Válasz Viktor 12045 #1816. hozzászólásáraA tépett palántáról az a véleményem,h idegentől,nem szabad venni.
Ha saját magunknak termeljük,odafigyelünk a növényvédelemre (gombák,atkák,stb)nem hagyunk tövenként 10 indánál többet,akkor közel ugyanazt tudja mint a frigó.
A frigó is tépett,csak nincs rajt levél,és hütőben tartották.
Válasz Agrárcsemete #1815. hozzászólásáraÜdv! Én termés mennyiségből el tudtam volna képzelni jobbat is, de a tépett palántának ez az átka! Viszont a növényvédelem az fullosan sikerült!! Ebből a szempontból soha rosszabbat!!
Üdv!
Pest megyében a jég pusztit.
Remélem Csuti barátunkat elkerülte.
Hétvégén nálam is lefogy az eper.
Soha rosszabb szezont kivánok magamnak mint a mostani.
Nektek hogy sikerült?
Válasz Viktor 12045 #1809. hozzászólásáraIgen finom volt köszi, bàr nekem ízre nagyon vegyes volt. Volt sok èdes ès sok szèp szines de nem elèg èdes. De ez csak az èn kukacodkodàsom a család többi tagja nem panaszkodott
Válasz Viktor 12045 #1802. hozzászólásárahát a kép nem a legjobb nem tudom mit látni belőle de kicsi fehér bogarak és méz szerű cucc van a talajtakaró fólián levélen meg mindenhol
Válasz Roli198881 #1801. hozzászólásáraha egy fotót tudnál lőni akkor akár tanácsot is tudnék adni! bár az atka elég aprócska kis dög. és a levél fonákán szivogat. kártétele az mikor csavarodik a levél meg aztán foltos is lesz ahol szivogatott!!
Válasz Viktor 12045 #1794. hozzászólásáraMásodévre az Ázsia is az lesz! Nehogy meghagyd! Másodévben ráadásul a Colletotrichum is megtámadja nagy valószínűséggel! Na ahhoz lehet nyugtatót szedni csak igazán!!!!!!
Próbáltam segíteni HM stílusának értelmezéséhez, de óvodás szinten írogatóknak felesleges, több idő kell egyeseknek belerázódni a FB-nál kultúráltabb stílust átvenni . Nem kell nagyképűnek lenni a fiatal korra, mert az öregeknek multja van /ami már biztosan eltelt/ de a fiatalok jövője bizonytalan, mint a holnapot megérni . Mindenki úgy járatja le magát mások pocskondiázásával, amennyi előrelátása van a jövőbe, mert ezeket kidobja a google évek mulva is, és lehet h akkor már szégyenkeznie kell miatta, mert már lett valaki belőle.
Válasz clanki #1789. hozzászólásáraigen olyasmikre gondoltam én is!
ha valakinek van thutop és meg akarja hagyni 2. évre, vegyen bőven nyugtatót mert egy rakás sz@r az egész! tiszta apró, meg még kényes is... nekem többet nem lesz! A vevők is jobban dicsérték az ázsiát!
Válasz *** HM *** #1782. hozzászólásáraLátom te régi motoros vagy, elég baj ez neked...ennyi az össz amit tudsz? Mondj valami vicceset is kiskancsóóóó.
Vagy mi vagy te? Heccccmester...Ja nem geccccmester...Na ülj fel a motorodra azt brummogj hozzá... brrrrr....brrrrr...lehet még belőled vadakat terelő juhász...ihihihih
Válasz clanki #1777. hozzászólásáraszia clanki!
nálad az apró mit jelent?
mert szerintem mindenki a saját termés méretéhez igazítja a nagyságokat! és ugyebár amit láthattuk nálad nem az a veszett apró szami terem
