Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz nferry #18144. hozzászólásáraMég pár hétig szopóágon leszünk, függetlenül attól, hogy sokan már a tavaszt látják a folytatásban .
Lesz az is, de az igazi még várat magára. Mondhatjuk azt is, hogy ez az igazi tavasz
Válasz L. M. #18127. hozzászólásáraNem teljesen bio, mivel műtrágyát még kénytelen vagyok használni, de azon kívül abszolút vegyszermentesen termelek.
De a gombaöléssel sincs probléma, ilyenkor mikor még hidegebb van mezei zsurló főzetet szoktam permetezni, aztán amikor éjszaka is megfelelő az időjárás nálam a Polyversum a fő gombaölő.
Válasz nferry #18122. hozzászólásáraA fóliasátradat, hagyd úgy (ha lesz rá alkalmad) ahogy szeptemberben volt. Kicsik az ajtók, nem tudod átszellőztetni rendesen, eg egy clerynél komoly hátrány.
Válasz nferry #18122. hozzászólásáraamint lesz rá esély kínáld meg Signummal. Egyébként lepucolod róla a rohadt részeket, szellőztetsz és imádkozol...Ha lehet ezt a " fáGYlazást " meg hanyagold, mert kiég a szemem tőle.
Lett sajnos pár újabb tőrothadásosom.
Most ezeket azon kívül hogy visszatèpem az èp rèszekig, ( úgy vettem észre hogy nőnek tovább szèpen azok a tövek is, mèg virágokat is hoznak.) meg szellőztetek 1000rel sok mindent nem tudok csinálni igaz?
A fágylazás ilyenkor nem barátja tudom, de mèg 1-2 napig muszáj.
Válasz Bagyó77 #18101. hozzászólásáraNem használok csodaturmixokat, de bátran merem állítani neked, hogy ha a rájuk fordított összeget és időt ha npk műtrágyákra és az öntözővíz illetve a talaj ellenőrzésére fordítod akkor messzebbre jutsz.
Válasz nferry #18108. hozzászólásáraSzabadföldön is csak közvetlen érés előtt szalmázunk, mikor a fagyok már nagy kárt nem okoznak, de a bogyók még nem sérülnek.
Válasz hasutas1 #18106. hozzászólásáraNe is mond.
Még nem volt időm berotálni. (kihordani mégúgy se lenne időm)
De beszéltem egy haverral, nem messze van neki is fóliás szami (kb. 30km-el tőlünk, de ugyan olyan mínuszok voltak nála is akkor, mint itt) és neki nem volt elfagyott virága. Ő nem szalmázott.
Neki mondjuk sokkal kisebb fóliában van, de mindenképpen felszámolom a szalmát ha ez ennyit jelent fokokban.
19150 hozzászólás
Szerintem holnap reggel is elég ócskán mérik a gombócokat. Lesz meglepi.
Válasz zelnikpeti #18148. hozzászólásáraA szabados nem tud olyat, hogy késik . Minél később ömlik rá a fóliás nyakára annál jobb.
Ha így haladunk akkor a szabados sokat fog késni nálunk, a fóliás meg nagyon korán lesz
20-30 virág lett kuka... ezt még elviseljük
Válasz nferry #18144. hozzászólásáraMég pár hétig szopóágon leszünk, függetlenül attól, hogy sokan már a tavaszt látják a folytatásban .
Lesz az is, de az igazi még várat magára. Mondhatjuk azt is, hogy ez az igazi tavasz
Válasz hasutas1 #18143. hozzászólásáraJaj de jó már megint
Válasz hasutas1 #18143. hozzászólásáraMagyarán a hónap végén mèg számíthatunk hasonlókra?
Most elég nagy az egyetértés a hónap végi hidegelárasztásnak.
Válasz zelnikpeti #18141. hozzászólásárael nem fagy, csak megfázott es torz gyümölmölcs lessz
Úgy látom hogy az Angyalok velük voltak köszönöm
Lemaradt a NEM!
Soha senkinek nem szoktam rosszat kívánni!
Azèrt èn is nagyon jól tudom hogy mièrt mennyit kell szenvedni.
Válasz Viktor 12045 #18138. hozzászólásáraReméljük.
Válasz hasutas1 #18137. hozzászólásáraSzerintem véletlenül maradt le a kolegának a “nem” szócska.
Legalábbis remélem.
Válasz nferry #18134. hozzászólásáraReméled?
Dögöljön meg a szomszéd lova is.
Rád lehet számítani. Gratulálok.
Válasz nferry #18134. hozzászólásáraÉn is remélem....
Válasz L. M. #18132. hozzászólásáraHát én is remélem
9körül elválik
Válasz zelnikpeti #18131. hozzászólásáraRemélem nagy baj lett.
Aztán szezonban az ára is mutassa mit meg kell küzdeni a termèsèrt.
Válasz L. M. #18132. hozzászólásáraBeszállok az egy fátylas kluba én is......Itt 3-kor volt a mélypont,-8,7.
Válasz zelnikpeti #18131. hozzászólásáraÜdv a klubban...a büdös életbe... csak remélem, hogy az egy fátyol elég volt...
Válasz nferry #18130. hozzászólásáraNálunk - 8 lett
A - 3 helyett
Válasz zelnikpeti #18129. hozzászólásáraNálunk -4 lett a max. de már nagyon unom.
