Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR416.32 FtUSD400.8 FtCHF443.07 FtGBP501.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Viktor 12045 #1846. hozzászólásáraKöszi a választ!
Megszeretném még kérdezni, hogy miért van az hogy néhány bokron nem volt virág se, termés se, tehát meddő volt.Fog az még termést hozni?
Továbbá, ha ősszel virágzásnak indul az eper akkor ha rajta hagyom a virágokat az befolyással lesz a tavaszi termésre?
Válasz Viktor 12045 #1837. hozzászólásáraKöszönöm a választ, lényeges,hogy milyen esetleg lehetne egy szer nevet is kérnem,nem nagy terület 500tő Clery van most esetleg egy fajta váltás vagy mehet bele a Clery.
Kedves Epertermesztők! Szeretném meg kérdezni,hogy eper helyére ültethetek-e epret.hogy termés is legyen belőle.Be trágyázással és a 80cm-es sorok közé gondolom amik most vannak.
Válasz csuti0 #1822. hozzászólásáraÜdv!
Ezeken még van zöld, 1 hétig kitart még biztos.
Én már felraktam a kaszát,szombat este levágom.
Már alig várom,h vége legyen a szezonnak.
A szedők kitudják idegelni az embert.
Válasz Agrárcsemete #1815. hozzászólásáraSzia!
Szerencsére a tegnapi jégvihar elkerült minket(nem úgy mint 3 hete).
Hétvégére lehet én is bezárom a kerteket,viszont szedni való az még marad!
Válasz Agrárcsemete #1817. hozzászólásáraTudom tudom, hogy mi fán terem az eper, de ha ezeket betartva mindenre odafigyelve árban már nem is lesz olyan nagy az eltérés, főleg ha nincs időm foglalkozni vele nyáron! Na meg persze egyszer meg kell venni a frigot, hogy tudd magadnak szaporítani!
Válasz Agrárcsemete #1819. hozzászólásáramilyen fajtát használsz mert én amit találok az nincs ebben a sorrendben vagy k-f-n vagy N-K-F vagy ilyen sorrendben használod fejlődéstől függően?
Válasz Viktor 12045 #1816. hozzászólásáraA tépett palántáról az a véleményem,h idegentől,nem szabad venni.
Ha saját magunknak termeljük,odafigyelünk a növényvédelemre (gombák,atkák,stb)nem hagyunk tövenként 10 indánál többet,akkor közel ugyanazt tudja mint a frigó.
A frigó is tépett,csak nincs rajt levél,és hütőben tartották.
Válasz Agrárcsemete #1815. hozzászólásáraÜdv! Én termés mennyiségből el tudtam volna képzelni jobbat is, de a tépett palántának ez az átka! Viszont a növényvédelem az fullosan sikerült!! Ebből a szempontból soha rosszabbat!!
Üdv!
Pest megyében a jég pusztit.
Remélem Csuti barátunkat elkerülte.
Hétvégén nálam is lefogy az eper.
Soha rosszabb szezont kivánok magamnak mint a mostani.
Nektek hogy sikerült?
Válasz Viktor 12045 #1809. hozzászólásáraIgen finom volt köszi, bàr nekem ízre nagyon vegyes volt. Volt sok èdes ès sok szèp szines de nem elèg èdes. De ez csak az èn kukacodkodàsom a család többi tagja nem panaszkodott
Válasz Viktor 12045 #1802. hozzászólásárahát a kép nem a legjobb nem tudom mit látni belőle de kicsi fehér bogarak és méz szerű cucc van a talajtakaró fólián levélen meg mindenhol
Válasz Roli198881 #1801. hozzászólásáraha egy fotót tudnál lőni akkor akár tanácsot is tudnék adni! bár az atka elég aprócska kis dög. és a levél fonákán szivogat. kártétele az mikor csavarodik a levél meg aztán foltos is lesz ahol szivogatott!!
19150 hozzászólás
Válasz Viktor 12045 #1846. hozzászólásáraKöszi a választ!
Megszeretném még kérdezni, hogy miért van az hogy néhány bokron nem volt virág se, termés se, tehát meddő volt.Fog az még termést hozni?