Válasz gaben69 #1779. hozzászólásáraRégi motoros a fórumon /régebben Heccmaster néven/, én akire kíváncsi vagyok, megszoktam nézni a régebbi hozzászólásait a reglapján, és látható ha csak hülyéskedik valaki, vagy az is. HM-nek már elfogadták a régi tagok, h szójátékkal kulturáltan hecccccelődik, aki nem olvas más témákat ahol megfordul, annak furcsa és félre érti a humorát .
Válasz gaben69 #1772. hozzászólásáraMost adtam el, nagy 5500/láda, apró 3800/ láda Szeged. De tényleg veszekszenek érte, szó szerint. 150 láda 10perc és oda volt!
Válasz clanki #1770. hozzászólásáraNyomassad
Bennem nem köt ki 1 q kanyi deka vett eper se
A sok pesti menyecskében, azok meg úgyis csak a szexhez veszik biztos kelléknek,olyankor meg meg se érzik a zamatában a fekát............hehehehehehhee
Válasz gaben69 #1772. hozzászólásáraEbbe nem tudok neked segíteni, de nekem van egy barátom, aki Pestre hord 2-300 ládákat naponta, többször hangsúlyozta, nem az ár a lényeg, hanem vigyék el az összeset, volt mikor 1800-ért is odaadta, vagy 2000-ért, csak ne maradjon a nyakán!
Megmondom őszintén, én örültem volna ha a betervezett 100 ládámat így el tudtam volna adni, nap, mint nap!!!
sziasztok epresek!
Na ugye megmondtam hogy itt Nyíregyen nem fog menni az eper?? Ott dunántúlon meg 900 ft a nagy... de itt csak 600 esetleg 550. sajnos, mert itt sok van és sok a termelő is.
A héten tőlem Szegedre hordták ez epret a nagybanira!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mert ott 800 ért verekednek érte. Sajnos itt tartunk most hogy visszafelé megy az áru. Sose volt így. na mindegy. Ma egy román kereskedő is bepróbálkozott nálam a nagybanin, de nem mertem bevállalni, mert egyrészt nem ismerem , másrészt meg olcsóbban szerette volna mint 600. Elküldtem.
Most nem tudom vigyem én is Szegedre vagy Pécsre ???? Befér a Sprinterbe 500 láda....... gondolkodom. naponta meglenne valahogy, de nem tudom még.
19169 hozzászólás
Válasz Roli198881 #1818. hozzászólásáraP-N-K.Ebben a sorrendben.
üdv a frigónak milyen túlsúlyos tápoldatot szoktatok adni Üdv
Válasz Viktor 12045 #1816. hozzászólásáraA tépett palántáról az a véleményem,h idegentől,nem szabad venni.
Ha saját magunknak termeljük,odafigyelünk a növényvédelemre (gombák,atkák,stb)nem hagyunk tövenként 10 indánál többet,akkor közel ugyanazt tudja mint a frigó.
A frigó is tépett,csak nincs rajt levél,és hütőben tartották.
Válasz Agrárcsemete #1815. hozzászólásáraÜdv! Én termés mennyiségből el tudtam volna képzelni jobbat is, de a tépett palántának ez az átka! Viszont a növényvédelem az fullosan sikerült!! Ebből a szempontból soha rosszabbat!!
Üdv!
Pest megyében a jég pusztit.
Remélem Csuti barátunkat elkerülte.
Hétvégén nálam is lefogy az eper.
Soha rosszabb szezont kivánok magamnak mint a mostani.
Nektek hogy sikerült?
Válasz broll79 #1813. hozzászólásáraválaszoltam
Válasz gaben69 #1812. hozzászólásáraKüldtem mèlt
ma a banin 800-ba adtuk /kilóját/ elkapkodták, pedig 80 ládával vittem csak be. Holnap kíváncsi leszek az árra??
Válasz broll79 #1810. hozzászólására

