
Egyébként jó a 3000-es banis, bár felènk ma indítanak 5000èrt kicsibe meg 4000èrt nagyba árut.
Kíváncsi leszek mennyire fog elfogyni.
Válasz clanki #18261. hozzászólásáraarról már ne is beszéljünk, ha a kereskedő még áfát is kell tegyen az árra, meg nyereségadót kell fizessen... akkor a 3000 Ft-ért vett szamócát nem is nagyon tudja 5000 alatt adni, hogy maradjon is rajta valami...
Bagaméri osztogat,itt már 2 kiosztva
Válasz nferry #18258. hozzászólásáraMennyi legyen?
Mondjuk, te mint kereskedő megveszed, teszel rá mondjuk 500at kilójára és próbálod kipörgetni...
És most a másik oldalon állsz mondjuk, reggel felriadsz, leszaladsz a boltba péksütiért, de közbe meglátod az epret is és megkívánod, meglátod az árát lehet elmegy az étvágyad is!
A te oldaladat nézve viszont érthető, de szerintem a 3000/kg az qrva jó, addig örülj még ennyi..
Válasz nferry #18258. hozzászólásáraElmegy?
Ne lepődj meg ha május 1 után az már kettessel fog kezdődni, de akkor már lehet egyest is szokni kell.
Válasz becike8101251 #18255. hozzászólásáraEgészen véletlenül láttam a szabadföldiben cserebogarat ami rágta a levelet, bár nagy kártételt nem okoztak.
Ami a virágot illetti, akár a fagy is megcsíphette, igaz az látszana a szirmokon is.
Válasz Bertoldo #18254. hozzászólásáraHa ezt banis árnak írtad, akkor még elmegy.
Atka?
Válasz becike8101251 #18255. hozzászólásáraHát én ehhez hasonlót sem láttam még, de olyan, mintha valami belerágott volna a virágokba is... talán hernyó? Bár annak az ürüléke is ott lenne.
Sziasztok. Tudja valaki mi lehet ez. Egy pár tövön van. Ahol meg van rágva a levél ott ilyen a virág. Köszönöm
Válasz nferry #18253. hozzászólásáraKevesled vagy sokallod? 15000 volt egy láda magyar eper ára.
Válasz Bertoldo #18252. hozzászólásáraA magyarnak?
Válasz nferry #18251. hozzászólásáraSzia. Ma 3000 volt Szegeden a szépnek kilója. Kicsit vontatott piac volt.
Kilós, meg banis árakat tudtok már egyèbkènt?
Főleg Szegedi èrdekelne.
Hètvègère szedni szeretnèk.