Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Viktor 12045 #6099. hozzászólásáraSzia Viktor.
Hány fok volt nálatok.
Attól, hogy ráfagyott nem lesz baja úgy fog viselkedni mit amikor vízpárával védekezel a fagyás ellen. Várd meg még kiolvad, utána kicsit vedd le.
Azt szeretném kérdezni, hogy te hányszor és milyen sűrűn használod az Agrosol-t. Azt írták neked van tapasztalatod ezzel kapcsolatban.
Válasz L. M. #6086. hozzászólásáraköszönöm szépen most jöttem rá hogy az ad31 az ppm et mér az ad 11 12 14 az pht mér de a parasztja ezt mért nem mondja el mikor megveszi az ember
Válasz clanki #6090. hozzászólásáranekem így is meg úgy is jó próbáltam úgy fogalmazni érthető is legyen meg ne vegye bántásnak félig meddig sikerült, bár a felénél énis elgondolkodtam hogy is fejezem ezt be hogy jövök ki belőle
Válasz clanki #6091. hozzászólásáraFölraktam a facéra kíváncsiságból,hátha tudja valaki:Nos nagy meglepetésemre,egy zenész barátom ismerte fel:Hatfoltos földipoloska e a bogár.
Válasz pisti817 #6072. hozzászólásáraez PH-t tutira nem mér... EC/TDS elektromos konduktivitás mér microSiemens mértékegységben vagy konkrét sótartalmat ppm-ben... ebből téged az EC érdekel és ezt mindkettőt emeli bármilyen sav vagy só...
Válasz z.istván #6078. hozzászólásáralegtöbbtől több termésed nem lesz az átlagtól csak mivel "mindent" megkap amit kell így nem lesz kevesebb, ilyen olyan hiány stb elkerülése a cél, remélem érthető voltam melyik wuxalra gondoltál pontosabban???
Válasz pisti817 #6072. hozzászólásáraSzia!
Ez tök megbízható,én is ilyet hasznàlok ec mérőben és ph mérőben...
Van aki meg semmilyet...lehet nekik van igazuk...ki tudja
Válasz pisti817 #6076. hozzászólásáraAkkor próbáljátok meg bekalibrálni. Ismerősnek volt ilyen műszere, ő kihajította, mert őt is kezdte az őrületbe kergetni. "Ócó kisz szárga" kínai ph mérő százszor pontosabban mért, árban meg azt hiszem ötöde volt.
akkor ezek szerint a mérő nem jol van beállitva nem én mértem az egyik barátom de remélem felborul a székkel a számitógép előtt hogy az emberre az idegbajt hozza rá
Válasz pisti817 #6065. hozzászólásáraMondjuk az azért érdekes, ha a sav felviszi a ph-t. 8-as ph, már majdnem szappan, szerintem palackozd mosószernek. Egyébként mivel mérted? Szerintem hibás a mérés.
szép estét mindenkinek egy kis sekitséget szeretnék kérni olyan gondom lenne hogy az öntöző vizemnek tápanyag nélkül 8-as a ph-ja tápanyaggal 10 mivel tudnám lentebb vinni a ph t a citromsavat sósavat próbáltam ki egy üvegben de az fentebb vitte salétrom savat még nem próbáltam de erős a gyanum hogy az is fentebb viszi
Válasz geeg #6061. hozzászólásáraTe figyi már. Tanúlj már meg beszélni meg írni mindenekelőtt, mielőtt kérdezel valamit. Értelmezési kéziszótár kell hozzád. Ember...
érdekelne hogy lehet 1 éves töveknek szórni Guanito 6-15-3+2MgO+10CaO ha tövek mellé szórok jó lesz baja az eper palántának kb menyit szórjak tövenként
Sziasztok!
Szeretném kipróbálni a narancsolajat agrosol mellé, de nem találok sehol a neten növényvédő szerként, csak kozmetikumnak valót.
Milyen néven kell keresnem, ti honnan szerzitek be?
19150 hozzászólás
Válasz Viktor 12045 #6099. hozzászólásáraSzia Viktor.