Válasz Viktor 12045 #1809. hozzászólásáraIgen finom volt köszi, bàr nekem ízre nagyon vegyes volt. Volt sok èdes ès sok szèp szines de nem elèg èdes. De ez csak az èn kukacodkodàsom a család többi tagja nem panaszkodott
Válasz broll79 #1808. hozzászólásáraegyébként finom volt amit vittél?
Válasz broll79 #1806. hozzászólásáraá ma volt az utolsó szedés!
Válasz Viktor 12045 #1804. hozzászólásáraVan mèv epred? Lekvàrnak való kellene pàr làdával. szerdàn megyek arra.
Válasz Viktor 12045 #1804. hozzászólásárakösz

Válasz Roli198881 #1803. hozzászólásáraigencsak atka! vertimec vagy nissorun!
Válasz Viktor 12045 #1802. hozzászólásárahát a kép nem a legjobb nem tudom mit látni belőle de kicsi fehér bogarak és méz szerű cucc van a talajtakaró fólián levélen meg mindenhol

Válasz Roli198881 #1801. hozzászólásáraha egy fotót tudnál lőni akkor akár tanácsot is tudnék adni!
bár az atka elég aprócska kis dög. és a levél fonákán szivogat. kártétele az mikor csavarodik a levél meg aztán foltos is lesz ahol szivogatott!!
Válasz Viktor 12045 #1800. hozzászólásáraén kérdeztem mert nem vagyok benne biztos, te kérdezed vagy tanácsként mondod

Válasz Roli198881 #1799. hozzászólásáranem atka az?
mézharmat kis fehér bogár gondolom szamóca levéltetű?! ki mivel és mikor szokott védekezni ellene?
Válasz clanki #1797. hozzászólásárana most eldöntötted helyettem a dilemmám! akkor jövőhéten takaritom ki!!
Válasz Viktor 12045 #1794. hozzászólásáraMásodévre az Ázsia is az lesz! Nehogy meghagyd! Másodévben ráadásul a Colletotrichum is megtámadja nagy valószínűséggel! Na ahhoz lehet nyugtatót szedni csak igazán!!!!!!
Válasz Zoli 63 #1795. hozzászólásáraZolitata, már a jövő se a régi...
Próbáltam segíteni HM stílusának értelmezéséhez, de óvodás szinten írogatóknak felesleges, több idő kell egyeseknek belerázódni a FB-nál kultúráltabb stílust átvenni . Nem kell nagyképűnek lenni a fiatal korra, mert az öregeknek multja van /ami már biztosan eltelt/ de a fiatalok jövője bizonytalan, mint a holnapot megérni . Mindenki úgy járatja le magát mások pocskondiázásával, amennyi előrelátása van a jövőbe, mert ezeket kidobja a google évek mulva is, és lehet h akkor már szégyenkeznie kell miatta, mert már lett valaki belőle.
Válasz clanki #1789. hozzászólásáraigen olyasmikre gondoltam én is!
ha valakinek van thutop és meg akarja hagyni 2. évre, vegyen bőven nyugtatót mert egy rakás sz@r az egész! tiszta apró, meg még kényes is... nekem többet nem lesz! A vevők is jobban dicsérték az ázsiát!
Válasz *** HM *** #1784. hozzászólásáraHol vagy? Motorozol?

Válasz *** HM *** #1782. hozzászólásáraHM=HuMuszfejű..uhuhuhuh
Válasz *** HM *** #1782. hozzászólásáraLátom te régi motoros vagy, elég baj ez neked...ennyi az össz amit tudsz? Mondj valami vicceset is kiskancsóóóó.
Vagy mi vagy te? Heccccmester...Ja nem geccccmester...Na ülj fel a motorodra azt brummogj hozzá... brrrrr....brrrrr...lehet még belőled vadakat terelő juhász...ihihihih
Válasz Zoli 63 #1781. hozzászólásáraTe meg vonulj nyugdíjba... eheheheh
Válasz Viktor 12045 #1786. hozzászólásáraSzeva. Inkább olyan vegyes ami már nem mutat jól az extrában, mondjuk dió nagyságtól lefelé minden.
Válasz bujdi05 #1787. hozzászólásáraÍrj rám privátba ès megbeszèlhetjük a dolgot!
Sziasztok!
Tudna nekem valaki abban segíteni,hogy honnan érdemes palántát venni a Palesits-en kívül,mert csak azt ismerem...köszönöm
Válasz clanki #1777. hozzászólásáraszia clanki!