Továbbá, ha ősszel virágzásnak indul az eper akkor ha rajta hagyom a virágokat az befolyással lesz a tavaszi termésre?
Válasz Fecskés #1848. hozzászólására
Kép lemaradt ...
Folyton termő eper palánta ELADÓ 150 Ft/db áron Békés megyében!!! Érd.: +36 70 773 2405
Válasz a.asbothr #1845. hozzászólásáraKisebb nitrogén adagok. Szeptembertől B, is mehet neki a termőrügyképzés végett!
Válasz bujdi05 #1844. hozzászólásáraSzia!
Megszeretném hagyni őket.
Válasz a.asbothr #1843. hozzászólásáraSzia!
Attól függ mi a terved a tövekkel,meghagyod másodévre vagy kiszeded?
Sziasztok!
Ilyenkor nyáron ti milyen tápanyaggal öntöztök? Vagy elég neki a sima víz?
Válasz Roli198881 #1841. hozzászólásáraSzerintem sátorba érdemes az egészet gonbaölő talajfertőtlenítővel!
talaj fertőtleníteni egész sátrat szoktátok vagy csak a bakhátat vagy csak a tőhöz szórtok ültetéskor ????
Válasz Viktor 12045 #1839. hozzászólásáraKöszönöm a választ Viktor.
Válasz ruzsics.istvan #1838. hozzászólásáratrifneder, fosfitex Cu, kendal, amelyik könnyebben beszerezhető!
fajtaváltás nem lényeges ha ezeket a szereket megkapja!
Válasz Viktor 12045 #1837. hozzászólásáraKöszönöm a választ, lényeges,hogy milyen esetleg lehetne egy szer nevet is kérnem,nem nagy terület 500tő Clery van most esetleg egy fajta váltás vagy mehet bele a Clery.
Válasz ruzsics.istvan #1836. hozzászólásáraLehet! Csak talajfertőtlenítés kell!
Kedves Epertermesztők! Szeretném meg kérdezni,hogy eper helyére ültethetek-e epret.hogy termés is legyen belőle.Be trágyázással és a 80cm-es sorok közé gondolom amik most vannak.
Válasz Roli198881 #1834. hozzászólásáraMaster bár sokan nem szeretik. Kitapasztalod majd
Válasz Viktor 12045 #1833. hozzászólásáramilyen márkájú mert nem nagyon találok sem agriplant sem ferticare, között
Válasz Roli198881 #1830. hozzászólásáraÉn 15-5-30 plusz minden 2. Vagy 3. Tápoldatozást egészítettem mikramiddal! (45% N) +Ca minden mikroelemet igyekezz pótolni EDTA kelátképző a legjobb!!
Válasz hasutas #1831. hozzászólásáraJa, ha lehet akkor privátba írjatok!!!
Válasz Agrárcsemete #1824. hozzászólásáraAkit èrdekel az mèg jelezze!! Csak a 100-200 db-osok kímèljenek!! Mèg van egy pár nap.....
vagy 6-12-36 is elég neki melyiket szoktátok adni virágzáskor éréskor??
Válasz Viktor 12045 #1828. hozzászólására12-5-24??? vagy valami más ??
Válasz Roli198881 #1826. hozzászólásáraAzért ne vedd nagyon vissza a nitrót éréskor! Mert hamar elaprósodik!
Válasz Agrárcsemete #1824. hozzászólására
Válasz Agrárcsemete #1823. hozzászólásáragondolom első két hét P utána N a kívánt lombméretig és utána K. ha jól gondolom???
Válasz csuti0 #1822. hozzászólásáraÜdv!
Ezeken még van zöld, 1 hétig kitart még biztos.
Én már felraktam a kaszát,szombat este levágom.
Már alig várom,h vége legyen a szezonnak.
A szedők kitudják idegelni az embert.
Válasz Viktor 12045 #1821. hozzászólásáraÜdv!
Hasutas barátunk elég jó áron tud frigókat olaszból,vedd fel vele a kapcsolatot.