Hány fok volt nálatok.
Attól, hogy ráfagyott nem lesz baja úgy fog viselkedni mit amikor vízpárával védekezel a fagyás ellen. Várd meg még kiolvad, utána kicsit vedd le.
Azt szeretném kérdezni, hogy te hányszor és milyen sűrűn használod az Agrosol-t. Azt írták neked van tapasztalatod ezzel kapcsolatban.
Válaszod előre is köszönöm.
Fóliában a fátyolhoz közeli levelekre ráfagyott a harmatcsepp.
Válasz tanya álom #6092. hozzászólásáraSzia
Ha 200000 ezerért adod akkor hétvégén vagy jövőhét első napjaiban elmegyek érte
üdv,mozsi
Válasz L. M. #6086. hozzászólásáraköszönöm szépen most jöttem rá hogy az ad31 az ppm et mér az ad 11 12 14 az pht mér de a parasztja ezt mért nem mondja el mikor megveszi az ember
Válasz clanki #6090. hozzászólásáranekem így is meg úgy is jó próbáltam úgy fogalmazni érthető is legyen meg ne vegye bántásnak félig meddig sikerült, bár a felénél énis elgondolkodtam hogy is fejezem ezt be hogy jövök ki belőle
Válasz clanki #6091. hozzászólásáraFölraktam a facéra kíváncsiságból,hátha tudja valaki:Nos nagy meglepetésemre,egy zenész barátom ismerte fel:Hatfoltos földipoloska e a bogár.
Válasz clanki #6093. hozzászólásáraén egyedül el húztam
Válasz tanya álom #6092. hozzászólásáraEzt két napszámos is elhúzza...
sziasztok
Moderátor által módosítva: 2017-03-16 13:43:49
Válasz Karesz49 #6087. hozzászólásáraEz szerintem is poloska.... Vagy valami vérbogár... Nehogy emberevő legyen...
Válasz HoRo27 #6085. hozzászólásáraNa ezt jól mefogalmaztad barátom.... Végül is ha adja neki az se baj, ha nem az se....
Válasz hasutas1 #5152. hozzászólásáraKöszönöm, valami hasonlót sikerült nekünk is készíteni! :)
Válasz Karesz49 #6087. hozzászólásáraSzerintem poloska féle lehet, de nem tudom pontosabban meghatározni.
Hátha ezen a képen jobban fel lehet ismerni ezt a csoda bogarat,és nem tudom mi lehet.
Válasz pisti817 #6072. hozzászólásáraez PH-t tutira nem mér... EC/TDS elektromos konduktivitás mér microSiemens mértékegységben vagy konkrét sótartalmat ppm-ben... ebből téged az EC érdekel és ezt mindkettőt emeli bármilyen sav vagy só...
Válasz z.istván #6078. hozzászólásáralegtöbbtől több termésed nem lesz az átlagtól csak mivel "mindent" megkap amit kell így nem lesz kevesebb, ilyen olyan hiány stb elkerülése a cél, remélem érthető voltam melyik wuxalra gondoltál pontosabban???
Válasz clanki #6083. hozzászólásáraGondolom gumicsízmával....
Válasz z.istván #6081. hozzászólásáraPista szépen beszélj.... Mert bokán rúglak...
Válasz pisti817 #6072. hozzászólásáraSzia!
Ez tök megbízható,én is ilyet hasznàlok ec mérőben és ph mérőben...
Van aki meg semmilyet...lehet nekik van igazuk...ki tudja
Válasz clanki #6080. hozzászólásáraKussolnál?
Válasz z.istván #6078. hozzászólásáraA fájdalom csillapító a fájdalomra hat? Kb. Ilyen kérdést tettél fel. Birka...
Válasz clanki #6036. hozzászólásáraSziasztok!!
Igen ez tényleg hasznàlt nekem is az ősszel,ismerem és bevàllt nàlam is, vàllalom a meghurcolàst...
Egy kérdés: wuxal a termésmennyiségre is hat? Milyen wuxalt ajánlotok? Negativ válaszra nem vagyok kíváncsi.