nálad az apró mit jelent?
mert szerintem mindenki a saját termés méretéhez igazítja a nagyságokat! és ugyebár amit láthattuk nálad nem az a veszett apró szami terem
Válasz *** HM *** #1784. hozzászólásáracsuhás
Válasz Viktor 12045 #1783. hozzászólására( ehe 1 epertermelő pap more
)
Válasz *** HM *** #1782. hozzászólásáraÁmen

Válasz Zoli 63 #1781. hozzászólásáraKöszönjük Zolibácsi , ha sokat motroznak talán 1x hááááááátha lesz belőlük is valaki .....

Válasz gaben69 #1779. hozzászólásáraRégi motoros a fórumon /régebben Heccmaster néven/, én akire kíváncsi vagyok, megszoktam nézni a régebbi hozzászólásait a reglapján, és látható ha csak hülyéskedik valaki, vagy az is. HM-nek már elfogadták a régi tagok, h szójátékkal kulturáltan hecccccelődik, aki nem olvas más témákat ahol megfordul, annak furcsa és félre érti a humorát .
Válasz gaben69 #1779. hozzászólásáraÉn is ezt kérdezem magamban...Lehet rossz fórumra keveredett!!

ki ez a *** HM*** ???????
most ezen nevetni kell??? E??
Válasz borda77 (Joe) #1756. hozzászólására Szombathely felett 350 volt a szedd magad.
Válasz gaben69 #1772. hozzászólásáraMost adtam el, nagy 5500/láda, apró 3800/ láda Szeged. De tényleg veszekszenek érte, szó szerint. 150 láda 10perc és oda volt!
Válasz *** HM *** #1775. hozzászólásáraA sitten te is menyecske lennél....hihihihi
Válasz clanki #1770. hozzászólásáraNyomassad
Bennem nem köt ki 1 q kanyi deka vett eper se
A sok pesti menyecskében, azok meg úgyis csak a szexhez veszik biztos kelléknek,olyankor meg meg se érzik a zamatában a fekát............hehehehehehhee
Válasz gaben69 #1772. hozzászólásáraEbbe nem tudok neked segíteni, de nekem van egy barátom, aki Pestre hord 2-300 ládákat naponta, többször hangsúlyozta, nem az ár a lényeg, hanem vigyék el az összeset, volt mikor 1800-ért is odaadta, vagy 2000-ért, csak ne maradjon a nyakán!

Megmondom őszintén, én örültem volna ha a betervezett 100 ládámat így el tudtam volna adni, nap, mint nap!!!
elég nagy a távolság de valamikor " szegedeztem"" tehát kereskedtem az árukkal.
sziasztok epresek!

mert ott 800 ért verekednek érte. Sajnos itt tartunk most hogy visszafelé megy az áru. Sose volt így. na mindegy. Ma egy román kereskedő is bepróbálkozott nálam a nagybanin, de nem mertem bevállalni, mert egyrészt nem ismerem , másrészt meg olcsóbban szerette volna mint 600. Elküldtem.
Na ugye megmondtam hogy itt Nyíregyen nem fog menni az eper?? Ott dunántúlon meg 900 ft a nagy... de itt csak 600 esetleg 550. sajnos, mert itt sok van és sok a termelő is.
A héten tőlem Szegedre hordták ez epret a nagybanira!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most nem tudom vigyem én is Szegedre vagy Pécsre ???? Befér a Sprinterbe 500 láda....... gondolkodom. naponta meglenne valahogy, de nem tudom még.
Válasz clanki #1770. hozzászólásáraMinden szedőmet megkérem, hogy vizelje le, mert hát azt mondták, attól fényesebb lesz

Válasz *** HM *** #1764. hozzászólásáraNyomjuk a fekáliát neki, hogy te jóllakj...Jó sok szart ehess... hihihihihi