Szerencsére úgy látom hogy jön a jobb idő, nem kell állandóan takargatni.
Úgy látom hogy osztják a nyalókákat rendesen, reggel lehet pár helyen döbbenet...
Válasz L. M. #18127. hozzászólásáraNem teljesen bio, mivel műtrágyát még kénytelen vagyok használni, de azon kívül abszolút vegyszermentesen termelek.
De a gombaöléssel sincs probléma, ilyenkor mikor még hidegebb van mezei zsurló főzetet szoktam permetezni, aztán amikor éjszaka is megfelelő az időjárás nálam a Polyversum a fő gombaölő.
Válasz nferry #18126. hozzászólásáraMi az akadálya a a Signumnak? Biotermesztő vagy?
Válasz L. M. #18123. hozzászólásáraElnézést, teljesen automatán írom gy-vel.
Signum sajnos nálam nem megoldható, de akkor kezelem gomba ellen amíg jó idő nem lesz, utána van rá gombaölőm.
Köszönöm!
Válasz nferry #18122. hozzászólásáraA fóliasátradat, hagyd úgy (ha lesz rá alkalmad) ahogy szeptemberben volt. Kicsik az ajtók, nem tudod átszellőztetni rendesen, eg egy clerynél komoly hátrány.
Válasz L. M. #18123. hozzászólásáraVegyél fel napszemcsit
Válasz nferry #18122. hozzászólásáraamint lesz rá esély kínáld meg Signummal. Egyébként lepucolod róla a rohadt részeket, szellőztetsz és imádkozol...Ha lehet ezt a " fáGYlazást " meg hanyagold, mert kiég a szemem tőle.
Gyors kèrdès.
Lett sajnos pár újabb tőrothadásosom.
Most ezeket azon kívül hogy visszatèpem az èp rèszekig, ( úgy vettem észre hogy nőnek tovább szèpen azok a tövek is, mèg virágokat is hoznak.) meg szellőztetek 1000rel sok mindent nem tudok csinálni igaz?
A fágylazás ilyenkor nem barátja tudom, de mèg 1-2 napig muszáj.
Válasz hasutas1 #18119. hozzászólásáraSimán meglehet, de aprósabban...
Válasz nferry #18118. hozzászólásáraegy fajta növényt még nem mértem, de az összes átlagát együtt mérve simán tudja.
Válasz nferry #18118. hozzászólásáraEgy tápkockásnál kicsit nehezebb elérni (vagy majd hozzáértők elmondják), de egy frigónál nem lehetetlen küldetés.
Egyébként a Clery ha megkap mindent amit kell, nem fagy el , akkor jól kalkulálom hogy tudnia kellene az 50dkg/ tő mennyiséget?
Válasz hasutas1 #18116. hozzászólásáraFelènk 2500/kg- èrt adja a boltosom a görögöt.
Irminiben már érik az eper
Válasz Bagyó77 #18114. hozzászólására
Válasz L. M. #18111. hozzászólásárameg kálcium,magnézium + nyomelemek megfelő pH és ec illetve egy pici odafigyelés!
Válasz L. M. #18109. hozzászólásáraEzt a leckét megtanultam most már.
Válasz Bagyó77 #18110. hozzászólásáraazt nyugodtan beviheted... Valószínűleg a 2. rétegre sem lesz szükség .
Válasz Bagyó77 #18101. hozzászólásáraNem használok csodaturmixokat, de bátran merem állítani neked, hogy ha a rájuk fordított összeget és időt ha npk műtrágyákra és az öntözővíz illetve a talaj ellenőrzésére fordítod akkor messzebbre jutsz.
Válasz hasutas1 #18106. hozzászólásáraa háromból egy réteget!
Válasz nferry #18108. hozzászólásáraSzabadföldön is csak közvetlen érés előtt szalmázunk, mikor a fagyok már nagy kárt nem okoznak, de a bogyók még nem sérülnek.
Válasz hasutas1 #18106. hozzászólásáraNe is mond.
Még nem volt időm berotálni. (kihordani mégúgy se lenne időm)
De beszéltem egy haverral, nem messze van neki is fóliás szami (kb. 30km-el tőlünk, de ugyan olyan mínuszok voltak nála is akkor, mint itt) és neki nem volt elfagyott virága. Ő nem szalmázott.
Neki mondjuk sokkal kisebb fóliában van, de mindenképpen felszámolom a szalmát ha ez ennyit jelent fokokban.
Válasz nferry #18104. hozzászólásáraHa a szalma a helyén.... Tudom, mindenki a saját kárán tanul. Más a másikén
Válasz Bagyó77 #18105. hozzászólásáraItt kiütközik a több évtizedes tapasztalat. Én nem vagyok ilyen bátor .
Válasz L. M. #18103. hozzászólásáraKöszönöm az infót, de azért reggel egy réteg fátylat elpakolok.
Válasz L. M. #18103. hozzászólásáraNe ba...
Válasz Bagyó77 #18102. hozzászólásáraMég a jövő hónapban sem
Hasutas, jövőhéten össze lehet szedni a fátyol fóliát ?
Valaki használt benefit pz-t szamóca növelésre és volt pozitív tapasztalat ? Én három éve használom, és semmit nem láttam!