Válasz Roli198881 #1820. hozzászólásáraÜdv!
A ferticale nak van mindegyikből túlsúlyos.
Válasz Agrárcsemete #1815. hozzászólásáraSzia!
Szerencsére a tegnapi jégvihar elkerült minket(nem úgy mint 3 hete).
Hétvégére lehet én is bezárom a kerteket,viszont szedni való az még marad!
Üdv.:csuti
Válasz Agrárcsemete #1817. hozzászólásáraTudom tudom, hogy mi fán terem az eper, de ha ezeket betartva mindenre odafigyelve árban már nem is lesz olyan nagy az eltérés, főleg ha nincs időm foglalkozni vele nyáron! Na meg persze egyszer meg kell venni a frigot, hogy tudd magadnak szaporítani!
Válasz Agrárcsemete #1819. hozzászólásáramilyen fajtát használsz mert én amit találok az nincs ebben a sorrendben vagy k-f-n vagy N-K-F vagy ilyen sorrendben használod fejlődéstől függően?
Válasz Roli198881 #1818. hozzászólásáraP-N-K.Ebben a sorrendben.
üdv a frigónak milyen túlsúlyos tápoldatot szoktatok adni Üdv
Válasz Viktor 12045 #1816. hozzászólásáraA tépett palántáról az a véleményem,h idegentől,nem szabad venni.
Ha saját magunknak termeljük,odafigyelünk a növényvédelemre (gombák,atkák,stb)nem hagyunk tövenként 10 indánál többet,akkor közel ugyanazt tudja mint a frigó.
A frigó is tépett,csak nincs rajt levél,és hütőben tartották.
Válasz Agrárcsemete #1815. hozzászólásáraÜdv! Én termés mennyiségből el tudtam volna képzelni jobbat is, de a tépett palántának ez az átka! Viszont a növényvédelem az fullosan sikerült!! Ebből a szempontból soha rosszabbat!!
Üdv!
Pest megyében a jég pusztit.
Remélem Csuti barátunkat elkerülte.
Hétvégén nálam is lefogy az eper.
Soha rosszabb szezont kivánok magamnak mint a mostani.
Nektek hogy sikerült?
Válasz broll79 #1813. hozzászólásáraválaszoltam
Válasz gaben69 #1812. hozzászólásáraKüldtem mèlt
ma a banin 800-ba adtuk /kilóját/ elkapkodták, pedig 80 ládával vittem csak be. Holnap kíváncsi leszek az árra??
Válasz broll79 #1810. hozzászólására
Válasz Viktor 12045 #1809. hozzászólásáraIgen finom volt köszi, bàr nekem ízre nagyon vegyes volt. Volt sok èdes ès sok szèp szines de nem elèg èdes. De ez csak az èn kukacodkodàsom a család többi tagja nem panaszkodott
Válasz broll79 #1808. hozzászólásáraegyébként finom volt amit vittél?
Válasz Viktor 12045 #1807. hozzászólására
Válasz broll79 #1806. hozzászólásáraá ma volt az utolsó szedés!
Válasz Viktor 12045 #1804. hozzászólásáraVan mèv epred? Lekvàrnak való kellene pàr làdával. szerdàn megyek arra.
Válasz Viktor 12045 #1804. hozzászólásárakösz
Válasz Roli198881 #1803. hozzászólásáraigencsak atka! vertimec vagy nissorun!
Válasz Viktor 12045 #1802. hozzászólásárahát a kép nem a legjobb nem tudom mit látni belőle de kicsi fehér bogarak és méz szerű cucc van a talajtakaró fólián levélen meg mindenhol
Válasz Roli198881 #1801. hozzászólásáraha egy fotót tudnál lőni akkor akár tanácsot is tudnék adni! bár az atka elég aprócska kis dög. és a levél fonákán szivogat. kártétele az mikor csavarodik a levél meg aztán foltos is lesz ahol szivogatott!!
Válasz Viktor 12045 #1800. hozzászólásáraén kérdeztem mert nem vagyok benne biztos, te kérdezed vagy tanácsként mondod