Válasz pisti817 #6076. hozzászólásáraAkkor próbáljátok meg bekalibrálni. Ismerősnek volt ilyen műszere, ő kihajította, mert őt is kezdte az őrületbe kergetni. "Ócó kisz szárga" kínai ph mérő százszor pontosabban mért, árban meg azt hiszem ötöde volt.
Válasz lajoskam #6075. hozzászólásáranem pont ez ph és ec mérő van pht is mér
Válasz pisti817 #6072. hozzászólásáraEz egy EC mérő. Hát ne csodálkozz ha feljebb viszi a sav...
köszönöm szépen a segitséget
akkor ezek szerint a mérő nem jol van beállitva nem én mértem az egyik barátom de remélem felborul a székkel a számitógép előtt hogy az emberre az idegbajt hozza rá
Válasz pisti817 #6068. hozzászólásáraIgaza van Lajoskámnak! Ettől függetlenül ezekkel a savakkal próbálkozz...
Kalibráld a Ph mérődet...
Válasz pisti817 #6069. hozzászólására
Válasz pisti817 #6068. hozzászólásárakép lemaradt
ez a fajta ec mrő van nem tudom menyire megbizható ez
Válasz pisti817 #6065. hozzászólásáraMondjuk az azért érdekes, ha a sav felviszi a ph-t. 8-as ph, már majdnem szappan, szerintem palackozd mosószernek. Egyébként mivel mérted? Szerintem hibás a mérés.
Válasz pisti817 #6065. hozzászólásáraSzia Pisti817!
Foszforsav és salétromsav le fogja vinni neked...
Üdv
szép estét mindenkinek egy kis sekitséget szeretnék kérni olyan gondom lenne hogy az öntöző vizemnek tápanyag nélkül 8-as a ph-ja tápanyaggal 10 mivel tudnám lentebb vinni a ph t a citromsavat sósavat próbáltam ki egy üvegben de az fentebb vitte salétrom savat még nem próbáltam de erős a gyanum hogy az is fentebb viszi
Válasz Ernő 12 #6063. hozzászólásáraszia igyekszem csak sajnos fekjjel lefelé van most , mert nincs hol tartani és úgy jött le a platóról
Válasz tanya álom #6060. hozzászólásáraSzia! Képeket tudnál felrakni a fektetöröl? És hogy milyen megyében laksz?
Válasz geeg #6061. hozzászólásáraTe figyi már. Tanúlj már meg beszélni meg írni mindenekelőtt, mielőtt kérdezel valamit. Értelmezési kéziszótár kell hozzád. Ember...
most ültetek 1100 palántát menyit kell nekik öböl szórni úgy jó ha földön szétszórom és elgereblyézem
Sziasztok.
érd. privátban
Moderátor által módosítva: 2017-03-16 13:50:07
érdekelne hogy lehet 1 éves töveknek szórni Guanito 6-15-3+2MgO+10CaO ha tövek mellé szórok jó lesz baja az eper palántának kb menyit szórjak tövenként
Válasz clanki #6042. hozzászólásáraMindenkinek lelke rajta mit csinál, de élelmiszert adunk az embereknek...
Köszönöm a segítséget
Válasz L. M. #6054. hozzászólásáraBiocont
Válasz #Z-oli# #6053. hozzászólásáraEgyértelműen látszik, hogy egysorosra ültette sűrűbbre
Válasz menyó #6051. hozzászólásáraWetcit néven alkohol etoxiláttal kombinálva vagy Prev B2 néven bórral.
Válasz Ernő 12 #6049. hozzászólásáraHello ! Iker soros bakhát ? milyen fajta ? géppel húztad a bakhátat? milyen széles a fólia sátor
Válasz menyó #6051. hozzászólásárahttp://bolthely.hu/biogyomber/id/00640_PrevB2_narancsolajos_tetuirto_1_liter
Sziasztok!
Szeretném kipróbálni a narancsolajat agrosol mellé, de nem találok sehol a neten növényvédő szerként, csak kozmetikumnak valót.
Milyen néven kell keresnem, ti honnan szerzitek be?